AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
218Cevap
Olsun
Olabilir tabiki. Öyle asosyal kızlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen tiplerden olmasından hiç haz etmem
arkadaşı olabilir ama benim hepsini tanıyor olmam koşulu ile tanıştıracak ve arada belli bir mesafe olucak. varsa sorun olmaz
Arkadaş var arkadaş var günümüzde müsade etmek gavatlık sıfatına konuyor pek doğru bulmazdım açıkcası. 😊
ben olamaz diyorum ve ben arkadaşı da olurum sevgilisi de başkasına ihtiyacı yok çünkü hayatta paylaşamayacağım birini sevmek isterim ben
kac yıllık arkadaslarına ben karisamam hatta ortak arkadaslarimizdi zaten. bir sorun yok onlari taniyorsam
Sadece arkadaş olarak konusmaksa ve eski bir arkadaşıysa olabilir onun harici birlikte takilmaymis, yok birlikte yemek yemek mis falan hayır olmaz.. telefondan konuşsunlar işte.
EskinArkadaş olur kanka falan olmaz No !
Adı üstünde arkadaş olabilir tanidik anlaminda. Vezme tozma çay içme mesajlaşma arama yapamaz deşerim 😒
aradığım ilişki 😮
😂😂
Yani olabilir. Ama içten içe ben ölürüm. Gerçi o da beni bildiğinden pek buluşması görüşmesi olmaz. Gerçi vakti de yok.
Arkadaşlık su istimal edilemeyecek kadar değerlidir. Gerçek bir arkadaş ise neden sakıncası olsun ki.
İki taraf da arkadaşlık seviyesini koruduğu sürece sorun olmaz. O fotoğraftaki gibi falan değil yani o ne öyle😐
olamaz... benim erkek arkadasim olsa o da tepki gosterir biliyorum
Hayır etmem çok samimi olamaz
bendensin 😂😂
Tabii ki 😂
olabilir tabi ki ne var bunda sevgilisi var diye sosyal hayatı kısıtlanmamalı hiç kimsenin
olamaz efendim benim olan benimdir paylaşama kıskancım yani
arkadas mıs mıs falan mıs bn kıskanc bırıyım baslarım kız arkadasından sevgılıme guvenıyosam o kıza asla guvenmem
beğendim 😂
buda benim felsefem😂
benim yorumumu oku :D
Asla. Bunu isteyecek biriyle sevgili de olmadım zaten.
benim güvendiğim kız arkadaşlarımla arkadaş zaten başka kız atkadaşı olmasın
salak genelde yakın arkadaşınla aldatilirsin 😂
onu fark etmiycek kadar salak değilim hem sevgilim aldatma eğilimi olan biri de değil
erkek milleti arkadaşım dır arkadaşım. cook güvenme yasin küçük zaman La anlican bayby
yaşım küçük evet ama tecrübem fazla bir çok kez aldatıldım hiç tanımadığım kişilerle ama hep ilk aldatma girişimlerinde yakaladım, şu an birlikte olduğum kişi aynı kız tarafından 5 kere aldatılmış ve 4 kere affetmiş kendisi aldatmaya yeltenemez bile ayrıca bir çok kez çeşitli sorunlardan ayrılmak istedim bırakıp gitti bir keresinde ama 10 dakika sonra gelip beni buldu ve sarıldı bırakma beni dedi beraber ağladık resmen fino köpeği gibi dolanıyor peşimde çok seviyor hiçbir kızı kestiğini görmedim keserse de bak bak şuna bak diye bana da gösteriyor güveniyorum aldatmaz
tecruben fazla deme daha erken
Tabi ki olabilir, çünkü benim alnımda güzel kardeşim yazıyor...
Kesinlikle Olamaz, ben onun arkadaşı da olurum sevgilisi de
bu devirde arkadaşmi :( ben zamanında çok güzel darbe yedim sizde yemeyin. " olabilir ne var bunda " diyenler bir kez daha düşünün.. dostca tavsiyem :(
benim var ve sevgilimden habersiz söylemedim söylesem kızar bana bilmiyorum ama napayim soyleyimmi? soylemeyimmi ve iliskimizin bitme derecesine gelebilir
çok kötü olur işler cirigindan çıkar napmaliyim
söyle, muhabbetinin derecesi önemli gün içinde her konuşuyorsun ya da sirdasinsa o zaman sen sevgilini boynuzluyorsun biri ciddi diğeri ciddi değil hikayesini geç . haftada bir yolda ya da kafede görüp selam veriyorsan ve sohbetiniz kısa ise söyle bu normal arkadaş,
tamam söyleyemem en iyisi arkadaşımla konuşmamak bidaha
asla beni anlamaz
Aynen o yaşta biraz deli olurlar erkekler
yani napayım arkadaşımla konusmayim dimi bumu care
sana dedim
arkadasinla konuş, ama yazdığım gibi ise Sıkı fıkı isen arkadasinla o zaman sevgiline açıklama yapman zor. yok sonradan mesafeli olurum az görüşürüm dersen o zaman anlat. anlatmanın oda sonra farkettim ya da öğrendi o zaman durumun vahim sen karar ver
anlatmadin sonra o da bir şekilde öğrendi boynuzlandim mantığı guder o da anla
tamam zaten yolllarimizi ayırdık şuandan itibaren arkadaşımla
olmicagini söyledim ona kendine iyi bak dedim allaha emanet ol dedim hayatta mutluluklar senin olsun dedjm
sende bana hakkini helal Et dedim
İyi o zaman sıkıntı yok. aslında bizim erkekler biraz namus delisi ama iş başkasının sevgilisi olunca bu konuda aynı hassasiyeti göstermez ler iki yüzlü insanlarımız var
sen benim en yakın arkadasimdin ama buyuzden sevgilimide birakamam dedim
iyi yazmisim dimi ben
başka yazmam gereken bişi varsa şuanda söyleyin başka yapmam gereken ya da yazmam gereken
çabuk yazın şuanda acil işlerim var
diyorum bırakma ama mesafeli ol. unutma erkeklerden ya da kızlardan kangi ya da sirdas olmaz. ama olur olurda o da medeni kültürlü toplumda ve cinsellik olayı olmadan dürüstçe birliktelikte olur ama bu toplumda ilk akla cinsellik gelir erkeğin aklı bu. Bu sebeble zor
Kendinize iyi bakin
İyi yazmışsın
Tebrik ederim
doğru yaptım dimi
evet
Doğruyu bulursun mantığını dinle kalbini degil
biz kürt oldugumuzdan dolayı biraz erkekler daha öfkeli olur bizim tarafimizda
nasıl yani mantigimi dinleyim
yani sevgilime söylesem kötü olacak hatta çok kötü olacak beni bırakabilir yani
Bu yaşlarda akıl değil duygular ön planda olur. sevgilin varsa devam et ayrilirsan başka birini hayatına katarsan o zaman tekrar aynı şekilde bir kişiyle görüş. mantık bu
nasıl yani sadece bir kisiylemi görüşeyim
sevgilin seni bıraksın dünyanın sonu değil. Yaş 18 daha binlerce insan çıkar kim doğru insan kim değil zaman gösterir. Allahtan hayırlısını iste
anlamadım
yok yok eyer ki bir arkadaşım olduğumu söylesem ozaman bırakıp gider dedim
diyorum ki, boş ver seviyorsan sevgilini sana değer veriyorsa devam et. seni terkedicek diye kendini sevgiline bağlama. senden faydalanmasin
aşık olmussan bu farklı olur dimi
Çoğunlukla sevgilisi ayrılmasına diye ilişkiye giren kızlar var. Bunu dedim
anladım suanda çok iyi anladım seni
asiksa seviyorsa seninle birlikte olmaz nikah tan sonra olur. seni sevmiyor sadece cinsellik için istiyorsa şimdiden ister
anladığına sevindim.
yok ya zaten giderse gidecek yani öyle kendimi ona bağlamaya çalışmam yani seviyor değerde veriyor 3 sene oldu hemen hemen bütün ailem biliyor onu
Hoşça kal.
Kendini koru kolla.
tamam zaten ben kendimi koruyom asla cinsellik isteyen bir kız değilim ve oda yapmaz öyle bişey biliyorum annesi biliyor yani tüm aile biliyor aynı şey kendi kardeşine olsa eminim dünyayı ayağa kaldırır asla ailesine düşkün bir insan dir kötü niyeti yoktur ben kendimi bu zamana kadar koruduysam bundan sonrada öyle korurum
hoşçakalin
Olabilir ona güveniyorsam sorun yok.
Hayir olamaz, ben onun hem sevgilisi hem arkadasi olurum gerek yok izin vermiyorum
peki senden onceki arkadaslariysa onlarl iliskiyi bitirmesimi lazim merak ettim
Yo, selamlasir konusur tesadufen karsilasinca. Ama ozellikle disarda bulusup vakit geciremez.
hee tamam simdi oldu guzel bir ara buluss
karsi cinsteki arkadasinin gay oldugundan 100% eminsem neden olmasin
malasef musade edersem yakında o arkadaşıyla ilişkiye bile girmeye şansı olabilir
olabilir de geçmişlerine ve şuanki haline bağlı geçmişte çıktığıyla falan olsun istemem
Neden olmasın ki? Aldatan arkadaşı olmasada aldatır zaten güven yoksa sevgili olma.
Yanlışa ne kadar yakınsan o kadar meyil gösterirsin. En güzeli hep uzak durmak.
yolda bir kızla göz göze bile gelemez kafası eğik gider ne arkadaşı
Oha "olamaz" nasıl önde ya? nasıl gereksiz bir kıskançlık bu
Benden oncekiler olabilir ancak Ben hayatina girdikten sonra olamaz
Arkadaşlıklarını seviyeli sürdürdükleri sürece olabilir neden olmasın
sevgilim yokki benim ama olsaydi olabilir yani erkek arkadaslari
Sembolik olarak olur. Mesela benden habersiz whatsapta konuşmayacaklar. Yolda gördüğünde selam ne haber dicek belki samimiyse oturup 2 çift muhabbet edebilir bu kdr
arkadasi olmasi istedi kisiyi ben tanirim onay verene kadarda soguk tutarim.
olması düşünülemez düşünülmesi teklif dahi edilemez nokta
yok öyle bir şey burası Japonya değil iki günde basmış sın boynuz spor
Olabilir ama sık görüşmesine wpden yazılmasına gerek yok arkadşa sonuçta fazla kıskanölığa gerek yok
Bir ben bir o bir de bebek yeter bize başkasına gerek yok bence 😉
benim herif tanıdığı ve kontrolünde olduğu sürece pek sorun etmiyor
olabilir fakat çoğu insan abartıyor abarttığı için olmaz.
Benim kaç tane arkadaşım var bayan. Ne zararım olabilir ilişkisine
eğer kızı tanıyosam ve kızın da ciddi ilişkisi varsa neden olmasın
normal erkek arkadaşları olmasına izin verilmezse bir gün gelir bunlattın der ayrılık olabilir, dogru arkadaşları olması gayet normal
Arkadışıının kim olduğuna bağlı 😈
Herksle arkadaş olunmaz
Bence de olabilir düşman değilsin ki onunla mutlu şeyler yaşamışsın aksine hep konuşmanız lazım
Ben onun sadece arkadaşı değil ailesi bile olurum gerek Yok başkasına
benim onun kankalarında başka kız kankam olmuyosa onun hiç olamaz.
kızda problem yokta erkeklerin amacı arkadaşlık olmasa gerek genelde. Genelde diye ekliyorum ama.
kıskanırım tabi ama olabilir. bir insanın herşeyi olamayız.
erkeklere baktırmam bile ve arkadaş isticek komik 😂
Yani karşı cinse bağlı. Bende seversem, tabi neden olmasın.
Karşı cinsten elbetteki arkadaşı olabilir bunu engelleyemeyiz belki onlar benden önce vardı ve belki ben gidersem sonrasında da olacak ama seviyelerini korumaları gerekiyor
olur tabi canım boynuzlanmakta dogal bişey sonucta herşey insanlar için fdsakjfhsad :D
Kale içeriden fet edilir,
Kıskançlık varsa , zaten o kalenin köpeği olsak ne yazar olmasak...
Esir değil elbette olabilir, fakat sınırları mesafeyi korumalı
Tabi ki olucak ne yani sevgiliyiz diye de tüm hayatımı tek bir insana adıyacak halimiz yok değil mi?
olabilir ne var bunda dedim fakat saldim cayira Mevlam kayira da degil yani olay..
Arkadaş ortamı farklı sevgili farklı bence tamam kıskanılabilir ama güveni hissettirmek de lazım
Zamanla gördük karşı cins arkadaşlıkların normal ilişkileri bitince boşluğa düşüp birbiriyle olduklarını. kendinizi kandırmayın. karşı cinsle sadece belirli ölçüde arkadaş olabilirsin. fazlası sorun olur