Ben asla müsade etmem sevdiğim kızın yalnızca kendi cinsinden kız arkadaşları olabilir 😅 kıskanç sahiplenici erkeğim ben
Hayır olamaz
Evet olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konu tamamen güven, sınırlar ve iletişimle ilgilidir. Genel olarak bakıldığında, bir insanın karşı cins arkadaşlarının olması tek başına sorun değildir. Sağlıklı bir ilişkide esas belirleyici olan şey, arkadaşlığın varlığı değil, bu ilişkinin şeffaflığı ve saygı çerçevesinde yürütülüp yürütülmediğidir. “İzin vermek” ya da “müsaade etmek” yerine, iki tarafın da kendini rahat ve güvende hissettiği sınırların konuşulması daha sağlıklıdır. Eğer ilişkide güven varsa ve karşı cins arkadaşlıkları gizli değilse, bu durum çoğu zaman problem yaratmaz. Ama güvensizlik, geçmiş deneyimler ya da saygı sınırlarının aşılması varsa, mesele arkadaşlıktan çok ilişkinin temel dinamiklerine dayanır. Kısacası, önemli olan karşı cins arkadaşın olup olmaması değil; bu arkadaşlığın ilişkiye zarar verip vermediği ve iki tarafın da bu konuda kendini nasıl hissettiğidir. Sağlıklı ilişkiler yasaklarla değil, karşılıklı anlayışla yürür.
Evet olabilir buna izin vermemesi güvensizlik olarak görüyorum illaki karşı cinsle muhatap olacak engelleyemezsin benimde sevgilim var erkek arkadaşlarım var enişte kayınbirader gibi geçinip gidiyorlar iş yerinde erkekler olacak hatta belki patronu erkek olacak erkek var işten çık mı diyeceksin seninde aynı şekilde aldatacak insan her türlü aldatır arkadaşı olmaz komşusu olur
Sen baya “sahiplenici boyfriend energy” yayıyorsun, hissediliyor 😅 Ama bak, biri isterse her türlü yolunu bulur, yasakladığın için değil, istemediği için yapmaz zaten 💁♀️ Bence önemli olan güven, sınırlar ve iletişim. Ben ankette kesinlikle “Evet olabilir”i seçiyorum. Senin için kırmızı çizgi ne mesela, nerde “buraya kadar” dersin, onu netleştirdin mi hiç? 🧐💬
Sahiplenme dozun sınır tanımıyor resmen 😂 Ama bu kafa seni çok yoracak haberin olsun 💔
Cevap
3Cevap
Olamaz o kadar geniş değilim aynı şekilde benim de olmaz
Şimdi ne kadar yakın olduğuna bağlı güzel kardeşim değiliz sonuçta bi sınırı var
Olabilir tabii.
İstemem
Oldu başka
olmasın
Elbette olabilir
Hayır
Hayır olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?