• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Güzel kızlar neden hep çirkin erkeklerle birlikte olur?

matmazell2
matmazell2 Takip Et
Xper 6 Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Bende öyle bir kaç biriyle sevgili olmuştum ama sonra bu ne lan ben bununla mı sevgili oldum demiştim :) #güzel bir kızım :D

Güzel kızlar neden hep çirkin erkeklerle birlikte olur?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sorusormazsa
    sorusormazsa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Burada okuduğum açıklamaların önemli bir kısmı aydınlatıcı. Ama yine de kendime sormadan edemiyorum: Gerçekten, güzel kızlar hep çirkin erkeklerle mi oluyorlar? Zannedersem öyle değil. Pekala her çeşit eşleşmeler var: güzel kız yakışıklı erkek, güzel kız yakışıklı olmayan erkek, güzel olmayan kız yakışıklı erkek, güzel olmaya kız yakışıklı olmayan erkek. Uygun gördüğümüz eşleşmeler dikkatimizi çekmezken uygun görmediğimiz eşleşmeler dikkatimize olağandan fazla takılır ve biz her yer bunlarla dolu sanırız.
    Pekala, bir sanrı içindeymişiz, kabul de; o gördüğümüz, bizce yakışmamış eşleşmelerin sebebi ne olabilir? Bence yakıştırdığımız eşleşmelerdeki sebeplerle aynıu. Aslında kimse eşleşeceğini 'ah ne kadar da güzel' veya 'ah ne kadar da yakışıklı diye seçmiyor. Herkesin kendine göre bir seçim, tercih, temayül, kabul, fedakarlık, beklenti vesair unsurlardan oluşan bir eşleşme haritası var. Herkes yaşına ve başına göre bu ajandasıyla hareket ediyor. Keza toplumca genel kabul gören bir beğeni tablosu varsa da, erkeğin veyahut da kadının karşısındaki eşin bundan gösterdiği sapma o kadar da belirleyici değil.
    Çoğunluk kendi manevi kataloğuna göre hareket eder. Zahiren birbirine yakıştırmadıklarımız, kuvvetle muhtemeldir ki, kendilerini birbirine pekala isabetle yakıştırmışlardır. Sadece dış görünüşe bakarak kimilerini kimilerine bir nevi layık görmemek sadece bir sanrıdır.

2
    1 Yorumla
    • Tropeus
      Tropeus
      +1 yıl

Merhaba bence herkes kendinin güzel olduğunu sandığı için. 🙂 karşısına çıkan sevgili modelindeki kız/erkek ile kıyaslama yapma gereği duyuyor insanlar bu kıyaslama da sedece dış görünüşle kıyaslama yaptıklarından
      Erkek/Kız: Şuna bak bir de yanındakine bak 🙂
      Bu sorunun altında aslında -Ben varken neden o? düşüncesi yatar. Bence..

Yorumla

En İyi Cevaplar

• RienQuell
    RienQuell Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

İlk olarak güzel bir kız olmadığını sana söyleyerek cümleme başlamak istiyorum.
    Evet görüşün malesef ki doğru, çok yakışıklı erkekler genelde rahat takılmayı severlera sadakat gibi kavramları pek de önemsemezler.

Ama yine de kişiden kişiye değişir.

15
    15 Yorumla
    • M4TTSTEFF
      M4TTSTEFF
      +1 yıl

Genelde öyle haklısın, kız güzel değil zaten :D

Yorumla
    • msselizabeth
      msselizabeth
      +1 yıl

Ve nakavt sjsj :D

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Yanıldın canım gayet güzelim allaha şükür. :D

Yorumla
    • RienQuell
      RienQuell
      +1 yıl

Değilsin, üzgünüm.

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Tm sen haklısın ;)

Yorumla
    • msselizabeth
      msselizabeth
      +1 yıl

@matmazell2 şimdi içinden süre tutuyorsun ve 40 kere ben güzelim diyorsun sonra aynaya bakıyorsun hala bir değişme yoksa üzgünüm başka yolu yok.

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

@msselizabeth sen bunları ergenlik çağında yapıyordn soyledqne gore halen yapıyorsun ama ben ergenliği geçeli baya oldu bebeğim 😘

Yorumla
    • RienQuell
      RienQuell
      +1 yıl

Yok ben ona günde 40 kere güzel olduğunu söylüyorum buna ihtiyacı yok :D

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Benim guzel oldqmu birinizn söylemesine gerek yok ben güzelliğimi biliyorum ztn :D

Yorumla
    • RienQuell
      RienQuell
      +1 yıl

çx niye söyleme gereği duydun o zaman çirkinella seni.

