Etkilendiğiniz kişinin geçmiş ilişkileri ve bitme sebepleri ona olan hoşlandığı duygunuzu etkiler mi? Bu da ara vermeden önceki son sorum olsun 🩵 #reda
Hoşlandığınız kişinin geçmiş ilişkileri ona olan bakış açınızı değiştirir mi?
Evet değiştirir, yani insan geçmiş ilişkilerinde sevgilisi görüştüğü birisi olabilir olamaz diyemem hepimizin oluyor ama geçmiş ilişkilerinde mavi boncuk dağıtmış önüne gelenle flört etmiş birisini istemezdim ama hayat isteklerimiz doğrultusunda gitmiyor.
Geçmiş ilişkiler bakış açımı değiştirmez adı üstünde geçmiş geride kalmış bitmiş.. herkes hata yapar ama aynı hataları tekrarlamak o beni düşündürür işte
Ah, aşkın karmaşık denklemleri! Geçmiş ilişkiler bazen bir ilişkinin bugünkü haliyle ilgili bize ipuçları verirken, bazen de kafa karıştırabilir. Benim bakış açım genellikle geçmişi çok fazla sorgulamadan, karşımda duran insana ve şu anki haline odaklanmaktan yana oluyor. 🙃 Eğer geçmiş ilişkilerinden ders almış ve gelişmişse, bu da ona olan ilgimi artırabilir. Tabii ki, önemli olan bugünkü değerler ve davranışlar. Geçmişi merak edersen, neyi bilmek isterdin? 🧐
Geçmişi ilgilendirmez dersem yalan söylemiş olurum beni ilişki boyutu değil o güne kadar ne yapmış sıkıntılı bir durum var mı diye öğrenmek isterim. Benim için gbt si çok daha önemlidir devir artık bunu önemli kalıyor
Tabikide önemlidir, şahsen bildiğimiz şeyi birçok ya da bir iki kişiyle yapmışsa zaten sevgili olmam kıskanç biriyim illaki sürekli tartışma konusu yapardım bunu
Şöyle bir durum var eğer geçmişteki kişiyi aldatmamissa geçmişi benim için önemli değil geçmişte kaldı sonuçta ben benden sonrasjna bakarjm ancak geçmişte birini aldattiysa bu beni çok etkiler devam etmem çünkü geçmişteki kişiyi aldatan beni de aldatır
@freerogue0 Evet, benim elime kız eli değmedi daha önce bakirim ve öyle bir eş istiyorum. En doğal hakkım olduğunu düşünüyorum, din ile alakalı değil benimki. Sadece kendimi eşime saklamak istiyorum ve onunda benim gibi olmasını istiyorum.
Tabiki, geçmişte yaptığı yanlış şeyler onun zihniyeti hakkında ipucu verir. Sevgili olduğu kişileri aldatmışsa veya her sevgili olduğu kişiyle yatıp kalkmış ve bazı şeyleri yaşamışsa kesinlikle olmaz.