Evli biriyle konuşup pişman olmak?

Arkadaşlar ben bi hataya yaptım ama hep büyük konuştuğumdan dolayı çevremde genç arkadaşaleım evli insanlra görüşürken derdim ki akılsız mı bunlar etrafta insan mı yok nasıl evli insanlara görüşemyi kendinize yakıştırırsınız hemcinsizine bunu nasıl yaparsınız derdim hep büyük konuştum ama başıma geldi ben değil karşı taraf beni kendine çekti nasıl oldu anlamadım hepsi 1 hafta içinde oldu sanki büyü olmuş da içine düşmüşüm gibi bi anda değişti her şey konuştum yaptığım yanlışı bile bile sonra eşi se öğrendi öğrendiktsn sonra ben kendimi çektim engelledim ama karısı hep tahdit etti hakaret etti küfür etti ama çok pişmanım tövbe ediyorum dua ediyorum çok büyğk hataya düştüm vicdan azabı çekiyorum ölmeyi göze alıyorum bazı günler artık dayanacak gücüm kalmıyor çok pişmanım gerçekten çok doluyum kimseye derdimi anlatamıyorum canım çok yanıyor kendime inanamıyorum nasıl bçyle bi yanlışa düştüpüme inanamıyorum arkadaşlar çok pişmanım canım çok yanıyor vicdanım çok sızlıyor hayattan keyif alamıyorum günlerdir gerçekten aşırı pişmanım

Evli biriyle konuşup pişman olmak?