Hiç sorma ya , çok sinir oluyorum. Adam dünyalar tatlısı bide yanındakine bak. Hayır bence erkeklerin güzellik kurallarına aykırı. Hayır yani bir aynaya bak , bunu çirkin kız hakkında söylerim karakterleri o kadar alçalıyor ki. Onların kendilerini prenses zannetmelerini sağlıyolar sonra kendini ulaşılmaz zannediyolar ya sinir oluyorum. Ben burada çirkinlik güzellik davası değilde , hani bir yerleri kalkıyor ya ona sinir oluyorum. Bak akşam akşam sinir oldum
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
cunku guzel kızların yavsama gıbı bı problemı yoktur ama cırkınler cırkın oldugunu bılır ozguvenlerı yuksektır ve erkenden atılıp kaparlar
84 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle haklisin :)
- +1 yıl
atmaca gibiler sen ne diyosun ya.. koca kaldırıpda dibimden dibimden geçiyorlar birde uyuz oluyorum
- 2 ay
Tespitin dibi dün gece yaşadım ☹️
+1 yılBunun birkaç sebebi var. İlk olarak gönül kime düşmüşse en güzeli o kişidir. Belki bedenen güzel olmayan biri ruhen çok güzeldir, bu güzelliği görülmüştür. Çirkin kadın yoktur kesinlikle ama biraz daha güzel olan bir kızında çekiciliği vardır, etkilemiş olabilir. Davranışlarından hoşlanılmıştır. Her insanın bir nasibi vardır ayrıca, nasip denen şey iyi, kötü, güzel, çirkin bilmez. :)
18 Yorumla- +1 yıl
Başkalarına takılma :) Nasibine bak :)
- +1 yıl
Benim gibi bir çirkin düşer nasibine :)
- +1 yıl
Buldum, merak etme :)
- +1 yıl
;) :)
gönüldür bu akada konar boka da konar.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları yakışıklılığının farkında olmayıp güzel kızları elde edemeyiz gibisinden geliyor ve Erişilmez gibi geliyordur. Eee bu yüzden kolay gelene kacıyorlar.
21 Yorumla Çirkin kızlar güzel kızlara karşı şanslarının daha az olduğunu bilirler ve o açığı yatakta kapatırlar bu güne kadar yaptığım en iyi seks tanıdığım en çirkin kızla yaşadım. Güzel kızlar kendilerini güzelliğine kaptırdıkları için yatakta fiyasko olabiliyorlar.
10 Yorumlaerkek güzelliğe önem vermıyor. sadece kendını buludugu ınsanı ıstıyor.
guzel kızlar, guzellıklerını on plana cıkarıp kendı guzellıklerı ıle ugrasmaktan karsısındakı erkegı dınlemıyor, anlamıyor.
o bur tarafta kendını tamamen karsısındakı erkege vermıs, onu anlayan bırı oldugu ıcın ona gıdıp onu sakın lıman olarak tercıh edıyor. cunkı o guzellıgı ıle ugrasmıyor, cunkı o bı cırkın ama ne ıstedıgını bılen bıırı,02 Yorumlasen bir de şuna bak mk
https://i.capsspot.com/s/37/7/1166144.jpg14 Yorumla
+1 yılneden güzel kızlar da çirkin erkeklerle cıkar?
güzellik çirkinlikle alakalı değil psikolojik acıdan saglıklı birey saglıksız biriyle ilişki kuramaz buyuk ihtimal yakısıklı erkek saglıklı güzel bir kız bulamadıgından çirkin ama psikolojik olarak saglıklı kızla birlikte aynısı kızlar içinde geçerli00 YorumlaGuzel kizlar sadece guzellikleriyle herseye sahip olabileceklerini dusunup beyinsel gelisimine onem vermezler.
Mal givi olurlar acin tv 8 deki bugun ne gomsem programinda guzel ama bir yigin mal kiz var.
Cirkinler guzeldir kirlenmekte oyle (Ace)00 YorumlaYakışıklı erkeklere talep sırf yakışıklı olduğundan dolayı olduğu için erkek bundan sıkılır ve gider kendini tipi için değil karakteri için seven kız bulur ve mutlu sonla biter:))
04 YorumlaDoğanın bir dengesi vardır bilir misiniz. ? İyi kötüye , güzel çirkine , uzun kısayadır. Böyle olmasaydı kötüler daha güçlü , çirkinler daha çirkin , kısalar daha kısa dünya bir garip olur du.
10 Yorumla
+1 yılBende anlamıyorum güzel kızlarda çirkin erkeklerle çıkıyor ona bakarsak.
20 YorumlaEgosu yüksek olduğu için yediremez bu yüzden kendisine göre baskın biriyle olmak istemez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel kızlar bekler. Çirkin kızlar harekete geçer. Güzel kızlar "erkek gelsin" zihniyetinden çıkarsa onlar çıkar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz egoistçe bir yorum olucak kusura bakmayın ama. :D Kendimden biliyorum güzel kızlar gelipte tanışmak istemiyor bende kimsenin yanına gidip tanışmam. Çirkinler ise gelip tanışmak isteyince mecbur onlara kalıyoruz. :D
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyosunda bende kimsenin yanına gitmedim şuana kadar hep gelenlerle takıldım. Kız dediğin bencede tanışmak için adım atmamalı. Güvenmiyorum zaten ayrı bir karaktersiz oluyor onlarda. :D
+1 yılÖyle diyorsunuz da burada kaç tanne gizli kullanıcı çirkinim diye dert yanıyor. Ha güzellerde güzelim neden sevgilim yok diye mızmızlanıyor. Biraz da özgüven meselesi demek ki.
10 Yorumla
+1 yıl1- Zevk meselesi
2- Karakteri de önemli
3- Duygusal anlamda bağlanmıştır.
4- Çevresindeki en uygun kız odur.
5-03 Yorumla- +1 yıl
5- Çirkin kızlarla çıkarak tecrübe kazanmaya çalışıyordur.
- +1 yıl
Evet özgüveni olmadığı için.
Valla sokaktaki kizlara bakiyorumda nerde ipsiz sapsiz var onlarin yaninda turkiyr burasi cozemedim
10 Yorumla
+1 yılgüzel kızlar kendilerindeki egonun yakışıklı erkeklerde de olduğunu düşünüp genelde uzak duruyorlar hatta korkuyorlar başıma çok geldi itiraf eden de çok... :) şimdi sana sevgilim yok desem bana kim inanır... ;)
00 Yorumla
+1 yıl10 birim güzel olupta donuk soğuk kendini beğenmiş gözlerimin içine mal gibi bakan kadınlardansa, 7 birim güzel ama gözleri ışıl ışıl, doğal sevgi dolu içten bakışlarıyla bile seven kadınları tercih ettim hep. Hepte böyle olacak sanırım.
10 Yorumla
+1 yılKiskançlık veya aldatma sorunu çıkmasın diye çirkin ile ilişki yapan vardır
Çirkin kıza kim bakar? Maymunlar bile bakmaz :D10 Yorumlaİnan bende onu çook merak ediyorum lütfen açıklayın takipteyim.
10 Yorumla
+1 yılneden guzel kızlar cırkınle cıkardemıyıcem ya ne bılıyım hep bende merak etmısımdır neyı sevıyolar ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl''güzel kızların çirkin erkekle çıkmasının günahı hep yakışıklı erkeklerde burunları kaf dağında farkında olmuyorlarki karşındakilerin'' demişsin. Sorunun cevabını kendin vermişsin zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Bizim açımızdan da kızlar aynı şeyi yapıyor.
bizde genelde hep güzel kızların yanında çirkin erkekleri görüyoruz ama ,
kilit kale anahtar canş oluyor :(10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzellik göreceli bir kavram
Benim güzel dediğime arkadaşım çirkin diyebilir02 Yorumla- +1 yıl
Güzel dir ama erkek için özel değildir
+1 yılOnlar da ego yok güzel kızların bakıcısı da isteyeni de çok olur aldatma olasılığı çok ego var kendini beğenmiştir ama diğerleri öyle değil
02 Yorumla- +1 yıl
Ne diyon
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Genelde güzel kızlar egolu olur ve sadık degıldır ama cırkın kızlar genelde sadık guvenılır gelırler bana yani bir kısının yüzüne bakmam karakterı onemlıdır benım ıcın
00 YorumlaO guzel kizlar belkide hep kendilerini dusindugunden bencilliklerindendir belki erkeklerde cok sevenin pesindedir sevdigin surundurur seven huzur verir:)
00 Yorumla
+1 yılKalbin gözü kördür. İnsan güzeli sevmez , sevdiğini güzel bulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılDemekki dışarıda bulamadıklarını bulduğu birşey var onda.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel olmayanların cilveli ve atılgan olduklarını söyleyebilirim. Bu yüzden sempatik ve ortalama altı kızlar daha çok rağbet görür
10 Yorumla
+1 yılaşk insanların güzel/çirkin olduğuna değil biraz da karakterine bakmaktır.
01 Yorumlademek ki ya onlarda bizim bilmediğimiz bir büyü falan var ya da gerçekten çok temiz çok saflar
00 Yorumla
+1 yılGüzel kızların b*ktan adamlarla çıktığı gibimi :D
22 Yorumla- +1 yıl
Bilemem ki gülüm haklı olabilirsin, ben çirkin ve yakışıksızım. Demekki çirkin kız gelmez bana :D
Güzel kızlarda çirkin erkeklerle oluyor hayatın kanunu bu 😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. ben hep çirkinlerle cıkıyorum :D ama yakısıklı degilim sans :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı. cevresinde çok erkek olmaz ve kime ait oldugunu bilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı. erkelerde dioki bu güzel kızlar bu öküz tipsizlerle neden çıkıyolar...
10 Yorumla
+1 yılDaha samimi daha gerçekci kendini beğenmemiş havalı nazlı egolu olmadıkları için daima çirkin severim, aslında çirkin kız diye bir şey yoktur bana ait bir güzelliği olsun yeter
12 Yorumla- +1 yıl
Çevremde binlerce güzel elit kızlar var onların nasıl havalı bir şey olduklarını benden iyi bilemezsin genel kavramı koymuyorum ama % 80 i böyledir burnu havalarda kendini bişey sanan tipler, dış görünüş olayına gelirsek belirli yaştan sonra dış görünüş kavramıda yok oluyor çok pasbal olmadıkça tabi, ilk önce karakterine hareketlerine hayata bakış şekline bakarım güzellik falan 2. planda
+1 yılneden boyları çok kısa olan kızlar ille de uzun boylu erkekleri ister onlarla çıkar bende onu anlamıyorum.
00 YorumlaOnu bir bilsem. Kızlarda tipsiz erkeklerle çıkıyor. Doğanın kanunu bu sanırım. + - birbirini nötrlüyor hep.
00 YorumlaNeden güzel kızlar cirkin erkekler le cıkar ozaman.
05 Yorumla
+1 yılHictebile kiz cirkin degil ")) ama sebebi var ole olanlarin cogu yuzu cok guzel olmayan kizlar sevgilisi yakisikliysa ya erkeklerin dilini biliyodurcyada kadinligini kullaniyodur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı. Ya çirkin kızlar güzel kızlardan daha uyanık olduğu zaman öyle oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden büyük olmasan senle çıkardım ama yakışıklı değilim onu napcaz
10 YorumlaGörünenlere aldanma her zaman. Yararlanıyorda olabilir, gerçekten seviyorda olabilir.. ama birbirlerini beğeniyolarsa bize laf düşmez.
00 Yorumla
+1 yılBu Bilimsel Bir Gerçektir Ve Sonucunda Erkeklerin Tipe Değil Zeka Ve Karaktere Önem Verdiğini Gösterir.
00 YorumlaPeki ya neden Kadınlar hiç onu seveni , aşık olanı istemezlerde. Kendilerini üzecek olanları seçerler?
00 Yorumla
+1 yılsenin çirkin dediğin kızlar hepsinin kalb güzelliği yüzüne vurduğu için erkek doğru tercih der, ki bencede öyle..
02 Yorumla- +1 yıl
sana göre öyle.
+1 yılBu erkek yakışıklı değil ki. #Dasdfghjk yanındaki kız da güzel.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılSalklar çünkü. Sinir oluyorum ya. Bir de kız arkadaşları yanındayken bana bakıyolar gülüyolar. Gözlerimi kaçırıyorum ben utanıyorum o utanmıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Peki ya tipsiz erkekler niye güzel kızlar ile çıkar?
00 Yorumlaguzel kızlar kendilerini senle esit göruyo sen gidersen yenisi gelir die dusunuyo ama tipsiz kızlar sen gidersen bida senin gibi bulamam dusuncesindee
00 Yorumla
+1 yılBu anlik bisey bianda tutulabiliyosun sevmek nedir sence ya da guzellik göz ya da kasmi sadece duygalara hitap edebilmektir karsilikli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılAslında onlar bizim gözümüzde güzel olmasada tatlı kızlar. :))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Güzel kızlar genelde karaktersiz çıktığı için tatlım.
00 Yorumla
+1 yılNeden güzel kızlar paralı erkeklere bakar? :) neden parası var çünkü. bu da öyle bir şey.
00 Yorumla
+1 yılçünki güzeller güzellikleriyle meşgul olduklarından salak kalırlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma gore benim guzel. kizlarla cikmam lazim. Melaba guzel kizlar meleba 😃
00 Yorumla
+1 yılAynı şey kızlar için de geçerli güzel kızlar da tipsiz erkeklerle çıkıyo doğru orantılı olarak :))
00 Yorumla
+1 yılDavranış ve yumuşak beden dili... Görselden etkili...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı. Neden guzel kizlara hep tipsizler yazar? Iste sorunun cevabi bu soruyla ayni
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne