https://i.resimyukle.xyz/59z7R.png
https://i.resimyukle.xyz/PQxc9.png
ne yani çok mu kiloluyum şimdi ben
şişkoo bence zayıfla yoksa kimse koymaz sana azgın fahişe çirkin maymun suratlı herkese yorum yapan bütün erkeklere sohbet eden azgın bahçelerde güll güll koca göğüslü nurgülll hahaha hadi kaybol dün şişkosun dedim diye zayıflamak için paylaşımlar yapıyor yazık be şimdi engellimde sende bol bol zayıflamak için paylaşım yap cicim bahçelerde gül gül koca güğüslü nurgüll 😂😂😂😂
bu kadar ağır söz niye biraz ayıp olmadımı kilolu diye kaba davranmayın ikinizde kızsınız ayıp herkes okuyor
nerde görülmüş sigara zayıflatıyor heyy Allah ım Allah akıl fikir versin 😄
12 yıl oldu hiçbirşey kazanmadım ayrıca 20 milyar giden param alkole giden yol ve bir sürü boş beleş insanla tanışmama zarar görmeme sebep oldu yani hiçbir faydası yok ve sigaranın eski tadıda zaten yok
Zayıflatmadığını düşünelim misal, zayıflamamak için sigara içerseniz o eski halinizden daha kötü haller başınıza gelir. Zararlı birşeyden fayda görmek diye birşey olmaz.
Ay birinizinde beyni algılama keşke ben Zayıflamak veya kilo almak için içiyorum bir anlayın artık sadece Zayıflamak istemiyorum bana sigara zayıflatır diyorlar o yüzden sordum
Tamam kardeşim onu diyorum bende :) Aynı şeyi anlataıyoruz ama anlaşamıyoruz :) :) :)
Cevap
21Cevap
Sigara genelde iştahsızlık yapar pek tat alamazsın ve bağırsakları çok çalıştırır genelde sigara içinde wc ihtiyacı doğar
Sigara pişmanlık tır arada birde içme zayıflamasıda hikâye sigara bırakanlar abur cubura düşüyor sonra kilo alınca sigara zayıflatıyor sanıyorlar 😎
zaten Zayıflamak istemiyorum bu yüzden soruyorum😂
Sigara içersen kemiklerin sayılır içme 😂
Ya karar ver az önce hikaye zayiflatmaz diyordun
Kemiklerin mezarda sayılır ama 😂😂
bos bos yorumlar😒
İçimden gelerek tavsiye vermek istedim ama bunu anlamadın boş insan
kes gevsek
Bu saygısızlığınla nasıl boş insan olduğunu kanıtladın bravo
Aşk ilişkileri kategorisinde ne işi var bu sorunun?
Bilmiyorum
Sigara insanı zayıflatıyor. Bırakınca harbiden kilo alıyor insan.
@nurgülll kardeşim çok istedi diye yazıyorum kenanaydn diyor ki ben takip etmiş olabilirim ama kaşar gibi özelime mesaj atıp çok tatlısın tanışalım mı demedim en azından ve diyor ki boşuna uğraşmasın şeyimin de bir namusu şerefi var 😄😄😄
pişman değilim çok mutluyum içtiğim için sigarasız hayat boşşş hayat
Sigaraya başlarsan zayıflarsın bırakırsan kilo alırsın. İçiyorum pişman değilim 🚬
Kardesim, sigarayi birakip cok kilo alan gordum. Bizim ofiste fixtir bu
Her gün sayıp sövüyorum ama elimden de düşmüyor. Zayıflatmasa da kilo almanı engellemeye yardımcı olur.
koca götlüysen imkansız çok tipsiz oluyorlar kilolu kızlar
Ya ben zaten zayıflatırsa icmeyecem diyorum insanlar mi anlamıyor ya. ben sigarayı arada bir içiyorum bana herkes zayıflatir diyor ben Zayıflamak istemiyorum o yüzden zayiflatiyorsa icmeyecem
fotoğraflara bakıp ciddi ciddi yorum yaparmisin
Çok mu kiloluyum yani
fotoğraftaki benim ve sen beni takip etmiyorsun yalan söyleme böyle. sırf senin dediğin kadar değilim diye de sözünü yutma bari
o zaman bende soruyum niye yorum yapmak için davet ediyorsun.
@kenanaydn ne faresi 😄
Ben seni takip etmiş olsam sonra sen takip etsen tamam dicem de. takip eden sensin fare gibi araya girmem pek mümkün değil ha tabi sen her önüne geleni takip ediyorsan bişe diyemem maalesef. o senin gevşekliğin
Hastane koridorlarına düşünce anlarsın pişmanlığını
icmiuorum zaten arada bir iciyorum
Hiiiiç içme...
Sakın...
Zayıflamak istiosan, benim gibi spor yap, bak gör nasıl da zayıflıyorsun
Hayır 😂 sorun ben sigarayı arada içiyorum ve bana sigara zayıflatır diyorlar ama ben Zayıflamak istemiyorum. arada sadece öyle içmek istiyorum
İçme ulan içmeeeee 🤣🤣
Zayıflamak istiosan fitnessa git ve cardio çalış
lan gevşek düzgün oku yazdığımı Zayıflamak istemiyorum diyorum adam ol bağırmadan konuş
Ulan yavvvvşak
Ne halin varsa gör
iyi misin yoksa taklit mi yapıosun
Beyin fukarası seni...
Kalkmış boş boş konuşuon
Bağırmamıştım şimdi bağırıom
Ne b. k yiyosan ye
bu kişiden kişiye göre yediklerin içtiklerine göre değişir sigara zayıflatmaz
Ben Dengede Tuttuguna İnanırım Ben Almam Ama Bıraknların Kilo Aldıgı Gözlenmiştir
zayıflatır bıraktığın an kilo almaya başlarsim
hergün içom pişman olmom
sigara kilo yapmaz
İçme sakın kanserojen
sigarayi birakirsan kilo alirsin
niye icmeyi dusunuyorsun sigarayi
içiyorum arada ama bana sigara zatiflatiyor diyorlar bende Zayıflamak istemiyorum
zayiflamazsin keske sigaranin oyle bir ozelligi olsaydi. ama biraktiginda sigarayi unutana kadar agzin bos durmayabilir kilo alabilirsin. keyif icin arada iciyorsan ic iyidir
Hı anladım teşekkür ederim
Kullanmıyorum
o zaman niye yorum 😂😂
Sende kullanma diye :)
Tamam 😘
Tam 20 yıl pişman oldum
sigara keyifiliktir
zayiflatir
Kemikleri inceltir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar