Ağızdan çıkan sözlerin telafisi olamaz.. Ne kadar sinirli olunsada konuşulanlara dikkat etmeliyiz.. Bu lafın ardından barışılsa bile eskisi gibi olunabilir mi?

eğer pişman olursa ve gönlünü olursa düzelebilir. Hemen boşanma düşünülmemeli. Sonuçta zaman zaman evlilik sıkıntılı olabiliyor rahatlığını özlüyordur insanlar bu erkek içinde kadın için de geçerli. Eğer sni sevdiğini mutlu olduğunu düşünüyorsan takılma bu söz e
Soruyu okuyunca aklıma bu şarkı geldi. Bunu söyleyerek uzaklaşırdım.😄
Ve kalp kırıklığıyla..
Sonrasına da bakarız.
açıkcası insan bu tür sözlerle çok şey bitirir farkında olmadan kopuş başlar yavaş yavaş. zaten söylenilenlere dikkat edilse meseleler bu boyutlara gelmez diye düşünüyorum. ama dahası var bu söz söylenmişse eğer genelde arkası dolu oluyor...
bazı söyler
dirhem dirhem evliliği tüketir
buda öyle bir sözlerdne birisi
sanırım kalbim paramparça olurdu
Cevap
28Cevap
Bir anlık sinirle söylenmiş olarak kabul ederim ama sürekli tekrarlanan birşeyse ilişkimi gözden geçiririm..
yaaa tartışmalar veya kötü durumlar olabiliyor böylee ama tabii sinirliyken de bazı söylenilmemesi gerekenlerde söylenebiliyor..
kiiii böyle bir söylem cidden ağır bir söylem yanii ne oldukiii demeeden yorum yapmam zor
Keşke ölsen desin ama bunu demesin kuzum yıkılırım galiba. siniri geçince bana olan tavrına bakarım, şeytan mı söylermiş , kendi fikri, zikri mi ortaya çıkmış diye...
bazi kelimeler vardir soylenmemesi gerekiyor. diyelim agizdan kacti soylendi karsi tarafin bilinc altina isliyor icten ice iliskiyi yipratiyor bosanmaya kadar gidiyor umarim tekrarlanmaz.
Pek onemsemem cunku bende sinirliyken cok agir seyler soyleyebiliyorum karsimdakinin canini yakmak icin sonra bin pisman oluyorum o ayri bir konu
keşke derim
benimle evlendiğine pişman olan bir insanla evli olduğuma pişman olurdum ve bu durum tam olarak düzelmez.
Ben ağlardım ama bazen sözlerin istemeden de olsa kırmak için söylendiğini de biliyorum boşanacak kadar büyütmezdim.
Eğer tekrarlarsa bu keşke kelimesini hemen boşarım.
Asiri uzulurum herhalde. Kendimi affettirmeye calisirim.
bekara avrat bosamak kolay.. kırgınlık mutlaka olur fakat bosanilmaz o söz icin
Bişey sorucam bir mesaj atarmısın sonra. geri atmazsin
bu sözün üzeri zamanla örtülebılır yani oyle sanılır ama en ufak tartışma da bıle pat dıye onune gelebılır kişilerin , ipe bır makas atılmış ama kesilmemiş gibi düşün
o keşkeyi kullanacak ne bir kadın tanımak isterim nede kullanmak... büyük sorun
Sinirle çıkan sözler ama kırıcı olur bayağı tabi.
Ama ayrılmam. Sonra özür dileyecektir zaten.
bu lafı söylemesi yeterli..
avukatıma yetki vermem için..
Evet kızgınken söylenenler gerçek değildir. Eşimin söylediği oldu kızgınken bana :))
Tabii ki de o evliliği sürdürmem. İnsanların ne düşündüğünü kavga anında anlarmış insan.
kimsenim keşkesi olmak istemem.
bundan sonra keşke deme ve git derim.
işte tam tanımaya çekinenler evlenince bu şekilde olur
Bir kereliğine sinirine verebilirim tekrarlarsa boşanırım
Sinirle söylenen bir söz ama eğer böyle düşünmeye devam ederse biraz ara vermemiz gerekir.
Çok zoruma gider ağlarım o an zaten sonra da o ne yaptığını farkeder ama çok gec
sinirle olan bir şey bende sinirlenince bunu diyebilirdim insan kendine sonra karşındakine bakmalı bence yargılamadan önce
Bende meraklıydım ya zaten der çeker giderdim telefonuda kapatırdım ulaşamasın iyi düşünsün
Defol git o zaman geldiğin yere derim
diyeceğine pişman olur ama iş işten gecmiş olur.
eşin mi dedi bunu sana
Zorla tutan yok s. git derim boşarım.
Kalmam kimseyi pişman etmem
Onu diyenin de canı cehenneme.
insallah ogle bir sey duymam resmen sogurum
Kendi etti i kendi buldu
Sinirle söylenmiş önemsemem o kadar
Kizginlk ani itibar etme
Çok kırıcı bir söz ya 😕
olunamaz. öyle bir laftan sonra evlilik biter
Kapı orda tutan yok derim
Hangi ton ve bağlamda söylendiğine bağlı.
diyebilir ne var bun da
Sinirli iken söylenen söze itibar etmem
Reste rest çekerim acımam
kalmazdim...
Sogurum ben.
Cok cok ama cok üzülürüm
cok ağır konuşurum
Boşanmasam bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz
bilemedim
boşanırım
O zaman ayrılalım derim
Kalamam ağır söz