1- Kıskançlık derecem boğmayacak düzeyde(Yani farkettiğim anda belli tutuma geçmek fakat boş bırakmamak, farketsin yani, rahatsızlıgımı bilsin!)
2- Ben her halttan kıskanırım, Aynaya baksın, bir gülümsesin, aynayı dahi parçalarım...
3- Evet hoşumuza gider, belirli düzeyde kısıtlamaya çalışmalarıda özel oldugumu hissettirir(manyak mıyım neyim :)))
4- Erkekler daha çok abartıyor, aslında yer yer haksızda sayılmazlar... Yani sen bir erkeğin gözüne bakarsın öylesine denk gelse dahi, erkek bunu görür, buna katlanamaz erkek, kendini biliyor çünkü, kendinde olanı diğer hemcinslerinden bekler her zaman...
cut.14 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkıskançlığı abartan bayanlardan çok hoşlanıyorum sevdiğini deli gibi kıskanması lazım zaten aşk budur :)
711 Yorumla- +1 yıl
aşk kıskançlıktır kıskanmayanların sonu zaten bittiği yer belli :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
siz kıskanmayı sevmek zannediyosunuz
her kıskanma hareketi sevgi değildir
aşağıda da yazdım dozunda kıskanan şirin şirin kıskançlık tripleri yapan uzatmayan kadınlar candır
tabiki değer verilir
ama deli gibi divane gibi kıskanan kadına değer vermek ahmaklık tecrübesizlik karşı cinsi yanlış yorumlamadır
zaten özgüvensizlikten kıskananda kıskanılanda bu gruptur=)
he inanmıyorsan deneyebilirsin=) - +1 yıl
Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
+1 yılbey değilim ama erkek arkadaşım adına cevap vereyim. bana kıskançlık krizleri geçirtmek için kırk takla atıyor. şu kız bana asılıyor, bu kızın gözleri hep bende, annem onu çok beğenmiş, ordakiyle yakışırmışız he... bazen zannediyorum ki kıskanılmak hayat gayesi... istediğine ulaşıyor da. son derece hoşlanıyor anlayacağın.
13 Yorumla- +1 yıl
yol veriyormuş gibi yap da azıcık ayakları yere deysin erkek arkadaşının :)
- +1 yıl
üzülürüm öyle olursa :) ama ben de çok fena kıskandırcam hele bir yanına gideyim. görür o.
iki tarafta b*kunu çıkartabiliyor..
mesela ben bazen sıvıyorum bile farkındayım hemen mod değiştiriyorum11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kıskançlığın dozu ayarı çok önemli
kıskançlığın dozunu kaçıran çocukça ve saçma şeyleri kıskanan çiftler ilişkilerini malesef heba ediyorlar
dozunda kıskançlık ilişki için yararlıdır
ama fazlası ilişkiyi sonlandırı
örn: kız arkadaşını karşı cins beraber büyümş çocukluk arkasıyle görüştürmeyenler
zrıp pırt mesajlarını kurcalayanlar vs
bu çiftler mutlu olamazlar11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kıskançlık kadınlarda daha çok görülen bir durum.. İlerisini hastalık olarak görsem de, gıyaben tanıdığım bir adam var.. O bütün kadınlara bu konuda kök söktürür :) e yakışıyo öyle diyolar :):)
22 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Abartı olmamalı tabi ama hiç olmasın diyemem ama bayanlar kıskandığı zaman çok tatlı oluyolar diyebilirim tabi birazda komik :D
11 Yorumlaİki porsiyon yumruk alabilir miyim lütfen? Vereceğim cevabı çift porsiyon anca keser :)
25 Yorumla
+1 yılO beni kısıtlamadığı sürece bende onu kısıtlamam amma konu erkek kankilerine geldi mi kıskanırım (!?.$|£]$}£]+[$\$,*{)
13 Yorumla- +1 yıl
Tam aradığın değilse +1 verme
Kısıtlama derecesini o belirler ne kadar kısıtlanacak şey yaparsa o kadar kısıtlarım seven kıskanır agaaaa
123 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ikimizde kiskanciz biz o yuzden evde oldugumuz zamanlar en rahat zamanlarimiz
21 YorumlaBen aşırı kıskancım o yüzden son ilişkim fazla sürmedi :D Huylu huyundan vazgeçmez kıskanmaya devam yalnızlığa selam :D
22 Yorumlakıskanılmak hoşuma gider abartmasın bende abartmayayım eli ayağı gözü doğru dursun yıkarım ulan yakarım bu gezegeni yakarıııımmmm :D
212 Yorumlakıskanılmaktan hunharca keyif alıyorum mantıklı sebeplerim olduğu sürece de aşırı kıskanırım.
12 Yorumlaseviyosam kıskanırım herşeyden tabiki ama GERÇEKTEN seviyorsam
12 Yorumla
+1 yılsevginin en büyük göstergesi kıskançlık sevgi kadar büyük...
12 Yorumla- +1 yıl
:)
kesinlikle erkek kendi lehine kullanıyor kıskançlığı. kendi kıskanıyor tepkisini özgürce veriyor ama kadının tepki vermesi asla kabul edilmiyor.
08 Yorumla- +1 yıl
inan ki benim de nişanlım öyleydi ben kimseye güvenmem sana da güvenmicem sende bana güvenme diye başladı aradan geçen zaman da şimdi öyle bir duruma geldi ki benim senden başka güvenecek kimsem yok demeye başladı ve gerçekten benim de ondan başka güvenecek kimsem yok sizin ne kadar sürdü ilişki ?
Sevdiğim kıskanmazsa zaten duraksarımm.
Ama aşırı olunca bıkkınlık getiriyor. mesela facede bütün erkekleri silmiş o derece yani :D :D01 Yorumla
+1 yıleşimin kuzenleriyle görüşmesini çok kıskanırım ama bende yaptığım için sesimi çıkaramıyorum ÇATLIYORUM
03 Yorumla- +1 yıl
kısıtlamam hatta kuzenin biri bekarken biraz olayı abartmış isteme konuşulmuş bunu bildiğimi eşim bilmiyor tabii ve yinede sesimi çıkarmıyorum sonuçta onun akrabaları.ne düşünürüm !
valla kararsız kaldım
erkekler çünkü kızlar fazla belli etmez tribinden anlarsn zaten ama erkek başına kakar gına getirir
01 Yorumlayeni tanıştığım kız felaket bir şekilde abartıyor :S
18 Yorumla- +1 yıl
annesini, babasını, kuzenlerini vs. çok kıskanırmış kıskançlık kanında var bunun ama ben huyu kıskanmak olduğunu bildiğim için bu hoşuma gitmiyo normal kıskansa neyse hani sadece beni kıskansa yani bazen katlanılır olabilir ama böyle olur mu görücez bakalım olmadı aynen go go köye :))
+1 yılkıskançlık özgüven eksikliğidir kıskananın kendine güveni yoktur ne kadar çok kıskanmak o kadar özgüven eksikliği
235 Yorumla- +1 yıl
psikoloji bilimi benim haklı olduğumu söylüyor malesef , kendine güvenmiyorsan eksik görüyorsan dışardakileri daha iyi görüyorsan kendinden sevdiğin şeyi kaybedeceğini düşünüyorsan kıskanırsın koruma yoluna gidersin
- +1 yıl
bence kıskanmamak kaybetmekten korkmamaktır. bu da sevmemekle eşdeğer çoğu zaman.
- +1 yıl
kaybetmekten kendine güvenmez isen korkarsın dolayısıyla kendine güvenmek demek kaybetme korkusu olmamak elinde tutmayı bilmek demektir dolayısıyla kıskanmazsın,kıskanırsan kaybetme korkun vardır kendini yeterince iyi görmüyorsun demektir.
- +1 yıl
karşıdakinin sevgisinden emin olamayız ki. korkarım tabii hisler onda bende değil. başkasının güzelliği kişiliği onun aşkını bozabilir mi emin olamayız. sadece özgüven meselesi değil bu :/
- +1 yıl
seviyorsa emin olursun zaten güvenirsin güvenmiyorsan zaten sevmiyorsun demektir
- +1 yıl
hayır son yazdığın olmadı bence.
- +1 yıl
neden ki güvenmiyorsan zaten tamamen, sevmiyorsun şüphen var demektir.
