AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
158Cevap
Veriyorlar dicemde eksiyi bascaksınız olsun genede diyorum benim bildiklerimden veren çok var ondan yakışıklı erkeklerde çirkin kızlarla çıkıyo
al artıladım :D
Tşkler :)
2 tane eksiyi çakmışlar hemen :D
4 tane olmuş :)
4 e 4 olmuş fitledin hiç değilse :D
Aynen yani :))
güzel kız + çirkin erkek
güzel kız + kro erkek
güzel kız + umursamaz erkek
güzel kız + küfürbaz erkek
güzel kız + bencil erkek
sen bunlara cevap verde senn soruna geçeriz :)
neden böyle hiç güzel kız normal erkekle çıkmaz mı hepsi kro çirkin umursamaz küfürbaz bencil neden
bi tanede adam gibi adam çıksın
Kızım bakımlı olan yakuluklusunu kapar. Güzellik yetmiyor
Bir erkek kadın gibi bir kadın ise erkek gibi düşünemez.
biz de aynını düşünüyoruz.
Kızlar meymenetsiz, tipsiz, cahil erkeklerle nasıl çıkıyor diye.
çirkin kız güzel kız yoktur bir erkeğin kapılması için önemli olan erkeği çekebilmek ve cilve yapmayı bilmek :)
Bunu nasıl anlamıyosunuz güzellik eskiden di artık davranış güven önemli
o kdr kolayki bu sorunun cevabı...herifin parası yok..
sende öyle bir mantık var,saygı duyarım,bnde top-class bir hatun olmazsa hiç olmasın,kimseyi istemiorum diye diye 30 sene geldik,bi 30 daha gidicez böle heralde..
dil mi güzel dilber mi diye boşuna demiyorlar görsellik tabiki önemli ama bir kız konuşmasını bilmiyorsa muhabbetı sıkıcıysa dunya guzelıde olsa erkegı kaybeder
Şöyle diyeyim evet güzellik önemlıdır ama herkes ıcın farklıdır bır kızın yuzu kızarıyor ıse yolda yururken basını eyiyor ise Tmm dır ya işte güzellik odur
Benim Kiz Arkadasim Balik Etli, bense ückenvucut. Dis Görünüm cok önemli degil. Gönlü hos olsun, Insan olsun. Ben onu bir Ömür Elerimin üzerinde tasirim.
bro Güner abe bro :)
Onu bunu bırak da bugün boyu 155 bir çocuk benimle tanışmak istedi. O değil benim boyum 173 :(
çocuğun cesaretini taktir etmeli:)
vay terbiyesize bak haddinemi düşmüş onun neyse sen onu bosverde biz tanısalım o zaman benim boyum 185 :D
kerem hep senin yuzunden bak korkuttun kızı cevap bile vermiyo artık :D
sırf bu cesaret için bile bir kere vermen lazımdı çocuğa
Bir erkeğin gönlüne giden yol sadece güzellikten geçmez.
dış güzelliğe önem vermiyorm diyenler erkekler sözünde duruyo demekki :D
haha güzel bir yaklaşım dürüst erkek demek!
aynen :D
en iyi kız, veren kız derler büyüklerimiz belki ondandır...
Çirkin kız yoktur bakımsız kız vardır.. yıldız tilbe hariç :)
bülent ersoy?
bilent ersoy artık sizden elif..
Bu erkeğin kafasızlığı ile ilgili değil, tamamen o çirkin dediğiniz kızın içinin ve yüreğinin güzelliğindendir.
Iyidir eglencelidir,onun erkek arkadasina gore guzeldir,sexydir
sendeki bu güzellik 5 para etmez bendeki bu aşk olmasa demiş aşık veysel yani bütün mesele aşık olmada..
Yüzü çirkin ama fiziği güzel olur böylelerinin genelde erkeklerin hangisine daha çok önem verdiğini hepimiz biliyoruz :)
tatlı dille ve zekayla.çirkin bir kız genelde kibirli de olmaz bu yüzden gereksiz trip de atmaz sevgilisini de elinde tutar
Çirkinmişsin gibi konuştun.
görecelidir çirkinlik
sırra alakası yok özelden diye söylebilirim ben bunu kızın ağzından duydum istersen
Çok basit cilveli ve işveliler. Cansız ve enerjisiz değiller. Biraz da cadılar sanırım. :D
hiç anlamıyorum ki aynı şeyler çirkin erkekler içinde geçerli :D nasıl olurda çirkin erkekler taş gibi kızlarla takılır anlamam :D sırrının bilen açıklasın lütfen
haha ayy :) bir ara benimde dikkatimi cekti bu cünkü öyle gercekten ama önemli olan insanin ici karakteri sonucda insanin karakteri güzellestiriyor insani
bi erkek arkadaşım çirkin kıza her istediğini yaptırırsın demişti
Senin onu diyen dallama arkadaşın ta a.q
toplumun zihniyeti bozuk
kafana takıp üzülme..onlarda muamele güzel trip yok kapris yok...o yüzden :D
Ona çirkin kız yakışıklı erkek değilde güzel kızlar nasıl barzolarla çıkıyo demeliyiz örnekleri dolu
çirkin erkeklerde güzel kız arıyor ne biçim degil mi
Kıskandın dimi?