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Zoruna mı gitti bay gıcık

Yorumla
    • Keremkoc
      Keremkoc
      +1 yıl

Cirkin bir kizla hic beraber olmadim yakisikliyim cunku kizlarda neden tipsiz biriyle beraber olur sacma bnce olsada kiz aldatir

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

@Keremkoc o an farklı bsy oluyor sonrasında pişman olunuyor zaten

Yorumla
    • Keremkoc
      Keremkoc
      +1 yıl

Degisik ati kiskandirayim derken essegemi biniyosunuz yoksa

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

@Keremkoc bu soruya baya oldu be

Yorumla
  • gozdesener
    gozdesener Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 56%
    +1 yıl

Çünkü hakettiğin değeri çirkin olandan görürsün yakışıklı olanın dünya umurunda değildir o bugün seninledir yarın başkasıyla ondan ayrılsan umurunda olmaz nasılsa yedekte her zaman vardır biri asıl çirkin olan sadıktır her zaman gözün kapalı güvenebilirsin ona

8
    2 Yorumla
    • Mənsum
      Mənsum
      +1 yıl

Aynen. Sana katılıyorum. Amma bazen yakışıklı erkeklerin bile kıza yaklaşmaya cesareti yetmiyor. Senin tüm düşüncelerine katılıyorum. Çirkin demiyelim bakımsız diyelim. Çirkin erkeklere tam güvene bilirsiniz. Çünki onlar sizi hep canlarının içinde tutarlar.

Yorumla
    • Nugreergun34
      Nugreergun34
      +1 yıl

Cirkin erkek aciklamasini gayet guzel yapmis arkadasimiz evet cirkin erkek icin guzel kadin bence bir sans erkek icin neden aldatsinki gadibim bulmus guzel kizi e kizda bulmus cirkin erkegi aldatma yok ihanet yok ihanetsiz bir iliski

Yorumla
  • NurSaracoglu
    NurSaracoglu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Güzellik çirkinlik göreceli. Gönlünün kime düşeceği belli olmaz. İlişki bitince de öyle çirkindi/tipsizdi demek karaktersizliktir bana göre. Kimseye yapmam.

7
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

91

Cevap

• visioner_antilope
    visioner_antilope Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Benim bakmaya doyamadığım bir hatunum var. Boyu 1.80, incecik, güzel mi güzel. Kendisini güzelliği için sevmiyorum ama... Çok güzel gördüm. Aralarında yerel de olsa mankenlik yapan da vardı.

Kısacası güzelliğe tokum, ben onu heyecanlı olduğu için, canlı olduğu için seviyorum. Yanında somurtulmuyor yani ve ben bunu seviyorum.

Gelgelelim, ben göbekli, bücürük bir tipim. Kız benden uzun ve incecik anlayacağınız. Üstelik hizmet edilmeyi severim, hizmetinden de çok memnunum. Yemekler hop hop geliyor, ütü, çamaşır temizlik, dokundurmuyor.

Ben kendime çirkin demem de, hadi ona göre tipsizim diyeyim. Şimdi, soruya farklı bir cevap vereyim; kızı güzel olduğu için mi seviyorum? Hayır. Başka sebeplerim var. Eminim onun da benimle birlikte olmasının sebebi tipim değildir. Kendisi muhabbetimi ve dokunuşumu seviyormuş.

Çok detaylara inmemek lazım ama, güzellik yüzünden birlikte olmak bence saçmalığın daniskası arkadaşlar.

Birlikte olmak derken, sadece cinselliği kastediyorsanız başka. X kişisi manken gibidir, ama kendi cinselliğini / neyden zevk aldığını / almadığını bile bilmez. Bana o lazım değil. Zaten tatmin olamadan yanlarından ayrılmışlığım var. Bilseniz ne sık oluyor.

Bana güzel insan lazım. Allah herkese nasip etsin.

1
    0 Yorumla
  • NedenUlan
    NedenUlan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

Çirkinin yanında güzelden ziyade sevgililik olayı saçma. Bir insanla 10yıl görüş o imzayı atmadan nasıl biri tanıyamazsın.
    Allah sahibine bağışlasın lakin güzelliğin gelip geçiçi kabirde işine yaramıcak. Kibri ego diye (sanki iyi bir şey gibi) lanse ediyorlar dikkat et.

3
    0 Yorumla
  • Fenerium92
    Fenerium92 Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.

Nasıl esmerler esmer isteyip olmuyor kumral veya sarışın oluyor ciftlerde,
    Tıpkı güzeli/yakışıklısı'da cirkinler uyuşur. Bunun kuralı böyledir.
    Çünkü kim dünya güzeli / yakışıklısı olursa olsun, ne beden nede dış güzeliği, iç güzelik olmadan vicdan bilmeyen insanlığı yok'sa beş para etmez değmezdir.

