• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkeklerle çıkabiliyorlar?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
30
Yapay Zekaya Sor
çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkeklerle cıkabiliyor ? sizce bunun sırrı ne ?

Güzeller güzeli bir sory<3 :)?
Çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkeklerle çıkabiliyorlar?
Erkek Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• dickhead
    dickhead Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl

Birincisi trip yapmıyorlar. Zaten yapma gibi bir lüksleri de yok. İkincisi kendilerini o halleriyle kabul eden erkeği kaybetmemek için ona ilgi-alaka göstererek, daha şirin ve anlayışlı tavırlar sergileyerek erkekle eşitlik ya da üstünlük yarışı yapmayı kenara bırakıp, tersine kendilerinden daha üstün olduğunu kabul ederek (ki bu erkeklerin hoşuna gider, kendini daha erkek hissetmesine sebep olur), naz yapmak yerine erkeğe verebildiği tüm sevgisini vermeye çalışarak, cinsel anlamda ille de erkek beni mutlu etsin düşüncesinin aksine bir çok güzel kızdan çok daha iyi sevişerek ve yatakta sınır tanımayarak fiziki eksikliklerinin açığını çok iyi kapatırlar. Yani bir ilişkide işi yokuşa sürmek yerine oldukça kolaylaştırmaları, güzel tabir edilen fakat burnu bir karış yukarda olup da devamlı herşeyi erkekten gelmesini isteyen, ilişkiye çok az şeyler katıp devamlı almayı bekleyen kızlardan daha tercih sebebi olabiliyorlar. Bir birliktelik sırf cinsellik değildir ama güzel kızların yatakta çirkin ya da şişmanlara göre çok daha fazla patates çuvalı gibi yattıkları bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Biri yatakta bile güzel görünmeye ve varsa kusurlarını gizlemeye odaklanırken, öbürü zaten belli olan kusurlarını gizlemek yerine zevk almaya ve zevk vermeye odaklandığından gene tercih sebebi olabilirler. Özetle fiziki açıklarını, kendilerini tamamiyle erkeğine adayarak kapatıp, hiç azımsanmayacak çoğunlukta güzel kızların önüne geçebiliyorlar.

17
    10 Yorumla
    • Gangster5432
      Gangster5432
      +1 yıl

Adama daha ne denir, ne denecekse demiş zaten.+10000000

Yorumla
    • demitria
      demitria
      +1 yıl

diyorsunki sevgili değil geyşa yaptım.

Yorumla
    • Chloexx
      Chloexx
      +1 yıl

Güzel yazmişsin ama bu kadınlar ne kadar değerli oluyor,sonucta kacan kovalanır...basıl davrancağımızı bizde şaşırdık:/

Yorumla
    • dickhead
      dickhead
      +1 yıl

Kaçan kovalanır sadece kızların kendi kendilerini havaya sokmak için söyledikleri uydurma bir söz. Bu lafın üstüne bende size şunu söyleyeyim: "fazla naz aşık usandırır".. Güzel kızın şu avuntusu vardır hep "elimi sallasam ellisi" . Bu sebepten etrafında devamlı pervane erkek ister. Gene bu burun büyüklüğü yüzünden devamlı erkeğin kendisinin ne kadar güzel olduğunu söylemesini beklemekten, söylemediği zaman egosunun tatmin olamamasından kaynaklı hiçbir şekilde ilişkiye tam konsantre olamazlar.

Yorumla
    • lloveess
      lloveess
      +1 yıl

iyi ozamn yazdıklarına göre güzel kızlar yalnız ölsün :D

Yorumla
    • dickhead
      dickhead
      +1 yıl

Lafı farklı anlamayın. Madem ki güzelim niye erkeği etrafımda köpek gibi döndürmeyeyim kafası ve burun büyüklüğü farkında olmadan erkeği kendinden iter. Güzelliklerini satışa çıkarmıştır bir çoğu. Böyle olmayan çok az güzel kız vardır. Onlara da sözüm yok zaten. Erkeğin devamlı aklı güzelden yanadır belki ama göz zevkinden de öte gönlünün hoş tutulmasını ister ve tercihini de genelde bundan yana kullanır. Fiziken belki çok beğenmese de en büyük tesellisidir "dışı değil içi güzel" mantığı...

Yorumla
    • Endoplazmikredikulm
      Endoplazmikredikulm
      +1 yıl

+999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 -Süper anlatmışsın abim-

Yorumla
    • gözde1993
      gözde1993
      +1 yıl

en iyi cevap secmelisin soran vatandas

Yorumla
    • Frostwind
      Frostwind
      +1 yıl

Güzel bir yazı olmuş. Eline sağlık.

Yorumla
    • Aygızzz94
      Aygızzz94
      10 ay

Hepsinde haklısın ve güzellik bonus bunların hepsi bende var ama sevdiğim erkek yine de beni terketti :/

Yorumla

En İyi Cevaplar

• silinenkedi
    silinenkedi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

1- "çirkin+kendi halinde" kızlara zaten yakışıklı erkek yanaşmıyor... güzel kızlar ve birazdan sayacağım kategori varken...

2- "çirkin+erkeklerin peşinden koşan" kızlar... bu kızlar zaten "veriyor" amiyane bir tabir ama bu yani... uğraştırmıyor... -abi niye çıkıyon o kızla sana kız mı yok -olm kız bir yalıyor var yaa muamele süper... evet bu tür iğrenç denebilecek konuşmalar oluyor...

3- yakışıklı erkek güzel kız zaten her yerde takılır... çirkin kızın yakışıklı sevgilimi koluma takayım ortalıkta biraz salınalım herkes görsün kompleksi olduğu için ayrıca göze batıyorlar...

4- ayrıca bazı kızlar var ki; orta güzellikte ama zeki ve cadı... kendine bağlıyor bir şekilde çocuğu... huzur veriyor... güzel kızların kaprisleri, "amımvarcılık" davranışları da olmuyor...

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Nasıl mı oluyor :) yakısıklı erkekler güzel kızlara bakıyorlar güzellerin cogu malesef güzelliklerini kullananlar oluyor =) ,ee güzel kızlar bakıyorlar yakısıklı erkekler onla bunla ... =) şimdi düsünün her iki açıdada güven yok,Noluyorr,yakısıklı erkek evlenecegi zman düzgün bir kız buluyor yani cirkin kız .peki neden cirkin kız onun el değmemiş oldugunu ,onu cok sevip değer verecegini bildiği için, ya da başka bir örnekle güzel kız neden cirkin erkekle beraber oluyor cünkü cirkin erkegin kendisine tapacagı ve başka kızlara bakmayacağı içinn :) işte dengeyi böyle sağlamaya çalışıyorlar.Ha güzel-yakısıklı birlikteliği yokmudur elbette vardır ama geneli böyle.Lütfen cirkin ya da güzel kızlar bu dediklerime alınmasınlar .Erkeklerin bakış açıları bu malesef :)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ha şunuda söylemek istiyorum.. ,Allahın yarattığı her kul güzeldir.Çirkin kız diye ayırt etmemek lazım,zaten bu çirkin tabirini bu iğrenç erkekler çıkartmıştır.Sanki kendileri dünyann en yakışıklısıda =) sen bir kendine bak kardeşim sonra kızı yargıla ne diyeyim.Dünyanın çivisi çıktı.Herkesin derdi güzellik olmus.Karakteri bakan yok varsa yoksa et parçası yazık acıyorum böyle düşünenlere =) Öbür dünyada uğruna öldügünüz o et parçasını yedirecekler siz merak etmeyin ;)

Yorumla
  • archim
    archim Takip Et
    Xper 2 Yaş: 38
    +1 yıl

zor isler bunlar zor, hicbirsey anlamaz oldum, ben soyle birini istiyorum ama :D

link

buna ya cirkin deyin ya guzel bilemem yani nasilsa oyle X)

0
    1 Yorumla
    • archim
      archim
      +1 yıl

Would you Frankenstein ? artik ne demekse aklima bu cumle geldi :)))

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

88

Cevap

156

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

cirkin erkeklerde nasıl güzel tatlı kızlarlar cıkıyorsa ?

4
    0 Yorumla
  • SONmeleq
    SONmeleq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 33%
    +1 yıl

Ben sana tamm yanitini söylicem ! Yakisikli erkekler birden fazla kizla cikiyo ..Onlarin etrafinda daima bir sürü kiz oluyo --Güzel bir kiz hic bizaman gidiipte bir erkege yalvarmaz bekler sadece -Cirkin kizlar ise kedi gibidir onlara sürünür ve istediklerini alirlar ama erkekte onlardan istedigini alir ! Güzel kizlardan herkez cekinir ya adini cikarir ya da zor oldugu icin takmaz ! ERKEKLER ILK ÖNCE seyini düsünür ! BENDE ayni soruyu soruyodum hep abimin düsünceleri bile böyle bazen duyuyorumda ..Burdaki erkeklerin hic birine inanma ! muhabbetmis karakter mis .Yakisiklilar herseyden meragini almis onlar icin güzelmisssin cikrinmissin fark etmez ! onlara kiz olsun sadece birazda aptal olur yakisiklilar egoist oduklari icin !

6
    2 Yorumla
    • Nickbulamadimkiii
      Nickbulamadimkiii
      +1 yıl

bana kalırsa hem sen hem abin aptal.sanane kızım gönül bu.sana mı soracak millet kiminle çıkacaklarını?erkekler sanki damızlık da kadınlar noluyor o zaman?kurban mı?sen öyle san.kadın isterse verir direk erkekler suçlanıyor.mağdur edebiyatı yapan kadınlar yaa offff harbi sinir ettin adamı!

