çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkeklerle cıkabiliyor ? sizce bunun sırrı ne ?
Güzeller güzeli bir sory<3 :)?
Güzeller güzeli bir sory<3 :)?
Birincisi trip yapmıyorlar. Zaten yapma gibi bir lüksleri de yok. İkincisi kendilerini o halleriyle kabul eden erkeği kaybetmemek için ona ilgi-alaka göstererek, daha şirin ve anlayışlı tavırlar sergileyerek erkekle eşitlik ya da üstünlük yarışı yapmayı kenara bırakıp, tersine kendilerinden daha üstün olduğunu kabul ederek (ki bu erkeklerin hoşuna gider, kendini daha erkek hissetmesine sebep olur), naz yapmak yerine erkeğe verebildiği tüm sevgisini vermeye çalışarak, cinsel anlamda ille de erkek beni mutlu etsin düşüncesinin aksine bir çok güzel kızdan çok daha iyi sevişerek ve yatakta sınır tanımayarak fiziki eksikliklerinin açığını çok iyi kapatırlar. Yani bir ilişkide işi yokuşa sürmek yerine oldukça kolaylaştırmaları, güzel tabir edilen fakat burnu bir karış yukarda olup da devamlı herşeyi erkekten gelmesini isteyen, ilişkiye çok az şeyler katıp devamlı almayı bekleyen kızlardan daha tercih sebebi olabiliyorlar. Bir birliktelik sırf cinsellik değildir ama güzel kızların yatakta çirkin ya da şişmanlara göre çok daha fazla patates çuvalı gibi yattıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Biri yatakta bile güzel görünmeye ve varsa kusurlarını gizlemeye odaklanırken, öbürü zaten belli olan kusurlarını gizlemek yerine zevk almaya ve zevk vermeye odaklandığından gene tercih sebebi olabilirler. Özetle fiziki açıklarını, kendilerini tamamiyle erkeğine adayarak kapatıp, hiç azımsanmayacak çoğunlukta güzel kızların önüne geçebiliyorlar.
Adama daha ne denir, ne denecekse demiş zaten.+10000000
Kaçan kovalanır sadece kızların kendi kendilerini havaya sokmak için söyledikleri uydurma bir söz. Bu lafın üstüne bende size şunu söyleyeyim: "fazla naz aşık usandırır".. Güzel kızın şu avuntusu vardır hep "elimi sallasam ellisi" . Bu sebepten etrafında devamlı pervane erkek ister. Gene bu burun büyüklüğü yüzünden devamlı erkeğin kendisinin ne kadar güzel olduğunu söylemesini beklemekten, söylemediği zaman egosunun tatmin olamamasından kaynaklı hiçbir şekilde ilişkiye tam konsantre olamazlar.
Lafı farklı anlamayın. Madem ki güzelim niye erkeği etrafımda köpek gibi döndürmeyeyim kafası ve burun büyüklüğü farkında olmadan erkeği kendinden iter. Güzelliklerini satışa çıkarmıştır bir çoğu. Böyle olmayan çok az güzel kız vardır. Onlara da sözüm yok zaten. Erkeğin devamlı aklı güzelden yanadır belki ama göz zevkinden de öte gönlünün hoş tutulmasını ister ve tercihini de genelde bundan yana kullanır. Fiziken belki çok beğenmese de en büyük tesellisidir "dışı değil içi güzel" mantığı...
+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 -Süper anlatmışsın abim-
1- "çirkin+kendi halinde" kızlara zaten yakışıklı erkek yanaşmıyor... güzel kızlar ve birazdan sayacağım kategori varken...
2- "çirkin+erkeklerin peşinden koşan" kızlar... bu kızlar zaten "veriyor" amiyane bir tabir ama bu yani... uğraştırmıyor... -abi niye çıkıyon o kızla sana kız mı yok -olm kız bir yalıyor var yaa muamele süper... evet bu tür iğrenç denebilecek konuşmalar oluyor...
3- yakışıklı erkek güzel kız zaten her yerde takılır... çirkin kızın yakışıklı sevgilimi koluma takayım ortalıkta biraz salınalım herkes görsün kompleksi olduğu için ayrıca göze batıyorlar...
