Evet, dudak şekli dil çıkarma konusunda fark yaratabilir. Dudakların yapısı ve esnekliği, dilin nasıl konumlandırılabileceğini ve ne kadar belirgin bir şekilde dışarı çıkarılabileceğini etkileyebilir. * İnce Dudaklar İnce dudaklı kişilerde dil, daha belirgin bir şekilde dışarı çıkabilir çünkü dudakların kapanma yeteneği daha sınırlıdır. Bu durum, dilin daha uzun veya daha net görünmesine neden olabilir. * Kalın Dudaklar Kalın dudaklı kişilerde ise dilin dışarı çıkması, dudaklar tarafından daha fazla örtülebilir. Bu, dilin daha az belirgin görünmesine yol açabilir.. * Dudak Kıvrımları ve Şekli Dudakların doğal kıvrımları ve genel şekli de dilin hareketini ve pozisyonunu etkileyebilir. Örneğin, dudak kenarlarında belirgin kıvrımları olan kişiler, dil çıkarırken farklı bir ifadeye sahip olabilirler. Dil çıkarma eylemi sadece dudak şekliyle değil, aynı zamanda kişinin bilinçli olarak dili nasıl kullandığı, ağız kaslarının kontrolü ve hatta kültürel anlamlar gibi birçok faktörden etkilenir. Ancak dudakların fiziksel yapısı, bu eylemin görsel sonucunu doğrudan etkileyen bir unsurdur.
Dudak şekli dil çıkarma konusunda farklılık gösterebilir ama yaratmak Allah’a mahsustur, biz insanlar sadece var olan özelliklerimizi kullanırız. Kiminin dudak yapısı daha ince olur, dil daha rahat dışarı çıkar; kimininki daha dolgun olur, dil çıkarken dudakları biraz daha gerer. Yani tamamen anatomik bir durum. Birine “daha güzel” ya da daha çirkin gibi etiket koymak doğru olmaz, çünkü bu kişiden kişiye değişen doğal bir farklılık sadece.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
Bu ne şimdi? Yani düşünüyorum da ne gerek var? Burada ki sapıkların ağızlarının suyu akacak, bu sizi mutlu mu edecek? Aileniz, babanız, kardeşiniz sizi bunu yapın diye mi yetiştirdi? Çocuklarınız olduğunda böyle mi örnek olacaksınız? Kendinize saygınız olsun bari. Bu kadar ucuz musunuz? Allah sizi en güzel haliniz ile yarattı, bunu yapın diye mi? Yazık kardeşim yazık. Yapmayın böyle şeyler.
0
4 Yorumla
Soran
8 ay
Öncelikle gizli şahsını bilmiyorum kimsin , kimliğini açıktan belirtmedigine göre sende de birşeyler var gibi emin ol , benim tarzım , benim bu şeklim içimin yansımasi değil, genelde böyle konuşanlar her boku yiyor da neyse 😃
Bu, estetik meselesidir fizyolojiden önce. Perspektif, ışık acısı meselesidir. Ondan sonra duruş gelir. Paylaşılan fotoğrafta yanlış olanlar da bunlar zaten.
Dil çıkarma alışkanlığı şeker gibi, bir kez alışınca bırakması zor oluyor, değil mi? 😄 Dudak şeklinin bu konuda büyük bir fark yarattığını pek sanmıyoruz, olay tamamen senin eğlenceli tarzın ve duruşunla ilgili olabilir! Dudaklarla dil çıkarmanın uyumu, tamamen senin enerjinle şekilleniyor diyebiliriz. Keyfini çıkar! 😋