"Öncelikle;bir şekilde ayar verilmen gerektiğini bilmen de iyi, tabii. Ama bilmediğin bir detay var:ince bir ruhun ayar veremeyeceği saat yok. Bir yürekte bir sevgi varsa;ruh, sevgiye yer açmak için incelir. Sevmek ruhun incelmesini gerektirir. Ben seni sevdim, ruhumu incelttim ama senin ruhundaki çatlakları benim ince ruhum örtemez. Yani senin deyiminle"sana ayar veremez." Sen git, kendine nefsini ruhuna karıştırmış birini bul. Ancak o yoğunlukta ruh senin ruhundaki çatlakları sıva gibi örter. Yalnız şunu da bil:O sıva da ağır gelmeye başladığında alttan alttan kusacak. Sen bir parça ruhunu inceltebilmiş olsaydın, yüreğinde bir parça sevgi barındırabilmiş olsaydın ruhlarımız birbirini cila gibi örter parlatırdı."derdim *Gecen bol olsun.*
Böyle bir cevap almam bilakis beni mutlu eder, şöyle ki; bu tarz cevaplar ve konuşmalar benim için çok faydalı, en azından karşımdaki kişiyi bana verdiği cevaplar ve sorularla tanımış oluyorum. Bu tarz cevap veren insanlarla muhtemel olarak ilişki sürecinde de benzeri cevaplar alacağımdır, iletişim yani dil bir ilişkiyi rezil de eder yani bitirir veya süründürür ya da vezir de edebilir. Çoğu insanın gözardı ettiği veya bilmediği, bir insanı en kestirmeden daha net tanıyabileceğiniz kullanmış olduğu dili'dir.
İnsanları bu denli kırmanın doğru olduğunu düşünmüyorum evet herkes herkesi beğenmek yahut sevmek zorunda değil fakat herkesin bir gururu var ve onu kırmak iyi bir davranış biçimi değil. Bana bu cümleyi sarf ederse çok daha fazlasını misliyle alır gururum çok kuvvetlidir.
Gülerdim, kahkaha patlatırdım, "sen ne güzel konuşuyorsun böyle, tipe bak tipe" derdim, yine kahkaha patlatıp karşımdakini fıtık ederdim. Sonra garsonu çağırıp hesabı isterdim. Hesabı ödedikten sonra kahkahayla kıza "seni tipsiz seni, şeker şey" deyip masadan kalkardım.
Ben seni ayarlamak için itiraf etmedim sana duygularımı hislerimi söyledim sadece kendini bir book sanma sokarım senin tipine saat olsan takmam seni bu saatten sonra
hiç bir cevap vermeyen kızdan daha karakterli. Ama karakter bakımından karaktersiz insan Ne cevp veriyim ki kendimi kızarım bunu nasıl sevdim ben diye.
Zavalli derim cunku aşk la kiz ayarlamayi ayni sanan vebunu ayni denkelm icinxe duzleme aktaran eq ve ıq seviyesi lise siralarinda olan birine sadece acırım
Derim ki; Sende bu kalple insan bile olamazsın derim veya, Önemli olan saati ayarlamak değil yapmaktır ve tip ile saat ayarlamak arasında herhangi bir ilişki yok en azından ben senin gibi kalpsiz değilim, derim.
En kötü ihtimal doğru çalışmayan şey ayarlanır bozuk musun derim dicem de o anki hayal kırıklığıyla aklıma gelmez hiç bişey demem oradan uzaklasirim 😂😂
En İyi Cevaplar