4- ayrıca bazı kızlar var ki; orta güzellikte ama zeki ve cadı... kendine bağlıyor bir şekilde çocuğu... huzur veriyor... güzel kızların kaprisleri, "amımvarcılık" davranışları da olmuyor...
Nasıl mı oluyor :) yakısıklı erkekler güzel kızlara bakıyorlar güzellerin cogu malesef güzelliklerini kullananlar oluyor =) ,ee güzel kızlar bakıyorlar yakısıklı erkekler onla bunla ... =) şimdi düsünün her iki açıdada güven yok,Noluyorr,yakısıklı erkek evlenecegi zman düzgün bir kız buluyor yani cirkin kız .peki neden cirkin kız onun el değmemiş oldugunu ,onu cok sevip değer verecegini bildiği için, ya da başka bir örnekle güzel kız neden cirkin erkekle beraber oluyor cünkü cirkin erkegin kendisine tapacagı ve başka kızlara bakmayacağı içinn :) işte dengeyi böyle sağlamaya çalışıyorlar.Ha güzel-yakısıklı birlikteliği yokmudur elbette vardır ama geneli böyle.Lütfen cirkin ya da güzel kızlar bu dediklerime alınmasınlar .Erkeklerin bakış açıları bu malesef :)
Ha şunuda söylemek istiyorum.. ,Allahın yarattığı her kul güzeldir.Çirkin kız diye ayırt etmemek lazım,zaten bu çirkin tabirini bu iğrenç erkekler çıkartmıştır.Sanki kendileri dünyann en yakışıklısıda =) sen bir kendine bak kardeşim sonra kızı yargıla ne diyeyim.Dünyanın çivisi çıktı.Herkesin derdi güzellik olmus.Karakteri bakan yok varsa yoksa et parçası yazık acıyorum böyle düşünenlere =) Öbür dünyada uğruna öldügünüz o et parçasını yedirecekler siz merak etmeyin ;)
zor isler bunlar zor, hicbirsey anlamaz oldum, ben soyle birini istiyorum ama :D
link
buna ya cirkin deyin ya guzel bilemem yani nasilsa oyle X)
Cevap
156Cevap
cirkin erkeklerde nasıl güzel tatlı kızlarlar cıkıyorsa ?
Ben sana tamm yanitini söylicem ! Yakisikli erkekler birden fazla kizla cikiyo ..Onlarin etrafinda daima bir sürü kiz oluyo --Güzel bir kiz hic bizaman gidiipte bir erkege yalvarmaz bekler sadece -Cirkin kizlar ise kedi gibidir onlara sürünür ve istediklerini alirlar ama erkekte onlardan istedigini alir ! Güzel kizlardan herkez cekinir ya adini cikarir ya da zor oldugu icin takmaz ! ERKEKLER ILK ÖNCE seyini düsünür ! BENDE ayni soruyu soruyodum hep abimin düsünceleri bile böyle bazen duyuyorumda ..Burdaki erkeklerin hic birine inanma ! muhabbetmis karakter mis .Yakisiklilar herseyden meragini almis onlar icin güzelmisssin cikrinmissin fark etmez ! onlara kiz olsun sadece birazda aptal olur yakisiklilar egoist oduklari icin !
bana kalırsa hem sen hem abin aptal.sanane kızım gönül bu.sana mı soracak millet kiminle çıkacaklarını?erkekler sanki damızlık da kadınlar noluyor o zaman?kurban mı?sen öyle san.kadın isterse verir direk erkekler suçlanıyor.mağdur edebiyatı yapan kadınlar yaa offff harbi sinir ettin adamı!
Çünkü güzellik/yakışıklılık ve cazibe/karizma farklı şeylerdir, güzel olanlar doğuştan öyle oldukları için cazibeli olmaya ihtiyaç duymazlar ve kendilerini geliştirmezler, ortalama tipliler ve çirkinler ise beğenilebilmek için fazladan tatlı dilli, esprili, konuşkan, güleç, uyumlu, kültürlü vb. olmak zorunda kalırlar ve bunları geliştirdikçe de erkekler onları daha çok beğenir. Güzel olup da yalnız kalan kızların da açıklaması budur, cevap olarak veriyorlardır deyip kaçanların da. Kısacası, sosyal zekaları daha fazla gelişmiştir ve erkekler onların yanlarında kendilerini daha rahat hisseder.
