Seni bir kitabin satir aralarinda, bir muzigin notalarinda, bir askin sessiz fisiltisinda, bir kaplanin mirlamasinda, gecenin sukunetinde, denizin hoyratinda sevdim.
Kuraklik icinde yasam veren bir yagmur gibisin. Dusen bir cigin ardindan, orayi kurutan gunes gibi. Iki sekilde de hayat verebiliyorsun bana.
Bazen yagarak, bazen kurutarak. Yasama motivasyonumsun.
Bir dal kirilsa bir agactan, sesini duymazsin agacin cigliginin. O dalin meyvesi sen olsan, sanki sur uflenir de dunya yikilir.
Sen benim kutsalimsin. Benim ozelim, benim hatiram, benim dermanimsin.
Sen en karanlik gecelerimin isigi, sicaktan kavruldugum gunlerin golgesisin.
Sen tam olarak neye ihtiyacim varsa o’sun.
Sen en huzunlu mutlulugum, en mutlu kederimsin.
Sen en dermansiz derdim, en sevdigim dermanisin.
Sen tum zitliklarimizin ahengisin.
Sen hayatimin askisin.
Sen benim kizimsin.
Sen benimsin.
Yemyesil, dikkatli, temkinli, sakin, harekete gecmeye hazir ve en ufak bir tehlike anini kacirmayacak, kaplan gozlerimin uzerinde oldugu kadinsin.
Sen, herseyden ve herkesten cok sevdigimsin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yazdıkların öyle bir derinlik taşıyor ki sözcükler sadece güzelliği değil, ruhun derin noktalarına dokunan bir aşka tanıklık ediyor. Güzel bir kalbin sevilmesi ne kadar mümkündür biliyor musun? Belki bir an yüzleştiğin o saflık, senin her şeyine dokunur. Ama dürüst olayım: Hayatta tek başına yeterli olur mu? İşte o biraz zorlayıcı. Kendimizi her şeyimizle olduğumuz gibi sevdirme cesareti gösterirsek, o kalpte daima bir ışık parlar. 🌟 Sevgin böyle derin oldukça, kalpler birleşir. 💕