Hangi boyutta ki kıskançlık sizce zararlı ya da gereksiz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ölümüne kıskanç olduğum için sanırım kıskanmanın gereksizi olmaz gözler hep açık olmalı ama tabi ilişkinizden olabilirsiniz o da var
Senin durum vahim o zaman. Başarılı bir ilişki çok çok zor
öyle
Kolay gelsin. Size de eşinize de
misal kıyafett kıskançlığı bunlar gereksiz bana göre
Bence kıskançlığın alayı gereksiz
ya bir kıskançlık olmalı ama ilişkide hiç olmaması da kötü bence umursamıyor ve sevmiyormuş gibi düşünür insan kararında olması lazım işte
Şöyle düşünüyorum. Sevgilimin bir başka erkeğe benden fazla değer verdiğini hissedersem evet kıskanırım. Ama harici şeyler dışında gereksiz bence
hmm ne gibi şeyler gereksiz mesela biraz örnek verir misiniz?
Ben istediğim kız arkadaşım ile görüşebilir aynı şekilde oda tabi. Buna karışmaya hakkımız yok. İstediği kişi ile eğlenmek herkesin hakkı. Sonuçta her zaman sevgilin ile görüşsen muhakkak sıkılırsın. En seveni gelsin yine sıkılır. İnsan farklı kişiler ortamlar muhakkak arar. İster. Bunu kimse inkar etmemeli
evet tabi ki ama bana sorarsan bana verdiği güvene bağlı bir şey bu misal benim olabilir çünkü ben sadakatliyim hani asla aldatmam ilişkiden sıkılırsam diyelim söylerim ayrılmak istediğimi dürüstçe aldatma yoluna başvurmam ama karşı tarafta bana güven vermesi lazım ki hemcinsimden normal kız arkdaşı olabilsin ben bu şekilde düşünüyorum
zaten sevgilim olursa beni tanırdı ve onu aldatmayacağımı bilirdi
Aldatmak nedir? Habersiz arkasından iş çevirmektir. Peki bunu senin iznin dahilinde yapsa. ya da sen aynı şekilde. Bu aldatmaya girer mi sence?
buna izin vermem asla benden başka birini sevmemesi gerek bunu kabul edemem kendime saygısızlık olur 2 kişi aynı anda sevilmez zaten bu karaktersizlerin yapacağı bir şey anca
serbest ilişki yaşanacaksa hiç sevgili olmayalım daha iyi ben sevgili olsam biriyle ciddi düşünürüm şahsen
Bahsettiğim iki kişi ya da fazla kişi ile süren bir hayat değil ki. Bir kalp tatbiki 2 kişiye sevemez. Sevmemeli de. Fakat bir bedenin farklı kişilere ihtiyaç duyacağı gerçeğini kabullenmek gerek. Kim istemez ki kim. Bir düşünsene. Çok seviyorsun sevgilini ya da eşini. Ama bir başkası ile arada kaçamak yapmak kim istemez.
ya iğrenç iğrenç konuşmayın bunu da kabul edemem beni seviyorsa evliliğe kadar beklemeli
sırf cinsellik için biri aldatılmaz bu da karaktersizlik
O aldatmak değil ki. Ben buna karşıyım zaten. Neden iğrenç olduğunu düşünüyorsunuz aklım almıyor abi.
hayır aldatmak bu da biriyle ilişkiniz varken başkasıyla yatmak aldatmaktır
iğrenç çünkü başkasını severken sırf diğerinin atıyorum fiziği güzel diye yatmak iğrençliktir ve aldatmadır sizin aklınızdaki cinsellikse zaten hiç ciddi düşünüyorum demeyin o zaman karşı tarafa ve onu kadnırmayın bu daha da büyük bir iğrençlik
zaten buna izin vermekte güzel kardeşim ben nasıl izin veriyim sevdiğim adamın benden başkasıyla yatmasına asla olmaz bu
gerçekten seviyorsanız zaten öyle bir şey düşünmezsiniz gidiyim de başkalarıyla da yatıyıım falan
Bence bedenler istediğin gibi zevk amaçlı kullanılmalı. Sen izin vereceksin. Oda sana hoşgörülü olacak bu konuda. Seni kalben aldatmadığı sürece bedeni ile bir başkasıyla zevki Sefa sürse be olur. Mühim olan senin için en değerli onun olması.
hayır öyle bir şey yok siz resmen güzel kardeşim istiyorsunuz belli yani insan kalben ve bedenen de aldatmaması lazım ikisi aynı şey bana göre
*ga vatlık istiyorsunuz
zaten hiç kıskançlık olmamalı demenizden belliydi de neyse
Ben gizli bir şey yapmıyorum. Kalbim ona ait. Oda bunu biliyor. Oda istediği kişi ile bende istediğim kişi ile yatabilirim. Bu özgürlüktür. Birbirimizi seviyoruz. Ama farklı zevklere de kapımız açık. Bunda ne var.
ya ben şahsen böyle bir ilişki istemem sevdiğim kişinin hem bedeni hem de kalbi bana ait olmalı bana göre bende ona ait olmalıyım hani
sizi istiyorsanız o zaman kendiniz gibi birini bulun ne diyeyim
O dediğiniz şeye para karşılığı satanlara kullanıyorlar. Yanlış konuşuyorsunuz. Ben burada bireysel özgürlükten bahsediyorum. Gidipte sevgilime erkek bulacak değilim. Onun Özgür olduğunu söylüyorum sadece. Yanlış konuştunuz.
size göre öyle olabilir ama kendime göre yanlış konuşmadım beni gerçekten seviyorsa beni beklemesini de bilmesi lazım bu yani
zaten o işi parayla yapan apayrı bir mal dır net bu
eskorta gitmek de normal değil
Ne gibi beklemesi. Yatmak için mi? Neden beklemesi gereksin ki ayrıca. Sizde yatın onunla. Ne bekliyorsunuz. Neden bu kadar kısıtlıyorsunuz kendinizi.
Eskortsuz gitmek farklı bir şey zaten. Hastalık vs sıkıntılı bir durum.
seviyorsa beklemesi gerek zaten
tabi ki kısıtlıyorum çünkü toplumda maalesef namus ahlak kavramı biz kadınlara mal edilmiş durumda.. bende ağızda sakız olmak istemem
bu yüzden kendimi ksııtlıyorum evlilikten önce olmaması lazım nişanlılığa kadar da cinsellik konuşmamalıyız
Bunlar çok çok gereksiz kısıtlamalar. Namus nedir ya. İki bacak arasında mı namus. Namus nedir biliyor musun. Bir insanın duyguları ile oynamak namussuzluktur. İnsanları kısıtlayacak kurallar uydurmak , insanları kontrol etmek adına oluşturulan düzene destek vermek namussuzluktur. Ben bu hayata yaşamaya geldim. Benim istediğim yaşamı engellemeye çalışanlar da namussuzdur
evet sadece 2 bacak arası değil tabi ki buna bende katılıyorum davranışsal bir şey zaten bunun bende farkındayım ama sonuçta benim olduğum yerde bunu değişitiremiyorum maalesef bu yüzden ağızlara sakız edilmemek en iyisi değiştirebilsem değiştirirdim kendime afedersiniz şey denmesini istemem asla öyle suçlanmakta
lütfen beni de anlayın biraz empati kurun çok rica ediyorum
zaten ALLAH benim kalbime göre nasip eder birini ilahi adalete inanıyorum
Kimin ne düşündüğü neden umrumuzda olsun ki. Bu hayat bizim hayatımız. Sadece bizim. Kimin ne umrunda senin ne hissettiğin. Onlar sadece eleştiri yaparlar. Yapmayı severler. Bundan hoşlanırlar. Yoksa inanın kimsenin şeyliği umurlarında değil. Ben çok yargılandım yakın arkadaş çevremden bu konu ile ilgili. Tabi ki düşüncelerimi ve buna benzer yaşantımı topluma aksetmiyorum. Yuhalanmak taşlanmak bende istemem. Toplumumuz gerekli bastırıyoruz isteklerimizi ne yazık ki. Fakat yaşantım bu benim. En başta sevgili olmak istediğim kişiye bunu açıklarım. İsterse benimle olur. İsterse olmaz. Bu onun tercihi.
aynen dürüst olduğunuz sürece sıkıntı yok zaten ben sadece misal bana deseniz öyle bir ilişki kabul etmezdim hepsi bu
Sizi anlamıyor değilim. Hepimiz toplumsal baskının kurbanlarıyız zaten
evet öyle maalesef benkendim için diye değil ailemden ayrı yaşasam sorun olmazdı ama ailemin yanındayım ve onlara laf gelsinde istemem şahsen ben bu yüzden kendimi kısıtlıyorum ve hani böyle olması şu an gerek diyelim bana göre öyle işte
Evet. Etmezsiniz olur biter. Benim anlamadığım nokta şu ; birini sevdin. Aşık oldun. Ömür boyu onunla birlikte hayat sürüyorsun. İnsanın tabiatı gereği yakışıklı uygun kaslı istediğin bir erkekle olmak kim istemez. Bunu duymak istemiyorsun biliyorum ama bu bir gerçek. Kalbin bastırılmış duygularından dolayı bunu inkar etse de. Bedenin bunu ister. Bu senin kontrolünde olan bir şey değildir. Arzu edersin. Ben bu duygularımın önüne geçmeyi gereksiz buluyorum sadece.
ya tabi önüne geçmek lazım sırf cinsellikten dolayı aldatmam ben birini asla
ve sırf cinsellikten dolayı ilişkimi bozamam şahsen
Aile konusunda elbette hak veriyorum sana. Bende bu düşüncelerimi açık etmiyorum her zaman zaten. Ama zevkime bakarım ben abi. O an ne istiyorsam onu yaparım. Yapıyorum da. Ve bu beni çok mutlu ediyor.
Seviyeli sohbetiniz için teşekkür ederim. Birbirimizi ifade edip anlamak önemliydi benim için🤗
rica ederim :)
Fazlası gereksiz
Bence kıskançlık başlı başına bir gereksiz