Burada şimdi yüz güzelliği değil iç güzellik diye ahkam kesenler falan çıkacak . Yok öyle bir şey. Kız dediğin güzel olacak abi. Kendine bakacak. Süslenecek erkeğine karşı. İster sevgilisi olsun ister kocası. Sevecek , çekinecek de biraz. Korkmalı bile diyebilirim. Güvenir , çekinir , sevgilinin söylediklerine önem verirsen erkek seni bırakmaz diyeyim. Ha çıkmaya nasıl başlayacağız diye mi soruyorsun. İnan o konuda işiniz zor. Öyle o mesaj atsın ilk falan yapacaksanız eğer en yakın bir duvardan atlamanız tavsiye edilir.
Türkiyede güzel kızların peşinde en az 50 erkek koştuğu için yakışıklı erkekler de çirkin kızlara kalıyor anca.Ama yakışıklı olup ta çirkin kızla çkan erkek maldır bana göre. hiç kimseyle çıkma daha iyidir benim hiç kz arkdşm olmadı şimdiye kadar ama şmdi tipzinin biri gelse çkalım dese yine çıkmam yanlız kalırım daha iyi.
Güzel olup da şapşal, bir işin ucundan tutamayan, güzel diye maddi manevi her şeyi karşı taraftan bekleyen o kadar kız var ki! Ve hem güzel hem çok zeki hem de iyi huylu kız o kadar az ki!
Neyse. Bi de şöyle bir durum var. Güzellik dediğin ne ki? 30 40 sene sonra taşı dilden başka e kalacak ki güzellikten? Kız tatlı dilli ise, zeki ise, kariyerini de sevdiğini de önemsiyorsa be güçlü ise, erkeğinden sadece sevgi ve saygı talep eder ve mutlu MESUT yaşarlar. Güzellik içtedir.
1.si hemen hoop şu kız güzelmiş hemen sevgili olalım diyenlerin dışında kalbin iyiliğine de önem veren insanlar da var (çok olmasa da)
2.si çirkin güzel diye sınıflandıramassın insanları bunu yapmak senin haddine değil yaratıcı hepimizi olabilecek en güzel şekilde yaratmıştır.
3.sü Görünüm her ne kadar önemli olsa da onu iyi bir kalple tamamlamak daha da önemlidir.Yoksa boooş
Belki dalga geçtigmi sanacaksınız ama sırrı veriyorum :)
Güzellik yüz güzelligiyle sınırlı degildir,yüzü güzel degildir;
Ama memeleri iyidir
Kalçası güzeldir
Fizigi güzeldir
İyi sevişiyordur
Israr etmeden veriyodur
Küçük bir ihtimal olsada erkek ciddi bir ilişki arıyodur güvenilir bir kişi
Çünkü kendini kanıtlama gibi bir çabası yok, fakültenin en güzel kızını kapayım gibi bir derdi yok, zaten hepsi elinin altında. O da koluna yakışanı ya da egosunu tatmin edeni değil, ruhunu tatmin edeni, hayatını güzelliştiren kişiyi seçiyor. Bakınız: ben :D Not: vermiyorum
çirkin kızda casaret var, yakışıklı erkeğin kız arkadaşı olup olmaması onu ingilendirmiyor.. ve şansını deniyor. aynı şey kızlar içinde geçerli, çok güzel olduğu için kesin sevgilisi vardır diye kimse yaklaşmıyor ama biri çıkıp şansını deniyor ve kazanıyor :)
Erkek yakışıklıdır. kız çirkindir ama çirkin kızın bir güzeller güzeli arkadaşı vardır.işte o güzeller güzeli kızı elde etmenin tek yolu arkadaşıyla aşk yaşamaktan geçer.o zaman güzeller güzeli kızla daha sık diyalog kurar nelerden hoşlandığını öğrenirsin. sonra da bir bahane ile çirkin kızdan ayrılır güzel kıza yönelirsin..))