Bütün yakışıklılar hepiniz benimsiniz bebeklerim.
Çirkin şeyy
İçler dışlar çarpımı gibi düşün :)
Güzel kız - Tipsik erkek
Yakışıklı erkek - Bakımsız kız
Allah çirkin kaderi versin o zaman sana ne diyeyim çok merak etti isen.
emin ol aynısını erkeklerde merak ediyor,nasıl güzel kızlar apaçi oğlanlarla cıkıyo diye..
tipsiz adamlar güzel kızlarla nasıl çıkabiliyor sizce bunun sırrı ne?
bazı karakteri bozuklar şeyinin derdine düşüp çirkin kız kolay kız mantığına bürünüp horzculuk oynuyor
Bizde de böyle bir soru var; Güzel kızlar neden kapasitesi düşük saf ve kuklalık yapan erkeklerle çıkıyor ?
Her malın bir alıcısı vardır demekki kendini iyi satabiliyor anlayan anladı anlamayana sivrisinek az, sineklik alın la evinize.
(: insanlara çirkin demek hoş birşey değil. sabah ne getirir akşam ne götürür hiç belli olmaz. konuya malzeme olabilirsiniz birgün dikkat.
bende anlamadım hep çirkinlere denk geliyorum güzeller apt*l oluyor genelde anlaşamıyorum çirkinleri kabul ediyorum =/
demekki yakışıklılar kıza doyuyorlar iyi anlaşabildikleri birini arıyorlar çirkin kızlar burda devreye giriyorlar
sen nasıl bir sorry sordin ...reytingler altüst olmuş...neyse her güzel sorunun güzel cevabı varsa da her güzelin bir yakışıklısı var...kısa lafın uzunu: her körün bir alıcısı vardır..:)))
Çirkin ama çekici bayanların erkekler üzerinde çok etkilidirler de ondan.
Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır... Bakış açısı ne diyelim :)))
Belki hep içi güzel olsun diyengillere denk geliosun
düz mantık çirkinse kesin verir yaklaşımından yola çıkarak bir yaklaşım elde edilebilir
cirkin erkekler nasıl guzel kızlarla cıkabiliyor ? sence bunun sırrı ne ?
cırkın kız korkar erkegını kaybetmekten ve erkegını mutlu etmek ıcın elınden gelenı yapar ve ılıskısı surer gıder kompleksı yoktur onun candır o can
arkadaslarım bana kız arkadasın çirkin derler begenmezler ama güzellik çok önemli değil anladım ki çirkinler afra tafra yapmıyor götü kalkıp değil daha kolay veriyoronun için çevrem biraz şaşrııyor ama mutluyum
çirkin erkekler nasıl dünya güzeli kızlarla çıkıyorsa .bunun nedeni de bu...
bir bilen varsa çözsün. bence üniversitelere tez konusu olur:p
Bi taraflarını açarlar sadece o değil güzel kızlarda tipsiz çoçuklarla cıkıyor bende anlam veremıyorum
çirkin ama sevimli ise olabilir.sevimlilik bence güzellikten kat kat önde.asıl güzellik sevimlilikten geliyor.
çirkinliğini kapatacak 1 becerisi vardır
Çirkin ama çekici bayanların erkekler üzerinde çok büyük etkisi vardır.
ben mesela
hem yakışıklı hem kariyer sahibi(:
işve cilve, bakışlar tavırlar falan işte
tipsiz lavuklar nasıl güzel kızlarla çıkabiliyosa öyle işte
armudun iyisini ayılar yerler..
:)
allah herkese çirkin şansı versin..
:)
bi insanın tipi değil ne hissettirdiği önemli o yüzden.
Çirkini yakışıklıyla,kısası uzunla,fakiri zenginle..Adaletin bunu dünya :)
katılıyorum helal olsun sana en iyi cevap seçilmeli seninki
Sen seçmişsin,o yeter :)
Ben hep söylüyorum çirkin kızlar aklımızı karıştırmayın diye.
Bazi erkekler tipe degil karaktere bakar. Benim gibi.:)
walla bılemedıkkı guzel kızlarda çirkin erkeklerle cıkıor karısık durumlar :D