Bana gore gorunus onemli degil ama bazen bakiyorum kiz cok guzel manken gibi ama yanindakine bakiyorum hic yakismiyo cok siritiyo sizede denk geldi mi oyle?
Neden hep güzel kızların yanında çirkin erkekler var?
Kimseyi yanındakine göre yargılamam. onun zevkleriyle onun kıstasları ile benimki bir değil. eğer kendi zevkime göre yargılarsam ona zulmetmiş hakkında gıybet yapmış olurum. allah sakındırsın.. Tüm insanlar aynıdır.. Kimisinin burnu büyüktür kimisinin kaşı gözü karadır. yani bu böyle olmasa idi gene sıkıntıydı.. Birileri çıkıp bu kişi güzeldir deyip ünlü yapıyor diye herkesi onlarla kıyaslayıp çirkin kabul ediyorsunuz..
Çok fazla denk geliyor. Bu toplum eziktir genellikle birisi çok zenginse ya da güzelse bu havalıdır diye düşünülür hiç yanaşılmaz. O yüzden cahil cesareti olanın biri gelir ve o güzel kuzı kapar ha bir de şu var kızlar da genellikle yakışıklı erkeklere güvenmiyorlar aldatılırım korkusuyla.
valla lan, şaka maka bende çok denk geliyorum, kolunda "canım anam" yazan tiplerin yanında fıstık gibi kızlar, hayır bide hepsi keko, tırrek, dızzo tipler, bir kıza bakıyorum okumuş entel güzelde, erkekte hiç bir vasıf yok, her türlü bela var, ben bunu şöyle yorumluyorum, kadınların bitmek bilmeyen bir "ben bu erkeği adam ederim" isteği var, ama sonunda üzülen taraf hep onlar oluyor.
Kız beyaz tenli sarışın ve tahminen rus ya da ingiliz , yanındaki kavruk da doğudan turistik ege ya da akdeniz bölgesine göçmüş ya da çalışmaya gitmiş fırlama arkadaşımız. Böyle çiftlerden turistik bölgelerde bolca var. Sen yerli malı çiftleri paylaş, onlardan da var baya
Çook denk geldi demekki bişeyini buluyo da seviyo ☺️ ya konuşmasını ya hareketlerini ya da davranışını... Ama şunu söyleyeyim: Bu tip durumlara hep yabancılarda daha çok rastladım
En İyi Cevaplar