Yorumla
    • SONmeleq
      SONmeleq
      +1 yıl

Sen önce kendine nick bul geri zekali ..Senin hayatinda bir düsün bakalim kac sevgilin oldu,benden iyi biliceksin sanki ..Hadi simdi defol..Sinir olduysan bir kari bul kendine o zaman bak nasil yumusarsin...yumusacik yumosss gibi olursun :D

Yorumla
  • ocelot
    ocelot Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 61%
    +1 yıl

Çünkü güzellik/yakışıklılık ve cazibe/karizma farklı şeylerdir, güzel olanlar doğuştan öyle oldukları için cazibeli olmaya ihtiyaç duymazlar ve kendilerini geliştirmezler, ortalama tipliler ve çirkinler ise beğenilebilmek için fazladan tatlı dilli, esprili, konuşkan, güleç, uyumlu, kültürlü vb. olmak zorunda kalırlar ve bunları geliştirdikçe de erkekler onları daha çok beğenir. Güzel olup da yalnız kalan kızların da açıklaması budur, cevap olarak veriyorlardır deyip kaçanların da. Kısacası, sosyal zekaları daha fazla gelişmiştir ve erkekler onların yanlarında kendilerini daha rahat hisseder.

1
    0 Yorumla
  • bilgisayarcı42
    bilgisayarcı42 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Burada şimdi yüz güzelliği değil iç güzellik diye ahkam kesenler falan çıkacak . Yok öyle bir şey. Kız dediğin güzel olacak abi. Kendine bakacak. Süslenecek erkeğine karşı. İster sevgilisi olsun ister kocası. Sevecek , çekinecek de biraz. Korkmalı bile diyebilirim. Güvenir , çekinir , sevgilinin söylediklerine önem verirsen erkek seni bırakmaz diyeyim. Ha çıkmaya nasıl başlayacağız diye mi soruyorsun. İnan o konuda işiniz zor. Öyle o mesaj atsın ilk falan yapacaksanız eğer en yakın bir duvardan atlamanız tavsiye edilir.

2
    0 Yorumla
  • İlteriş
    İlteriş Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Türkiyede güzel kızların peşinde en az 50 erkek koştuğu için yakışıklı erkekler de çirkin kızlara kalıyor anca.Ama yakışıklı olup ta çirkin kızla çkan erkek maldır bana göre. hiç kimseyle çıkma daha iyidir benim hiç kz arkdşm olmadı şimdiye kadar ama şmdi tipzinin biri gelse çkalım dese yine çıkmam yanlız kalırım daha iyi.

5
    0 Yorumla
  • antistatik
    antistatik Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Güzel olup da şapşal, bir işin ucundan tutamayan, güzel diye maddi manevi her şeyi karşı taraftan bekleyen o kadar kız var ki! Ve hem güzel hem çok zeki hem de iyi huylu kız o kadar az ki!

Neyse. Bi de şöyle bir durum var. Güzellik dediğin ne ki? 30 40 sene sonra taşı dilden başka e kalacak ki güzellikten? Kız tatlı dilli ise, zeki ise, kariyerini de sevdiğini de önemsiyorsa be güçlü ise, erkeğinden sadece sevgi ve saygı talep eder ve mutlu MESUT yaşarlar. Güzellik içtedir.

4
    0 Yorumla
  • Kullanıcıadıneolsun
    Kullanıcıadıneolsun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

1.si hemen hoop şu kız güzelmiş hemen sevgili olalım diyenlerin dışında kalbin iyiliğine de önem veren insanlar da var (çok olmasa da)

2.si çirkin güzel diye sınıflandıramassın insanları bunu yapmak senin haddine değil yaratıcı hepimizi olabilecek en güzel şekilde yaratmıştır.

3.sü Görünüm her ne kadar önemli olsa da onu iyi bir kalple tamamlamak daha da önemlidir.Yoksa boooş

5
    0 Yorumla
  • katarsis
    katarsis Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Belki dalga geçtigmi sanacaksınız ama sırrı veriyorum :)

Güzellik yüz güzelligiyle sınırlı degildir,yüzü güzel degildir;

Ama memeleri iyidir

Kalçası güzeldir

Fizigi güzeldir

İyi sevişiyordur

Israr etmeden veriyodur

Küçük bir ihtimal olsada erkek ciddi bir ilişki arıyodur güvenilir bir kişi

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Çünkü kendini kanıtlama gibi bir çabası yok, fakültenin en güzel kızını kapayım gibi bir derdi yok, zaten hepsi elinin altında. O da koluna yakışanı ya da egosunu tatmin edeni değil, ruhunu tatmin edeni, hayatını güzelliştiren kişiyi seçiyor. Bakınız: ben :D Not: vermiyorum

4
    0 Yorumla
  • hanzele22
    hanzele22 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.