Rabbi alemin öyle birşey yaratmış ki, güzele kısmet çıkmaz çirkin nasip etsin, cirkininde kısmeti çok olur.

İşte insanoğlu ilk önce dürüstlüğü saygıyı sevgiyi ebediyle bildikten sonra gerisi herşey güzel olur.

1
    0 Yorumla
  • brunetteman
    brunetteman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Yok yakışıklı güvenilmezmiş. Bırakın bu saçmalıkları. Biz yakışıklı erkekler güzel kadınlarla ilgilendiğimizde bin dereden su getirirler.
    Ortak iki soruları vardır;
    1-) Neden ben?
    2-) Kimbilir senin kaç sevgilin vardır.
    Dedektif gibi her boka dadanırlar. Çünkü eğer yakışıklıysa muhakkak kırıkları (bu saygısız bir söylem) vardır. Öyle sıkboğaz ediliriz ki sonuç olarak yakışıklı erkekler çoğunlukla güzel olmayan kadınlarla beraberdirler. Güzel kadınlar'da çirkin erkeklerle beraber olur. Çünkü ben güzelim benim gibi güzelle beraber olduğu için şanslı kafası yaşarlar. Egoları tavandır.

2
    0 Yorumla
  • ripperangel
    ripperangel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.

tipsiz erkeklerin aşırı medeni cesareti ve ulan red etse ne kaybedicem ki mantıgının rahatlığı ile her kıza yazıyor, içlerinden biri bir şekilde oluyor. Biz çok gurur ve ya o yazsın şimdi ben yazarım red eder falan aleme reklam olmayalım ve ya kızı rahatsız etmeyelim abazanlar gibi edebimiz yüzünden öyle oluyor yani inşallah bundan oluyordur ya. dahaa fazlasını kaldıramam :D

2
    3 Yorumla
    • cenkayvak
      cenkayvak
      +1 yıl

Biz derken? ordan sonrasını okumadım

Yorumla
    • ripperangel
      ripperangel
      +1 yıl

seni ilgilendiren kısımı değil o zaten ilk baştakileri oku sana yeter abicim :)

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Haklsn aynen :D

Yorumla
  • Blackönder
    Blackönder Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 92%
    +1 yıl

Güzel kızlar ve yakışıklı erkekler dısarıdan ulasılması zor göründüklerinden etraflarinda onlara sadece özgüven sahibi olanlar yakinlasabilir. bu sayida son derece azdir. çirkin diye düşünülen kişiler cok daha fazla ilgilidirler. kadinlarda erkeklerde ilgiyi severken kadinlar cok daha fazla begenilme ihtiyaci duyarlar. cirkin tabir edilen erkek heleki ekonomik olarak iyi konumdaysa o kadina arzuladigi ilgiyi ve hayati vaad eder. ve kadin elde tutmak degil elde tutulmak ister..

1
    0 Yorumla
  • Me-_-Y
    Me-_-Y Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Güzel veya çirkin neye göre kime göre. Kızlarda ilk izlenim önemli, yakışıklı olmayan birine kolay kolay bakmazlar ya da garip birşey görüp oradan dikkat çekilirse sonra yıldızlar uyuşursa mevzu. Gönlünü görebilen ne mutlu gönlü güzel kendi güzel herkes ister lakin görünüş güzel içi çirkinse sıkıntı burada. Çirkin dediğiniz tipler üç aşağı beş yukarı tahmin edilebilir. Ya sağlam bir temelde tanışırsınız seversiniz ya da erkek laf cambazıdır işi götürür. Laf cambazından kasıt olmayan yönlerini de var gibi gösterir kızı elde edene kadar sonra kızlar erkekler hepiniz aynısınız değip sallar durur. Burada kızlar tamam sezgileriniz kuvvetli ama erkekler konusunda maalesef sezgileriniz tırt

0
    0 Yorumla
  • fatihoncell
    fatihoncell Takip Et
    +1 yıl

Güzellik her ne kadar göreceli olduğu söylense de aslında değildir. Toplumun kişiler üzerinde inşaa ettiği "EGO" nun tanımlamasına maruz kaldığından, toplumsal standartları vardır. Günümüz toplumlarında bireyler en az riskli olanı tercih etmeye meyillidir. Güzel birey standart olarak kendisinden daha aşağıda olanı hiç riske girmeden rahatlıkla elde edeceğinden, garanti kağıda oynar. Reddedilse bile karizması zerre hasar görmeyecektir. Çirkin addedilen bireyler başka çekici yönler geliştirerek riskli olan büyük kağıda oynarlar çünkü zaten dip yapmışlardır. Eşit standartlarda olan bireylerin salt kendi çabaları ile kendi standartlarında birliktelik yaşamaları çok daha zordur. Bu genelde ya arkadaş çevresi ile ya da ailelerin tavsiyesi ile gerçekleşir. Tabi konu insan olunca %100 bir formül geliştirmek mümkün değildir ancak, genel olarak böyledir diyebiliriz.

