Selamm, ben daha önce hic opusmedim yaşım 20 amaa garip bi korku oluştu içimde. Dudaklarim ip gibi değil asla, altı gayet var üstüm daha ince. Kalın dudak değilim, ama yok dudak da hiç değilim yani.
Opüşmede erkek icin illa kadinin kalın dudagi mi olması lazım, yoksa öpüşme hazzı normal boyutta bi dudak varsa, (yok gibi değilse) aynı şekilde tam alınır mı? Aradaki fark aşırı bı şey mi?
Aşık oldugunuz kadının normal dudağı var diyelim kalın değil ipince de değil var yani, asik olmadığınız ama kapkalin dudaklı bir kadını gözünüz görür mü öpusme hazzini hangisi daha çok verir? Hepinize teşekkürler gerçekten kuruntu yapmis olabilirim sizden öğrenmek istiyoruum❣️
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok takıntılısın oluruna bırak partnerin hedefine girdiysen kaçarın yok…
Evet anladım sadece haz alınır mı onu merak etmistimm
Sana tüyo ; üst dudak çok önemli bu bile karşıya bütün ışıkları yakar
Hahahahs yandık o zaman benim üst ince de alt kalın
Mesela benim hoşuma gider tatlı bir etkileşim verir bence şanslısın
yaaa çok tatlisinnn çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ne demek keşke hayatımda sizin gibi birisi olsa.. Sizi çok iyi anlıyorum ve şu an KEŞKE KEŞKE diyorum …
ya çok teşekkür ederimmm inşallah cooook iyi birini bulursunuz her yönüyle❣️
Ben kalın dudaklıyım şimdi karşımdaki kızda kalın dudak olursa ne olur sksms
Hiç öpüşmedim ama kulağa tuhaf geliyor 🙃
Bana da garip geliyo ya hahahshs normali iyi işte
Sen zevk alırsın kendi dudağından kendine sormalısın gibi
ya bence gayet güzeller de işte büyük dudakla arasinda aşırı mi fark oluyo diye merak ettim :(
Kullanabilene her dudak iş görür fark kullanmak sadece
anladim çok sağol ya, iyi opusursen fark kapanır diyosun yani? hahhahshs
Aynen öyle diyorum dudağın yapısı zevki arttırmıyor ki tıpkı her vajinanın farklı görünümde olup alınan zevkin aynı olması gibi umarım anlatabildim 😂
Heh işte tam bunu anlamaya calisiyodum yani hahahs öpüşme olayı zevk versin partnerime gözü başkasında kalmasın yani ondan hahahshs o illa büyük olması lazım diye sandım
Yoo yo bilirsen hem alır hem aldırırsın zevki Bi ipucu daha vereyim bir erkeğin gözünü dışarıdan almak imkansıza çok yakın 😂
Ben bayaa gyzelimdir bu arada hahahahhs övünmek gibi olmasın imkansızı başaricaksam bendedir o iss :) işte bu korku gelince kendimi burada buldum hahahahsh
Maşallah diyelim de nazar değmesin o zaman neden gizlendin 😂
hahahahhs dudağıma bakıp gece gece cosanlarla ugrasmayalim diye gizlendim burada ciddi bı konu var şu anhahahshsjs
Mahrum kaldık burada bak göremedik güzelliği 😂
dalga geciyosun da neyse hahahahsh cevabın baya iyi geldiği için sana iyi davraniyorumhahahahhahs
Ben baya iyi gelirim her konuda övünmek gibi olmasın tabi 😂😂
Ya hahahahhshs iyi ki elinize düştük Allah'ın erkekleri
Birbirinden ayrı yaşayamayan 2 kutup her ne kadar gömsede 😂😂
Baya güldüm gece gece ya 😂
tamam hadi bı soru daha hahahahs üst dudak mi alt dudak mi daha önemli ya da eşit mi hahahhahshshhs
2 si arasında daha ağır basan daha çok zevk veren alt dudaktır tabiisi de 😂
sen adamsin hahahhahs sağol o var sukur
Sende kadınsın hahaha 😂
Sağol hahahahhs sende çok iyi bı potansiyel var daha darliycam seni bı Googlela bakiyim Blake lively kadının dudağı çok mu küçük sence yoksa normal mi
Tanımıyorum şimdi baktım geldim güzel ideal 😂😂
Heh idealse tamamiz benim ondan biraz daha çok hahahahhahaha korkmayı kesebilirim sanırım memnun edebilicez gelecekteki manitamizi
Neden korkuyorsun ki ya özgüvenli de duruyorsun ben yapabilirim diyip çekil kenara 😂
Fazla ozguvenden elimde patladı hahahsh şöyle düşün hep kendimi aşırı iyi sanan bı tiptim şükür güzelim diye neyse sonra bi an dedim lan dudağım az galiba ordan psikolojim bozuldu yahhahahshsb yetersiz gibi hissettim de su an toplaniyo o kıza ideal diyince kendime geldimhahhaha
Dudağım az ne ya 😂😂 Biraz bilgi ve uygulama dışında görünüm önemsiz zevk uygulamadan geçer
Senin bu pro bilgiler beni kendime getirdi hhhaahhahs uygulamayi geliştiricez soz
Ne güzel ne güzel gerçekten mutlu olduysan hiç önemi yok gerisinin 😂
Ahahhahahs iyilik meleği diye sen hayatimu kurtardin
Aman aman genç yaşta küsüp kendini derde mi boğucan kanatsız Lucıfer gibiyim 😂
Bi hoşçakal desene gitmeden
uyuya kalmışım ya hahahahshsh
Bişey olmaz ya 😂
Pişttt kayboldun he bir anda
Büyüklüğü çok önemli değil öpüşmeyi bilmek önemli
Çok teşekkür ederimm o zaman illa büyük olmasa da haz alınır değil mi?