Güzel kadınlar kasıntı oluyor, çirkin kadınlarda bu tarz birşey yok. Güzel kadınlar daha çok sey isterler, çirkin kadınlarda bu da yok. Çirkinliklerini ilgiyle kapatırlar, partnelerinin sevdiği, önem verdiği şeylere düşerler. Ve daha cilveli olduklarıda aşikar
Çirkin kızların güzel ve de yakışıklı erkeklerle olmasının sebebi dilbaz olmaları , asi ya da havalı olmayıp her istediğine peki demeleri . Kompleksleri ,tripleri yok . Allah herkese çirkin şansı versin diyoruz ya biraz da şansın etkisi var şeytan tüyü misali :)
Her erkeğin ne kadar mükemmel görünsede eksik noktaları ve zaafları vardır
Eksikliklerini tamamlayabiliyorsan(Bu özgüvendir, bu ilgidir, bu arkadaşlıktır, bu anlaşılmaktır uzar gider)
Zaaflarına hitap edebiliyorsan(Neşe katabilecek aktiviteler, ruhunu canlandırabilmek, yeni şeyler katabilmek)
Bu noktada erkek onu sahiplenir ve diğer kızlardan özel tutar her zaman...
Erkekler, güzel kızlara bakarlar ama birliktelik için; kendilerine içten-sıcak ve ilgili davranan kızları tercih ederler.
He o ilgili kız, güzel olur-olmaz o ayrı konu. Ne de olsa, güzellik görecelidir.
Siz bayanların en çok kaybettiğiniz nokta da burası işte. Asil olacaz diye kasılırken, ne kadar soğuk ve itici olduğunuzun farkında değilsiniz.
çirkin kız yoktur az votka vardır:))))))))))
her kör topalın bir alıcısı vardır unutma...herkesin zevki tipi farklıdır..senin çirkin bulduğun bir başkasına dünya güzeli gibi gelir.yada senin çok beğendiğin biri bir başkasına çirkin gelir.görecelilikle alakalı bişeydir bu
Güzellik göreceli bir kavram. bazı kızlr güzeldir bazıları sexsydir bazıları çkicidir bazısı sempatiktir v.s... insanın hoşlandıgı tip önemli olan.. ve bazı kişiler için nefes alsın yeter tabiri geçelidir : ) ihtiyaçlarımı arşılasın gerisi no problem diyebilir.. bunu o kişileri görünce çevirip sorcan :D
bende yakışıklı ve şımarık bir çocuğum ne zaman bir güzel kızla konuşsam kesin kavga ediyorum ve nakavk olup ilişki başlamadan bitiyor ama çirkin veya en azından biraz tatlı kızlar doğal davranıp karşılığında sevgiyi çok iiy kullanıyorlar ayrıca anlayış ve sadakatlarıda büyük bir etken :)
Bak ben yakışıklı ama bir okadarda utangaç bir erkeğim.Genelde hep el üstünde tutulup şımartıldığımdan güzellerle anlaşamıyorum.Şimdi diyeceksin neden?
Cevabım şu:İki cambaz aynı ipte tutunamaz.
Çirkin kızlar beni alıştığım şekilde şımartabiliyorlar bende onlara sevgi gösterebiliyorum.Ama güzel kızlar sadece şımartılmayı bekliyor şımartmaya alışmamışlar.
