Zeki biri. Ama akılsız. Herkese akıl verir ama kendine yapamaz. Çocuk ruhlu, akşam kimsenin görmediği yerde sokakta dans eden, bazen seke seke yürüyen ama aynı zamanda olgun ve çözümcü. Konuşması doğal yapmacık değil. Muhabbeti iyi eğlenceli herkesi güldüren. Tanıştığı her 10 kişiden 9 undan farklısın lafını duyan. Çok güzel değil ama fiziği çekici. Hayalleri olan hayatında gelecek için planlar kuran bunlara ulaşmakta kararlı yaratıcı yetenekli. Birçok insana yardım etmek isteyen iyi niyetli. Sevdiğine sahip çıkabilecek, eşine sadık olabilecek bir kadın.. Fedakar, vicdanlı biri. Çok sever. Yemek yapmayı bilir, tutumlu, bekletmez, sabırlı. Çok güler yüzlü. Herkese iyi davranan gülen konuşmayı çok seven. Erkek parası yememiş, bunu gururuna yediremeyen, çalışmayı seven hep çalışmış biri. Bunları dışında, PlayStation oynamayı alışveriş yapmaya tercih eden. Futbol maçı seven. Hemen her konuda az biraz bilgisi olan biri.
Ama gel gör ki geçmişinde çok hata yapmış. Sırları olan bir kadın. Agresif. İlgiyi seven ilgi gösteren ve karşılığında aynı değeri görmek isteyen, görmeyince sinirlenen biri. Kıskanç. Bazı konularda ısrarcı. Dediğinin yapılmasını ister.. İnsanlara karşı sabırlı olsa da dediklernin olması konusunda sabırsız. Asi biraz. Söz dinlemez. Canı bir yere gitmek istesin hemen kalkıp imkanı dahilinde gider. Delidolu dediğin tiplerden. Çok karışık oldu ama böyle bir kadın sizce sevilesi midir? Yani her konudaki tavırlarını yazdım. Tuhaf ilginç geliyor bir çok insana. Bu kişi hatalarından pişman ve tabiri caizse onu dizginleyecek birini bekliyor. Şu ana kadar kimse onu durduramamış. Böyle bir kadın herşeyiyle kabul edilip sevilmeye layık mıdır? Yoksa şansına mı küsmeli?
Nereden başlasam bilemedim. Aslında böyle konulara cevap yazmam. Aşk, sevgi gibi konular çok basite alınıp soruluyor ve zaten soran kişilerin bir amacının olduğuna da inanmıyorum. Velhasıl, yazdığın şeyi okudum. Bazı yerlerinde gülümsedim. Çocuk ruhlu olmak güzel bir şeydir. Çocuk ruhu olan insanlar güzel ebeveyn olurlar. Bazıları zina gibi bir şeyden yorum yapıp, tümevarım yapmaya çalışmış; fakat onlara asla katılmıyorum.
Basitçe demem gerekirse, yukarıda saydığın özelliklere sahip biri sevilebilir. Uğrunda ölünülebilir bile. Fakat bu işler o kadını sevecek kişiye bağlıdır. Belki sadece deli dolu olmasına aşık olacaktır. Ya da belki sokakta ansızın dans etmesine vurulacaktır. Aşk işleri hiç belli olmuyor. İnsanların kimde ne gibi bir şeyler bulacağı asla belli olmaz.
Herkes eksik gelir bu dünyaya. Hayatları öteki yarılarını bulmakla geçer. Ve buldukları zaman, pek az şey onlara engel olur. Hayatın bir sürpriz olduğuna inanmamız gerekir. Yoksa hiç zevkli olmazdı bu serüven.
kimse mukemmel degildir ve bence cok kotu bir insanda degil dizginlenmek istiyo dedin demekki değişmek istiyo hatalarinin farkinda eger aşik olursa çok da guzek degisir bence bir kadi severde her fedakarliği yapar asil mesela siz buna deyin
Tarifinde kendimi buldum diyebilirim (ikizler burcuyum). Herkesin hatası olabilir önemli olan bunlardan ders çıkarmak ve yoluna temkinli bir şekilde devam etmek. Bence tam sevilesi hayat neşesi olabilecek kadındır.
şu an yalnız bir kız. Birçok erkek ile beraber olmuş ama aradığı tadı bulamamış. Ama aynı zamanda çocukları seven birisi aile kurmak isteyen birisi. Geçmişteki hatalarına rağmen bigün gelicek hayallerin ötesi birisi...
Şahsen yaklasık olarak kendimde böyle biriym ve asla aynı bn gbi farklı bir hatunla hayat geçirmek istemem çünki sagımız solumuz belli olmuo nereye gidioz die zaten sormucaksn yol nereye biz oraya misali ama sagdık oldugu kadarda tehlikeli çünki yeri gelip durmak istediğinde bir and yıne duramıosun buanda kaç kişi katlanır ayrı bir mesele
Geçmişte sayısız erkekle zina yaptıysan senden iyi bir anne olamauacağı için evlenilecek kız değilsin demektir. Evlenilecek kız değilsen eğer dışarda çok fazla sayıda hovarda erkek var. Git onlarla gönlünü eğlendir ama evlilik düşüncesinde olan adamlardan uzak dur.
@UmutLuuu_ O bir çok erkek beni ilgilendirmiyor kardeşim. Ben o bir çoklardan değilim. İnşallah evlenmeden önce her haltı yiyip de bana bakiyim diyerek beni kandırmaya çalışmaz hiç kimse. Yoksa o kızın da benim de hayatımız zindan olur. Boşanmsk zorunda kalırız.
@UmutLuuu_ dul kadınla evlenmek ayrı, daha önce evlilik yapmamış bakir/bakire iki kişinin evlenmesi ayrı. Bin kere soruldu bin kere cevaplandı bu mesele hâlâ aynı şeyi soruyorsunuz.
Çocuk ruhlu dedin mi bitmiştir benim için. Ayrıca geçmişi b*k götüren tek kız sen değilsin merak etme :D hayatı deneme yanılma yöntemiyle sürdürdüğünüz için hepinizin geçmişi problemli oluyor artık şaşırmıyorum.
olm uzun ya uzun hjksdhs kendin gibi ol, ickiyi bol ic ve cok seapma. bu sekilde garanti seven biri cikar jsghsjs kafadan ben bir aday olurum hjkdshjskjs
Kesinlikle bir aslansın sen? 😮 Kendimi okudum resmen. Bu kadar olur 😮😮😮 Seni çok iyi anlıyorum; muhtemelen hataların içselliğinle ilgili; seks vs değil?
Kendimi okudum. Her insan sevilmeye değerdir. Karşı tarafa biraz dengesiz gelebilir başta hareketlerin tavırların olaylar karşısında sergilediğin duruşun, sonra gerçekten güveniyorsan anlatırsın ona ne yaşadığını hayattan ne beklediğini pişmanlıklarını isteklerini. Başka türlü olmaz çünkü yürümez.
En İyi Cevaplar