çirkin kızda casaret var, yakışıklı erkeğin kız arkadaşı olup olmaması onu ingilendirmiyor.. ve şansını deniyor. aynı şey kızlar içinde geçerli, çok güzel olduğu için kesin sevgilisi vardır diye kimse yaklaşmıyor ama biri çıkıp şansını deniyor ve kazanıyor :)

4
    0 Yorumla
  • ptrade
    ptrade Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Erkek yakışıklıdır. kız çirkindir ama çirkin kızın bir güzeller güzeli arkadaşı vardır.işte o güzeller güzeli kızı elde etmenin tek yolu arkadaşıyla aşk yaşamaktan geçer.o zaman güzeller güzeli kızla daha sık diyalog kurar nelerden hoşlandığını öğrenirsin. sonra da bir bahane ile çirkin kızdan ayrılır güzel kıza yönelirsin..))

4
    4 Yorumla
    • Dsurer97
      Dsurer97
      +1 yıl

F:DDDD

Yorumla
    • ptrade
      ptrade
      +1 yıl

haksız mıyım

Yorumla
    • ptrade
      ptrade
      +1 yıl

bu taktik eski bir o kadarda popüler bir taktik

Yorumla
    • lloveess
      lloveess
      +1 yıl

:)))))))))))

Yorumla
  • bayanbukalemun
    bayanbukalemun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 43%
    +1 yıl

Güzel kadınlar kasıntı oluyor, çirkin kadınlarda bu tarz birşey yok. Güzel kadınlar daha çok sey isterler, çirkin kadınlarda bu da yok. Çirkinliklerini ilgiyle kapatırlar, partnelerinin sevdiği, önem verdiği şeylere düşerler. Ve daha cilveli olduklarıda aşikar

0
    0 Yorumla
  • whitepearl
    whitepearl Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl

Çirkin kızların güzel ve de yakışıklı erkeklerle olmasının sebebi dilbaz olmaları , asi ya da havalı olmayıp her istediğine peki demeleri . Kompleksleri ,tripleri yok . Allah herkese çirkin şansı versin diyoruz ya biraz da şansın etkisi var şeytan tüyü misali :)

0
    0 Yorumla
  • CakmaUye
    CakmaUye Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl

Her erkeğin ne kadar mükemmel görünsede eksik noktaları ve zaafları vardır

Eksikliklerini tamamlayabiliyorsan(Bu özgüvendir, bu ilgidir, bu arkadaşlıktır, bu anlaşılmaktır uzar gider)

Zaaflarına hitap edebiliyorsan(Neşe katabilecek aktiviteler, ruhunu canlandırabilmek, yeni şeyler katabilmek)

Bu noktada erkek onu sahiplenir ve diğer kızlardan özel tutar her zaman...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Erkekler, güzel kızlara bakarlar ama birliktelik için; kendilerine içten-sıcak ve ilgili davranan kızları tercih ederler.

He o ilgili kız, güzel olur-olmaz o ayrı konu. Ne de olsa, güzellik görecelidir.

Siz bayanların en çok kaybettiğiniz nokta da burası işte. Asil olacaz diye kasılırken, ne kadar soğuk ve itici olduğunuzun farkında değilsiniz.

4
    1 Yorumla
    • powled
      powled
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum

Yorumla
  • ComeCloser247
    ComeCloser247 Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 39%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı.

çirkin kız yoktur az votka vardır:))))))))))

her kör topalın bir alıcısı vardır unutma...herkesin zevki tipi farklıdır..senin çirkin bulduğun bir başkasına dünya güzeli gibi gelir.yada senin çok beğendiğin biri bir başkasına çirkin gelir.görecelilikle alakalı bişeydir bu

0
    0 Yorumla
  • bir-adam
    bir-adam Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41
    +1 yıl

Güzellik göreceli bir kavram. bazı kızlr güzeldir bazıları sexsydir bazıları çkicidir bazısı sempatiktir v.s... insanın hoşlandıgı tip önemli olan.. ve bazı kişiler için nefes alsın yeter tabiri geçelidir : ) ihtiyaçlarımı arşılasın gerisi no problem diyebilir.. bunu o kişileri görünce çevirip sorcan :D

0
    0 Yorumla
  • Katsuyama
    Katsuyama Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

bende yakışıklı ve şımarık bir çocuğum ne zaman bir güzel kızla konuşsam kesin kavga ediyorum ve nakavk olup ilişki başlamadan bitiyor ama çirkin veya en azından biraz tatlı kızlar doğal davranıp karşılığında sevgiyi çok iiy kullanıyorlar ayrıca anlayış ve sadakatlarıda büyük bir etken :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bak ben yakışıklı ama bir okadarda utangaç bir erkeğim.Genelde hep el üstünde tutulup şımartıldığımdan güzellerle anlaşamıyorum.Şimdi diyeceksin neden?

Cevabım şu:İki cambaz aynı ipte tutunamaz.

Çirkin kızlar beni alıştığım şekilde şımartabiliyorlar bende onlara sevgi gösterebiliyorum.Ama güzel kızlar sadece şımartılmayı bekliyor şımartmaya alışmamışlar.

Benim olayım bu.

3
    1 Yorumla
    • Katsuyama
      Katsuyama
      +1 yıl

vay canını yediğim kardeşim olay budur işte ya lan bende sorunum nedir deyip duruyorum ya tabii ya ooo :ddd aynn kardeş doğru söylüyor bende yakışıklı ve şımarık bir çocuğum ne zaman bir güzel kızla konuşsam kesin kavga ediyorum ve nakavk olup ilişki başlamadan bitiyor ama çirkin veya en azından biraz tatlı kızlar doğal davranıp karşılığında sevgiyi çok iiy kullanıyorlar ayrıca anlayış ve sadakatlarıda büyük bir etken :)

Yorumla
  • hoca88
    hoca88 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

ben genelde çirkin erkekler güzel kızlarla nasıl çıkıyor sorusu taraftarıyım. hadi çirkin kız cilve falan yapar yakışıklı erkeği kafalar da, çirkin erkek nasıl ayarlar güzel kızı? yoksa biz kıskandığımız için yanlarındakileri daha çirkin görüyor olmayalım:):)

0
    2 Yorumla
    • Nickbulamadimkiii
      Nickbulamadimkiii
      +1 yıl

bende merak ediyorum güzel kızlar nasıl çirkin erkeklerle çıkabiliyorlar?gerçi uzun zaman önce tezimi yaptım:)çok kısa keseceğim;çirkin kızlar ve erkekler değer verir genelde çünkü fazla sevgilileri olmamıştır.buna bağlı olarak da "aaaah keşke olsa..."muhabbeti vardır.sevgilinin en çok istediği şey nedir?ilgi alaka,biz de bunu gösteriyoruz çirkin erkek olarak söylüyorum bunu:)

Yorumla
    • blondemine
      blondemine
      +1 yıl

yalan konuşup boş vaadlerde bulunuyor olabilir havadan uçuyor olabilir, para olabilir..

Yorumla
  • Nickbulamadimkiii
    Nickbulamadimkiii Takip Et
    +1 yıl

bende merak ediyorum güzel kızlar nasıl çirkin erkeklerle çıkabiliyorlar?gerçi uzun zaman önce tezimi yaptım:)çok kısa keseceğim;çirkin kızlar ve erkekler değer verir genelde çünkü fazla sevgilileri olmamıştır.buna bağlı olarak da "aaaah keşke olsa..."muhabbeti vardır.sevgilinin en çok istediği şey nedir?ilgi alaka,biz de bunu gösteriyoruz çirkin erkek olarak söylüyorum bunu:)

0
    0 Yorumla
  • pasa-pasa
    pasa-pasa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

Genelde akraba avliliklerinde böyle olur. Oğlanın mesleği işi felan yerindedir. Aile karar verir kız evlenir. Kimse sevgili yoluyla çirkin bir kıza bakmaz. ya da güzel bir kız çirkine.

Aslında kimin ne kadar güzel ya da yakışıklı olması değil. 2 yıl sonra herkes birbirinden bıkar. ama mecburi birliktelik devam eder.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

üni . hazırlıkta tanıştığım bir kız var bakın daha adını bile bilmiyorum , normalde hayatta ilgilenmem dediğim bir tip . kız o kadar sıcakkanlı ve şirin davranıyor ki hoşlanmıyor da değilim . kendimi övmeyi sevmem ama her ortamda fiziğim yüz hatlarımla dikkat çekerim , kızlar tatlı bulur herzaman . yani bunun aşırı derecede tiple alakası olduğunu zannetmiyorum. kendini sevdirdikten sonra gerisi kolay , ama her erkek bundan hoşlanacak değil kimisi maço kız sever yani tartmak lazım insanları .

2
    0 Yorumla
  • auspiciousness
    auspiciousness Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 54%
    +1 yıl

=) Çirkin şansı diye bir şey var dimi =) ?

Hıh işte ondan..

Şaka bir yana insanların çirkin güzel yakışıklı berbat gibi ayrımlar yapılmamalı .. Sadece insanların bazısı artık anlıyor ilişkide önemin dış görünüşten ibaret olmadığını.. Bu kadar..

1
    0 Yorumla
  • Akslepios93
    Akslepios93 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Erkekler Güzel kızlara "Bu Kızla çıkarsam baş edemem çok başına buyruktur güzelliğe baksana benim gibi 10 tanesi peşindedir" Gözüyle baktığı için böyle oluyor

2
    0 Yorumla
  • kelebek351
    kelebek351 Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

çirkin şansı tabi ki :) her şey tip değil herkesin kendine özel bir çekiciliiği var farklı kılan olgular düşünceleri hareketleri falan ya da kime göre neye göre çirkin kalp bu kimi seveceğini her zaman seçmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ulan bu kizlar ne kadar saf kizlarin cevaplarina baktimda hicbiri cirkin kizi kullanip atmasi kolay oldugu icin ve kizin erkegi mutlu etmek icin cana sarfedip kendisini eglendirecegi icin ciktigini dusunemiyorlar.. Yakisikli erkek cirkin kizi kullanir atar. Evlencegi zamanda guzel namuslu bir kizla evlenir. Bunu kizlar niye dusunemiyor ne kadar saf oldugunuza sasip kaliyorum dogrusu...