Benim olayım bu.
vay canını yediğim kardeşim olay budur işte ya lan bende sorunum nedir deyip duruyorum ya tabii ya ooo :ddd aynn kardeş doğru söylüyor bende yakışıklı ve şımarık bir çocuğum ne zaman bir güzel kızla konuşsam kesin kavga ediyorum ve nakavk olup ilişki başlamadan bitiyor ama çirkin veya en azından biraz tatlı kızlar doğal davranıp karşılığında sevgiyi çok iiy kullanıyorlar ayrıca anlayış ve sadakatlarıda büyük bir etken :)
ben genelde çirkin erkekler güzel kızlarla nasıl çıkıyor sorusu taraftarıyım. hadi çirkin kız cilve falan yapar yakışıklı erkeği kafalar da, çirkin erkek nasıl ayarlar güzel kızı? yoksa biz kıskandığımız için yanlarındakileri daha çirkin görüyor olmayalım:):)
bende merak ediyorum güzel kızlar nasıl çirkin erkeklerle çıkabiliyorlar?gerçi uzun zaman önce tezimi yaptım:)çok kısa keseceğim;çirkin kızlar ve erkekler değer verir genelde çünkü fazla sevgilileri olmamıştır.buna bağlı olarak da "aaaah keşke olsa..."muhabbeti vardır.sevgilinin en çok istediği şey nedir?ilgi alaka,biz de bunu gösteriyoruz çirkin erkek olarak söylüyorum bunu:)
yalan konuşup boş vaadlerde bulunuyor olabilir havadan uçuyor olabilir, para olabilir..
bende merak ediyorum güzel kızlar nasıl çirkin erkeklerle çıkabiliyorlar?gerçi uzun zaman önce tezimi yaptım:)çok kısa keseceğim;çirkin kızlar ve erkekler değer verir genelde çünkü fazla sevgilileri olmamıştır.buna bağlı olarak da "aaaah keşke olsa..."muhabbeti vardır.sevgilinin en çok istediği şey nedir?ilgi alaka,biz de bunu gösteriyoruz çirkin erkek olarak söylüyorum bunu:)
Genelde akraba avliliklerinde böyle olur. Oğlanın mesleği işi felan yerindedir. Aile karar verir kız evlenir. Kimse sevgili yoluyla çirkin bir kıza bakmaz. ya da güzel bir kız çirkine.
Aslında kimin ne kadar güzel ya da yakışıklı olması değil. 2 yıl sonra herkes birbirinden bıkar. ama mecburi birliktelik devam eder.
üni . hazırlıkta tanıştığım bir kız var bakın daha adını bile bilmiyorum , normalde hayatta ilgilenmem dediğim bir tip . kız o kadar sıcakkanlı ve şirin davranıyor ki hoşlanmıyor da değilim . kendimi övmeyi sevmem ama her ortamda fiziğim yüz hatlarımla dikkat çekerim , kızlar tatlı bulur herzaman . yani bunun aşırı derecede tiple alakası olduğunu zannetmiyorum. kendini sevdirdikten sonra gerisi kolay , ama her erkek bundan hoşlanacak değil kimisi maço kız sever yani tartmak lazım insanları .
=) Çirkin şansı diye bir şey var dimi =) ?
Hıh işte ondan..
Şaka bir yana insanların çirkin güzel yakışıklı berbat gibi ayrımlar yapılmamalı .. Sadece insanların bazısı artık anlıyor ilişkide önemin dış görünüşten ibaret olmadığını.. Bu kadar..
Erkekler Güzel kızlara "Bu Kızla çıkarsam baş edemem çok başına buyruktur güzelliğe baksana benim gibi 10 tanesi peşindedir" Gözüyle baktığı için böyle oluyor
çirkin şansı tabi ki :) her şey tip değil herkesin kendine özel bir çekiciliiği var farklı kılan olgular düşünceleri hareketleri falan ya da kime göre neye göre çirkin kalp bu kimi seveceğini her zaman seçmez
Ulan bu kizlar ne kadar saf kizlarin cevaplarina baktimda hicbiri cirkin kizi kullanip atmasi kolay oldugu icin ve kizin erkegi mutlu etmek icin cana sarfedip kendisini eglendirecegi icin ciktigini dusunemiyorlar.. Yakisikli erkek cirkin kizi kullanir atar. Evlencegi zamanda guzel namuslu bir kizla evlenir. Bunu kizlar niye dusunemiyor ne kadar saf oldugunuza sasip kaliyorum dogrusu...
