Bende öyle bir kaç biriyle sevgili olmuştum ama sonra bu ne lan ben bununla mı sevgili oldum demiştim :) #güzel bir kızım :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Burada okuduğum açıklamaların önemli bir kısmı aydınlatıcı. Ama yine de kendime sormadan edemiyorum: Gerçekten, güzel kızlar hep çirkin erkeklerle mi oluyorlar? Zannedersem öyle değil. Pekala her çeşit eşleşmeler var: güzel kız yakışıklı erkek, güzel kız yakışıklı olmayan erkek, güzel olmayan kız yakışıklı erkek, güzel olmaya kız yakışıklı olmayan erkek. Uygun gördüğümüz eşleşmeler dikkatimizi çekmezken uygun görmediğimiz eşleşmeler dikkatimize olağandan fazla takılır ve biz her yer bunlarla dolu sanırız.
Pekala, bir sanrı içindeymişiz, kabul de; o gördüğümüz, bizce yakışmamış eşleşmelerin sebebi ne olabilir? Bence yakıştırdığımız eşleşmelerdeki sebeplerle aynıu. Aslında kimse eşleşeceğini 'ah ne kadar da güzel' veya 'ah ne kadar da yakışıklı diye seçmiyor. Herkesin kendine göre bir seçim, tercih, temayül, kabul, fedakarlık, beklenti vesair unsurlardan oluşan bir eşleşme haritası var. Herkes yaşına ve başına göre bu ajandasıyla hareket ediyor. Keza toplumca genel kabul gören bir beğeni tablosu varsa da, erkeğin veyahut da kadının karşısındaki eşin bundan gösterdiği sapma o kadar da belirleyici değil.
Çoğunluk kendi manevi kataloğuna göre hareket eder. Zahiren birbirine yakıştırmadıklarımız, kuvvetle muhtemeldir ki, kendilerini birbirine pekala isabetle yakıştırmışlardır. Sadece dış görünüşe bakarak kimilerini kimilerine bir nevi layık görmemek sadece bir sanrıdır.
Merhaba bence herkes kendinin güzel olduğunu sandığı için. 🙂 karşısına çıkan sevgili modelindeki kız/erkek ile kıyaslama yapma gereği duyuyor insanlar bu kıyaslama da sedece dış görünüşle kıyaslama yaptıklarından
Erkek/Kız: Şuna bak bir de yanındakine bak 🙂
Bu sorunun altında aslında -Ben varken neden o? düşüncesi yatar. Bence..
İlk olarak güzel bir kız olmadığını sana söyleyerek cümleme başlamak istiyorum.
Evet görüşün malesef ki doğru, çok yakışıklı erkekler genelde rahat takılmayı severlera sadakat gibi kavramları pek de önemsemezler.
Ama yine de kişiden kişiye değişir.
Ve nakavt sjsj :D
Yanıldın canım gayet güzelim allaha şükür. :D
Tm sen haklısın ;)
@matmazell2 şimdi içinden süre tutuyorsun ve 40 kere ben güzelim diyorsun sonra aynaya bakıyorsun hala bir değişme yoksa üzgünüm başka yolu yok.
@msselizabeth sen bunları ergenlik çağında yapıyordn soyledqne gore halen yapıyorsun ama ben ergenliği geçeli baya oldu bebeğim 😘
Benim guzel oldqmu birinizn söylemesine gerek yok ben güzelliğimi biliyorum ztn :D
Zoruna mı gitti bay gıcık
Çünkü hakettiğin değeri çirkin olandan görürsün yakışıklı olanın dünya umurunda değildir o bugün seninledir yarın başkasıyla ondan ayrılsan umurunda olmaz nasılsa yedekte her zaman vardır biri asıl çirkin olan sadıktır her zaman gözün kapalı güvenebilirsin ona
Cirkin erkek aciklamasini gayet guzel yapmis arkadasimiz evet cirkin erkek icin guzel kadin bence bir sans erkek icin neden aldatsinki gadibim bulmus guzel kizi e kizda bulmus cirkin erkegi aldatma yok ihanet yok ihanetsiz bir iliski
Güzellik çirkinlik göreceli. Gönlünün kime düşeceği belli olmaz. İlişki bitince de öyle çirkindi/tipsizdi demek karaktersizliktir bana göre. Kimseye yapmam.
Cevap
91Cevap
Benim bakmaya doyamadığım bir hatunum var. Boyu 1.80, incecik, güzel mi güzel. Kendisini güzelliği için sevmiyorum ama... Çok güzel gördüm. Aralarında yerel de olsa mankenlik yapan da vardı.
Kısacası güzelliğe tokum, ben onu heyecanlı olduğu için, canlı olduğu için seviyorum. Yanında somurtulmuyor yani ve ben bunu seviyorum.
Gelgelelim, ben göbekli, bücürük bir tipim. Kız benden uzun ve incecik anlayacağınız. Üstelik hizmet edilmeyi severim, hizmetinden de çok memnunum. Yemekler hop hop geliyor, ütü, çamaşır temizlik, dokundurmuyor.
Ben kendime çirkin demem de, hadi ona göre tipsizim diyeyim. Şimdi, soruya farklı bir cevap vereyim; kızı güzel olduğu için mi seviyorum? Hayır. Başka sebeplerim var. Eminim onun da benimle birlikte olmasının sebebi tipim değildir. Kendisi muhabbetimi ve dokunuşumu seviyormuş.
Çok detaylara inmemek lazım ama, güzellik yüzünden birlikte olmak bence saçmalığın daniskası arkadaşlar.
Birlikte olmak derken, sadece cinselliği kastediyorsanız başka. X kişisi manken gibidir, ama kendi cinselliğini / neyden zevk aldığını / almadığını bile bilmez. Bana o lazım değil. Zaten tatmin olamadan yanlarından ayrılmışlığım var. Bilseniz ne sık oluyor.
Bana güzel insan lazım. Allah herkese nasip etsin.
Çirkinin yanında güzelden ziyade sevgililik olayı saçma. Bir insanla 10yıl görüş o imzayı atmadan nasıl biri tanıyamazsın.
Allah sahibine bağışlasın lakin güzelliğin gelip geçiçi kabirde işine yaramıcak. Kibri ego diye (sanki iyi bir şey gibi) lanse ediyorlar dikkat et.
Nasıl esmerler esmer isteyip olmuyor kumral veya sarışın oluyor ciftlerde,
Tıpkı güzeli/yakışıklısı'da cirkinler uyuşur. Bunun kuralı böyledir.
Çünkü kim dünya güzeli / yakışıklısı olursa olsun, ne beden nede dış güzeliği, iç güzelik olmadan vicdan bilmeyen insanlığı yok'sa beş para etmez değmezdir.
Rabbi alemin öyle birşey yaratmış ki, güzele kısmet çıkmaz çirkin nasip etsin, cirkininde kısmeti çok olur.
İşte insanoğlu ilk önce dürüstlüğü saygıyı sevgiyi ebediyle bildikten sonra gerisi herşey güzel olur.
Yok yakışıklı güvenilmezmiş. Bırakın bu saçmalıkları. Biz yakışıklı erkekler güzel kadınlarla ilgilendiğimizde bin dereden su getirirler.
Ortak iki soruları vardır;
1-) Neden ben?
2-) Kimbilir senin kaç sevgilin vardır.
Dedektif gibi her boka dadanırlar. Çünkü eğer yakışıklıysa muhakkak kırıkları (bu saygısız bir söylem) vardır. Öyle sıkboğaz ediliriz ki sonuç olarak yakışıklı erkekler çoğunlukla güzel olmayan kadınlarla beraberdirler. Güzel kadınlar'da çirkin erkeklerle beraber olur. Çünkü ben güzelim benim gibi güzelle beraber olduğu için şanslı kafası yaşarlar. Egoları tavandır.
tipsiz erkeklerin aşırı medeni cesareti ve ulan red etse ne kaybedicem ki mantıgının rahatlığı ile her kıza yazıyor, içlerinden biri bir şekilde oluyor. Biz çok gurur ve ya o yazsın şimdi ben yazarım red eder falan aleme reklam olmayalım ve ya kızı rahatsız etmeyelim abazanlar gibi edebimiz yüzünden öyle oluyor yani inşallah bundan oluyordur ya. dahaa fazlasını kaldıramam :D
seni ilgilendiren kısımı değil o zaten ilk baştakileri oku sana yeter abicim :)
Haklsn aynen :D
Güzel kızlar ve yakışıklı erkekler dısarıdan ulasılması zor göründüklerinden etraflarinda onlara sadece özgüven sahibi olanlar yakinlasabilir. bu sayida son derece azdir. çirkin diye düşünülen kişiler cok daha fazla ilgilidirler. kadinlarda erkeklerde ilgiyi severken kadinlar cok daha fazla begenilme ihtiyaci duyarlar. cirkin tabir edilen erkek heleki ekonomik olarak iyi konumdaysa o kadina arzuladigi ilgiyi ve hayati vaad eder. ve kadin elde tutmak degil elde tutulmak ister..
Güzel veya çirkin neye göre kime göre. Kızlarda ilk izlenim önemli, yakışıklı olmayan birine kolay kolay bakmazlar ya da garip birşey görüp oradan dikkat çekilirse sonra yıldızlar uyuşursa mevzu. Gönlünü görebilen ne mutlu gönlü güzel kendi güzel herkes ister lakin görünüş güzel içi çirkinse sıkıntı burada. Çirkin dediğiniz tipler üç aşağı beş yukarı tahmin edilebilir. Ya sağlam bir temelde tanışırsınız seversiniz ya da erkek laf cambazıdır işi götürür. Laf cambazından kasıt olmayan yönlerini de var gibi gösterir kızı elde edene kadar sonra kızlar erkekler hepiniz aynısınız değip sallar durur. Burada kızlar tamam sezgileriniz kuvvetli ama erkekler konusunda maalesef sezgileriniz tırt
Güzellik her ne kadar göreceli olduğu söylense de aslında değildir. Toplumun kişiler üzerinde inşaa ettiği "EGO" nun tanımlamasına maruz kaldığından, toplumsal standartları vardır. Günümüz toplumlarında bireyler en az riskli olanı tercih etmeye meyillidir. Güzel birey standart olarak kendisinden daha aşağıda olanı hiç riske girmeden rahatlıkla elde edeceğinden, garanti kağıda oynar. Reddedilse bile karizması zerre hasar görmeyecektir. Çirkin addedilen bireyler başka çekici yönler geliştirerek riskli olan büyük kağıda oynarlar çünkü zaten dip yapmışlardır. Eşit standartlarda olan bireylerin salt kendi çabaları ile kendi standartlarında birliktelik yaşamaları çok daha zordur. Bu genelde ya arkadaş çevresi ile ya da ailelerin tavsiyesi ile gerçekleşir. Tabi konu insan olunca %100 bir formül geliştirmek mümkün değildir ancak, genel olarak böyledir diyebiliriz.
yakışıklı çirkin güzel çirkin göreceli kavramlar bende kendimi son derece çirkin olarak görüyorum ama kız arkadaşlarım bana oranlı düşünecek olursak çok güzeller. burada bir kaç etken var. o erkeğin zekası (sapyoseksüel) ya da kendisinin maddi durumu veyahut gelecekteki potensiyel maddi durumu, kendisinin yanında iyi zaman geçirmesi eğlenmesi ya da bunlardan bir kaçı aynı anda var olabilir
İlgi her kadının ihtiyacıdır. İnsan da sınırsız sevme duyusu olduğu gibi kadında ayrıca sınırsız ilgi duyulma isteği vardır. Ne kadar yakışıklı erkekle birlikte de olsan bir olumsuzluk da kendini bulabileceğin yer bakmak istemediğin birinin yanı oluyor. Bu ilgiye sadık olabilecek düşünceye sahip oluyorsan gitmiyorsun. Bakıldığın da kişi ayırmaksızın bu güzel bir durum olsa da beşer, şaşardan yola çıkarak herkes bunu yaşayabiliyor.
Bu şey gibi kadınlar kaslı erkeklerle eğlenir göbeklilerle evlenir. Yakışıklı erkek risk demektir. Kim psikolojisini bozacak bir risk ister ki? Çirkin olsun bizim olsun. Tek biz sevelim, başkası bakmasın.
@Tropeus ama öyle olmuyor genelde. İnsanlar bir yönünün zayıf olduğunu düşünürse bunu telafi edecek bir şey bulmaya çalışıyor. Mesele yakışıklı değil ama sempatik, ya da yakışıklı değil ama karizmatik. Ve aslında çirkin demek istemiyorum çünkü bu göreceli bir kavram ama çirkin olduğunu düşünen erkekler daha atılgan oluyor. Ve kasıntı olmuyor konuşmak rahat yani kim sevgili olduğu kisiyle kasıntı takılmak ister ki?
Söyledigin seyler çok dogru ama bu senin gibi dusunen erkekler olmayacagi anlamina gelmiyor ki yuksek muhtemel vardir
Ve buna arti olarak sahsi dusuncemde bende benden daha alimli bir sevgilim olmasini istemem diyemem ama her zaman daha stressli bir iliski olacagi gercegini gormezden gelemem
çünkü kimse teklif etmez genelde onlara elde edemem diye. çirkinlerden bir kaçı şansını dener ve kapar kızı. ya da güzel gülüyordur ya da çok money'lidir.
Senin gibi "güzelini" bulamayacağını düşünen kendini çirkin hissedenler katlanabiliyordur sana belki
Çirkinler mütevazı oluyor bir de pek bir duygusal oluyor
Neden sevgilim yok diye üzülüyorlar sürekli evet :)
Ben çok gordum ve sürekli onları ben motive ettim 😄 kız-erkek yani
Yok o kadar da değil 😄
Çoook😊
Öyleyim kabul ediyorum zaten 😂
Evet her zmnda güvenirim kendime 😄
O özelliğimi de bil işte :) hep mütevazı diyordun:)
Peki öyleyse😊
Sana da 😄
Çarşıdaydım npym 😄
Ne alaka be😂 çarşıdayken vakit bulamıyorum ondan 😂
Aynen öyle valla yoğun bir kızım ben hiç bir yere yetişemiyorum 😂
Yardıma ihtiyacım yok zaten 😂
Niye böyle dedin şimdi 😄
Yok aslında çok iyi yardımsever bir kızım yanlış tanıma hemen 😄
O zaman fena deme benim sadece dış görünüşm fena 😂😀
Evet yazıyorsun bende cevap veriyrm napym 😂
Hadi lan oradan :D ben sana da yazdım sonra yine sen yazdın yani sen yazdqn için ben yazdım 😂 anldn mı
armudun iyisini ayılar yer sözünün canlanmış halidir oyüzden ☺
Sen tohumluk oldun artık bidaki hayatında başarılar
lollo bence
bunun farklı nedenleri vardır. Klasik görüş, kızların erkeklere,. daha doğrusu kendilerine güvenememeleri savına dayanır. Bence bir diğeri de çirkin erkekle çıkarak daha fazla dikkat çekmeye çalışmalarıdır.
Bende güzel kızlarla çıkmam. AMa çirkin bir adamın güzel biriyle beraber olması onun ona bağlanmasıdır. Aşk diyebiliriz buna. AMa tercihim güzel kızlardan yana değil. Huyu güzel olan orta derece kızlardan yandır.
Bence yakisikli erkeklerin egosu tavan. bu yüzdende çirkin erkeklerdeki gibi sadakat kavramının farkında değiller. Kızların kıymetini biliolar ve onlara değerli olduğunu hissettiriyolar. birçok kadınin aradığı vasıflar çirkin erkeklerde var yani
çünkü bütün görsellik ağzını açtığın an biter. Bu açıdan bakarsak kadını erkeği yoktur bu mevzunun karakter davranış düşünce tarzı kültür ağır basar her zaman.
Cidden çok saçma bir genelleme olmuş çirkin arkadaşım olup güzel sevgilisi olmuştu evet ama gayet dengeli bir ilişkileri vardı hemde ayrılan taraf çirkin olan yani erkekten olmuştu yani sadakatin dış görünüşle alakası pek yok ha aşırı çirkin olur 40 yılın başı sevgilisi olur o fazla değer verir orası ayrı
Sanırım onlara çok fazla bakılmayacağını düşündükleri için sadakat konusunda iyiler.
o kadar havalıdır o kadar güzeldir ki neler hayal ederken birde bakar ki kolundakine bu ne ya derken bakmış onuda bulamaz niye o güzellik baki kalacak sandığı için
Merhaba bence herkes kendinin güzel olduğunu sandığı için. :) karşısına çıkan sevgili modelindeki kız/erkek ile kıyaslama yapma gereği duyuyor insanlar bu kıyaslama da sedece dış görünüşle kıyaslama yaptıklarından
Erkek/Kız: Şuna bak bir de yanındakine bak :)
Bu sorunun altında aslında -Ben varken neden o? düşüncesi yatar. Bence..
ben oyle dusunmuyorum, yakisikli erkeklerde guzel kizlarla olabiliyor onemli olan guzellik veya yakisiklilik degil insanligi ahlaki terbiyesi ve edebi bir kiz guzel olur ama karaktersiz olur bir erkekte yakisikli olur ama terbiyesiz olur. asil kalliteli olan insan ahlakiyla on plana cikandir guzelligiyle degil... nihayetinde 40 yasinda insan kendisine baktiginda o guzelligi onda kalmayacak ve kimse vaay bu kadin veya adam guzeldi demez bu gercekten cok iyi bir insandi denir
çirkin erkekler çirkin olduklarından dolayı daha rahat davranıyorlar hata yapsada yapmasada hatta burnunda sümük bile çıksa sıkıntı yok rahatlar çünkü. güzel ve yakışıklı erkekler hata yapmamak için bocalarken avuç içleri terlerken güzel kızları hep çirkinlere kaptırmışlardır. kendimden biliyorum mahalkenin en kıyak hatununu ayarlarken vay anası be bu hatunda bana baktıysa kıyamet geldi demişimdir... :)
Guzellik gorecelidir matmazell hanım şöyle özetleyelim kusura bakma matmazel bizim semtte herkes müptezel.
ben kendimi güzel bulmuyorum ama bir şey olunca sen bunun için mi üzülmüştün diyorlar neymiş zevksizmişim her şey tip değil ayrıca onların beğenmediğini ben severken beğeniyordum demek ki
Yani. d
HANGİ GUZEL YÜZ CİRKİNLESMEDİ Kİ
HZ MEVLANA
''Güzel kadın şanssızlığı'' diye bir şey yoktur, ''Bu kadın bana hayatta bakmaz.'' diyen erkek vardır.
Bunu bize soracağına kendin cevaplasan daha iyi olmaz mı?
Sende benim sorduğum soruya cevap vermeyeblrdn :D
belki sana çirkin gelen ona öyle gelmiyor? zevkleriniz farklı?
Yani evet olablr. zd
Aynen
Aşk için yüz güzelliği değil iç güzelliği önemlidir birinin dış güzelliğini begenirseniz bu aşk değildir sadece bir begenidir gelip geçer aşk ise karsindakinin yalnızca gozlerine bakarak içini gorebilmektir
çok doğru
Kesinlikle @Sevgimirza
Allah Allah baksen.. sen güzel birimizin belkide değilsin? 😂
Bence gayet güzelim canım ya :D
Gorme bilme sanane evet😂
çirkin erkekler kendilerini daha çok geliştirmiştir maalesef
kız guzel ya... ama ben ne çirkin nede guzel gördum onun için pek anlamam... kızlardan...
çünkü yakışıklı erkekleri herzaman birileri kapmıştır :) beni kaptıkları gibi.
Sen mi yakışıklısın 😂
Deger verir kiz zaten guzel elinde tutmak icin ugrasir
Uzun hava çekme de #Nasılım a gel bir görelim bu güzeli..
Ne kadar güzel
Sn mi guzelsin? hahaha güldürme beni dudaklarin 70 yasindaki teyze dudagina dönmüş
Güzel kızların %70 i egoisttir ve bu yüzden de yanındaki erkekten her daim üstün olmak isterler. Rahat takılmak, davranmak gibi.. Bu arada güzel değilsin..
Ah tatlm sen guzel dqlsn dedin ya şu an guzel oldqma birdha inandım bnde egoistm ustun olmak için dql yanıma yakışsın diye yakışıklı erkekler hayatımda :)
Canım ya ben oyle herkese kendimi ifşa etmiyorum herkesin beni bilmsine gerek duymuyorum ve benim o dudaqmı bile beğenen çok insan var senn de tipine baktım keşke bakmasaydım dünden beri midem bulanıyor başını falan da duzgun yap :)
Asıl sen burdamsn? Soruyu ben sordum çirkin
Kızlar ikinizde çirkinsiniz
Malesef
"Güzellik görenin gözlerindedir" bunu bilirler. Güzelik tabağa konup yenmiyor ve güzellik geçici. Çirkin adamın yüreğini, sevenine ve hayata karşı sorumluluğunu, yola çıkılacak adam olduğunu ve "muamelesini" O biliyor.
Cirkinlerin pesinde pek kimse olmaz bu sebeple sadik olurlar mantigi
alakası yok birincisi sen güzel değilsin ikincisi ben de yakışıklıyım ve sevgilim olmadı üçüncüsü sevgili konusu rastgeledir kim tipe bakar kimi de sadık erkek arar tek neden bu
Hadi ya ben güzelim sanki gordun beni
doğru bana bakan bu bok suratlıyla mı arkadaşlık yaptım derler mesela hep
ben çirkinim, ama sevgilim olmadı :P buna ne demeli :P :D
Yakışıklılarda bir halt olmadığından.
Zıtlıklar çekicidir.
valla 25 senedir çirkinim hiç öyle aman aman güzellikte bir sevdiceğim olmadı. ama çevremde gördüğüm kadarıyla sırasıyla 1) Para 2) Ortam 3) Kuvvet etkenleri kadınları etkilemekte baya etkili.
Benim etrafımda gördüğüm yakışıklı erkeklerin çogu ya çapsız ya da adam gibi adam degil çirkin olanlar ise gerçekten adam gibi adam oluyor ve kıymet biliyor
Bence en büyük etken paradır. Haya (t) ile Haya (l) arasındaki tek ark TL dır arkadaşlar. Paran varsa güzellik çirkinlik farketmiyor yani şimdiki zamanda böyle
Aynen bu doğru tespit zaman zaman ters orantılıdır oluyo kız çirkin adam yakışıklı olabiliyor kendi kendime 3 yıldır bir kaç kez bu soruyu sordum (naparsın hayat demişler ya)
O öküzün başkasına aşık olamayacağını bildiği için kendini sağlama alır
Yapacak bişey yok. Buna zaten kimse bakmaz diye güven duyuyorsunuz sanırım ☺
Güzel kızlarda geri planda durmasın, sanki saklanıyorlar asd
Onlara her istedigini yaptirmak icin
Yakisikli erkeklerde cirkin kizla birlikte olur
alakası yok bana ne çirkin ne güzel bakıyor tamamen uydurma
Öyle mi genel bir durum yok bence sana öyle denk gelmiş
Onu çirkin erkekleri seven güzel kızlara sormak lazım bu her zaman böyle olmuyor tersi de olabiliyor O yüzden çok mantıklı bir soru değil
yakışıklı erkeklerin başka kızların da ilgisini çekip, kendilerinin terk edileceklerinden korktukları için :D
yakışıklı erkekler başka kızların da ilgisini çektiğinden, kendilerinin terk edileceklerinden korktukları için :D
Bazıları genelde karaktere daha çok önem verir o bazıları güzel kızlar olabilir 😂
Ne yakışıklıyım nede çirkin demekki bu yüzden hiç sevgilim yok 😁
Güzelliğine güvenme
Güvendiğine güzelsin
bir tek güzelliğime güveniyorum
Olmayan güzellikmi
Senn bilmedqn güzellik 😊
Ya bir nicktir
Hıhı sen oyle bil. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar