Eşinizle herhangi bir konu üzerine tartıştınız ve size bu sözü kullandı ne yaparsınız? Ben çok alınganım çok zoruma giderdi muhtemelen ve asla unutmazdım sanırım..😒 Peki ya siz nasıl tepki verirdiniz? 
#Mademoiselle💞

#Mademoiselle💞

Buna benzer bir cevap aldım. 7 yıl oldu ve halen unutamadım. Bu yüzden de defaatle aldattım... Ben müslüman değilim. Görücü usulü beğenerek evlendik. Nişanlıyken de doğru düzgün konuşup görüşemedik yani aileden dolayı kısıtlandık ve tam tanıyamadan evlendik. Birinci yılımızda bana şöyle dedi: "Müslüman olmadığını daha önce bilsem senle evlenmezdim."
Bayaa küs gezdim bu sözün üzerine. Özür falan diledi tabi ama eskisi gibi olmadı hiçbir şey. Sırf inancımdan ötürü böyle demesi benim halen içimdedir. Çocuk için boşanmıyorum tabiki.
Bekara karı boşamak kolay derler ne boşanması ya sınır ile söylenilen şeyler ciddiye alınırsa sorun oluşur o yüzden sabırlı olup sakinleşince karşıma alıp konuşmak varken ne boşanması böyle hele ki dövmek falan yanlış bunlar
Sakinleşince konuşalım deyip ortamı terk ederdim. Üzülürdüm üzülmesine ama sinur anıyla söylenen bir lafı o kadar ciddiye alıp ayrılalım o zaman falan da demezdim
bir kere dese ve sinirli anında çıktıysa aağzından çok takılmam ama her kavgada dile getiriyorsa orada bir durup düşünmek lazımdır.
Cevap
57Cevap
kesinlikle unutmazdım o lafı dediğini... atıyorum ertesi gün benim gönlümü almak için çabalıyor falan
diyelim ben onu sinir anında dedim desin yinede inanmam inanamam artık o söz söylenmişse bitmiştir
ki bu içindekinin dışına yansımasıdır sinir anında söylenmişse bile içinde var olan yer eden birşeydir ve hiç bir özür telafi edemez öyle bir cümleyi
işte bu yüzden mutlu olamazsın ben cok dedim hay senlen tanıştıgım güne nalet olsun diye altta kalmaz asıl benim tanışrıgım güne der o atar sitresini ben atarım 2 saat sonra devam unutulur gider çünkü sevdigimi bilir bende bilirim
Unutamazdım asla. Yakardı içimi kesin ya. Ne yapardım bilmiyorum ama odaya kitler kendimi ağlardım dayanamazdı o da hatasının farkına varır gelir özür diler kendini affettirmeye çalışırdı sanırım.
benim için hem büyük bir üzüntü olurdu, düşünsene benimle evlendiğine pişman? tabi ki krılırdım. boşanmak değilde eskisi kadar ona karşı dolu olmazdım açıkcası isterse kendisi boşana bilir.
Ofke kafadaki ısıgi sonduren mumdur normal zamanlarda bana nasil yaklastigi onemli gonul almasini bilior mu ona bakarim yoksa kavgasiz evlilik ve iliski yoktur...
Cok agir bir kelime ya..
Bosuna demiyorlar iste tartissanda konussan da agzindan cikani kulagin duyucak..
Sinirliyken ağızdan çıkanı kulak duymuyor unutamazdım ama üstünde çok durmazdım herhalde. Ama sakin kafayla söylenmiş bir şey olsaydı zoruma giderdi.
Bu söz kolay kolay söylenmez , bakıyorum da yorumlara herkes söylenir , sinirliyken söylenir falan. Sinirliyken de bu söylenmez ağalar. Ben affetmezdim. o sözünden sonra, Pişmanlığına dair bir hareker sezersem eğer o kadınla boşanırdım..
