Detayss yok soru açık
Ailem baskıcı olduğu için ben bi arkadaşımla kafeye bile gidemem aramız da bozuksa..
Ailem baskıcı olduğu için ben bi arkadaşımla kafeye bile gidemem aramız da bozuksa..
Ünilerse bi defa hep bir vize final büt vardır, ortak yersiniz içersiniz arkadaşlardan sıyrılıp sessiz bir ev oluşturup odaya kapanıp tabiki...
Ders çalışacaksınız..
Boş vakit çok oluyo yine
Bence sen kimseyle sevgili olma ne yapacağını bilmiyorsun. Bir kuralı yok sen kendini tanı ne istiyorsan onu yap kendine güven
Ne yapacağını bilmemek değil, bi yere gitmek istesek bile gidemem ben zaten o yüzden olmıcak
O zaman öylr kabul edecek abla seni
Kimse kabul etmez bence bu durumu
Ben ederim çünkü zaten ya işteyim ya da kafa dinlemek istiyorum. Süper olur
Boş zamanımız çok olduğu için illaki görüşmek isteyecektir en basitinden özlediği için bile
Cevap
1Cevap
Yapıcak bişey arama onunlayken zaten zaman akıp gider. Kendin ol kasma kendini
Sadece merak ettim
Karşımdaki kişiyle olmıcak zaten bitirdik bu yüzden..
İlişki bu yüzden bittiyse bahane denir buna. Doğru kişi değilmiş de geç seven sevdiğinin gözüne bakdiginda bile mutlu olur sıkılmaz.
Ailem baskıcı aynı bölümdeyiz ama tatil zamanlarında görüşmemiz imkansız gibi
O da bana bugün Yok o sebepten yok bu sebepten olmaz demenden sıkıldım dedi
Konuşsak da çözülmez
Çözülse de çözülmez anlıyosun sen dedi bitsin dedi ve
Ben senin istemediğini düşünüyorum istesen olur dedi
İllaki yan yana geliceksiniz bu tam bitmiş bişey değil gibi tabiki ailene saygı duymalisin ama üniversiteye gidiyoruz diyosun artık biraz büyüdüğünü ailene anlatmalisin. Cocukda az sabretsin al karşına güzelce konuş yan yana geldiğinizde emek olmadan bı ilişki olmaz
Evet aynı bölümdeyiz
Arkadaş gibi devam eder olmazsa da ama
Zaman gerek dedim zaman gerek biliyorum ama dedi senin istemedğini düşünüyorum dedi
Bu gibi sebepler varken bi de ateist olduğunu öğrendim 2 hafta önce ailem tepki verir buna saklasak ne kadar saklanır, saklanır mı bilmiyorum
Anneme anlattım zaten annem de daha erken derslerini etkiler vs dedi de
Kafe vs bi yere gidemezsin dedi güvenmedipinden
Çocuk annemle bile konuşayım dedi bunlardan izin, baskı vs dolayı
sanal birini bul sende
İlla olsun demiyorum zaten olacaksa reel olmalı ama vardı biri reelden diğer yorum yapan birine anlattım yazıyo orada
yok ben reel istemiyorum ya
Herkesin kendi düşüncesi
kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?