0
    3 Yorumla
    • DumanDumanAtakan
      DumanDumanAtakan
      +1 yıl

Kitabın ortasından konuşmuş arkadaş. Konu kapanmıştır :)

Yorumla
    • obessioon
      obessioon
      +1 yıl

çirkin olupta yakısıklı erkeklerle evlenenlerde bu soruyu kapsıyo bence :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onlarda cirkin ama maddiyatli oluyor. Erkeklerde rahat yasamak istiyo

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Sakın özenme... Yakisikli erkekler cirkin kizlarla gecici olarak faydalanmak icin cikar evlenmezler. Cirkin kizlari daha kolay oldugunu dusunurler ve cirkin kizlarin kendilerine asik olmasini kullanip yasamak istedigi gibi surdururler iliskiyi. İyi gozukurler evlilik hayalleri kurdururlar zevkini aldiktan sonrada bir bahane bulup kizdan kurtulurlar. Kizsa garibim hatui kendisinde arar piskolojisi bozulur. Kanmayin efenim azicik mantikli olup denginizi bulun

0
    0 Yorumla
  • GizliÖznee
    GizliÖznee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

cirkin kiz yoktur, alttan alttan isi bilen kiz vardir :D ki öyleleri de genellikle cikiyor cikiyor, kendini veriyor sonrada baska av pesine düsüyor :D ki bu durumda erkekler böylelerini av belliyor :D

0
    0 Yorumla
  • thankkyu
    thankkyu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 43%
    +1 yıl

ne çirkinim ne güzelim.. ama gelgörki çirkin herifin teki bile gelip teklif etmezmi arkadaşım :D Sanırsam Karakterle iyilik sıcaklık la ilgili bir durum olabilir... Kız vardır güzeldir soğuktur kız vardır çirkindir sıcaktır :)

0
    1 Yorumla
    • sorall
      sorall
      +1 yıl

ha..aynı benim durum.

Yorumla
  • cikolataruyasi
    cikolataruyasi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Bu soruyu kuzenime sordum bu kadar cirkin bir kizla nasil cikiyosun diye cevap net yatakta cok iyi :O

4
    0 Yorumla
  • sheridan
    sheridan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Sen sanki dünyaca güzelsin ya tüm erkekler peşinden koşacakya senin...Olum onlarda insan değilmi?Senimi gerdi derdi?

7
    2 Yorumla
    • zakirr
      zakirr
      +1 yıl

helal kız ağzına sağlık. hadi iyisin yine kaptın +1 i :)

Yorumla
    • sheridan
      sheridan
      +1 yıl

şu çirkin sözünü anlamıyorum yaa bir çirkindir şişmandır falan gidiyo insanları böle sözlerle ayırmak hangi vicdana sığar?

Yorumla
  • Mansız06
    Mansız06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 51 , eic 33%
    +1 yıl

Herşey Yüce Allahın taktiri nasip ve kısmet.Herkez kısmetiyle yaşıyor.Bende düşünüyorum arasıra multi milyarder dünyanın en zengin ailelerinin birinin çocuğu olarak dünyaya gelmedim diye.Takdiri ilahi ve nasip kısmet.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

ben güzellikten daha çok beni anlamaya sevmeye ve ilgilenen kızı tercih ederdim güzellik bir yere kadar bana katlanması ve beni mutlu etmesi daha önemli ama birazda bakımlı olsun ki ona baktıkça bakasım gelsin güzellik demiyorum bakım diyorum :)

3
    0 Yorumla
  • sizofrenkarinca
    sizofrenkarinca Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

sana göre güzel olmayan biri başkasına göre güzel gelebilir. o yüzden senin çirkin olarak gördüğün bir kız sevgilisi olan yakışıklıya gayet güzel geliyordur.

1
    0 Yorumla
  • ksalper
    ksalper Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

güzellikte önemli de önemli olan muhabbet, samimiyet ve dostluk..

işin bir başka yönü erkekler genelde fazla cesaretsiz oluyor.. güzel bir kız görünce bu bana bakmaz falan, kesin onun bir çıktığı var gibisinden cesaret kırıcı düşünceler..

kızlar daha cesur..

