Selamlarr,
Hepimiz hayatta birilerini seviyoruz, seviliyoruz. Başta her şey güzel olsa da, sonradan değişen insanlar oluyor.
Peki ya sizin ilişkinizde sevdiğiniz kişi zamanla değişti mi?
Selamlarr,
Hepimiz hayatta birilerini seviyoruz, seviliyoruz. Başta her şey güzel olsa da, sonradan değişen insanlar oluyor.
Peki ya sizin ilişkinizde sevdiğiniz kişi zamanla değişti mi?
Evet, sevdiğimiz insanların kötü yanlarını göremeyiz veya görmezden geliriz. Zaten sevdiğimiz kişiyle hislerimiz karşılıklı olunca ister istemez oda bizde hep iyi yanlarımızi gösteririz bu durum istemsiz olur. Çünkü sevince kıyamaz ve deger verilir haliyle hep iyi oluruz.
Zaman içinde sorunlar karşısında o ilk zamanlardaki sabır kalmaz ve sana ait olanı paylaşmak istemezsin seni incitmesini veya istemediğin hoşlanmadığın şeyleri yapması seni rahatsız eder. Bunları dile getirdiğinde o bunları yapmaya devam ederse huzursuzluklar başlar.
İşte katsilikli kıskançlık veya minicik bir şeyin büyümesi zaman ve zaman geçtikçe taraflardan biri yorulup hep iyi yanlarını göstermekten vazgeçer veya değişir. Aslında görmediğin gerçek onu görmüş olursun.
Aslında değişmiş değil ta kendisini görmüş oluyorsun.
Kesinlikle..
Her insan zamanla değişir. Sadece zamanla daha iyi tanıdığını anlarsın. İnsanlar kocaman bir bulmaca gibidir. Öyle birkaç gün içinde çözmek mümkün değil maalesef. Yeri geliyor 30 senelik evliler bile seni hiç tanıyamamış diyebiliyor. Yaşlanıyoruz, tecrübe kazanıyoruz. Bu ister istemez bizlerde bir değişime yol açıyor.
Cevap
15Cevap
Kimse ilk tanıdığın gün gibi kalmaz. Buna hepimiz dahiliz. Şartlar değişince herkesin farklı farklı huyları ortaya çıkıyor.
Zamanla değişmiyorsun aslında zamanla daha iyi tanıyorsun, zamanla bilmediğin yönleri çıkıyor ortaya. İllaki olmuştur.
Yok değişmedi efsane hatun benimki
Boşuna kendini yorma her şey olacağına varıyor ve sen sadece acı çekiyorsun.. Her şey değişir zamanla, bunu unutma.. Bu bir nesne de olabilir bir aşkta bi hatıra da.. O yüzden kendini ve ruhunu yorma😉
Yok ben soruyu genel olarak sormuştum.
Hiç genele benzemiyor ama neyse 🤭
İlişkim yok ki bitsinde, genel olarak sordum.
izledim 😀 hep olur genelde geçmişte
tamam ben bu adamı çocuklarıma baba , ömrüme eş , aileme damat yaparım dediğim kim vardı ise bu resimde ki gibi oldular gözümde öyle
Ahh.. Sonra aşka inan
aşka inanmak ya da inanmamak diye bir şey yok ki o olur öyle istemsiz :)
bu arada benim ilişkilerimde ebu cehil değil ebu leheb gibi olanlarda vardı be
Ahahah çok fenaymış
Çok seviyordum kendisini cidden her şeyimle sevdim ama mlsf terk edildim sıkıldığını söylemişti sevdiğimizle kaldık o yüzden aşk işlerine noktayı koydum
Kötü kalpliye denk gelmişsin
İyi kalplisi denk gelmez zaten bize o yüzden hiç bulaşmam bu aşk işlerine benden uzak dursunlar
Komada yatıp inlerle cinlerle top oynayıp Azraille ömür uzatmasına tavla oynarken aldatılmış biri olarak söylüyorum güvenmayığğnnn
Tavla oynarken mii
Komadayken bi yerlerde dolaşıyordum. Elinde bi tırpan kolunun altında tavlayla simsiyah pelerinle karşıma çıktı. Otur şuraya seninle tabla oynayacağız, eğer kazanırsan canını almayacağım kaybedersen canın benim dedi. Oturduk biz Azraille tavlaya başladık, o arada da kocam olacak beyefendi benim öleceğimi düşünüp kendisine yeni limanlar bularak limana demirlemiş 😄
Birçok insanda görülüyor bu. Maalesef ilk başta rol yapıp çok iyi oluyorlar sonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyof
Aynen canım
İnsanlar değişir ancak değişim kolay kolay bir şey değildir yani bir anda olmaz. Değiştiğini zannettiğimiz şey aslında göstermediği davranışlarını görmemizdir. Sonuçta karşıdaki kişinin tanıttığı kadar tanıyoruz onu.
Bir şeylerin değiştiği kesin ama bu kendisi miydi yoksa sadece duyguları mıydı bilemiyorum. Belki de ben değişmişimdir.
Benim hatunla biz hep aynıyız. En sevdiğim yönlerimizden biridir. Ağzımızdan çıkan neyse o olur ve içimizden geldiği gibi davranırız.
Maalesef ne geriye dönüp ne kadar körmüşüm diyorum
Evet çok değişti hemde 10 gün içinde bitirdi askerlik yaparken 5 senelik aşk bitti sadece 10 gün ceza almıştım askerde onun için telefon sokmuştum ararım konuşıruz diye sesini duymak için
Değişmedi sanmıştım. Meğer..
Tövbe de poncik. Bu nasıl benzetme 😷
Atandıktan sonra değişmişt hakfkkdksks
Sevdiğim birisi olmadı
hiç böyle bir durumda kalmadım
muhtemelen ebu cehile donen ben oluyorumdur
Evet sonra boşandık 😂
En İyi Cevap