Aldatılmayı hakettim mi?

Konuştuğum biri var beni aldattı yakaladığımı söyledikten sonra hatasını kabullendi tekrar güvenmeni istiyorum dedi onu affettim hiç bir şekilde yaptığı hatayı yüzüne vurmuyorum tamam yaptın bir hata diyorum ama sana tekrar güvenmek istiyorum dedim sosyal medya hesaplarını istedim vermem diyor başka bişey demiyor bugüne kadar onu rahat bıraktığım için mi böyle yaptı diğer kızlar gibi sıkmadım onu hesap sormadım ve çok anlayışlı davrandım ona sizce ben salak mıyım böyle biriyle devam ediyorum? Yani s. ken mi yaranıyor nedir ben anlamadım. Siz olsanız naparsınız? Kızlar ve erkeklerden yorum bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
İyi ya da kötü bütün yorumlarınızı dikkate alıyorum ne deseniz haklısınız ama bir şans daha vermek istedim fakat bazı arkadaşların da dediği gibi içimde hep bir şüphe olarak kalıcak sadece değersiz olduğumu hissettirdiği için kızgınım bugün de zaten aradığı zaman herşeyi söyleyeceğim zaman kaybı resmen benim gibi olan var mı merak etmiştim 😀
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada soru başlığı affettiğim için hakettim mi demek istemiştim tabi ki kimse aldatılmayı haketmez
Aldatılmayı hakettim mi?