- +1 yıl
elbette güveniyorum ama bunun %100 ü yok ki :) adam peygamber değil insan. onun hislerini kendim duyabilsem kalbimde hissetsem tamam. ama öyle değil. fuzulinin şu sözü geliyor aklıma destekçim olarak ; sevdiğinden emin olabilirsin ama sevildiğinden asla emin olamazsın. :)
- +1 yıl
sevgiyle güven eksikliğinin ne alakası var Allah aşkına?sen demek ki gerçekten sevmedin ya da çok psikolojik film izliyorsun.bi insan aldatıldığı halde affedip güvenemeden sevebiliyor bunları yaşayanlar var kendi açınedena bakıp kendi fikirlerini kabullendirmeye çalışmak yerine insanların düşüncelerine saygı duymalısın.ben buyum ama size saygım var diyip geçebilirsin öyle değil mi
- +1 yıl
çok alakası var her şey gibi sevgi de psikolojiktir, sevdiğin şeyi kaybetmekten korkuyorsan kendine güvenmiyorsun , kendinden daha iyilerinin olduğunu düşünüyorsun demektir. Bu da özgüven eksikliğidir ya da karşındakine güvenmiyorsun daha iyisini bulursa beni şutlar diye düşünüyorsundur bu da hem özgüven eksikliği hemde karşındakine güvenmiyorsun demektir. Zira kendinin en iyi olduğunu düşünseydin asla kaybetmeyeceğini düşünürdün dolayısıyla dışarıya karşı koruma pozisyonuna (kıskanma) girmezdin
- +1 yıl
bu başkası gelirde onu benden alır diye kıskanmak değil işte sen psikolojiye bağlamış gidiyorsun kıskançlığın nasıl bir his olduğunu sana oturup günlerce yüz yüzede anlatsam yaşamadıktan sonra kavrayamazsın.benden de ondan da daha iyisi tabii ki var ama benden daha iyisini bulursa gider kıskançlığı değil sadece bunu anla dicem ama psikoloji falan diye tutturmuş gidiyorsun sana kolay gelsin iyi geceler
- +1 yıl
mesela ben sevgilimin beyninde başka bir kadının resminin olmasını kıskanıyorum atıyorum bu kadın rihanna olsun. onun için beni terkedemez ama ben kıskançlıktan deliye dönerim. burada nerede özgüven eksikliği ? çok seviyorum benden başkasını düşünmesin istiyorum. kendime güveniyorum kendimi biliyorum ama onun gözünde de "asla vazgeçilmeyecek bir kadın" olamam. bunu düşünebilen hastadır zaten.
- +1 yıl
kendini rihanna dan daha düşük seviyede gördüğün için kıskanıyorsun bu da özgüven eksikliği demektir. Onun ilgisini o çektiği içinde kıskanıyorsun.
- +1 yıl
benden daha iyisini bulursa gider kıskançlığı değil diyorsun peki neyden korkuyorsun da kıskanıyorsun o zaman, gerçekleri reddetmek onu gerçek olmaktan çıkarmaz veya bana bu duyguyu bilmiyorsun demek de onu gerçek olmaktan çıkarmaz
- +1 yıl
anlattıklarına bakarak şu yorumu yapıyorum son olarak: özgüven eksikliği olmayan insan kendini tanrı zanneden insandır :D normali bu değil bizim yaptığımız anlayacağın.
- +1 yıl
hayır kendini sevmek ve her zaman iyi görmek demektir tanrı olmak demek değil,kendini eksik gördüğünü gösterir
- +1 yıl
benden daha iyisini bulursa gider kimse buna elbette ki engel olamaz. insan da sahiplenme diye bir duygu vardır annenin evlada olan sahiplenmesi babanın kızına olan sakınması gibi ona kimse benim gözümle bakmasın onun tırnağının ucuna taş değmesin ona bişey olmasın ona kmse kötü bişey üzecek bişey demesin ona zarar verecek ortamlara girmesin diye bişey vardır.mesela benden fazla (erkek arkdaşlarıyla) ilgilenince sinirleniyorum benden ayrılıp erkeklere mi gidecek bu mudur bu? ilginçsin valla :)
- +1 yıl
iyi görüyorum ama başkalarının iyi tarafları da var elbette. senin anlattığın kendini herkesten üstün gören insan profili.
- +1 yıl
hayır sahip olmadığın bir şeyi kıskanırsın, kendini eksik görüyorsan bir şeylere sahip değilsen kıskanırsın bu da özgüven eksikliğidir,verdiğin örneklerin bazılarının kıskanmayla ilgisi yok duygularını yanlış tanımlıyor olabilir misin?
- +1 yıl
hayır benim anlattığım kendini herkesten üstün gören insan profili değil,kendini bilen ve buna göre hareket eden insan profili aslında
- +1 yıl
ya Allah aşkına sen bir susar mısın soruyu sorduğuma pişman oldum :D sen kimsin wilhelm maximilian ile falan bir akrabalığın mı var? özgüven eksikliği psikoloji 2 kelime öğrenmişsin onları aktarıyorsun bize.şuraya yapılan yorumları bir oku herkes yanlışta bir sen mi doğrusun sonra karar ver dicem de "ben kendime güveniyorum sen özgüven eksikliğinden dolayı onlara yönlendirme" diceksin diye korkuyorum özgüven ve psikoloji kelimelerinden midem bulandı artık inan ki :D
- +1 yıl
gerçeği reddetmek en basit tepki biçimidir ama bu onu gerçeklikten çıkarmaz, ben dünya dönmüyor desem de dönüyor ;)
- +1 yıl
Basitlesmeye devam anlamadigin konularda susmayi dene daha iyi rezil olmassin en azından
- +1 yıl
Bilimsel ve gerçekler uzerine konuşuyorum senin aksine kendime yediremedigim şeylere kilif bulmaya calismiyorum seven kiskanir diye
- +1 yıl
anlamadığın konularda susmayı dene diyorsun da sen neden yapmıyorsun bunu kardiş? :( kıskançlık konusunda şurada yorum yapan o kadar insan hemen hemen birbirine yakın şeyler söyledi bir sen sivrildin içlerinde demek ki sende bir sıkıntı var psikolojiye dalmışsın boğulmuşsun. ayrıca rezil olmak mı? senin karşında mı? varsın böyle bir konu yüzünden kendi doğru bildiklerimle rezil olayım inan zerre kadar etkilemez beni aksine grur duyarımm :)))
- +1 yıl
ahahahahahahahha :DD askilota alemsin. nerden buldun bunu! sesli güldüm resmen :D iyi geceler
- +1 yıl
psikoloji bilimi insanı tam çözememiş henüz bence :) bu kadar basit bir yapımız yok. biliyorum aslında şöyle de böyle de diyerek insan gibi davranmaktan uzaklaşma :D
- +1 yıl
ayy napim adam bilimsel psikolojik diye taktı vitesi 5e son gaz gidiyor :D gözleri kör olmuş bunun içine wilhelm maximilianler kaçmış :D valla bak ilgisini çekip enerjisinin devamını orada atar ve belki kendini anlayan birini bulur diye araştırdım sadece :D malum bizim düşünce tarzımız ve yazılarımızla yeterince rezil olmuşuz adam bilimsel konuşuyor çekilip meydanı bırakalım ona konuşsun sabaha kadar :D yarın okuruz:D iyi geceler canım
- +1 yıl
Ben dünya dönmüyor desemde dönüyor, siz ne kadar reddetseniz de gercek bu kendinizi kandirin o kadar kişi, ama sizde haklısınız kimse kabul etmez özgüven problemini hepiniz kendinizce bir kılıf uydurmaya çalışırsinız, mantiksiz ve gercek olmayan argumanlarinizla rezil olursunuz tabiki ve bunu kabul edip bunla gurur duyacak kadarkendinizi kandirip mutlu olmaya muhtacsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. tabiiki kızlar
110 Yorumla- +1 yıl
eskiden yaşadığınız onun en mutlu olduğu anları hatırlat ona ilk tanıştığınız günü ilk sevgili olduğunuz günü hatırladığını (hatta aynı şehirdeyseniz bir demet gül yaptır küçük bir ayıcık al içine bir zarf ve ilk tanıştığınız günden başla da geçirdiğiniz en mutlu günlere kadar aklına gelen herşeyi ve onu çok özlediğini yaz) bu eminim çoook hoşuna gider
+1 yılben kıskanmıyorum. ekime kadar bir de s.kime kadar mı ne öyle bir laf vardı.
03 Yorumla- +1 yıl
kıskanma derecemizi sordun ben de söyledim. benim kıskanma derecem "0". söylediğim o lafta sevgili için geçerli yani istediği gibi davranabilir , alır yolu gider o manadaydı ;|
kızlar bence bu konuda açık ara ileride... :)
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. abartmamak lazım
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne