Selâmlar!!
İzin alınan kişi olmak isteyen sevgilinize tepkiniz ne olur...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
İzin alınan kişi olmak isteyen sevgilinize tepkiniz ne olur...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Tepkim inadına yapmak olur. Çünkü kimsenin bu şekilde bana baskı yapmasına müsaade etmem. Bu özgürlüğümün kısıtlanması demek ve baskı bende ters teper. Bana güveni yoksa varsın olmasın hayatımda..
Bir erkek olarak kadınların bu tarz cümleleri kuran erkeklere tahammül etmesi son derece üzücü. Yahu hepimiz insanız bir annenin babanın evladıyız. Herkes bir birey ve düşünebilme yetisi var kimse kimsenin sahibi değil evlense bile. Bu yüzden bunları söyleyene yolun açık olsun demek düşer çünkü sağlıksız bir ilişki gelecekte kesinlikle sorun çıkar.
Dışarı çıkmak için kimseden izin almam, sevgilim varsa ancak haber veririm. Sevgililerin aldatma şüphesi veya teşebbüsü olmadığı sürece birbirlerinin özel alanlarına müdahale etmesini doğru bulmuyorum..
İzin alma işi pısırıklık ve karakter gücünün olmayışı yönetilmek demek ve bunun ardı arkası kesilmez. Haber vermek ideal ilişkinin doğasıdır diğeri ilişki bitirir
Cevap
39Cevap

Muhtemelen böyle olur.
Erkekler zaten izin alıyor neredeyse özellikle evlenince maça gitmek için 😅 benim bu konudaki cevabım haklılık durumuna göre değişiyor
Bu hareketinde hala ısrarcı ise haberin olsun ayrılıyorum senden derim
Bana Babam karışmıyor, sen kimsin hadsizz? derim
Hadsizlik işte adı üstünde.😄
sjjhs haddini bilenlerle karşılaşalım 🙏😃
Tepki vermem kendi başını yesin😄
Ayrılırdım
Kimsenin benimle böyle konuşmasına izin vermem
Profilinizdeki yazı şu an bana öyle iyi geldi ki.. ayrılma kararında haklıymışım, teşekkürler🙏🤍
Tepkim olmaz, çekip gitmek gerek
Yararı olmuşsa ne güzel rica ederim.🥰🌹
Her işte haber veririm ancak önemli işlerde izin diğerlerinde izin diyorum. 😃 Vermezse de kaderim dedim üzülmedim ki derim. 🤣🤣🤣
😄
ayrılırım söyleme şekli bir kere aynı hayvan gibi bu nasıl tonlama (duymadım ama canlandırdım aklımda) bu nasıl söyleme şekli
izin mi alıcam bir de sanki babam sanki öğretmenimden izin istiyorum
Ben bunu zamanında demiş olabilirim ☺️ ama o zamanlar biraz baskıcı bir tiptim ben ne dersem o olur kafasındaydım. Şimdi de ben izin almam haber veririm zadece kafasındayım çok bir şey de değişmemiş aslında sadece kendime çevirmişim konuyu
Eşim asla böyle birsey demez ama önceki eşim emir veriyordu her konuda kısa sürdü bitti. izin alacaksın diye söylenmez ben çıkarken nezaketen arkadaşlarla buluşacağız alışverişe gideceğiz derim
Sevgiliyi bilmem de aile arasında kadın veya erkek hiç farketmez birbirinden izin almalı sadece vermekle olmaz haber ne ya dış ülkeler gibi dış ülkede sistem şöyledir kadın başka bir erkek bulur adam da başka bir kadın birbirlerine haber verirler izin almazlar ama bizi biz yapan aile bagıdır
Vayyyy lafa bak hayatta özgürlüğüme pranga vurdurmam. Haber veririm ama esir olmam. Bir daha aynî şekilde konuşursa ilişkinin fazla uzun ömürlü olmıcanı söylerim
Çocukluğumdan beri ailem dahil herkese sadece haber vermişim bu saatten sonra izin almak falan nedir bilmiyorum ki zaten. Bi tuhaf olurum. Hiç böyle sorun başıma gelmemiş.
Ben eşinin kõlen değil herkesin namusu serefi kendinedir. Ben kendimi korumasini bilirim izin alamam derdim!!! yani kusura bakmasin yasiyamam õyle esir digilim çünki baskicılığa gelemem bn nokta...
Çok samimi diyorum tepkim böyle olur
Bazen izin almak gerekebilir 😀Pek takılmam, birbirimizden haberdar olalım, izin almış/haber vermiş gerek yok yani kaostan beslenmeye 😀😏
Ne 🤢bu kişinin üzerinde, egemenlik kurma isteği. Asla tahammül edemem kapı orada cümlesini duyar benden.
İstersen tasma da tak derim akil ise anlaması lazım sınırını aştığını zaten anlamadı ise benim hayatım da yeri yok✌🏻
Her tülü otoritenin karşısındayım.
Kısıtlanmak, yarım bırakılmak, kontrol altında tutulmak hiç tarzım değil.
Nasılsa izin almalık bir şey ona karşı yapmayacağım için pek çoğunuz gibi aşağılık kompleksine kapılmadan yeşilçay içer günüme devam ederim.
Ya senin kulun kölenim birtanem istediğin izin almam olsun senden önemli mi der izin almayıp kendimi parçalatırım 😩🥵🥰🥰🥰😋😋😋
boş ver GT olur ne olck bn senin kölen miyim izn almak nedir lan der g@otune tekmeyi basarm ondan sonra da istedgmi yaparm paylasn ondan sonra da
Emir vaki konuşan... zorlayan insanlari isinamiyorum bir türlü normal konuşmak tatli dille konuşmak varken
Kendisi artık eski sevgilim olur. Onu toksikliği ile başbaşa bırakırım.
Bundan sonra haber vermem izin zaten almam der bitiririm
Ben izin de haber de vermem böylece beni saf saf evde sanırsın olur 🤪
Öyle birini hayatima sokmadim, ne sevgili ne arkadaş olarak.
Doğruyu yanlışı bilecek yaşta olduğumu derim ve kendine köle mi aramış olduğunu sorardım.
Yaa engelle geç çoluk çocuğa laf mı anlatacağız be.
Bunu diyen biriyim. Kadın erkeğine itaat edecek! İzin alacak benden, yoksa gerisine karışma..
Sanki tapulu malıyım onun. Hadi canım sende, canın cehenneme yani.
Aşıksam zaten ondan izin almadan hareket etmem. Ki neye izin verip vermeyeceğini de hemen hemen bilir, ona göre hareket ederim.
Ben bir tane şarkıcıya eski şarkılarini yaziyodum eski hesabından bulmuştum dedim hatirladinzmi dedim oda evet dedi aradan zaman geçti video attı el salladı güldü falan sonra arşiv istedi şarkıları kaybettim hardisk hasarlı diyor bende tamam dedim kayıp oldu sonrada ben yine yazınca yollamadin dedi görmediniz dedim bir şey demedi şarkıcı şarkı kaybetmez hardisk hasarli lafına inanmadım niyeti nedir anlamadım? Yardımcı olursanız sevinirim
Benim sevdiceğim öyle bir şey demez. 💁
İlişkilere asla güvenmiyorum herkes kendini belli ediyor bakınca ortada hersey o yuzdej iyi ki kurtuldum.
Cok sacma ne demek izin almak, sanki erkek izin alir da, ha o baska birseyi diyenler olursa hayir degil aynisi herkes özgür bireyi
Valla o lafı yediririm 😀
Nasıl yedirirsin anlatsana. 😄
Anlataydın keşke.😄
Hayal aleminden çıkmazsan rüyanda bile göremezsin
Hassss s. Sen kimsin der geçerim ben kendimi biliyorsam gerisi boş tatlım
Hadi oradan manasında dağarcığımdaki güzide sözlerden bir kuple sunarım
Aynı şekilde o da bunu yapıyorsa eşitliktir.
Öyle bir sığırla sevgili olmam. Benim sevgilim yapmaz djjdajd
İzin almak ben tarzım değil kusura bakmasın.. Keyifli geceler..
Bu ne yaa o kim oluyor da bana karışıyor ayrıl gitsin
Boşanma sözleşmesi nerede diye sorarım.
Öyle biri olmaz hayatımda
Eski sevgilim olur, bir şey demem bile
Oldu canım sana süresiz izin derim
Resimdeki sen isen tekmeyi vur
Hadi ordan kardeşim denir
Son kurduğu cümle olurdu
Git kendine bir oyuncak al derim.
Oldu paşam başka? Derim
Hayatımdan ömür boyu çıkmana izin veriyorum derim
Hadi bay bay der geçerim