Dudakları dolgun olan insanlar daha çok mu tercih edilir? Yoksa ince dudakları mı seviyorsunuz?
Karşınızdakinin dudaklarına özellikle dikkat eder misiniz?
Karşınızdakinin dudaklarına özellikle dikkat eder misiniz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla öpmek için dolgun dudak daha iyidir. Dolgun olan her zaman daha çok tercih edilir diyemem. Sırf dudakaları dolgun diye biriyle çıkan arkadaşım yok. Bende çıkmam. Ama olması + bir özellik. Zaten estetik cerrahi ile yağ dokusu enjekte edilebiliyor ama hiç gerek yok...
Önemli olan dudağın , fiziksel dolgunluğu değil, sevdiğine söylediği sözcüklerin dolgunluğudur... İncecik dudakları da olsa sevgisini belli eden, gönül almayı bilen dudaklar, kalın ama kaprisli dudaktan çok daha iyidir.
Aslında dolgun dudağı severim diye bilirdim ama bu eşimi görünceye kadarmış. Eşim ince dudaklı. Yüzüyle orantılı olması çok önemli. Dogun dudak seviyorum diyenlerin bile 2 parmak kalınlığında dudağı seveceğini sanmam :)
Bir tane sevgilimin çok güzel dudakları vardı, dolgun ve köfte dudaklar. Daha henüz dokunduğumda etkileniyordum. İp dudaklı sevgilimden de dudaklar birbirine temas eder etmez etkileniyorum. Önemli olan içten bir öpücük kondurmak bence..
Aşırı ince dudağı da sevmem,çok kalın dudağı da.Biraz etli ama orantılı dudak daha hoş oluyo sanki...
Cevap
9Cevap
dudaklarda, göğüslerde, kalçalarda bunlar hep kişisel tercihlere göre değişir.
ama her zaman her şeyde olduğu gibi ortayı ister insanlar..
ne çok ince - ne çok kalın
ne çok küçük ne çok büyük..
BU böyledir. Genetik bilimi söylüyor ben değil..
tatlı ve ihtiraslı bir öpüşme için dolğun dudak şart derim bu benim fikrim
bi kız olarak erkeğin dudağının ince olması hoşuma gitmiyor
kucuk dolgun dudaklar iyidir :) dev bir agizla olan kalin dudagi ne yapalim :D
Dudaklarınızın güzelliği için onları sık sık diş fırçası ile ovun, limon sürün, ıslık çalın, sık sık da sesli harfleri ardarda söyleyin.
şahsen dikkat ederim açıkçası. çok dolgun da sevmem çok ince de. normal olanı tercih ederim.
her insanın yüzüne yakışan en güzelidir ama bence dolgun dudak çook güzell
çok dolgun dudak sevmem ince dudaklı kızları severim
İnce dudaklı erkekleri sevmem. Benim için en ideal kalınlık; köfte dudak :)) Ne çok kalın ne çok ince tam ortası :))
tatlı bir gülüşe sahip olan dudaklı bayanlar hoşuma gidiyor..
bilmiyorm tam örneğimi ama aysun kayacı gibi :D
erkeklerde ince dudak sevmem etli olmalı kadınlarda ıse yuzune gore olmalı ınce dudaklı bı kadında guzel olabılır kalın dudaklıda yuz hatlarına gore degısır
elbette kadında hoş durur bknz.Angelina jolia:)
Herşeyin normali diyorum.
Hafif dolgun olsun isterim ama ince asla sevmem.
tartışmalar hala sürüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar