Kıskançlıktan kudurmak?

Arkadaşlar şirkete gittim bugün. Daha sonra işte günaydın dedik birbirimize sonra gün içinde gelen kızlara bana bakarak güldü. Sonrasında muhabbet etti bir stajer geldi tanımadığım fotokopi çekerken kıza soruyor alıştın mı bilmem ne uyuz oldum elimdeki tüm dosyaları ona gizlice bakarak 263773 kez düzenledim sinirden sonra kız gitti biz kaldık ikimiz gülüyor çaktırmadan sonrasında ise yemeğe gittik benden önce gitti bu sefer işim vardı bu seferde hemen arkasından yetiştim ama neyse arkamdaki çocukta sıra beklerken bana bir soru sordu sonra cevapladım peşine komik birşey söyleyince güldüm doğal olarak bu sefer dellendirecek şekilde çorba koyan kızla konuştu. Güldürdü kızı o derece sonrasında bir kıza gel bizle ye dedi kızda gitti onla. Çorbada içmedim bugün sonra ikimizde birbirimizi görecek şekilde oturduk işte o kız falan gülüyolardı bizde arkadaşlarla birlikte oturduk ve sonra bir kaç stajer daha hep birlikte oturduk işte ama hem yemek yiyo hem gülüyoruz işte bir ara baktım bana baktı böyle sonra kız kalktı gitti o otururken karşısında oturan kankasıda bize baktı böyle dellendim. Sonra bizim bu stajerler gitti bizler kaldık masada o hala daha oturmaya devam etti. Sonra biz kalkınca çıkana kadar izledi biz çıktık arkama geri döndüm oda geliyor. Hızlıca merdivenlerden indim. Odaya girip dosyaları aldım direk elime. Odaya geldiğindede küt küt diye dosyaları düzelttim. Ama varya beni görecektiniz ciddi anlamda dellendim yani ☹️☹️☹️ Sizce benimi kıskandırmak istiyor? Amacı ne bu kadar?
Kıskançlıktan kudurmak?