Huffington Post'un 2 bin uzun süreli ilişki yaşayan insan arasında yaptığı araştırmaya göre, 3 yılı geçen ilişkiler partnerlerini cepte görüyorlar! Haftada 2,7 saat tartışıyorlar. 3 yıldan daha kısa süredir birlikte olanlarda ise bu oran, haftada 1,2 saatte kalıyor. 3 yıldan sonra çiftlerin % 55'i romantik anlar yaşamak için karşılıklı randevulaşmaya ihtiyaç duyduklarını söylüyorlar. Çiftlerin % 65'i partnerlerinin ilişkinin başında zararsız görünen alışkanlıklarının 3'üncü yıldan sonra öldürücü problemlere dönüşmeye başladığını söylüyor.
İlişkinizde, sevgilinizi cepte görmeniz sizde ne gibi değişikliklere yol açar? Önceden sevgilinizin hoşlanmadığı davranışları, sırf onu artık cepte gördügünüz için yapmaya devam eder misiniz?
Milenyum ilişkilerinde 3 yıl kuralı! İlişkinizde, sevgilinizi cepte görmeniz sizde ne gibi değişikliklere yol açar?
İlişkinin başında sevgilinizin hiç bir hoşa gitmeyen alışkanlığını kabul etmemelisiniz. Üçüncü yıldan sonra öldürücü olmaz böylece.. İnsanlar olarak birbirimize katlanamıyor muyuz acaba? Zamanla aradaki sevgi ve sadakat artacağına azalıyor. Bu çok saçma. Üç yıldan sonra karşı tarafı çantada keklik olarak görmek bitiriyor belki de ilişkiyi. Benim de 3 yıl süren bir ilişkim oldu, lise hayatımın son iki yılı ve üniversite hayatımın bir yılı onunla geçti. Ama belki de onun en fazla bağlılık hissettiği dönemde habersizce çekip gitmiş olabilirim. Ama mutlu etmiyordu beni artık :) Beni çantada keklik olarak görüyordu. Öyle olmadığını anlamış oldu!
cepte gören kendini starboy sanıyor ve adeta lamborghiniye binmiş havası yaratıp etrafta geziyor ve kız tavlıyor tabiki aynı şeyler kızlar içinde geçerli bu küreselleşen dünyamızda maalesef insan bolluğunda herşey mevcut olmakla beraber aldatmalarda hat safalarda olduğu için normal karşılıyorum :D
Bence bunun süre ile değil de duygularla alakası yok karşındaki kişi senin için gizemini kaybetmeye başladığında ve onun sana çok aşık olduğunu hissettiğin anda onu cepte gibi görüyor ve hatta nankörleşiyorsun.
Biraz akıl biraz duygularla yönetilen bir ilişkide bunun yaşanacağını düşünmüyorum, illaki zamanla olağanlaşma, heyecanın düşmesi muhtemel buda normal çünkü zaman geçtikçe her şey gibi hislerde olgunlaşıyor.
Cepte görmek biraz hafiflik, ucuzluk gibi geliyor bana. İnsan sevdiğini yüreğine sığdıramıyorken nasıl böyle şeylerin hesabını yapıyorlar anlamam imkansız..
napalım 2 yıldan sonra ayrılalım mı bundan bunu mu çıkarıyoruz :D benim 4 yıllık ilişkim var daha fazla belki ama hiç cepte olmadık hep kaybetmekten korktuk monotonluk hiç olmadı çok şükür , istisnayız demek.
ben oyle bisey yaşamam cunku basindan beri doğal davranırim kasmam kendimi ama nedense erkekler salıyor kendini cepte bilip her turlu şekile girip mutlu etmek yerine uzmeye başlıyorlar
Araştırmalara gerek yoktu zaten belli bir öngörü bu. Hangimiz cepte görmedik ki? Böyle gördükçe umursamaz oluyor gören taraf, takmıyor, kıskanmıyor, ciddiye almıyor bile diğer tarafı. Çok lanet bir şey ya. Bize de gitmek kalıyor.
Cepte değildir kimse bunu anlamayacak kadarda aptal değildir. Cepte görmek başlı başına saygısızlık. özen göstermediğiniz her ilişki biter. Bitirmek istiyorsanız o ayrı. Insanları çabuk harcama modası var nasılsa
Karşımdaki kişiye cepte görünecek davranışlar yaptıysam onun da bunu yapmaya hakkı vardır ya
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aslında cepte gördüğünde, ilşkiye öncelik , özen göstermediğinde, karşı taraf bunu hissediyor ve işte ozaman bitiyor ilşkiler. ya da aldatma oluyor. Yapmayın bunu gençler!
Ben daha ilk günden cepte görüyorum. 3 yıllık zaman çok fazla olmuş.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bilmem ben sevgilimi hep cebimde görüyorum kendimi çok sevdiğim için benden iyisini bulursa buyursun gitsin not gitmesine asla izin vermem onu hergun daha fazla seviyorum seni çok seviyorum Hakan 😍💖
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Milenyum ilişkilerinde 3 yıl kuralı! İlişkinizde, sevgilinizi cepte görmeniz sizde ne gibi değişikliklere yol açar?
En İyi Cevaplar