Güncellemeler
+1 yıl
Kızlaaaaar!!! Soruları cevaplayıın. Bize soruluyor da
Bu içeriği instagramda gördüm, bence çok iyii. Mesela "Yakışıklı erkekleri neden istemiyorsunuz? Neden ilk adımı bizden bekliyorsunuz?" Vb. Tarzında soruları erkekler soruyor kızlar yanıtlıyor. Siz sorun kızlar olarak cevaplayalım. LÜTFEN SEVİYELİ SORULAR SORALIM.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Erkeler içinde ilk cinsel deneyimi yaşadıkları insan unutulmazmıdır?
Kız onlar soruyor biz değiiil sjsjsj dur, bunun biz versiyonunu da sorucam. Erkeklerin sorduklarini yanitlarsan süper oluur, farkli fikirler olmus olur her kizdan
Hee😅 ama goren erkek cevaplasın gene de cok merak ediyorum
Evet
Daha iyisi gelince onu da unutuyorlar
Değildir
Size iyi davranan, merhametli yaklaşan erkekleri neden genelde kanka olarak görüyorsunuz 😂
Dozu iyi ayarlamak gerek bence. Bazı erkekler bu işi çok abartıyor. Kardeş hissi veriyor bir süre sonra
Öyle mi diyosun yani ne fazla ne eksik olmalı diyosun kararında
Güzel soru. Bence zoru seviyoruz gerçekten. Tabiki kibar merhametli olsun istiyoruz. Ama çok hevesli anlayisli olduğu zaman ilk başta sanirim güçsüz gibi görüyoruz. O yüzden de ilişki düşünmüyoruz. Ama kaliteli insan kaybetmeyim de istiyoruz 😃. Yine de bugün knk yarin ne olacağo belli olmaz 🤷♀️
Evet kararında olmalı ve ilgin varsa bunu belli etmelisin
Bazen karışık sinyaller veriyorsunuz çok yoruyor bu
Ya ben genel soru sordum ve ikinizinde net açık cevabı için teşekkürler. Ben şöyle bir şey farkettim. Daha önceki yıllarda kızlara şerefsizce umursamazca davrandığımda onların benden daha çok etkilendiğini, hoşlandığını, sevdiğini bazı süreçlerde de daha merhametli, düşünceli yaklaştığımdaysa kanka, arkadaş olarak gördüklerini farkettim.😅Aslında o yüzden bunu sordum
Yukaridaki arkadasin dediği gibi dengeli olmaliisn. Daha net olan, kendi fikirlerini ifade eden, hep uyumlu olmayan her seyi kabul etmeyen ama her seye de itiraz etmeyen erkek istiyoruz. Baskın gibi değil ama yöneten. Kaçan kovalanır olayı bence sizin için de geçerli. "Bana farketmez" diyen bir insan olunmamali bence.
Çok yorucusunuz ya 😂😂tek tabanca iyiyim galiba ben kafam rahat
Biz şerefsizz seviyok kanka yerde süründüren
Neden öyle ki, üzülen siz olmuyo musunuz aşağılanan
Napalim biraz komplike bir yapimiz var bu gerçek. Ama biz de yaratilistan boyleyiz. Erkekler de çok düz mesela biz de onu kabullenemiyoruz ama napican 🤷♀️
İşte 😅😅 bunu bilsek, kendi mezarımızı kendimiz kazacagız. Da ben degiştirdim bu yonumu bıraktım şerefsızlerim peşindenn koşmayı, artık onlar koşuyor, beyefendi saygılı erkek candır
Ya benim için sorun yok ben ikisinin ortasıyım, serefsizlikte var, argoda var kibarlikta var, efendilikte var 😂Ama bazen insanın boşluğundan mıdır nedir böyle karşısındakini sarıp sarmalamak istiyor öyle olunca kanka gibi görmeseniz keşke ahahah
Kişiden de kaynaklı olabiliyor o, başka birine duygular besliyorsa ve seninde ona hisslerini anladıysa seni kırmadan sana olmaz diyor
Ya bana bişey diyen yokta ne bilim genel olarak trdeki kadın ve erkeklerin sorunu bu sanırım. Bende onu dile getirdim diyelim genel adına 😂
Sitede ikidir görüyorum iki cinstede yok işte şunu nasıl kendime bağlarım yok şunu nasıl aşık ederim diye ondan kafama takildi
Ama evet kadinlar da bu cok var. Hemcinslerim diye kötülemek istemem ama kötüyü sevmek, olmayani zorlamak var. Niye bilmiyorum. Cekici mi geliyor? Hirs mi yapiyoruz? " ben bunu kendime asik ederim" diye kendi kendimizle mi yarisiyoruz? 😅 bende yok ama çoğumuzda var evet.
Evet anlamadım hırs filan galiba 😂
tamam. Rimel sürerken neden ağzınızı açıyorsunuz😂
Rimel fırçasını kirpiklerimize daha rahat sürebilmek için yapıyoruz. Sürerken istemsiz olarak öyle oluyor. Hiçbir kızın bu duruma dikkat ettiğini düşünmüyorum.
Çok basit bu yav. Refleks bence. Otomatik oluyor. Odaklanmaya yariyor gibi bir şey
Göz kapaklarım sanki daha iyi açılıyor ve kirpiklerimi daha net görüyormuşum gibi geliyor ama alakası yok tabi. Alışkanlık oluyor bir süreden sonra.
Soru 2: Masadan bir kız kalkıp wc ye gitmek istediğin de neden bir kişi daha onunla gider. Tek gidemiyor musunuz? Ve neden giderken hic şaşmaz çanta da götürülür?
Çanta hem güvenlik hem de bir ihtiyaç varsa onun için götürülür. Bir kişinin daha gitmesi ise bence yani benim karşılaştığım şeylere bakacak olursam ; tuvalette sohbet döner. Veya biri birinin kapısında bekler. Çantasını tutar vs
Genelde bir sebebi yok. Bir aynaya bakiyim hazir sende gidiyorken tipim kaymis mi? Ruj yenileyeyim, makyaj yenileyim saçim başim nasil diye bakmaya gidiyoruz. Ama tabi gitmeden hemen önce dedikoduluk bir olau varsa onu da konusmak icin olabilir ama nadirendir. Genelde yukarida dedigim sebepten
Dedikodu sohbet çekiştirme yani.
Soru 3: Kizlar en sevdiği sütyenlerini nadir yıkarlarmis diye birsey okudum. Doğru muu? 😂
Yalandir ya ne alaka? Tam tersi en sevilen en çok giyilir o yuzden de çok yikanir. Benim acimdan böyle en azindan
Neden erkeklerin giyimine kuşamına kötü yorumlar yapıp yargılıyorlar? Onlar istediğini giyerken sorun olmuyor
Aslinda kötü yorum değilde giyinmeyi uyumu sevdiğimiz için sevgilimizi kardesimizi vb. De kendi zevkimize göre goydirmeye calisiyoruz. Bende kardesime olmuşmu o pantolon veya tisört çok kötü falan diyorum 😅 kötü niyetten değil yani daha güzel giyinebilirsin şeklinde. Ama tabiki zevkler renkler kim nasil seviyorsa öyle giyinmeli.
Ama Çok karışıyorsunuz ve hep aynı tip giyinelim istiyorsunuz
Ortalama bir tipe sahip olan ama özgüvenli birinden etkilenirmisiniz
Özgüven en önemlisi her kadın etkilenir
Etkilenirim ama o özgüvenin egoya kaymaması lazım
Neden hep size iyi davranmayan, yeterli ilgiyi gostermeyen birini seçersiniz ( herkes ayni değil falan demeyin )
Onlar başlarda ilgi gösteren biz de hislerimizi belli ettiğimizde ilgisiz davranmaya başlayan tipler oluyor genelde. O sırada da biz de duygu beslemeye başlıyoruz ve biraz daha devam etmesini istiyoruz. Hal böyle olunca da en başa geri dönmesi için çabalama gereği duyuyoruz. Oyuna getiriliyoruz anlayacağın.
Ozguvenli ve saygılı birine kim hayır der ki?
burada durust olan tek kişi sensin galiba 😅 @Sessizbiokur
Peki doğru partner seçimini neye göre yapıyorsunuz
ya da partner seçimi desek
✨✨Saygı ✨✨saygı ✨✨✨saygı✨ saygı✨✨✨
Dürüst olayım ki soru amacına ulaşsın
Sadece senin cevabın onemli @Sessizbiokur
Öyle deme herkesin fikirleri değerli bence. Herkesin hayat tecrübesi farklı çünkü.
Digerleri yalan soyliyor 😂😂
Kesinliklee. Kaç tane yakisikliyi eledim mesela. Cunku karizmatik değil yani misal renkli göz sarişin veya esmer güzeli ama hiç çekicilik yok. Duzgun bir konusma yok. Kendini dogru duzgun ifade edemiyor. Her şeye okey, hiç kendi fikirleri yok gibi. Bizim için aninda eleniyor böyle olunca. Ama özgüven ve özellikle dolu özgüven. Net, kararli olunca zaten gözümüze de karizmatik geliyor
Herkesin öncelikleri farklı. Ama genel itibariyle kararlı, net, ne istediğini bilen, kibar, özgüvenli, gereksiz gurur vb. Yapmayan, bizi dinleyen anlayan ve çözüm üretmeye istekli insan istiyoruz. Kararlarimda, basarilarimda, kötü animda desteklesin yanimda olsun, aman geçer, boş ver vb. İlgisiz davranmasin. İlgi çok önemli. Bunlari her kadın ister
Peki türkiyedeki kadınlarımızın egosu neden çok fazla ( hayır oyle bir şey yok vb cumleler kuracaksanız cevaplamayın.)
Eğlenceli olur gibi. Canım sıkılıyor benim de sorsunlar bakalım 😅
Orgazm taklidi yaptın mı hiç
@Halisillizyon evet
Niye yaparsınız peki
@Halisillizyon bir kez yaptım. Muhabbetini seviyordum. Olaydan sonra çenesi açılıyor onu dinlemeyi seviyordum canım da istemiyordu bir an evvel bitsin de konuşalım diye.
Hımm anladım samimi cevabın için teşekkür:)
Hangi pozisyonnnn? 🤭
@Halisillizyon rica ederim
İlgili olduğumuz şeyleri hevesle anlatırken neden pür dikkat dinlemiyorsunuz? Çogu kadında var bu. sebep?
Himmm? Futbol gibi ilgimizin sıfır olduğu bir konuysa belki o yüzdendir. Erkeklerin muhabbeti genelde o şekilde ya. Belki kadinin da az çok bildiği bir konu olsa dinleyebilir. Diğer hemcinslerim de yanitlarsa tabi farkli sebepleri de olabilir
futbol araba falan değil kastım. ama bilginiz olmadığı konuları dinlemeyi sevmiyorsunuz olarak alıyorum cevabı.
Futbol ve arabalarla ilgilenmiyorum 😂
Aynen Bence öyle. Yani hiç ilgim alakam yoksa dinlemeyi de sevmiyorum mesela siyaset gibi futbol gibi.
acı bir itiraf. kimse bizi ilgisizlikle suçlamasın artık
Siyasete ülke ve dünya gündemine okeyim. Ama bana kalkıp takımının nasıl hakkının yendiğini anlatmasın ya anlamıyorum zaten 😂😂
Cok fazla konuşan erkekse pek ciiddiye almayız
Hayir yaa. Sadece bizim de az cok bildigimiz bir konu olsa gayet de fazla konusuruz susmayiz ama futbol da takim isimlerinden baska hic bir sey bilmiyoruz e siz anlatirken de biz biliyormusunuz gibi anlatiyorsunuz bi de o var. Soyle oldu boyle oldu vb. Ama biz daha takim isminden öte bilgiye geçememişiz... gibi gibi yani
Bir de o kim diye sorarsak bilmemiz şartmış gibi azarlanmamız var 😅 zaha mıdır nedir o gitmiş 2 gün ağladı tanımam etmem 😅😅
arada yazmıştım tekrar yazayım. futbol değil kastım. futbol bilmeyenle futbol konuşulmaz zaten. örnek veriyorum mesleğimizle ilgili bir durumu hevesle anlatırken -ki karşı tarafın aynı işe hakim olması da beklenemez zaten- dinliyormuş gibi yaptıklarını çok gördüm. Cevaplarınızı, bilginiz olmadığı konuları dinlemeyi sevmiyorsunuz olarak alıyorum. teşekkürler
@Luckystarrr he ya sorma 😃
soruyu bile dinlemiyonuz dhdhdjdk napmış zaha nolmuş
Meslel ile ilgili konuyu dinlemeyen kadın büyük ihtimalle sizinle yeterince ilgilenmiyordur. Dinlenilmeyecek ya da fikir alışverişinde yorumda bulunulmayacak bir konu değil ki. O erkeğe ilgisi olan bir kadın bahsettiğin konuları pür dikkat dinleyebilir. Ama dediğim gibi o erkeğe ilgiliyse :)
bu garipmiş
Aynen. Meslek dinlenilmeyecek bir konu değil. Bariz sekilde size ilgisi yok demektir. Bu arada sorumu bile dinlemiyorsunuz demen sjsjsks çok iyi. Huyumuz mu kurusun bilemedim 😆
öğreniyoruz bişeyler jgjgdd
Evet laf yetiştirmeye çalışırken arada kaynamış araba ve futbol muhabbetinin olmadığı 🙈😂😂
dinliyorum ben sorun yok dhdhd
Dinlemeyen hoşlanmıyordur. Ben seversem saçmalasa bile dinlerim.
işte feraset
İşte cesaret shhdjdjjd
Arzulanmak neden rahatsız ediyor. Sürekli cinsellik için yaklaşıyorlar diye serzenistesiniz.
Karşımızdakinin bizi duygusal olarak sevmesi değer vermesi daha önemli. Arzulanınca sanki karşımızdaki bizi sevmiyor , duygularımızı , ruhumuzu görmüyor bi amaç için yaklaşıyor gibi hissediyoruz.
Kimse oyuncak olmak istemiyor çünkü. Kadınların da cinsel arzuları elbette ki var ama biz istersek olur ancak. Kadınlığımiza saygısız en başta insanlığımiza saygısız bir cinsel yaklaşım bizi iter.
Bakın şimdi anlatmak istediğim seksi gelmekte bir beğenilmek. Ama bizim feodal toplumdan kaynaklı sizin verdiğiniz cevaplar var. Bir kadın seksi olduğu için arzulanması gayet normal bir durum. Ama bizim ülkemizde cinsellik extrrem burndurum gibi lanse ediliyor çok abartıyoruz arkadaşlar.
Cinsellik amaç değil araç olmalı çünkü. Siz her şeyi onun üzerine inşaa etmek istiyorsunuz biz önce güvenmek inanmak vb istiyoruz.
Önümüze gelenle değil de sevdiğimiz adamla bir şeyler yaşamak istiyoruz belki.
Ya bak aynı yerden bakmıyoruz bazı kadınlar ya da erkekler ilk görüşte direk arzu uyandırıyor bundan bahsediyorum başka linç etmek isteyen varsa sıraya girin exleriniz yaptıklarını benden çıkartın
Kadınlarda edep var çünkü sizin gibi hemen vücut sunamiyoruz yaradılış meselesi dhdjjsh
Sevdiğimiz adamın da bize karşı yoğun duygular beslemesini istiyoruz. Çünkü duygusal varlıklarız. Bi kız dese çok seksi olmuşsun diye hoşumuza gider ama erkek dediğinde olmuyor işte bu.
Ya tamam sitedeki bütün kezbanlar üstüme geldi Mondrostan sonraki Anadolu gibi hissediyorum
İlk görüşte arzulamak başka. Ona okey olan kadınlarla ilişkini yaşayabilirsin. İlk izlenim olarak bunu yansıtırsan ciddi ilişki ya da sevgili isteyen biri seni reddeder tabii ki 😀
@Luckystarrr birazda olsa birisi anladı aglicam şimdi sitede beyni çalışan var. Koruma altına alın bu kadını nesli tükenmeden
Diğer yorum yapan arkadaşlarımın da en az benim kadar hatta benden fazla beyninin çalıştığına eminim. Cinsel organlarımız yerine başka yerleri çalıştırmayı öğrenmişizdir belki de. Gayet normal bir durum 😀
Bu sözleri sadece sevdiğimiz erkekten beklememiz kezbanlıksa ben mağaramda mutluyum djdndb
Bunuda vurun buda elendi?
Şereftir 😌
Sen çok zekisin çünkü sjjs her erkek de senin gibi değil mesela. Sadece cinsellik istesem bile senin gibi bir erkekle olmam mesela. Bunun muhasebesini yapan bir erkekle olmam. Cinselliği çok seven biri olmama rağmen.
Lütfen verrrr nolur verrrr
Sorunu da gelen cevaplari da okudum. Bak simdi biz kizlara soruyorsun soruyu. Yani iki farkli cinsiyet ve duygular yaratilis. Kendine uyarlama. Anlamaya çaliş. Bizim için gerçekten kalbe dokunmak duygulari harekete gecirmek cok cok önemli. Arzulanmakta sorun yok ama bunun bize çok belli edilmesinden rahatsiz oluyoruz. Çünkü "tamam güzelim, çekiciyim diye istiyor, yaklaşiyor aslinda duygulari samimi değil. Sevmiyor sadece arzuluyor" diye düşünüyoruz. Ki bunun örnekleri de çok erkekler de biliyorsun. Yoksa biz de sizi çekici buluyor illa ki arzulariz ama bunu yasamayi ya da dillendirmeyi çok çok sonraya birakiriz. Önce karakterini tanimak istiyoruz. Çünkü seversek ve güvenirsek zaten bunlari yaşariz veya rahatsiz olmayiz. Bir de herkesin kendi inancı olarak bunu evlenince yasamak ya da duymak isteyende çok kadin var
Bu soruyu kadınlar genel olarak erkekler “arzuluyorum ve yatmalıyım” gibi bir düşüncedeymiş gibi anlıyor. En azından bana öyle geliyor. Ancak burada bahsedilen durum , benim anladığım kadarıyla bu değil. Dışarıdan bakınca ya da yolda giderken bir kadın, bir erkeğe çekici gelmiş olabilir ve erkek , kadını arzulayabilir. Aynı şekilde kadın da erkeği arzulayabilir. Bu , çok doğal bence. Sonuçta hepimizin cinsel isteği ve ihtiyacı var. Önemli olan erkeğin, kadını elde etmek için uğraş göstermemesi. Rahatsız edici tavır sergilememesi. Arzuladıysa arzuladı ve bitti. Kadınların rahatsız olup karşı çıktığı kısım da burası aslında ; erkeklerin arzuladıkları kadını elde etmeye çalışması
Görse ağzının suyu akar burada dalga geçiyor ne kaçırdığı bilemezsin jdjsjs
Mantıklı birisi diycrm ama pişman oluyor sonra
@üyescikss zeka seviyorum ben kanka oda sende mevcut değil hadi yallah başka yerde piyasa yap yapabileceksen
Inan her yerde yaparim ama senin gibilere fazla. Zeka ariyisun ama zekasizsin ne yazık.
Zekasız ne? Türkçe engelli.
Hoşuma giderse tek cevap da değile kadın gerisini getiririm
Neden kadınlar hep daha iyisini arayıp daima aldatırlar?
Aslında bu durum karşılıklı. Herkes daha iyisini ister ve bulunca iyisini tercih eder. Aldatmak karaktersizliktir sadece ve bunu kadınlar olarak genel değerlendirmemelisiniz
5parmağın aynı mı? Neden bu genelleme?
Daima ifadesi olmamis. Her çeşit insan var. Erkekler de aldatma orani çok çok daha fazla ama biz genelleme yapmiyoruz. Genelleme yapmamalisin. Sadece şöyle bir şey var. Partnerimizde anlasamadigimiz huylar ozellikler varsa ve konusmamiza rağmen bunlae hic degismiyorsa biz de tabiki daha iyisini istiyoruz. Karsi taraf caba gostermiyorsa ben neden hayatimi zorlastiranla devam edeyim ki? Mutlu olacagim daha iyi bir ihtimal varken? Bu her iki taraf icin de gecerli
Kızlar neden kendileri 4 4lük olmamasına rağmen sevgili olacağı kişinin 4 4lük olmasını istiyor?
Erkekler de böyle. İnsanlar genelde kendisinden daha iyisini istemeye meyilli
Hayır ama şöyle mesela 10/10 kız istesin 10/9 10/8 de istesin ama Türkiye de 10/0 olan kız bile kendini dünyanın en güzel kızı zannedip 10/10 erkek istiyor
Her iki cinste de var bu. Kendisini bilmeyen bir insan ister. Dediğin gibi kimisi kendini dünyanın en iyisi zanneder. İnan bu erkeklerde de böyle. Erkeklerde de çok egolu tipler var ama bana sorarsan 10/2 bile değiller. Karakter meselesi. Her insan aynı değil.
Sosyal medyada olsun normal hayatta olsun kendine 10/2 diyen kız görmedim Peki sen kendine 10 üzerinden kaç puan veriyorsun
Yo kusursuz insan yoktur 3/3luksek 3/3luk isteriz insann once kendi dogru insan olmalı
Kendime 10/5 diyorum. Espirili , neşeli , kendi çapında kültürlü olmaya çalışan biriyim. Muhabbetim de iyidir insanlar benimle zaman geçirmeyi severler ama bi auram , çekiciliğim insanların dikkatini çekecek kadar güzelliğim yok. Ortalama bi tipim.
@fatmasadik9 Kusursuz insan yoktur elbette
@Sessizbiokur vay be Ama bence daha çok 10/7 gibisin yani yazdığına göre
Daha belirli bir sekilde ornek verirsen daha doğru anlaşilir bence. Ama kendi anladiğima göre cevapliycam. Ben cevremden de gordüğüm kadariyla biz kadinlar olarak fiziksel gorunus olsun eğitim olsun hobi vb. Olsun kendimize bir seyler katmayi seviyoruz, kendimizi bir üst seviyeye cikarma imkanimiz varsa bunu yapmayi seviyoruz. Erkeğe karşi da sevdiğimiz sürece daha iyi olmaya cabaliyoruz. Çoğu kiz evinde pasta börek kurabiye yapip sevgilisine goturur mesela. Veya duygusal olarak da bazen böyle. Ama erkeklerin bazilari ciddi tembel. Mesela kadinin sevdigi seyleri biliyor çicek vb. Ama almiyor bilerek. Kadinda talep ediyor ama takmıyor. Veya cok aramiyor sormuyor. Iltifat etmiyor. Kizlar ilgi gosterilmesine çok takar cunku. Bunlari yapabilecekken yapilmamasina dayanamiyoruz. Yoksa doğustan gelen belirli bir seyi değistirmek değil amacimiz
İlgi gösterildiği zaman parmağınızda oynatıyorsunuz tescillendi onaylandı
İlgi göstermekle kulu köpeği olmayi birbirine karistiriyor olabilir misin? İlgi en yakındiğimiz şey çünkü çok zor bi ihtimal
Hayır karıştırmıyorum
Ay çok eğlenceli olur sorun erkekler fklffl
Çok doğal güzelliğini neye borçlusun
Allah'a🤲🏻
Kiz bir ton sordular cevapla hepsini yetişemiyom ben sjsjsk
@Halisillizyon nerde gördün abi kizin profili yok? Skamjsja
Vardı manitası ile fotoğraf vardı pp de
Biliyom allahiniza kadar
Allah allah?
Allah allahda kulları kul değil
Muratcan bu siteye biraz ara vermelisin bence. Ne dersin?
Hayır
Popomuza bakıyor musunuz
Uzun zamandır bakmiyorum ben. Modasi geçti galiba skakka ya da kış geldiği için olabilir. Hele bir yaz gelsin güncellerim sjsmms
Nxşbmdkvmsksmdjvldm
Peki kızlar kendi aralarında o meşhur organın muhabbetini yapıyo musunuz sevgililerinizde mesela
Hayir tabiki. Ama bu arkadas gruplarina göre değişebilir. Asiri rahat insanlarda belki vsrdir. Ama genel olarak yapmiyoruz. Hele sevgilisinin fiziksel ozelliklerinden kimse bahsetmez ya
Anladım
Sen yazı bekle o zaman
Sorucak sorum yok
Ben de cevaplasam olur mu yaa🥺
Erkeklerin arzulaması niye rahatsız ediyor
Bir erkeğin parasız olması kadınlarda nasıl bir izlenim bırakır
@Halisillizyon erkeklerin arzulaması aslında rahatsız edici değil. Aksine arzulanmak tatmin edici bir durum. Burada önemli olan 2 şey var : arzulayan kişinin yaklaşımı ve arzulayan kişinin hayatımızdaki konumu
Abaza gibi bakmasın usulunce arzulasın diyorsun.
@newuser1 parasızdan kastımız çalışıyor ama yetmiyor gibi bir durumsa tolere edilebilir. Sonuç olarak aynı ülkede yasıyoruz. Ekonomik şartlar belli, böyle bir durumda ben sevgilime destek olurdum. Parasızdan kastımız para kazanmak için çaba göstermeyen, tembel biriyse uzun vadede benden uzak durmasını istediğim bir kişiye dönüşür. Bu arada bu erkeği sevgilimmiş gibi kabul ederek yorum yaptım
@Halisillizyon yani evet öyle diyebiliriz. Ayrıca bazıları sapık gibi ellemeye, yakınlaşmaya , elde etmeye çalışıyor , bu hiç hoş değil. Uzaktan biri birini arzular , beğenir… bu tarz şeyler normal. Hepimiz insanız ve cinsel ihtiyaç ve isteklerimiz var
Anladım teşekkürler cevaplar için :)
@Halisillizyon rica ederim
Aslında bu sitenin genel amacı bu zaten :)
Ama amacina yönelik kullanildiğini ben pek göremiyorum iste
Haklısın
sadece güldüm :D
Parasız erkeği sadece annesi mi sever?
Her kadın paraya değer vermez. Eğer çok iyi anlaşılıyorsa , karakteri düzgünse , ilgiliyse para sorun olmaz. Çünkü başta zenginken sonradan fakir de olabilirsin. Hayatın ne getireceğini bilemezsin
Parasızım diyorsa evet. Çünkü bu ayni zamanda "evet parasizim bundan sikayet ediyor ama duzeltmek icin hicbir sey de yapmiyorum" demektir. Bizim icin bos konusma olarak algilaniyor cunku öyle. Diyelim az kazaniyorum Şu an ki maasim boyle vb. Denss ya da işsizim boyle boyle iş ariyorum dense de problem yok cok fazla. Ama parasizim demek çok basit ya. Parasizsan calişmalisin çünkü. Ekonomi sartlar malum. Kendi geçimi harçliği için parasiz olmamali en başta
Çok açıklayıcı oldu teşekkürler
Rica ederiiim
Konu serbest mi soruda
Evet.
Kızlar erkeklerdeki kıllar hakkında ne düşünüyorsunuz? Lazere gitcem ona göre
Cok fazlayse git. Yani erkekte kil seviyorum diyen kız yalan soyluyordur bence. Yok erkeksi duruyor vb. Hayir kılsızı efdal. Sakal haric tabiki. Git git mis gibi. Özellikle göğüste killar. Erkekler saniyor ki çekici. Hiç değil
Çok teşekkür ederim
Neden crop
Şık görünüyor. Bacak boyunu uzun gösteriyor. Giyince kendimizi güzel hissedip mutlu oluyoruz.
Sorun
uykun yokmu