Yapılan araştırmalara göre köprücük kemiği belirgin olan kadınlar tam bir aşk kadını! Sizce köprücük kemiğinin belirginliği aşık olmak için yeterli midir? Köprücük kemiğiniz belirgin mi? Sizce köprücük kemiği belirgin kadınlar aşk kadını mıdır? Köprücük kemiği çekici mi, itici mi?
Köprücük kemiği belirgin olan kadınlar aşk kadını! Sizce köprücük kemiğinin belirginliği aşık olmak için yeterli midir?
fena durmuyor ama çok da mühim değil benim merak ettiğim kıllı erkekten sonra köprücük kemiği belirgin kız :D nasıl bir toplum oluşturmak istiyorsunuz bayan @nağma07
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sus bakayım sen :D Araştırmacılarımıza laf etme onlar ki yılların bilgi birikimiyle yapıyorlar bunları bize aktarmak düşer. :D
benim için vücudun bütün kemikleri önemli sanırım :) uyluk incik oma kaburga sakadatçı gibi. Kadının duyguları kişiliği duruşu kokusu bakışı endamı yoksa köprücük kemiği belirse ne fayda.
Köprücük kemiğinin aşkla ilgisini sanmıyorum ama kadınlarda çok hoşuma giden bişey... Çok zariflik katıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yaa aşk nedir arkadaş nelere bağlıyorsun bunlari sen😊😊🙈tamm köprücük kemigi olan kadın zayıf kadın dır. zayif kadın. sek. ste iyidir.. sek. s =aşk ise sonuç evet sek. si sevenler aşık tir✋✋
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Köprücük kemikleri belli olan kadınların daha çekici olduğu kesin.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Köprücük kemiği belirgin olan kadınlar aşk kadını! Sizce köprücük kemiğinin belirginliği aşık olmak için yeterli midir?
En İyi Cevaplar