Kitabın ortasından konuşmuş arkadaş. Konu kapanmıştır :)
Onlarda cirkin ama maddiyatli oluyor. Erkeklerde rahat yasamak istiyo
Sakın özenme... Yakisikli erkekler cirkin kizlarla gecici olarak faydalanmak icin cikar evlenmezler. Cirkin kizlari daha kolay oldugunu dusunurler ve cirkin kizlarin kendilerine asik olmasini kullanip yasamak istedigi gibi surdururler iliskiyi. İyi gozukurler evlilik hayalleri kurdururlar zevkini aldiktan sonrada bir bahane bulup kizdan kurtulurlar. Kizsa garibim hatui kendisinde arar piskolojisi bozulur. Kanmayin efenim azicik mantikli olup denginizi bulun
cirkin kiz yoktur, alttan alttan isi bilen kiz vardir :D ki öyleleri de genellikle cikiyor cikiyor, kendini veriyor sonrada baska av pesine düsüyor :D ki bu durumda erkekler böylelerini av belliyor :D
ne çirkinim ne güzelim.. ama gelgörki çirkin herifin teki bile gelip teklif etmezmi arkadaşım :D Sanırsam Karakterle iyilik sıcaklık la ilgili bir durum olabilir... Kız vardır güzeldir soğuktur kız vardır çirkindir sıcaktır :)
Bu soruyu kuzenime sordum bu kadar cirkin bir kizla nasil cikiyosun diye cevap net yatakta cok iyi :O
Sen sanki dünyaca güzelsin ya tüm erkekler peşinden koşacakya senin...Olum onlarda insan değilmi?Senimi gerdi derdi?
Herşey Yüce Allahın taktiri nasip ve kısmet.Herkez kısmetiyle yaşıyor.Bende düşünüyorum arasıra multi milyarder dünyanın en zengin ailelerinin birinin çocuğu olarak dünyaya gelmedim diye.Takdiri ilahi ve nasip kısmet.
ben güzellikten daha çok beni anlamaya sevmeye ve ilgilenen kızı tercih ederdim güzellik bir yere kadar bana katlanması ve beni mutlu etmesi daha önemli ama birazda bakımlı olsun ki ona baktıkça bakasım gelsin güzellik demiyorum bakım diyorum :)
sana göre güzel olmayan biri başkasına göre güzel gelebilir. o yüzden senin çirkin olarak gördüğün bir kız sevgilisi olan yakışıklıya gayet güzel geliyordur.
güzellikte önemli de önemli olan muhabbet, samimiyet ve dostluk..
işin bir başka yönü erkekler genelde fazla cesaretsiz oluyor.. güzel bir kız görünce bu bana bakmaz falan, kesin onun bir çıktığı var gibisinden cesaret kırıcı düşünceler..
kızlar daha cesur..
seçenek1 hım çocuk yakışıklıdır ama beceriksizdir kız çirkindir sağlam muamelesi vardır ve kolay hedef yakışıklıya göre çirkin kız buda bir secenek kız güzel değildir ama zekidir kraliçe olsa ben aptal kanıda tahammül edemem mesela
doğanın kanunu bu kız güzelse erkek çirkin,kız çirkinse erkek yakışıklı oluyor.
benim eski kız arkadaşım güzeldi ayrıldık neden çünkü bende yakışıklıydım.yan yana olunca nazara geldik :)
niye çirkin insanların güzel ya da yakışıklı birileri ile çıkmaları sorun mu bu soruyu sorman hata arkadaşım ve yargılamanda hata artık kibirlerden kurtulmak lazım hele ki bu devirde
cilvelidir vede kız arkadaşı yoksa erkeğin olur yanii arkadaşım sen neden garipsiyorsunki bunu gideri vardırr seçer yaniii sonuçta hatun yanii o kadar da çirkin değildir
onlara fazla bakan olmadıgından kendi içlerinde yavas yavas pişiyolr sonra birini buluncada vars yoksa o diyolar erkek b tabi ilgiyi ve alakayı yatkta gorunce canımsın cıgerımsın askımsın oluyo =)
Bence doğru soru aslında tam tersi;çok güzel hatunlar yanlarında uyuz herifler ama bu sorunun cevabı 2 tane birincisi erkeğin midesizi belki bir nebze ama kadının'ki asla çekilmez 2.cevap tamamen duygusallık (mani kimde ben ordayım) mantığı bu sorunun cevabı yok aslında kime göre,neye göre güzellik ve çirkinlik görecelidir.size göre angelina jolie bir diğerine göre nastassja kinski hem güzel hemde çirkindir..
