Nasılsınız , Türkiye'de kadın olmanın zorlukları ile nasıl başa çıkıyorsunuz :( Ve tabiki de bir erkek olarak sizlerden genel manada özür dilememiz gerekiyor:(
Bu kızlara özel bisey değil ve bunu her kız yapmiyo bunu erkeklerde yapiyo ama onuda her erkek yapmiyo bunun bi nedeni yok ve bizi seveni sevmek zorunda deiliz sizde değilsiniz bunda kimsenin suçu yok
@Meryliar Peki kraliçe şunu soruyum, üstün olduğunuzu neden kabul etmiyorsunuz? Burdan üstünlük kastım: hukuken üstünsünüz, ekonomik olarak üstünsüzün, cinsel olarak üstünüz, iş bulmazsanız kimse size neden iş bulup çalışmıyorsun demez. En basit örneklerini vereyim, bir baba eve gelince ah benim canım oğlum mu der? yoksa ah benim canım kızım mı der? Ya da ilerde evlendin diyelim ve çocuk oldu çok rahat bir şekilde eşine ben çalışmıcam çocuga bakarım birazda ev işi yaparım diyebiliyorsun ama bir erkek bunu asla diyemiyor. Ayrıyeten pozitif ayrımcılık olaylarını konuşmaya bile gerek duymuyorum. Bu konularda üstün olmanıza rağmen neden hala erkeklerin üstüne saldırma peşinde olup bunları kabul etmiyorsunuz acaba? Kimseyi suçladığımda yok bu arada.
Her kadın böyle değil anlatabiliyormuyim ben de genelde erkekleri karaktersiz olarak görürüm ama gelipte erkekler in hepsi neden karaktersiz diyipte genelleme yapmam düzgunlerde var cunku
@Meryliar Benim sorduğum soru herkesin birilerini üstün görüp görmemesi değil sen benim yukarda saydıklarımı kabul ediyor musun çoğu konuda erkeklerden üstün oldugunuzu kabul edebiliyor musun edemiyor musun soru bu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu sefer kapasitenizi zorlayabilecek bir soru ile geldim.
Jdhshssuahahahah
Ay demek cevaplayamadın jajaaj
Yalan.
https://www.youtube.com/shorts/Zl2gC7DdxaU
Niye boyle bisey yapalim isimiz gucumuz yokmu bizim
Cinsel soru soruyorlar hemen erkek milletiyle başa çıkılmaz
Seni özledim 😢
?
Sanem nasılsın
Nerden hatırladın beni?
Ben hatırlarım seni 😀
Neremi özledin Allah için
O sabahki sohbetini muhabbetini samimiyetini özledim
Hatırlaman hayret verici
O sabah seninle başka güzeldi. Unutmak mümkün değildi. Sanem
Soracağım bisey yok merak ettiklerimin çoğunu biliyorum
Nasılsınız , Türkiye'de kadın olmanın zorlukları ile nasıl başa çıkıyorsunuz :(
Ve tabiki de bir erkek olarak sizlerden genel manada özür dilememiz gerekiyor:(
Alıştık
maalesef
Bizi anladığın için teşekkürler
Keşke anlayacak bir durum olmasa
Keşke
Keskelerinizin olmadığı bir dünya umuduyla.
İşi gücü olan fiziği iyi tip olarakta iyi olan Kekeme biriyle evlilik düşünür müydünüz
Sevdiğim kişiyle evlenirim sevdiğim kişinin benim için hiç bi kusuru yoktur
@Meryliar harbi kızmışsın sevgilin şanslı
Sevgilim yok valla
@Meryliar hiç mi olmadı
Oldu
@Meryliar 30 yaşında biriyle evlenir miydin
Sizi seveni neden sevmiyorsunuz ya da zamanla soğuyorsunuz?
Bu kızlara özel bisey değil ve bunu her kız yapmiyo bunu erkeklerde yapiyo ama onuda her erkek yapmiyo bunun bi nedeni yok ve bizi seveni sevmek zorunda deiliz sizde değilsiniz bunda kimsenin suçu yok
@Meryliar Peki kraliçe şunu soruyum, üstün olduğunuzu neden kabul etmiyorsunuz? Burdan üstünlük kastım: hukuken üstünsünüz, ekonomik olarak üstünsüzün, cinsel olarak üstünüz, iş bulmazsanız kimse size neden iş bulup çalışmıyorsun demez. En basit örneklerini vereyim, bir baba eve gelince ah benim canım oğlum mu der? yoksa ah benim canım kızım mı der? Ya da ilerde evlendin diyelim ve çocuk oldu çok rahat bir şekilde eşine ben çalışmıcam çocuga bakarım birazda ev işi yaparım diyebiliyorsun ama bir erkek bunu asla diyemiyor. Ayrıyeten pozitif ayrımcılık olaylarını konuşmaya bile gerek duymuyorum. Bu konularda üstün olmanıza rağmen neden hala erkeklerin üstüne saldırma peşinde olup bunları kabul etmiyorsunuz acaba? Kimseyi suçladığımda yok bu arada.
Yazım kuralları için kusura bakma hızlı yazmak zorundaydım biraz.
Her kadın böyle değil anlatabiliyormuyim ben de genelde erkekleri karaktersiz olarak görürüm ama gelipte erkekler in hepsi neden karaktersiz diyipte genelleme yapmam düzgunlerde var cunku
@Meryliar Peki yukarda saydıklarımı kabul ediyor musun acaba?
Herkes kadını üstün gormuyo herkes erkekleride üstün gormuyo sonuç olarak bazıları görüyor olabilir ama bu herkes için değil
@Meryliar Benim sorduğum soru herkesin birilerini üstün görüp görmemesi değil sen benim yukarda saydıklarımı kabul ediyor musun çoğu konuda erkeklerden üstün oldugunuzu kabul edebiliyor musun edemiyor musun soru bu?
Anan cevaplasın ors pü
Hssuayhshahaahbs haykırdım ulan onca yorumu okuduktan sonra
Yalvarırım bul beni dusuahahaj o zihniyet ile tanışmak istiyorum ayahahahahah
Sütyensiz zor oluyor mu😜
Sevmekten degil şeyden anliyorsunuz niye?
Sen cevaplamaz mısın peki 🙃
ozel sorular
Sen sor bize
Varsa senin sor
Neden bana yazmıyorsunuz
okadar soru var ki