Aldatıldım rezil ettim?

Merhaba nisanliydik aldatildigimi öğrendim ve rezil ettim onu. Ama çok seviyordum her şeyin farkında olmama rağmen geri barışmak istedim o istemedi. Ama çok anneci biri ailesinden izin almadan hiç bişey yapamiyor. Ailesi de istemiyor zaten artık olmasını. Ama onlarda aldatan o olmasına rağmen oğullarını savundular, rezil ettim diye de beni suçladılar. 5 ay oldu. Geçen ne yapıyor diye faceden engelini kaldırdım, 48 saatten önce engelleyemedim, bildirim geldi tanıyor olabileceginiz diye büyük ihtimalle ona da gitti ve beni engellemis sonra. Ama instada tesadüfen fark ettim engeli kaldırmış wp engeli kaldırmış ben engelledim bu sefer her yerden , sonra bır iki hafta sonra hesabını tamamen sildi instadaki. Sonra bakayım dedim facedeki engeli kaldırmış oradan da engelledim. Ama Nisan atıldıktan 4 gün sonra falan o bir sürü kız eklemeye başladı. Kizlar GT yapmayinca çıkarttı bu boyle aylarca sürdü. Sonra dini şeyler paylaşmaya başladı ayet falan , normalde çok alakası yok sen de namaz kılan iyi olur deyince benim dinim karışma diyen biriydi. Amacı ne olabilir?
Aldatıldım rezil ettim?