evet alırsın bence istersen taktikler verebilirim
Yani ben daha çok erkek gözünden düşündüm mesela senin aşık olduğun kız normal boyutta dudağı diyelim, onu mu öpmek istersin yoksa böyle kalın dudaklı bı kız olsa keşke mi dersinhahahshd öyle düşünup cevapla lütfen arada fark çok mu yani hazda
büyük dudak daha zevk verir ama öpüşmeyi bilmiyorsa vermez ama biliyorsa çok yükseltir
Hmm anladım peki büyükten kastınız ne yani bir örnek verir misin, mesela bı ünlü var Blake lively yazsan çıkar onun aşırı mi küçük? Örnek olsun diye soyluyorumhahahdh
hayır onunki normal. dudak büyüdükçe sinir artacağı için daha çok zevk alırsın
Oh tamam mesela benim ondan büyüktür yani, kuruntuyu azaltiyim? Rahatladım birazz çok sağol ya baya yordum seni hhahahsh
mesaj atamıyorum bir iki taktik versen fena olmazdi hahhahshs
öpüşürken sadece dudaklar değil ellerinin nerde olduğuda önemli
peki şeye cevap vermedinn aşık oldugun normal dudaklı kadından aldığın zevki herhangi kalın dudaklı bir kadına degisir misin yani sırf zevk o kadar değişir mi
değişmez ya o kadar başka öpüşmeyle sorun varsa cevaplayım
Şey sorucam mesela dolgu dudak mi doğal normal dudak mi daha iyi siz erkeklere göre?
oral yaparken dolgu daha güzel oluyor
Anladım peki tüm bunkar parça parça önemli ama bı kadın görünce mesela bakıp hamgisi daha güzelse size o mu daha çekici gelir yoksa illa dudağı buyuk olan mi daha çekici gelir
doğallık her zaman çekici gelir senin sevgilin mi var
yok, ben şeyim ya aslında baya güzel bı kız olarak biliniyorum hep ama işte bu dudak konusu ozguvenimi kırdı normal olmasına rağmen hahahhsbsanki daha çirkin de olsalar kalın dudaklilarin şansı benden çok gibi öyle saçma bi düşünce iste
istersen fotoğrafını ataarsan ben yorumlarım
He mümkün diyosun yani daha çirkini seçebilirsin güzeli bırakıp hahahahhshs
oralarda sıkıntı yok benim tek derdim öpüşme olayını bilmediğim için hani haz almada kişi hisler dudak her şey mi önemli yoksa sadece yüzeysel dudak boyu mu diye afalladim iste
Nasıl yapiliyo bilmiyorum da ama baya yardımcı oldun ya çok sagolllll cokk
profilime gir herhangi bir gönderime yorum at
Ya ne anlatiyosun hahahahhahshs o kadar da derine inme gukduk eğlendik şeyi çıktı
Tamam son bı canım soru hahahshsh şimdi mesela siyahilerin dudagiyla küçük olan arasında çok fark olur da, mesela normalle az daha büyüğü öyle çok fark ediyo mu
sonra seni rahat birakifam söz hahahhshs
oralda var ya çok fark eder
Düşünmeden direk başla. Sorgulamak korku yapar
tamamdır sağolunnn yani aradaki fark çoksa dolgu falan yaptırırım ondan sormustumhahhasj
Fena birisin dimii
hahahas sadece güzel bı ilişki için önemini merak ettim doğallıktan yanayım yeterince haz alırsa sevgilim estetik istemem ondan soruyorum
Önemi tabi mal
sağol da niye mal dedin şimdi hahahshsjh
Patlamış mısır gibi heyecan yaşandı birden
Ayıp kardeşim hahahahshs bizde de var dudak yok demedik
Hayır tabiki