Ben aldattım mı?

Selamlar, size bir şey sormak istiyorum. Geçen haftalarda çok yakın bir kız arkadaşımın doğum günüydü. Ve doğum günü için erkekli kızlı wp grubu açıldı. Grupta üç adet erkek var bunlardan birisinin yakın arkadaşımın sevgilisi dört adet de kız var. Grupta barda kutlayacakları yazıyordu. Ben de öyle kutlama sevmediğimi söyledim öyle olmasın diyip fikir sundum. Sonra fikrime uymadıklarında gruptan çıktım. Sevgilime (4 aylık) olayı anlattım ben gitmem ya yaptım. Doğum günü geldiğinde o günü organize eden arkadaşım beni aradı ben gelemeyeceğimi söylesem de çok ısrar etti. Daha sonra evden çıkıp onunla beraber doğum günü kızının evine gittik orada pasta kestik kutladık falan. Daha sonra hep beraber evden çıktık. Saat 23 gibi bir şeydi 15 dakikaya yakın metrobüs bekledik kızlarla. Onlar başka bir yöne ben başka bir yöne gidecektim. Onların gittiği yönde bir metrobüs geçiyordu ama benim gittiğim yön gitmiyordu. Sonra kızlar bana çok ısrar etti sende bizle gel gibi. Ben de gittim onlarla o sırada sevgilime de mesaj attım, kızlarla gidiyorum diye. Gittim daha sonra orada 10 dakika durdum durmadım çıktım eve geldim. Eve geldim birkaç gün sonra sevgilim sürekli sen beni aldattın diyip duruyor ama olan biten her şeyi hem öncesinde hem sonrasında söyledim ben şimdi aldatmış mı oluyorum
Ben aldattım mı?