AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Bence para meselesi ama ben sormuştum gayet doğal bir cevap almıştım :)
genelde kızmam her türlü şeyi sorabilir D şıkkına kızabilirim belki o yaparsa aynısını bende yaparım belki bir tık üstünü :) çünkü kolaylıkla kızan biri değilim.
Falan kız mı daha güzel yoksa ben mi?
Beşiktaş mı? Ben mi?
Aksshdhsjhf
beni soru sormasi sinirlendirir zamanla zaten soracagin sorularin cevabini alacaksin ne bu acelen
Evlilik Muhabbeti Tabikide Birde Ben Güzelmiyim Lafı
Maaşlarinin sorulmasi ve evlilik lafi erkekleri cok geriyor. Ee haklilar ama:))
Siz kizlar cok meraklisiniz ewlenmeye
ısrarla foto atsana demelerine ayar oluyorum bir s*ktr git yahuu
Telefonun niye kapali
Niye hic yazmiyosun
Nerdesin
İstediği şeyi sorabilir. İletişim önemlidir. Karşılıklı açık olunmalıdır.
Eee anlat yazinca hep erkek hergun ne anlatacak size bilemedim ki
Maaş tabi ki. Boşuna mı demişler kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz diye.
Neden ben 😅 şu soruya hasta oluyorum. Neden ben hahaha
Diğer erkek arkadaşlarımla konuşmam , gezmek, yemek... zoruna gider mi. Oracıkta tutup s... ceksin
Maaşı mı sorarsa akabinde bende sorarim bende azsa boku yedi aahahagaba
başka kızları araya kattığın zaman çok sinirleniyorlar
Benim geçmişim kötü senin geçmişin nasıl? gibi bencil soru...
Erkek arkadaşlarımla seni tanıstirabilir miyim? desem, beni doğrar heralde 😅
aslında saçma geliyor bana bu ya :D hadi erkek arkadaşın olmasına karışıyor diyelim o bile yanlış ama neyse gidip sevgilinle tanıştırıyorsan neyini kıskanıyor kızıyorki sevgilinle tanıştırıp yanlış bişey yapmazsın heralde
ne isin vardı o kızla bu kızı nerden tanıyosun bu kim gibi sorularla
Nasıl olur ya! 2. şık varken diğer şıklar yanında güneşin yanındaki mum gibi kalır!
Tiplere bak zaten sizin gibi tipi bozuk yamuklar atmaz resim zorunuza gider güzel olan atıyor ama kaybolun hafi kezbanlar sizi
benden onceki benden guzelmiydi felan tutuluyorum Sabri bunalıyorum. ☺😉
bu sorularin 4 ü de sogutur ya erkek kişisi olsam sinirlenmem sadece uzaklaşirim..
Bunların hiçbiri sinirlendirmez ama A şıkkını uygun bulmam.
Ciddi düşünen erkek hiç birine kızmaz. Ve ben hepsini de sordum yol veren gene ben oldum😂
ciddi düşünen erkek kızar aksine maaşı geçtim güzellik konusunu geçtim seni erkek arkadaşıyla tanıştırmak hayırdır dostum bu ne cesaret yiğidim? siz ya , yağlı yediniz diliniz kayay ya da mermiden hızlı koşaysunuz
Birinci okuyan ve mantıklı birini buluyorum cahil ya da davar değil. Ben hemşireyim ve hastanede her erkek de benim ya doktorum ya arkadaşım. Kızlar ayrı erkekler ayrı bir ülke değil burası. Ha ama aklı am'dan başka bişey de olmayan erkekler değil bunlar okumuş kültürlü insanlar. Maaşını tabiki soruyorum ciddi bir insanla yuva kuracaksak her şeyini nasılsa bileceğim neyi gizliyor? Sevgilim ise neyi gizliyor? Bana kızmıyorlar rahat ol sen. Bence bu düşünceni değiştir. Zira annenin erkek arkadaşı olmayışı sadece çağ ve zamanla ilgili.
öncelikle ben bir erkek gözü ile bakıyorum dünyaya emin ol on erkekden hatta ne onu 100 erkekten 99 unun aklında sadece sizin o * diye tabir ettiğiniz cinsellik var ister doktor ister mühendis olsun sadece çok az erkek düşünmez ben bile çok az dahi olsa düşünüyorum bazen kadınlar ayrı erkekler ayrı bir ülke dünyada henüz yok biliyorum ama sevdiğim kadını gözümden bile sakinirim ben neticede 50 yaşında adamın 10 yaşında kıza tecavüz ettiği bir ulkedeyiz bu öz güven nereden geliyor merak ettim
çağ ve zamanla ilgiliymis okumus medeni birisin eminim benden iyi biliyor sundur ama dinimize göre caiz değildir Kitap ne derse odur Kendi kafana göre At kosturamazsin bir bedeli vardır Ayrıca maaş konusuna gelince saklamayiz elbette ama bir kadının bunu sorması bir erkeğin gururunu kırar sizin sandiniz gibi makine veya duygusal değiliz biz
Sizin dinimiz Müslümanlık değil yobazlık. Ve böyle kafalarla konuşmak istemem anlatsam da anlamaz beyin yok. Hepimiz müslümanız ve Kuran da öyle bir şey de yok. Sizin kitabınız başka.
Kuran'da nerde yok söylesene Kuran'da teberruc var örtünme emri var ayrıca doğru birşey olsaydı peygamber efendimiz Hz Muhammed sav de uygular di hiçbir peygamber Uygulamamis demek ki yanlış yanlış i kabul edin artık yanlış ama ben yapıyorum diyebilirsin ama öyle birşey yok diyemezsin bizim dinimizde yeri yok sizinkini bilemem
He var var işid de kurana göre hareket ediyor zaten neyse ya kafanız bulanmış sizin Allah akıl fikir versin zira bizim dinimiz de özgürlük var kendini bilen insan nedir o var.
ayrıca sen kimsin bana beyin yok diyorsun ben sana öyle birşey dedim mı Mehmet Akif Ersoy un bir sözü var
Senin benimle konuşman haram düeil mi hala yazıyorsun 😂😂
senin beynin bu kadar iste
IŞİD DEN BAHSEDİYOR BANA BİZE NE IŞİD DEN BEN IŞİD CİMİYİM BEN SANA PEYGAMBER EFENDİMİZ DEN ORNEK VERİYOM SEN Bana IŞİD DİYON
BEYİN BU KADAR İŞTE
KİM DEMİS AVRUPA İNSANİ MEDENİ NE EDEP VAR NE HAYA ÇIRILÇIPLAK BEDENİ MEDENİYET DEDİGİN ACİP SACMAKSA BEDENİ DESENİZE HAYVANLAR BİZDEN DAHA MEDENİ (MEHMET AKİF ERSOY )
SEN GİT ERKEKLERLE ARKADASLİK ET AMA NİYETLERİ BU BELKİ DE HOSUNA GİDİYOR BİLEMİCEM
Hayvanlar daha medeni zaten merak etme.
Ben işid demedim işid de müslüman ama bak müslüman kardeşlerine yaptıklarına? Bizim dinimizi herkes kendine göre düzenliyor :) kadın kapanır kadınla konuşmak haram kadın köledir kadının erkek arkadaşı olamaz kadın çalışamaz ve kadın 15 yaşına gelince evlendirilir :) daha da sözüm yok.
Benimle düzgün konuş senin beynin am'da diye herkesi kendin gibi düşünme işte beyinsiz diyince kızıyorsunuz. Sizinki yobazlık. Lütfen daha fazla taciz etme beni.
Kiminle yazışıyorsun?
Genelde işkence ederim
Böyleleri sayesinde profosyonel katil oldum. Bahçemde dòrt kız cesedi var. karşımda saygı duruşundadırlar sinirlendirmezler pek
ciddi misin kopek herif insan musveddesi onun bunun cocugu
@bebeki2
Senin bu kadar fahişe bir insan olduğunu biliyorum anan da öyleydi zaten bu laflar sanaydı ve anana yoksa her kadın sizin gibi kaşar olamaz be afüşte
Burda namuslu geçiniyorsun seni bilen bilir yaranı bilen bilir karekterini bu sanal ortamda yanlış tanıtma. Tek uyarım anan ve sana karşı yapılan onca hürmete karşı başkasıyla aldatman değildir. Seni bilen iyi bilir gerçek ismini söyleyeyim mi? Bebeki2 sen kimi kandırıyon be kızım
@bebeki2 bu nasıl bir uslüp minnak
Janjan bu kadarda çirkinleşmeyim ama taammı
Biz neyiz simdi kankami sevgilimi ilerde ne olucaz felan
@gerçekbirdir erkekler doğru insanı tepikler hep 😂
farketmez.. her türlü soruya açığımda, aynı sorunun sorulması beni deli eder..
kim di o
wpde çevrimiçi kiminle konuşuyorsun.
neden aramadin yazmadim
İlk önce A. Bunu sorsa Benimle ne için berabersin derim...
ilk haftada benimle ciddi mi düşünüyorsun ve sürekli baskı yapmak neredeydin kızlarla konuşuyor musun gibi
İlk tanışma veya ikinci buluşmada Maaşımı soran o dakka bitmiştir benim için bide erkek arkadaş ne ya kızın erkek arkadaşı sevgilisidir benim bildiğim
Neden?
Maaşın mı azzz? 😁😁😁😁
@Gülüşümcennet2018 kendi işim canım işverenim ben belli bir maaşım yok buna üzülüyorum çok☹️☹️☹️
@Gülüşümcennet2018 sizin parayla derdiniz ne hep onu merak ediyosunuz
niye ben
awk senden başka salak kabul etmedi o yüzden sen :)
Zekat nekadar veriyorsun?
Sorusu kurnazlık sorusudur :)))
'' neden ben, sence ben güzel miyim?'' açıklaması ayrı inandırması ayrı dert.
sürekli eski sevgilisinden bahsedip durması..😉👊👊👊👊
sondaki soru tam katliam yapmalık. sondan önceki soruda sinir krizi gecirmelik 😃
biri işaretleyecektim ki dördü gorunce onu işaretledim direk :D
kaç kişiyle birlikte oldun sorusu
cevap ne olursa olsun inanmazlar söylesen bir türlü söylemesen bir türlü
benim tarz harika. keşke uygulayabilen olsa...
sevgilin oldu mu hiç?
hayır
çünkü benim ilk sevgilim karım olacak. bugüne kadar çıktığım kızların hiç birine sevgilim demedim. ne mal olduğunu anlayıncada onu diybileceği kadar yanında durmadım.
her giden yerinden mutlu
benim içimde rahat..
çünkü karım ömrüm olmayacağa
sevgilim demedim.
iki günlüklere de sevgilim
dedirtmedim.
haklısın
Konuşmak istediğim konuda umursamaz davranmasi ve boşver cevabi beni sinir eder. Hic sevgilim olmadi ama olsa buna sinir olurdum herhalde😡
Sen neden bunu yaptın sorusu onun da boşver demesi her iki tarafi sinir eder 😀
Konuşmak istemediğim biri var bırakmıyor ona öyle bir şey sorayım ki benden uzaklaşsın. Haydi kızlar yardım edin😄😂
Ben erkek olsam neden ben sence güzel miyim? İ seçerdim özgüvensiz kadınlarla da işim olmazdı 😉
Kısmen katıldım
Lakin biliyoruz ki kızların pohpohlanmaya ihtiyacı var
Tabiki ama ben söylemeden yapsın ben söylersem ezik olurum :)
Orası öyle
Boyun ve kilon kaç gibi sorular yoksa hangi üniversite mezunusun diyecek halleri yok.
hepsi olurda erkek arkadaşı falan olmasın be kardeşim... maaşı da tabiki sorucak tabi pat diye değil
Neden ben, Allah'ım çıldırıyorum. Beynimden geçeni sana anlatmam imkansız. -_-
La maaş sorulmaz ve erkek arkadaşı olamaz ben varsam o kaaaa
neden ben dünyanın en saçma sorusu... maaş gene bir süreden sonra konuşulan bişi
konuşmak istemediğim bir konuyu ısrarla sorması beni sinirlendirir
Hepside sinir bozucu sorular belki 2. Soru makul karşılanabilir de diğerleri adamı kansee eder
ilk ciddi ilişki deneyim,
yok biz erkekçe sapdık hobi olarak takılıoz seninki resmi
Nereye? Annem geldi köye:) nereye sorusuna dayanamam😂😂
sinirlenmeye yer arayan, her türlü sorulan soruya da sinirlenir
Ne zaman evlenecegiz sorusu iliskilerimin sonunu getirdi hep
b ve c haric sinirlendirir zaten maaş sorması sinirlendirmeyi bırak insan sogutma sebebi
Annen mi ben mi sorusu açık ara önde gider 😂
Arkadaşlar benim cinsiyet problemim var, yani kendimi kiz gibi hissediyorum, doğuştan beri var, Sizce bundan kurtulabilir miyim?
Tek kurtulma yöntemin var arkadaşım, sürekli erkek arkadaşlar edin onlarla takıl gerekirse cinsel konulardan konuşun çünkü erkeğe özel şeyleri bu şekilde öğrenip veya hatırlayarak erkekliğin güzelliklerini görerek erkek olduğunu kabullenebilirsin. Benim tavsiyem bu yöndedir kesinlikle denemelisin etkisi olur sürekli erkek olduğunu ve baba olabileceğini aklından çıkarma zira cinsiyet değiştirirsen senin kendi gen yapından bir evladın olmaz sadece bu bile yeterli cinsiyetini kabullenmende. Ha bide psikoloğa gidip ondan destek almayı da sakın unutma çok faydasını görürsün umarım düzelirsin arkadaşım :)
Çok teşekkürler... Denerim...
Bence hangi yoldan istiyorsan oradan git be kimseyi dinleme, üstteki yorum dahil. Cinsiyet akışkan bir şeydir istediğin yere çekebilirsin. Yani istediğin cinsiyet olabilirsin... eğer içinde çıkmayı bekleyen bir Kadın varsa onu serbest bırak.
@cuckold88 Çok saçma bir yorum yapıyorsun sence erkekken travesti veya top olmak iyi bir şey mi? Ne kadar iğrenç ve tiksinç oluyor. Diyeceğim Dünya'ya nasıl yaratıldıysan kabullenip o yönde gideceksin Allah seni erkek olarak uygun görmüş ki öyle yaratmış eğer hormon bozukluğun varsa testosteron yani erkeklik hormonu takviyesi al ve normal haline dönmelisin, bence cinsiyet değiştirenler ne yaptıklarının farkında bile değiller. @Catastriphe11 arkadaşım sen doğru şekilde erkek olma yolunda ilerle bu bir hastalık inan bana hormonlarını da kontrol ettir sadece psikolojik yoldan destek alma hem tıp hem psikolojik destek ile düzeleceksindir inşallah...
asik oldun mu daha once.
sevgilim oldu mu.
basit sorular hep her erkekgin hayatinda illa bri olmustur
Kızlarında olmuştur ki bence kızların çok daha fazla şimdi kızlar dur durakta bilmiyorlar
kizlarim kalbi ne ki dur durak bilmiyorlar
beni seviyormusun seviyorum diyorum söylesene bir ağzından duymak istiyorum o kadar yırtınıyoruz belli etmek için ama ağzımdan çıkmaza inanmaz
maaş sorması iyidir hatta ilk günden sorsa daha iyi