Kiminiz bu soruya ne olmuş yani ne var bunda gayet normal bir durum diyecek kiminiz de ben onun arkadaşı olurum başkasına gerek yok diyecek belki de. Peki bir de size soralım bakalım " Sevgilinizin karşı cinsten birisiyle arkadaş olmasını kabul eder miydiniz? "
Olabilir ne var bunda
Olamaz, ben onun arkadaşı da olurum sevgilisi de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilinizin karşı cinsten arkadaşı olmasına müsaade eder miydiniz?
Ya bu sorunun aynısı bende de var. Benim 8 9 senelik arkadaşım var (kız). Ama sevgilim çok sorun çıkarıyor. O kızla neredeyse sürekli görüşürken sevgilim olduğu için buluşmaları kestim.6 7 aydır buluşmuyoruz sadece whatsaptan selamlaşıyoruz hal hatir soruyorum. Arkadaşım da halimden anladığı için herhalde bir şey demiyor niye buluşmuyoruz falan filan. E ben bu kızı 8 9 senedir tanıyorum ailesiyle tanışmışığım bile var. Bütün acılarımızı dertlerimizi paylaştık sevgilisi arkadaşımı aldattığın da yanımda ağladı defalarca birbirimizin yanında olduk. Sevgilimde ilişkini kes diyor kızla. Nasıl keseyim bir akıl verin sevgilimide çok seviyorum ama arkadaşım da benim için çok değerli..
Ben bana arkadaşça yaklaşan kadına yan gözle bakmam. Çevrem de öyledir. Hayatımdaki kadın da kişilik olarak bana yakın olacağı için ona da güvenirim, kendime de. Güvenmediğim kadının kalbimde ne işi var? :):
Benim de vardi taki sevgilim el koyana kadar, iyikide yapti aslinda O olmazsada oluyormus sonucta öyle arkadasliklar bir ömür gitmez, bir gün gelecek sevgilin bir ömür kalacak yaninda. Arkadas ne dir ki? Geldigi gibi giderler iste 😊 Ama söyle bisey var bende öyle düsünenlerden dim ne var sanki diyen.. simdi sevgilim kiz arkadasi olsaydi bende cildirirdim böyle bisey Olamaz.!
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben kısıtlamam. Benimkinin vardı bir kaç kız arkadaşı hiç kıskanmıyordum hatta arada sırada tek gecelik ilişkileri de oluyordu zamanla bana bağlandı iyice, şimdi ne tek geceliği kaldı nede normal kız arkadaşı. Kısıtlayınca diğer kızlar daha çok çekici geliyo erkeklere
Kanka ayağı gött ayağı, ateşle barut yan yana durmaz gibi laflar çomar kitlenin laflarıdır.
Bunlar ilişki yaşamayı bilmezler, karşısındaki insana güvenmezler çünkü kendilerine güvenmezler, etrafındaki istisnasız her kadına veya erkeğe potansiyel sevgili ya da ay beni zükecek mantığı ile yaklaşırlar, birlikte olduğu insana mutluluk vermek yerine hayatı zindan ederler.
Bu yüzden bu tarz kitlenin ilişkileri de sağlıklı olmaz. Aldatma gibi bir olayı peşinde kovalayan insan bunu istese yapar ve karşısındakinin ruhu bile duymayabilir. Duysa kaç yazar zaten?
İnsanlara tavsiyem eğer bunu sorun edecek biri değilseniz, karşının sorun etmeyeceği bir tip ile beraber olun. O tarz insanlar birbirlerine yakışır ve ömürlerini törpülerler.
Kim isterki o dediginizi burada almanlar bile yapmiyor kiskaniyolar güvenmiyolar cok nadir böyle bir soruyu müslüman olan bir ülkede sordun cvplar obicim erkekler neden olmasin demis iyi onlarin kiz akadaslariyla ben arkadas olmak istiyorum ks de özelime yollayin sorun deyil zaten dimi ben zerre kadar izin vermem arkadasinla evlenirsin naltak derim giderim zaten öylede olur eger bir kiz öyle bisey derse emin olun sizden soudu yeni bir heycan ariyor arkadas bahanesi cocugu beyeniyor utanmadan arkadas diyor sonrada arkadasindan vurdurtuktan sonra pismanlik duyuyor yapmadan deyil yaptiktan sonra buraya kadar gelecegi belli aynisida erkekde kiz arkadas dediginiz verici gibiyse hangi erkek verme der
sinirli biberin yazisini 7 kiz beyenmis insallah obicim bir kiz arkadasi cikar sevdiginiz oglan oda sizi aldatir ozamanda like larinizi görürüm insanin basina gelmeyince atar like i böyle insallah gelir basiniza ama o like atanlarin basina gelsin bitek ve ayni görüste olan erkeklere
sizofren mis kardeşim herif bu benim görüsüm sen genis sen kiz arkadasini ona buna emanet edene ne denilir iyi hadi ben sizofren olayim ama kendi kiz arkadasinin pezevengi olmaktan iyidir sen evde otur can zil calacak karinin erkek arkadasi gelecek biz cikiyoruz aksam gec olacak askim diyip adamla gidecek ba ba ba senin gibi genisler oldukca senden gelenlerde artik ileride uyurken karisi koynuna erkek arkadasini alir senin oglun olacak hiyarda sabah kahvaltilarini hazirlar artik senin oglunun oglu olmaz karisinin erkek arkadasindan hamile kaldigindan iki neslin kalmis tükenecek senmi buraya yazi yaziyorsun bide sizofren diyorsun 😂😂😂😂
sorunun bildirim olarak gelmesi garip? neyse madem geldi cevaplayalim bari, soruya ne evet diyesim var ne hayır bu tür şeyler çok saçma.. ne yani hayatıma bir kadını aldığımda ondan önce de var olan kardeşlerimi dostlarımı da konuşmayı görüşmeyi bırakacak miyim aynı şekilde o da mı bunu yapacak sizce de çok saçma değil yahu sadece ben mi saçma olduğunu düşünüyorum kıskanmak güzeldir eyvallah bende kıskanırım ama bu hastalıktan başka birşey değil bu tür insanların zihni hastalıklı dikkat edin sizi sınırlamalarına izin vermeyin sevgiliniz dahi olsa haddini bilmemeli
Pek sanmıyorum buna müsaade edeceğimi. Kaç kızla arkadaş olduysam hemen hemen hiç biriyle arkadaş olarak devam edemedim. bir kere ateş ve barutsunuz abi. bir gün illa ki alev alıyosunuz. Bu yüzden mi arkadaşlık kuruyorum? Hayır tabiki de. Ama olay hep yatakta bitiyo. bir de şuna dikkat ettim ki: Arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş yaptığım kızlarla uzun süre sevgili kalamıyorum. Bu neden kaynaklanıyo olabilir acaba? Alın size inception. Soru içinde soru 😃
Asıl mesele güvenmek Güven yok ise kimseyle konuşmuyorum dese bile huzurlu olamazsınız. Güven var ise biri ile konuşsa bile endişe duymazsınız. Bunun dışında arkadaşı olup olmaması da arkadaşına olan güvenle de alakalı. Sonuç olarak buradaki tüm insanların kararı güvenmekle alakalı. İzin veririm diyenler de izin vermem diyenler de buna göre davranacaktır. Bu genel sevgi kuralıdır. Sevgi kuralı nedir? Ben uydurdum onu :/
olur da... öyle cok sıkı fıkı değil . Yani sıkı fıkı derken mesela sevgilimin bir boynundan huylandığını bir ben bileyim , en cok sevdiģi ya da varsa bir sirrini ben bileyim. kisacasi herseyi bende olsun ayni sekilde benimde varsa sirrim falan onda olsun. oyle sıkı fıkı dost olmadığı sürece sıkıntı yok 😇😇😇
elbette olabilir neden olmasın gayet normal okulda karşı cins yok mu ya da bindiği otobüs te ya da bir düğüne gidince karşı cins yok mu bence kıskanç ligin anlamı yok elbette olacak hatta birlikte tatile bile gidebilir ler ben şahsen eşime izin verdim gönlü bendeyse sorun yok
kadinlar ve erkekler bu arkadas olmayi... sını cikartip kardesiz biz diyorlar sonrada pis pis hareketler disardan gorsen sevgili sanirsin! şahsen sevgilimin boyle bir kiz arkadasi olsun istemezdim. ama tabi belli ölculer icerisinde arkadaslari olabilir.
simdi soyleki sevgilimin konustugu arkadasi olabilir ama yakin arkadasi olamaz bir kiz/kadin bir erkekle yakin arkadas olamaz boyle tekbasina gezmeler tozmalar yok koluna girecek yok sarmas dolas olacak sonrada dicekki ben onu abim/kardesim olarak goruyorum yok oyle dunya ha derdini sıkıntısını felan anlatir dertlesirler ona bir sey demem ama bir kizin kan bagi olmayan sarmas dolas oldugu kan bagi olmayan erkek bir kardesi olamaz
Kız güven vermiyorsa etmem, eski sevgilim güven vermediği için erkek arkadaşı olmasına izin vermedim, ve ayrıldım. Kız kendi mesafesini belirlemeli, sevgilisine gösterdiği sevgiyi, gülüşlerini arkadaşlarına fazla göstermemeli, sevdiğine özel olmalı demek istediğim. Ve arkadaş ediniyorsa mutlaka onlara ''beni ne çok sevdiğini'' söylemeli. O zaman izin veririm.
Siyasiler kutuplastirinca deliriyoruz, takim taraftarlari fanatik olunca cildiriyoruz, din konusunda kurallar katilasinca yobaz yaftasini yapistiriyoruz; lakin ne hikmetse sevgiliye kole olurcasina onu hayatin merkezine koyunca coook normal geliyor. Anormalligin boylesi. :)
Sevdiğim edebini koruduğu sürece , ki zaten öyle biri olacaktır yanımda, elbette arkadaşı olabilir.
Ama aksi durumlar can sıkar. Daha bugün hem de kapalı bir bayan arkadaşın rahat tavırlarına şahitlik ettim, genç öğretmen arkadaşlarla gayet rahat bir şekilde konuşup gülüşüyordu. Ayıplamadım, ama '' bu kişiyi sevecek erkeğin işi var '' diye de aklımdan geçirdim. Toplumda erkek de kız da yerini bilip hayasını korumalıdır.
Her insanın ilişkisinden önce bir hayatı mevcut. O hayatın içinde de tabi ki arkadaşları olacaktır. Bu sebeptendir ki ilişkiye başlamak demek önceki hayatını silip atmak demek değildir. Sonuç olarak karşındaki insana güvendiğin için onunla bir yol izliyorsun. Güven sorunu varsa zaten temel zayıftır ve çok ileri gidemeden birşeyler bitecektir.
kanka ayağa g.. t ayağa ateşle barut yanyana durmaz.. erkek kadın arkadasliklarinda mutlaka kişilerden. biri ya aşık olur ya da daha yoğun dur hissleri gölgeme güvenmiyorum bayan arkadaşına mi güvencem fazla samimiyet iyi değildir hic bir zaman
olamaz neden dicek siniz? çünkü sevgilimin en yakın arkadaşım hatta kardeşim dediği bir çocuk vardı ilk başlarda bak uzak dur o erkek sen bayansın dedim. birden oldu onu sevdim nasıl olduğunu anlamadım demişti ve gitti. kardeşim dediği adama gitti. kalp bu otada konar boka da. insan yaşamadan bilemiyor bundan sonra erkek arakdasi dahi olamaz eğer biri olursa hayatımda.
Bu arkadaşlık ne derece önemli olan bu sonuçta dünyada yaşıyoruz biri hoş geldin dediğin zaman hoş buldum demekte kötü bir şey yok herkesin bir hayat çizgisi var ama altını çizerek söylüyorum onun dışında olamaz.
ben onun arkadaşi da olurum sevgiliside benden iyi arkadaş mı bulacak bu tür konularda arkadaşlarına güvenmek onu kaybetmek olur her şeyden önce gerek var mı ben onun dediğini o benim dediğimi dinleyecek benim yoksa onunda olmayacak
Arkadaşlarını bende tanıyorsam neden olmasın. Ama benim tanımadığım bir erkek arkadaşı varsa keserim. Beni psikopata bağlatmasın. Haber bültenlerinde cinnet geçiren eş diye adımı çıkartmasın. :D
elbetteki karsi cinsden arkadaslari olabilir ama herkesle arkadas olamaz herkesde numarasi olan birisi de olamaz zaten bir iliskimiz varsa nerde neyi nasil yapacagini bilen birisidir sorgulamam aksi halde zaten sevgilim olamaz
Her zaman tabi ki kız arkadaşı olabilir derim ama uygulamada öyle mi? Asla. Önce benim tanışmam gerek sonra onay verirsem benimle birlikteyken görüşebilirler hahaha
Kısıtlamaya dayalı ilişkide ne yaparsan yap kimse senin yanında o adamı tutamaz. Erkek özgür olduğu halde senin yanındaysa aranızda gerçekten sevgi bağı vardır. Kimsenin esiri olmayın eşi olun
olabilir ya ben güvenmeden ilişki yaşamam e sevgilim olduysa artık güveniyorumdur haliyle böyle şeyler kısıtlama ve insanları köpek halina getirmekten başka bir şey değil.
bir erkeğin kız arkadaşı ve bir kızın erkek arkadaşı olabileceği fikrini hiç benimsemedim çünkü etrafınızda eskiden çok iyi arkadaştık sevgili olduk diyen çok çift görebilirsiniz.
Bu devirde kızlara da erkeklerede güven olmaz sevgilime güvensem bile belki arkadası olacak kisi ona yan gözle bakacak kötü bir durum hayatımdaki erkegin kız arkadasları olmasını istemem
Karşı cinsteki kişiyle samimiyet derecesi, ona olan güveni, benim gözüm tutacak mı? gibi sorulara makul cevap bulmadan olabilir ya da olamaz demek kendimi de ona da haksızlık olur.
arkadas ayagına yanasanlar hep eninde sonunda sırnaşırlar o yuzden ben onun hem sevgilisi hem arkadası zamanı gelince de kocası kısacası herseyi olurum.
Ya ne demek karşı cinsten arkadaş. Hayırdır kimle arkadaş oluyor yeminle kafasını püsüvara sokarım. Bunu söyleyen ben bir ay önce aldatıldığımı dile getirmiyorum
Bu arkadaşlığın sınırlarına bağlı. Gidip sürekli telefonla mesajlaşıp görüşülüyorsa olmaz. Dışarda tek başına çıkmasına müsaade etmem. Kısaca kıskanmayacak kadar geniş değilim
olmaz tabikide benimde oyle kiz arkadasim olamaz anca onun en yakin kiz arkadasiyla konusabilirim oda ayni sekilde benim en yakin erkek arkadasimla tabikide ayni ortamda olmak sarti ile ben kiskanc adamimdir
Bence Olabilir ama bu karşılıklı bir şeydir Eğer benim sevgilim bir erkek arkadaşım olmasını istemiyorsa bende kız arkadaşı olmasını istemem bana günah ona mübah mı?
Çok kritik bir soru 😀benim kadınım nerede nasıl davranacağını bilir aradaki seviyeyi koruyacaktır güvenirim ona onun için karşı cinsten arkadaşı olabilir
En İyi Cevaplar