Kıskançlığı abartmak?

lise4 öğrencisiyim belki çoğunuzdan yaşım küçüktür sizlerden bir konuda yardım istiyorum erkek arkadaşımla aynı okuldayız ve 2 senedir çıkıyoruz, inşallah uzun bir zaman da devam eder çok seviyorum fakat o kadar sıkıldım ki bunu kime ya da nasıl anlatabilirim inanın bilmiyorum. O da beni çok seviyor bundan hiç şüphem yok fakat cooook aşırı kıskanç, dekolte giyinen bir kız değilim fakat okul kıyafetin göğüslerini gösteriyor diye bile azar işitebiliyorum kaldı ki bedenimden büyük bir kamış giyiyorum bol olması için. Bugün sınıfıma geldiğinde sıranın üzerinde oturuyordum, çok klasik bir şey aslında ama o kadar çok kızdı ki kendimi onu aldatmış ve yakalanmış gibi hissediyorum. Kendimi ve sınırlarımı biliyorum beni bu kadar zorlaması çok kırıcı oluyor bazen, aslında hiç böyle biri değil fakat bu sene bu davranışları çok çok arttı düzeltmek için konuşmaya çalıştığımda ben böyleyim diyor başka bir şey demiyor fakat bende böyleyim nasıl aşabiliriz bunu o böyle yapacak bir şeyim yok edasında konuşunca benimde sabrım taşıyor bir yere varamiyoruz, nasıl konuşmalıyım yoksa bu kadar severken kötü şeyler olsun asla istemem fakat sizce de abartı değil mı? okuduğunuz için teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
Kamış nedir yahu lakos :D
Kıskançlığı abartmak?