0
    0 Yorumla
  • burcakayc
    burcakayc Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 54%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı.

yakışıklı çirkin güzel çirkin göreceli kavramlar bende kendimi son derece çirkin olarak görüyorum ama kız arkadaşlarım bana oranlı düşünecek olursak çok güzeller. burada bir kaç etken var. o erkeğin zekası (sapyoseksüel) ya da kendisinin maddi durumu veyahut gelecekteki potensiyel maddi durumu, kendisinin yanında iyi zaman geçirmesi eğlenmesi ya da bunlardan bir kaçı aynı anda var olabilir

0
    0 Yorumla
  • MrLaz
    MrLaz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.

İlgi her kadının ihtiyacıdır. İnsan da sınırsız sevme duyusu olduğu gibi kadında ayrıca sınırsız ilgi duyulma isteği vardır. Ne kadar yakışıklı erkekle birlikte de olsan bir olumsuzluk da kendini bulabileceğin yer bakmak istemediğin birinin yanı oluyor. Bu ilgiye sadık olabilecek düşünceye sahip oluyorsan gitmiyorsun. Bakıldığın da kişi ayırmaksızın bu güzel bir durum olsa da beşer, şaşardan yola çıkarak herkes bunu yaşayabiliyor.

0
    0 Yorumla
  • Meraklıyımkız
    Meraklıyımkız Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Bu şey gibi kadınlar kaslı erkeklerle eğlenir göbeklilerle evlenir. Yakışıklı erkek risk demektir. Kim psikolojisini bozacak bir risk ister ki? Çirkin olsun bizim olsun. Tek biz sevelim, başkası bakmasın.

2
    5 Yorumla
    • Enesagca
      Enesagca
      +1 yıl

Helal sana '

Yorumla
    • Enesagca
      Enesagca
      +1 yıl

Şimdi ne kadar yakışıklı olursa sizi aldatma oranı çok yüksek ama kimseyi de diş görünüşüyle yargılamamak ta lazım...

Yorumla
    • Tropeus
      Tropeus
      +1 yıl

Bu mantiga gore cirkin erkek de bu kiz cok guzel beni aldatir mantigiyla yaklasirsa guzel ve cirkin uyuşmasi çöp olur 😉

Yorumla
    • Meraklıyımkız
      Meraklıyımkız
      +1 yıl

@Tropeus ama öyle olmuyor genelde. İnsanlar bir yönünün zayıf olduğunu düşünürse bunu telafi edecek bir şey bulmaya çalışıyor. Mesele yakışıklı değil ama sempatik, ya da yakışıklı değil ama karizmatik. Ve aslında çirkin demek istemiyorum çünkü bu göreceli bir kavram ama çirkin olduğunu düşünen erkekler daha atılgan oluyor. Ve kasıntı olmuyor konuşmak rahat yani kim sevgili olduğu kisiyle kasıntı takılmak ister ki?

Yorumla
    • Tropeus
      Tropeus
      +1 yıl

Söyledigin seyler çok dogru ama bu senin gibi dusunen erkekler olmayacagi anlamina gelmiyor ki yuksek muhtemel vardir
      Ve buna arti olarak sahsi dusuncemde bende benden daha alimli bir sevgilim olmasini istemem diyemem ama her zaman daha stressli bir iliski olacagi gercegini gormezden gelemem

Yorumla
  • Sean34
    Sean34 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.

çünkü kimse teklif etmez genelde onlara elde edemem diye. çirkinlerden bir kaçı şansını dener ve kapar kızı. ya da güzel gülüyordur ya da çok money'lidir.

2
    0 Yorumla
  • Minikpatiler
    Minikpatiler Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 63%
    +1 yıl

Senin gibi "güzelini" bulamayacağını düşünen kendini çirkin hissedenler katlanabiliyordur sana belki

7
    0 Yorumla
  • BirHekim
    BirHekim Takip Et
    Bilge Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çirkinler mütevazı oluyor bir de pek bir duygusal oluyor

2
    35 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Neden sevgilim yok diye üzülüyorlar sürekli evet :)

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Ben çevremde hiç öyle üzülen çirkin görmedim 😊

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Ben çok gordum ve sürekli onları ben motive ettim 😄 kız-erkek yani

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Güzin abla mı oldun 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Yok o kadar da değil 😄

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Mütevaziyiz 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Çoook😊

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Şimdi değilsin sanki 😄😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Öyleyim kabul ediyorum zaten 😂

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Kendini bilmen iyi 😊

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Evet her zmnda güvenirim kendime 😄

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Mütevazi idi konu özgüven değil ne geldik 😄😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

O özelliğimi de bil işte :) hep mütevazı diyordun:)

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Öğrendim 😊

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Peki öyleyse😊

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Hayırlı günler 😊

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Sana da 😄

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Akşam oldu be 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Çarşıdaydım npym 😄

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Tel kullanmıyor musun çarşıda 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Ne alaka be😂 çarşıdayken vakit bulamıyorum ondan 😂

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Ne yoğunluk be 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Aynen öyle valla yoğun bir kızım ben hiç bir yere yetişemiyorum 😂

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Vah vah 😄 yardım eden yok 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Yardıma ihtiyacım yok zaten 😂

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

O zaman Allah senin yanındakilere sabr ve güç versin 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Niye böyle dedin şimdi 😄

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Çok fena birisine benziyorsun 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Yok aslında çok iyi yardımsever bir kızım yanlış tanıma hemen 😄

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Yardım sefer olmak ayrı dişli olmak ayrı 😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

O zaman fena deme benim sadece dış görünüşm fena 😂😀

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

O yeter işte 😄.. O değilde ne kadar çok yorum yaptık ya 😮

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Evet yazıyorsun bende cevap veriyrm napym 😂

Yorumla
    • BirHekim
      BirHekim
      +1 yıl

Sen yaziyon diye cevap veriyorum.. Yazmam o zaman😄

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Hadi lan oradan :D ben sana da yazdım sonra yine sen yazdın yani sen yazdqn için ben yazdım 😂 anldn mı

Yorumla
  • halaycıbaşı
    halaycıbaşı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

armudun iyisini ayılar yer sözünün canlanmış halidir oyüzden ☺

2
    2 Yorumla
    • EmekliTanrı
      EmekliTanrı
      +1 yıl

Sen tohumluk oldun artık bidaki hayatında başarılar

Yorumla
    • UMUTSUZGELECEK
      UMUTSUZGELECEK
      +1 yıl

lollo bence

Yorumla
  • ZACHAREWİCZ
    ZACHAREWİCZ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 75 , eic 58%
    +1 yıl

bunun farklı nedenleri vardır. Klasik görüş, kızların erkeklere,. daha doğrusu kendilerine güvenememeleri savına dayanır. Bence bir diğeri de çirkin erkekle çıkarak daha fazla dikkat çekmeye çalışmalarıdır.

0
    0 Yorumla
  • askvesevgidir
    askvesevgidir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 36%
    +1 yıl

Bende güzel kızlarla çıkmam. AMa çirkin bir adamın güzel biriyle beraber olması onun ona bağlanmasıdır. Aşk diyebiliriz buna. AMa tercihim güzel kızlardan yana değil. Huyu güzel olan orta derece kızlardan yandır.

0
    0 Yorumla
  • Delibal34q
    Delibal34q Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Bence yakisikli erkeklerin egosu tavan. bu yüzdende çirkin erkeklerdeki gibi sadakat kavramının farkında değiller. Kızların kıymetini biliolar ve onlara değerli olduğunu hissettiriyolar. birçok kadınin aradığı vasıflar çirkin erkeklerde var yani

3
    0 Yorumla
  • vceneviz
    vceneviz Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

çünkü bütün görsellik ağzını açtığın an biter. Bu açıdan bakarsak kadını erkeği yoktur bu mevzunun karakter davranış düşünce tarzı kültür ağır basar her zaman.

2
    0 Yorumla
  • Yılmaz_31
    Yılmaz_31 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Cidden çok saçma bir genelleme olmuş çirkin arkadaşım olup güzel sevgilisi olmuştu evet ama gayet dengeli bir ilişkileri vardı hemde ayrılan taraf çirkin olan yani erkekten olmuştu yani sadakatin dış görünüşle alakası pek yok ha aşırı çirkin olur 40 yılın başı sevgilisi olur o fazla değer verir orası ayrı

1
    0 Yorumla
  • BlindSniper
    BlindSniper Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 35%
    +1 yıl

Sanırım onlara çok fazla bakılmayacağını düşündükleri için sadakat konusunda iyiler.

1
    0 Yorumla
  • herteldeneldengülden
    herteldeneldengülden Takip Et
    Xper 7 Yaş: 56 , eic 31%
    +1 yıl

o kadar havalıdır o kadar güzeldir ki neler hayal ederken birde bakar ki kolundakine bu ne ya derken bakmış onuda bulamaz niye o güzellik baki kalacak sandığı için

1
    0 Yorumla
  • Tropeus
    Tropeus Takip Et
    +1 yıl

Merhaba bence herkes kendinin güzel olduğunu sandığı için. :) karşısına çıkan sevgili modelindeki kız/erkek ile kıyaslama yapma gereği duyuyor insanlar bu kıyaslama da sedece dış görünüşle kıyaslama yaptıklarından
    Erkek/Kız: Şuna bak bir de yanındakine bak :)
    Bu sorunun altında aslında -Ben varken neden o? düşüncesi yatar. Bence..

0
    0 Yorumla
  • friendly03
    friendly03 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

ben oyle dusunmuyorum, yakisikli erkeklerde guzel kizlarla olabiliyor onemli olan guzellik veya yakisiklilik degil insanligi ahlaki terbiyesi ve edebi bir kiz guzel olur ama karaktersiz olur bir erkekte yakisikli olur ama terbiyesiz olur. asil kalliteli olan insan ahlakiyla on plana cikandir guzelligiyle degil... nihayetinde 40 yasinda insan kendisine baktiginda o guzelligi onda kalmayacak ve kimse vaay bu kadin veya adam guzeldi demez bu gercekten cok iyi bir insandi denir

0
    0 Yorumla
  • ben_35
    ben_35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

çirkin erkekler çirkin olduklarından dolayı daha rahat davranıyorlar hata yapsada yapmasada hatta burnunda sümük bile çıksa sıkıntı yok rahatlar çünkü. güzel ve yakışıklı erkekler hata yapmamak için bocalarken avuç içleri terlerken güzel kızları hep çirkinlere kaptırmışlardır. kendimden biliyorum mahalkenin en kıyak hatununu ayarlarken vay anası be bu hatunda bana baktıysa kıyamet geldi demişimdir... :)

0
    0 Yorumla
  • Thuinn
    Thuinn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 36%
    +1 yıl

Guzellik gorecelidir matmazell hanım şöyle özetleyelim kusura bakma matmazel bizim semtte herkes müptezel.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

ben kendimi güzel bulmuyorum ama bir şey olunca sen bunun için mi üzülmüştün diyorlar neymiş zevksizmişim her şey tip değil ayrıca onların beğenmediğini ben severken beğeniyordum demek ki

1
    2 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Yani. d

Yorumla
    • UMUTSUZGELECEK
      UMUTSUZGELECEK
      +1 yıl

HANGİ GUZEL YÜZ CİRKİNLESMEDİ Kİ
      HZ MEVLANA

Yorumla
  • ahamitsenturk
    ahamitsenturk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 79%
    +1 yıl

''Güzel kadın şanssızlığı'' diye bir şey yoktur, ''Bu kadın bana hayatta bakmaz.'' diyen erkek vardır.

0
    0 Yorumla
  • Oerkek
    Oerkek Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 57%
    +1 yıl

Bunu bize soracağına kendin cevaplasan daha iyi olmaz mı?

0
    2 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Sende benim sorduğum soruya cevap vermeyeblrdn :D

Yorumla
    • Oerkek
      Oerkek
      +1 yıl

Sorunun cevabını merak ediyorum ben de. Neden tipsiz erkekler 😊

Yorumla
  • cenkayvak
    cenkayvak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

belki sana çirkin gelen ona öyle gelmiyor? zevkleriniz farklı?

0
    3 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Yani evet olablr. zd

Yorumla
    • cenkayvak
      cenkayvak
      +1 yıl

farklı bakış açısı iyidir..

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Sevgimirza
    Sevgimirza Takip Et
    +1 yıl

Aşk için yüz güzelliği değil iç güzelliği önemlidir birinin dış güzelliğini begenirseniz bu aşk değildir sadece bir begenidir gelip geçer aşk ise karsindakinin yalnızca gozlerine bakarak içini gorebilmektir

3
    2 Yorumla
    • NITROFOSKA
      NITROFOSKA
      +1 yıl

çok doğru

Yorumla
    • Fenerium92
      Fenerium92
      +1 yıl

Kesinlikle @Sevgimirza

Yorumla
  • Rebirth
    Rebirth Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

Allah Allah baksen.. sen güzel birimizin belkide değilsin? 😂

0
    4 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Bence gayet güzelim canım ya :D

Yorumla
    • Rebirth
      Rebirth
      +1 yıl

Görmedim bilmiyorummm banane😂😂

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Gorme bilme sanane evet😂

Yorumla
    • Rebirth
      Rebirth
      +1 yıl

tamam! anlaştık!!😂

Yorumla
  • sushicim
    sushicim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı.

çirkin erkekler kendilerini daha çok geliştirmiştir maalesef

0
    0 Yorumla
  • Aapocan
    Aapocan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 43 , eic 30%
    +1 yıl

kız guzel ya... ama ben ne çirkin nede guzel gördum onun için pek anlamam... kızlardan...

0
    0 Yorumla
  • zombi2616
    zombi2616 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29
    +1 yıl

çünkü yakışıklı erkekleri herzaman birileri kapmıştır :) beni kaptıkları gibi.

0
    2 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Sen mi yakışıklısın 😂

Yorumla
    • zombi2616
      zombi2616
      +1 yıl

hee beğenemedin mi?

Yorumla
  • sütlümisir
    sütlümisir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Deger verir kiz zaten guzel elinde tutmak icin ugrasir

0
    0 Yorumla
  • Dandirik
    Dandirik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 77%
    +1 yıl

Uzun hava çekme de #Nasılım a gel bir görelim bu güzeli..

Ne kadar güzel

0
    0 Yorumla
  • alivelidelii
    alivelidelii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 30%
    +1 yıl

Sn mi guzelsin? hahaha güldürme beni dudaklarin 70 yasindaki teyze dudagina dönmüş

0
    0 Yorumla
  • Zeydbxbd
    Zeydbxbd Takip Et
    +1 yıl

Güzel kızların %70 i egoisttir ve bu yüzden de yanındaki erkekten her daim üstün olmak isterler. Rahat takılmak, davranmak gibi.. Bu arada güzel değilsin..

1
    7 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Ah tatlm sen guzel dqlsn dedin ya şu an guzel oldqma birdha inandım bnde egoistm ustun olmak için dql yanıma yakışsın diye yakışıklı erkekler hayatımda :)

Yorumla
    • Zeydbxbd
      Zeydbxbd
      +1 yıl

1 klavyen bozuk heralde veya ergen tiplerindensin.2 tiple kazanamayıp profiline dudak koymuşsun sende haklisin canim çirkinlik abidesi

Yorumla
    • Zeydbxbd
      Zeydbxbd
      +1 yıl

He bu arada sen % 'nin içine dahil degilsin 🤔 Nedir bu gelin güvey olmuşsun 😂

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Canım ya ben oyle herkese kendimi ifşa etmiyorum herkesin beni bilmsine gerek duymuyorum ve benim o dudaqmı bile beğenen çok insan var senn de tipine baktım keşke bakmasaydım dünden beri midem bulanıyor başını falan da duzgun yap :)

Yorumla
    • Zeydbxbd
      Zeydbxbd
      +1 yıl

Bunlar seni ilgilendirmezde sen hala burdamisin ufaklik?

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Asıl sen burdamsn? Soruyu ben sordum çirkin

Yorumla
    • xprototypex
      xprototypex
      +1 yıl

Kızlar ikinizde çirkinsiniz
      Malesef

Yorumla
  • deepnsilent
    deepnsilent Takip Et
    Xper 4 Yaş: 47
    +1 yıl

"Güzellik görenin gözlerindedir" bunu bilirler. Güzelik tabağa konup yenmiyor ve güzellik geçici. Çirkin adamın yüreğini, sevenine ve hayata karşı sorumluluğunu, yola çıkılacak adam olduğunu ve "muamelesini" O biliyor.

0
    0 Yorumla
  • fangoria u
    fangoria Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı.

Cirkinlerin pesinde pek kimse olmaz bu sebeple sadik olurlar mantigi

0
    0 Yorumla
  • memetdemir
    memetdemir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

alakası yok birincisi sen güzel değilsin ikincisi ben de yakışıklıyım ve sevgilim olmadı üçüncüsü sevgili konusu rastgeledir kim tipe bakar kimi de sadık erkek arar tek neden bu

0
    1 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Hadi ya ben güzelim sanki gordun beni

Yorumla
  • freedom667
    freedom667 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

doğru bana bakan bu bok suratlıyla mı arkadaşlık yaptım derler mesela hep

0
    0 Yorumla
  • PanzerGeneral
    PanzerGeneral Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl

ben çirkinim, ama sevgilim olmadı :P buna ne demeli :P :D

0
    0 Yorumla
  • KayıpKromozom
    KayıpKromozom Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Yakışıklılarda bir halt olmadığından.
    Zıtlıklar çekicidir.

0
    0 Yorumla
  • oguzbaskan3477
    oguzbaskan3477 Takip Et
    +1 yıl

valla 25 senedir çirkinim hiç öyle aman aman güzellikte bir sevdiceğim olmadı. ama çevremde gördüğüm kadarıyla sırasıyla 1) Para 2) Ortam 3) Kuvvet etkenleri kadınları etkilemekte baya etkili.

0
    0 Yorumla
  • HepSonuncu
    HepSonuncu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

Benim etrafımda gördüğüm yakışıklı erkeklerin çogu ya çapsız ya da adam gibi adam degil çirkin olanlar ise gerçekten adam gibi adam oluyor ve kıymet biliyor

0
    0 Yorumla
  • Fthbkts
    Fthbkts Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Bence en büyük etken paradır. Haya (t) ile Haya (l) arasındaki tek ark TL dır arkadaşlar. Paran varsa güzellik çirkinlik farketmiyor yani şimdiki zamanda böyle

0
    0 Yorumla
  • Eypaky
    Eypaky Takip Et
    +1 yıl

Aynen bu doğru tespit zaman zaman ters orantılıdır oluyo kız çirkin adam yakışıklı olabiliyor kendi kendime 3 yıldır bir kaç kez bu soruyu sordum (naparsın hayat demişler ya)

0
    0 Yorumla
  • gerçekyalan
    gerçekyalan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 54
    +1 yıl

O öküzün başkasına aşık olamayacağını bildiği için kendini sağlama alır

0
    0 Yorumla
  • nageria
    nageria Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Yapacak bişey yok. Buna zaten kimse bakmaz diye güven duyuyorsunuz sanırım ☺

0
    0 Yorumla
  • military0
    military0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Güzel kızlarda geri planda durmasın, sanki saklanıyorlar asd

0
    0 Yorumla
  • Abit3434
    Abit3434 Takip Et
    Bilge Yaş: 36
    +1 yıl

Onlara her istedigini yaptirmak icin
    Yakisikli erkeklerde cirkin kizla birlikte olur

0
    0 Yorumla
  • Universitario
    Universitario Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

alakası yok bana ne çirkin ne güzel bakıyor tamamen uydurma

0
    0 Yorumla
  • claretred
    claretred Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Öyle mi genel bir durum yok bence sana öyle denk gelmiş

0
    0 Yorumla
  • Değermisin
    Değermisin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 60
    +1 yıl

Onu çirkin erkekleri seven güzel kızlara sormak lazım bu her zaman böyle olmuyor tersi de olabiliyor O yüzden çok mantıklı bir soru değil

0
    0 Yorumla
  • roberto_rafsancani
    roberto_rafsancani Takip Et
    Xper 4 Yaş: 50
    +1 yıl

yakışıklı erkeklerin başka kızların da ilgisini çekip, kendilerinin terk edileceklerinden korktukları için :D

0
    1 Yorumla
    • roberto_rafsancani
      roberto_rafsancani
      +1 yıl

yakışıklı erkekler başka kızların da ilgisini çektiğinden, kendilerinin terk edileceklerinden korktukları için :D

Yorumla
  • Acklesben
    Acklesben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bazıları genelde karaktere daha çok önem verir o bazıları güzel kızlar olabilir 😂

1
    0 Yorumla
  • BaySevda
    BaySevda Takip Et
    +1 yıl

Ne yakışıklıyım nede çirkin demekki bu yüzden hiç sevgilim yok 😁

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

Güzelliğine güvenme
    Güvendiğine güzelsin

3
    5 Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

bir tek güzelliğime güveniyorum

Yorumla
    • mMaxcodeRİMm
      mMaxcodeRİMm
      +1 yıl

Olmayan güzellikmi

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Senn bilmedqn güzellik 😊

Yorumla
    • mMaxcodeRİMm
      mMaxcodeRİMm
      +1 yıl

Ya bir nicktir

Yorumla
    • matmazell2
      matmazell2
      +1 yıl

Hıhı sen oyle bil. d

Yorumla
  • Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Güzel kızlar neden hep çirkin erkeklerle birlikte olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Güzel kızlar neden hep çirkin erkeklerin yanında? 6 cevap verildi
Niye güzel kızlar çirkin erkeklerle oluyor? 13 cevap verildi
Güzel kızlar neden çirkin erkeklerle beraber? 14 cevap verildi
Güzel kızlar niye çirkin erkeklerle birlikte olurlar? 6 cevap verildi
Neden hep güzel kızların yanında çirkin erkekler var? 77 cevap verildi
Neden güzel kızlar çirkin erkeklerle çıkar? 27 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Gel günaha girelim , Yanalım🔥 gitsin dediğiniz birisi var mı?
  • Enercii şarkısıyla enerci buluyor musunuz?
  • " Seni seviyorum" kelimesi ne sıklıkla söylenmelidir ❤️ ?
  • Arabadan yapılmış bu lavaboyu nasıl buldunuz?
  • Evinizde böyle bir yatağınız olsun ister miydiniz?
  • Bal peteği göz makyajını nasıl buldunuz?
  • Her gün aynı saç modelini mi yaparsınız?
  • Arjantin ve İspanya Dünya Kupası Finalinde karşılaşıyor! Sizce kazanan kim olacak?
  • Soğuk kahve sever misin?
  • Bir sevgilin olsa kaç yıl sonra evlenirdin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