1
    0 Yorumla
  • keremDNZ
    keremDNZ Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8b cevap paylaştı.

seçenek1 hım çocuk yakışıklıdır ama beceriksizdir kız çirkindir sağlam muamelesi vardır ve kolay hedef yakışıklıya göre çirkin kız buda bir secenek kız güzel değildir ama zekidir kraliçe olsa ben aptal kanıda tahammül edemem mesela

0
    0 Yorumla
  • thebetlee
    thebetlee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

doğanın kanunu bu kız güzelse erkek çirkin,kız çirkinse erkek yakışıklı oluyor.

benim eski kız arkadaşım güzeldi ayrıldık neden çünkü bende yakışıklıydım.yan yana olunca nazara geldik :)

1
    0 Yorumla
  • benbircezveyim
    benbircezveyim Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.

niye çirkin insanların güzel ya da yakışıklı birileri ile çıkmaları sorun mu bu soruyu sorman hata arkadaşım ve yargılamanda hata artık kibirlerden kurtulmak lazım hele ki bu devirde

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

cilvelidir vede kız arkadaşı yoksa erkeğin olur yanii arkadaşım sen neden garipsiyorsunki bunu gideri vardırr seçer yaniii sonuçta hatun yanii o kadar da çirkin değildir

0
    0 Yorumla
  • üveys34
    üveys34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

onlara fazla bakan olmadıgından kendi içlerinde yavas yavas pişiyolr sonra birini buluncada vars yoksa o diyolar erkek b tabi ilgiyi ve alakayı yatkta gorunce canımsın cıgerımsın askımsın oluyo =)

0
    0 Yorumla
  • oghzn1975
    oghzn1975 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Bence doğru soru aslında tam tersi;çok güzel hatunlar yanlarında uyuz herifler ama bu sorunun cevabı 2 tane birincisi erkeğin midesizi belki bir nebze ama kadının'ki asla çekilmez 2.cevap tamamen duygusallık (mani kimde ben ordayım) mantığı bu sorunun cevabı yok aslında kime göre,neye göre güzellik ve çirkinlik görecelidir.size göre angelina jolie bir diğerine göre nastassja kinski hem güzel hemde çirkindir..

0
    0 Yorumla
  • G-O-A
    G-O-A Takip Et
    +1 yıl

ne kadar yakışıklı adam varsa çirkin memeliler tarafından bloke edilmiş hff

4
    0 Yorumla
  • zombie_lusa
    zombie_lusa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 110 , eic 48%
    +1 yıl

Bir halk siirinde dediği gibi

"Güzelliğe kafam girsin,

Bana meme gerek meme"

3
    0 Yorumla
  • hokucu
    hokucu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 31%
    +1 yıl

tersi durumda söz konusu..çok güzel kızlar hödük,kıro,çirkin erkeklerle de çıkabiliyor..işte bende bunu anlayamıyorum..:(

1
    0 Yorumla
  • babylink5
    babylink5 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

çirkin şansı tatlım çirkin erkeklerde nasıl güzellerle çıkıyorsa işte ondan :) insanı bir yönün etkilemeli sonrası gayet kolay kendiliğinden gelişiyor :)

1
    4 Yorumla
    • Magusalimanı
      Magusalimanı
      +1 yıl

o zaman sende de çirkin şansı var :) aynaya bak ondan sonra yorum yap :)

Yorumla
    • babylink5
      babylink5
      +1 yıl

anlamadım ki :) keşke bende çirkin şansı olsa :) yakışıklılarla çıksam :) hadi ben aynaya bakıyorumda sen hiç kendine bakmıyorsun herhalde :) ego tatminini burda yapma ufaklık ;)

Yorumla
    • Magusalimanı
      Magusalimanı
      +1 yıl

ben kendime yakısıklı mı dedim hayır demedim sen kendine güzelim dedin patlıcandan farkın yok :)

Yorumla
    • babylink5
      babylink5
      +1 yıl

ben güzel mi demişim y*rak kafa sabah sabah sinirlerimi bozma gerizekalı mı ne yavşıyacagı yönü bulamıyor. satasan tiplerden oluyor seviyesiz.

Yorumla
  • Ne_Güzel_Bir_Hiç
    Ne_Güzel_Bir_Hiç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

Güzellik şekille alakalı soyut bir kavramdır. Şöyle ki varolanlar arasında en güzel olanı Allah'tır onun bilinen bir şekli yoktur. Hal böyleyken güzelliği ve çirkinliği pek kafaya takma.

0
    0 Yorumla
  • arafafra
    arafafra Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

onlar hayatın güzellikten ibaret olmadığını bilenler canım...

ayrıca şu bir gerçk güzel kız tribal kız,herşeyi ben hakediyorum kızdır ki erkekler bir güzellik uğruna okadar nazı çekmiyor:)

2
    0 Yorumla
  • bunicktamyirmiharfli
    bunicktamyirmiharfli Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

güzellikten başka şeyler tanıştıktan sonra öne çıkar,

kızın şirin olması, masum durması gibi karşı konulmayacak davranışlar varsa o kızda, çirkinliği önem arz etmez

0
    0 Yorumla
  • kiklonsun
    kiklonsun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

aşırı güveniyorsam şu anda benimde yaptığım gibi iç güzelliğe önem veriyorsa o çirkin kızlarla çıkanlar oluyor yani bunlar hemde çok.

ama benim sevgilim hem güzel hemde kişiliği oturmuş sonuna kadar güvendiğim kız yani ömürlük.

0
    0 Yorumla
  • kırlangıç55
    kırlangıç55 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 61
    +1 yıl

Çirkindir ama son derece çekicidir. Çirkin çekici bayanlar son derece etkilidirler.

6
    2 Yorumla
    • çisemm1221
      çisemm1221
      +1 yıl

+1:)

Yorumla
    • kırlangıç55
      kırlangıç55
      +1 yıl

Yazıyorsun +1 diye ama tıklamıyorsun.:)

Yorumla
  • Deliyimbendeliyim
    Deliyimbendeliyim Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

CEVAP: Güzel kızlar paralı erkeklere gidince parasız yakışıklı erkeklere de çirkin kızlar kalıyor.

2
    1 Yorumla
    • BeninVertigo
      BeninVertigo
      +1 yıl

cevabın cok guzel on numara beş yıldız. tıpkı senın gıbı :-)

Yorumla
  • aslakavuşamıcaz
    aslakavuşamıcaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Eee ne demisler aldigin kisii senden guzel olmasinki seni el ustunde tutsun anlatabildimmi :)

2
    2 Yorumla
    • Esprisyen
      Esprisyen
      +1 yıl

Olaya parmak atmış yani basmış.

Yorumla
    • aslakavuşamıcaz
      aslakavuşamıcaz
      +1 yıl

Direk delik actim bence :)))))

Yorumla
  • herhangibirisi
    herhangibirisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

çirkinliğin kişiye göre farklı kalıpları vardır.yakışıklı aktrislerin şarkıcıların hepsinden hoşlanıyo musun?onlara özgü bir etkileşim vardır mutlaka.

0
    0 Yorumla
  • Toerce
    Toerce Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Kizma lütfen ama burnuma pis kokular geliyor yani azdır benim gibi insanlar çünkü günümüzde çoğu insan iç güzellikten çok dış güzelliğe önem veriliyor malesef :(

1
    2 Yorumla
    • kurtok
      kurtok
      +1 yıl

pis kokular derken

Yorumla
    • Toerce
      Toerce
      +1 yıl

Kötü insanlar yani düsun sen biri hakkında saf ve temiz duygular besliyorsun o senden zevk saglıyor sonra sıkılınca bırakıyor yani çok insan var malesef böyle :(

Yorumla
  • masummeraklı
    masummeraklı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Birinden hoşlanmanın fiziksel güzellikle alakası yoktur.

Arada elektriklenme olmuşsa çirkin olan kız sana dünyalar güzeli gelebilir.

0
    0 Yorumla
  • sananeşekerim
    sananeşekerim Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 30%
    +1 yıl

sırrı yok canım aşk bu

ne demiş şair güzelliğin beş para etmez bendeki bu sevda olmasa yeterince açık oldu sanırım

0
    0 Yorumla
  • dudakkremii
    dudakkremii Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

niye herkesde eksi puan var anlamıyorum kim veriyo. kötü bişey dememiş hakaret yok eksiyi basıyosunuz

0
    0 Yorumla
  • türkü81
    türkü81 Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı.

akıllı köprü arayıncaya dek, deli suyu içer.. atasözü buna uyuyor. akıllı-deli ile güzel-çirkin yerlerini değiştirip bulsunlar:)

0
    0 Yorumla
  • yagmurrgozlumm
    yagmurrgozlumm Takip Et
    Bilge Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

çıkar çıkmasına da sonu gelmez canım. erkeğin istediği şeyi yerine getiriyorsa bir çıkar ilişkisi vardır sevgi aşk yoktur orda boşuna özenme iğrenç ilişkiler onlar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (184)
Devamını Gör(229)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkeklerle çıkabiliyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Çirkin kızlar nasıl yakışıklı erkek buluyorlar? 24 cevap verildi
Çirkin erkekler nasıl güzel kız bulabiliyor? 12 cevap verildi
Çirkin kızlar yakışıklı erkekleri nasıl tavlıyor? 63 cevap verildi
Neden yakışıklı erkekler hep çirkin kızlarla çıkar? 146 cevap verildi
Bazı çirkin kızlar yakışıklı erkekleri nasıl ayartıyo anlamş değlm neler yapıyolar mesela? 7 cevap verildi
Neden güzel kızlar çirkin erkeklerle çıkar? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Geceleri konuştuğun özel biri var mı?
  • Hayatta bir kez olsun neyin tadına bakmak istersiniz?
  • Telefonunuza eski sevgiliden ‘seni çok özledim beni affet’ mesajı gelse ne yapardınız?
  • Ev temizliğinde size yardım eden kim var?
  • Sizi rahatlatan sesler neler?
  • Gitmek mi zordur, kalmak mı?
  • Sizce bebekler ebeveynleriyle aynı odada mı, ayrı odada mı uyumalıdır?
  • Sizi özel hissetiren saç rengi nedir?
  • Protez tırnaklar doğal duruyor mu?
  • Son kez ona mesaj yazacak olsanız ne yazardınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