Çok can yakıcı olur. Hani derler ya kavgada bile söylenmez işte öyle. Ben sindiremezdim.😠😢
hadi sana iyi günler, hayatında başarılar derdim... kimseyi zorla tutacak halim yok, beğenmeyen gider yani
İnsanların gerçek yüzü ya tartışmada ya da kavgada ortaya çıkar. Anında boşanma davası açarım.
Sebebini sorardım ve bunu söylemesinin eğer ki ikna edici bir cevap alamazsam ayrılırdım
agır bir cümle unutamazdım mutlaka gönlümü alırdı bıkac gun ıcınde ama unutmazdım surat yapardım
@Diyar06 ne
Eşyalarımı toplar ve giderim, daha fazla pişman olmasın
Eğer böyle düşünürse boşanalim derim daha fazla sikmaya gerek olmaz sanırım.
Kimseyi pişman etmem pişman bırakmam çeker giderim..
Çok ağlardım şahsen kalbim kırılır asla unutmaazdım
bak tam benlik ona bir tl ile aldıgım her şeydin muhrum eder eger verdigi para varsa geri öder onu almak için anasından yedigim nazı anasına küfürle geri öder eveden atıp boşanma davası açardım piçe bunu yazan çocuk bunu yazarken nefes almadıgı için öldü
Hicbi sey soylemezdim kabuguma cekilirdim iliskimizi sorgulardim kendi icimde o cok buyuk kirginliga yol acardi
Çok sinirlenir, uzun bir sure suratina bile bakmazdim. Çok agir bir cumle cunku. Ne olursa olsun evlilikle boyle sozler kullanilmamali.
Fiyuu baya bir kırılırdım bütün yaşam enerjim giderdi üzüntüden sürekli ağlardım
Hiç bişey için geç değil der çeker kapıyı çıkardım...
Akilli olsaydin evlenmeseydin o zaman derim, olabilir kizginlikla söylemistir ben pismanlik iceren sozlere alisigim umursamam.
O zaman bitirelim gitsin derim, o sinirle.
Okadar pişmansan ayrıl derdim.
o an evlilik biterdi ve boşardım. bende çok alınganım çünkü. kafaya takardım
ayılmak için işlerimle başlarım..
kimsenin pişmanlığı olmak istemem..
Adam resmen sovmekten beter etmis pisman swnle olsuguna
Bu tür konular'da sakın olmak gerekir. Sebebini sormalı. Eğer çözümü var ise çözüme gidilmeli.
"HEBE, HUBE TAMAM BOŞANALIM" denilmemeli
evli değilim ama evli olsam s.. krdim yani o kadar sinirlenirdim öyle böyle değil sonrada çeker giderdim.
Sinirli anlarda söylenen sözleri kaale almamak lazım. insan ne dediğini bilmiyor
o an evlilik birmisti be canım , seni bu kadar kirmak kinsenin haddine deyil, bu demek oluyorki bu gune kadar yasadiklarinizin hic bir anlami deyeri ozeli mutlulugu yokmus yazik derdim
Hemen boşanma davası açardım çünkü kimse benimle istediği gibi konuşamaz.
Madem pişmansin git boşanma davası aç hadi ne duruyorsun
Mahkemede görüşürüz der ve boşanma davası açarım
ben dedim ama gitmedi
"Aynen ben de" altta kalamam :D
Ayril git derim sogurum
Ve zikmek bile icimden gelmez
Ya mast
Ya sanal
Yafa aldatirim
geldiğin gibi git ama dönüşün olmadan derim.
Iste kapi iste sapi der yol veririm...
Bu cümleyi kuran biri ile devam etmem.
o adamla boşa zaman geçirmişim der çıkarım
Mahkemeler bunun için var boşanalım derim :D
Bu pişmanlığına bir son verirdim.
Bosanalim cümlesiyle karşılık. bulur
Cevap basit; Lan sg kapı orada.
asla deme unutursn ve bu olan bişey :)
Bu cok agir bir cumle altindan kalkamazdim
Senin evlenme zamanın gelmiş sorular hep eş 😊
buyur kapı orda derdim...
Kapının yolunu gosterirdim..