ne kadar yakışıklı adam varsa çirkin memeliler tarafından bloke edilmiş hff
Bir halk siirinde dediği gibi
"Güzelliğe kafam girsin,
Bana meme gerek meme"
tersi durumda söz konusu..çok güzel kızlar hödük,kıro,çirkin erkeklerle de çıkabiliyor..işte bende bunu anlayamıyorum..:(
çirkin şansı tatlım çirkin erkeklerde nasıl güzellerle çıkıyorsa işte ondan :) insanı bir yönün etkilemeli sonrası gayet kolay kendiliğinden gelişiyor :)
o zaman sende de çirkin şansı var :) aynaya bak ondan sonra yorum yap :)
ben kendime yakısıklı mı dedim hayır demedim sen kendine güzelim dedin patlıcandan farkın yok :)
Güzellik şekille alakalı soyut bir kavramdır. Şöyle ki varolanlar arasında en güzel olanı Allah'tır onun bilinen bir şekli yoktur. Hal böyleyken güzelliği ve çirkinliği pek kafaya takma.
onlar hayatın güzellikten ibaret olmadığını bilenler canım...
ayrıca şu bir gerçk güzel kız tribal kız,herşeyi ben hakediyorum kızdır ki erkekler bir güzellik uğruna okadar nazı çekmiyor:)
güzellikten başka şeyler tanıştıktan sonra öne çıkar,
kızın şirin olması, masum durması gibi karşı konulmayacak davranışlar varsa o kızda, çirkinliği önem arz etmez
aşırı güveniyorsam şu anda benimde yaptığım gibi iç güzelliğe önem veriyorsa o çirkin kızlarla çıkanlar oluyor yani bunlar hemde çok.
ama benim sevgilim hem güzel hemde kişiliği oturmuş sonuna kadar güvendiğim kız yani ömürlük.
Çirkindir ama son derece çekicidir. Çirkin çekici bayanlar son derece etkilidirler.
+1:)
Yazıyorsun +1 diye ama tıklamıyorsun.:)
CEVAP: Güzel kızlar paralı erkeklere gidince parasız yakışıklı erkeklere de çirkin kızlar kalıyor.
cevabın cok guzel on numara beş yıldız. tıpkı senın gıbı :-)
Eee ne demisler aldigin kisii senden guzel olmasinki seni el ustunde tutsun anlatabildimmi :)
Direk delik actim bence :)))))
çirkinliğin kişiye göre farklı kalıpları vardır.yakışıklı aktrislerin şarkıcıların hepsinden hoşlanıyo musun?onlara özgü bir etkileşim vardır mutlaka.
Kizma lütfen ama burnuma pis kokular geliyor yani azdır benim gibi insanlar çünkü günümüzde çoğu insan iç güzellikten çok dış güzelliğe önem veriliyor malesef :(
Birinden hoşlanmanın fiziksel güzellikle alakası yoktur.
Arada elektriklenme olmuşsa çirkin olan kız sana dünyalar güzeli gelebilir.
sırrı yok canım aşk bu
ne demiş şair güzelliğin beş para etmez bendeki bu sevda olmasa yeterince açık oldu sanırım
niye herkesde eksi puan var anlamıyorum kim veriyo. kötü bişey dememiş hakaret yok eksiyi basıyosunuz
akıllı köprü arayıncaya dek, deli suyu içer.. atasözü buna uyuyor. akıllı-deli ile güzel-çirkin yerlerini değiştirip bulsunlar:)
çıkar çıkmasına da sonu gelmez canım. erkeğin istediği şeyi yerine getiriyorsa bir çıkar ilişkisi vardır sevgi aşk yoktur orda boşuna özenme iğrenç ilişkiler onlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar