Yapılan bir araştırmada, bekar kadınların güven duyduğu ve bağlanma sorunu olmadığı için arkadaşlarıyla eş olmayı tercih ediyormuş. Sizce arkadaştan eş olur mu?
Kadınların aşkta tercihi kankaları! Sizce arkadaştan eş olur mu?
Ben sağlıklı iletişim kurabildiğin birisiyle birlikte olma taraftarıyım. Sevgili diye bakmamak arkadaş diye bakmamak bu şekilde at gözlüğü takmamak lazım, tabii ki etik ahlaki kurallar çerçevesinde... Yani arkadaşlarım diye hepsine yazmak ne kadar yanlışsa Arkadaşız diye ona o gözle bakmayacağım demek de o kadar yanlıştır. Sonuçta mutlu olduğun kişiyle birlikte olmalısın ve sen eğer hoşlanıyorsan bir şans vermelisin. Kendimize böyle tabular koymayı bırakmalıyız arkadaşlar. Zor ve acımasız bir dünyada yaşıyoruz. Lütfen...
arkadaştan sevgili daha iyi oluyor rahat oluyorsun birbirini çok iyi tanıyorsun bir kere Benim çocukluk arkadaşım ile ilişkim olmuştu o kadar eğlenirdik birlikte iken hem en iyi arkadaşım hem bonus beni seven biri gibiydi
sizce arkadaştan eş olur mu ne demek en iyi ondan eş olur :) arkadaşım olamayan birini o kadar kendime yaklaştırabilir miyim hiç.. hayal bile edemedim.
Kanka ayağı. öt ayağı diye boşuna demiyoruz yıllardır. Lakin her haltı yiyip köşede duran sessiz sakin arkadaşı ile evlenenen kadında erkekte leş kokuyor..
En İyi Cevaplar