Güllük gülistanlık anlaşırken sizi sinirlendirecek soru hangisidir? En sinirlendiğin soru ne söyle bakalım :) Kızlar siz de en sinir edeceğiniz soruları yapıştırın..
Yeni tanışıyoruz ama merak ettim, maaşın ne kadar?
Daha önce kaç ciddi (!) ilişkin oldu? Gerçekten aşık oldun mu?
Neden ben? Sence güzel miyim?
Erkek arkadaşlarımla seni tanıştırmamda bir mahsur var mı?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızların sorduğu hangi soru erkekleri çok sinirlendirir?
Olabilecek en salak soru budur hakkaten, yani belirgin bir amaç için değil de, öylesine ciddi ciddi şu soruyu soran kişide kafa yoktur. Bazı şeylerin net olmadığı ilişkilerden falan bahsetmiyorum, 3 senedir birlikte olduğu adama bu soruları soracak kafada tiplerden bahsediyorum.
- Bir film, dizi izleme teklifini reddettiğimde verilen 'Ama niye?' reaksiyonu.
Çünkü dizi-film zevkin bok gibi mk, sırf beraber birşey izlemiş olmak için niye malak malak filmler izleyeyim?
- Güzel miyim?
Sanki buna 'Mide bulandırıcısın' gibi bir cevap alabilecekmiş gibi sormuyorlar mı deli oluyorum.
- Tırnaklarım/ ojem/ rujum/zikim/zokum güzel mi?
Tırnağını boyadığın renk ilgimi o kadar da çekmiyor, saçma sapan bir renk değilse ruj, rujdur, her aldığın toka veya taktığın eşarba baktığnda sende yarattığı etki bende oluşmak zorunad değil.
Seni tanimak isteyen bir kız geçmiş ilişkilerini merak edebilir, gerek görülen kadar anlatılabilir.
Kadınlar güzel olduklarını ara sıra duymak ister. Bizim gibi değiller daha duygusal varlıklar.
Erkek arkadaşı ile tanıştırıyorsa senden bir beklentisi yok demektir. Bu soru sinir etmek yerine bir fikir vermeli aranizdaki samimiyet ve ilişkiye.
Peki benim sinir olduğum soru ne derseniz gerçekten bu durum konusulan konuya, kişinin eğitim düzeyi ve birikimine göre sorduğu soruya, muhabbet sırasında olaydan tamamen kopuk sorular sormasına göre değişiyor.
1. yi soran insana sinir olunmaz ordan sessizce uzaklasilir 😁 2. secenege sinir olan insanla isim olmaz. 3. secenegi lütfen kimse sormasin erkek versiyonuda mevcut cunku 4. secenegi kisisine gore degisir ama ben sevgilimin erkek arkadaslariyla tanismak istemem yanlis anlasa bilir. Kendisi tanistirmak isterse yine olabilirde karsi
o soruların amacı kendini onun gözünde diğer herşeyden daha değerli hissetiğini anlamak için. Yani istiyoki en çok önem verdiği, hayatında ilk sırayı koyduyu kişi kendisi olsun. Başka hiç bir şeyden onun kadar sevmesin, zevk almasın hastalık gibi bir şey :D
-Sence aşk nedir, sevgi nedir? (kompozisyon ödevi veriyor mübarek) -Daha önce kaç kişiyle çıktın? (kaç dersem diyeyim sorun edeceksin belli) -Beni seviyor musun? (yok iş olsun diye yanındayım) -Beni ilk gördüğünde ne hissettin? (batma hissettim. rahat battı ve seni buldum) -Daha önce hiç kimseyle yattın mı? (hasta zihniyetli sorulardan biri daha) -Cimri misin? (bu sorudan birkaç gün sonra kız pırlanta istemeye başlar) -Annen mi ben mi? (koşarak uzaklaş) -Bana biri laf atsa naparsın? (sen cevap ver, üç kişi sana tecavüz etse naparsın?) -Ne yani bu yaşa kadar hiç mi iyi kıza rastlamadın? (yaşadıklarımı bilmeden böyle hemen beni suçlayacaksan sen de pek iyi bir kız sayılmazsın)
Saçma sorular ya en sevdiğim rengi en sevdiğim yemeği üzüldüğümde ve sevindiğimde nasıl baktığımı nelerden korktuğumu koleksiyonlarım olup olmadığını hobilerimi hangi kitapları sevdiiimi öğrensin maaş ne sana ne eski ilişkiden ben bunları merak ediyorum benden önce kaç kişi oldu boyun kilon yaşın kaç kardeşin var işin ne kısmı onu etraftkilre tanıtırken lazım oluyor sonuçta herkes maddesel yönleriyle değerlendiriyor şense özelin olduğu maneviyatının anlam bulduğu yönleri ile karışık yazdım ama anlayan anladı beni
Yeni tanışıyoruz ama merak ettim, maaşın ne kadar? + Elbette beyaz kadın ticaretiyle uğraşmaktayım aylık gelirim değişken oluyor mesela bu ay 12 bin dolar kazandım değişiyor dediğim gibi..
Daha önce kaç ciddi (!) ilişkin oldu? Gerçekten aşık oldun mu? +aaa bunu saymam zor doğrusu kağıt kalem var mı? hmm beyza , oda vardı, ceren , aslı, zeynep.. bunlar ciddileri tek gecelikleride sayim mi?
Neden ben? Sence güzel miyim? +Bu bir test mi? Öyleyse söyle yanımda okunmuş pirinç var. +Neden ben? Sence yakışıklı mıyım? +Çirkin kız fantezim varda he ondan sen işte :D
Erkek arkadaşlarımla seni tanıştırmamda bir mahsur var mı? + Eğer birkaç güne onların arasında olacaksam kalsın ;) (erkek arkadaş ne lan? ayrıca beni arkadaş konumuna getiremez.)
@Üfürük evliliği çocuk yapmak için bir araç olarak görseydim şimdiye evlenmiştim sonra boşanmıştım erken evlenen yaşıtlarım çogu boşandı birkaç cocuğu var ama mutlu degiller
Doğru insan doğru zamanda bazen çıkmaz, evlilik bir aile olmanın ötesinde aynı yöne bakan ve birlikteliklerini sürdürme amacının yalnızca çocuk sahip olmak olmadığı hayatı paylaşmak olduğu bir kurum. düşünce, anlayış, mütevazılik, saygı ve sevgi olursa evlilik kelimesi tamamlanmış olur. Para ikinci planda önce doğru insanı bul. para her zaman kazanılır ama doğru insan para gibi kolay bulunmuyor
Şu iş/maaş konusunda acayip derecede sinirlerim bozuluyor. Ülkenin hali ortada, bir işçi zaten ne kadar kazanabilir ki? Kalkıpta çalışıp 3-5 bin kazanan işçi yoktur, patron dalkavukları vardır. İşçiler ülkemizde ortalama 1404-2000 arasında kazanır.
Mühim olan gaye olmalı, hedefler olmalı. Bir şeylerin peşinden koşan bir kimse zaten günün birinde başarıyı elde edecektir. Bu yüzden bana maaşımı işimi değil, amaçlarımı gayelerimi ve kararlılık derecemi sorsun.
Neredesin Ne yapıyorsun Kimlesin Neden açmadın Neden aramadın Neden cevap yazmadın O kız kim O fotoyu niçin beğendin O kızı neden takip ettin O kız kim seni beğenen Kim aradı Kimle konuştun Neden ilgisizsin Kilo vermiş miyim Bu kadar parayı ne yaptın Bu saate kadar neredesin Ne zaman gideceksin eve saat kaç Beni sinir etmekten zevk mi alıyorsun Böyle mi devam edeceksin Bana bir açıklama yapacak mısın Ne zaman müsait olursun acaba Vb...
ahaha :D bunların 4 üde beni sinirlendirir. 1 yeni tanıştığım halde maaşımı soruyosa paragözdür benden uzak Allah'a yakın 2 daha öncekileri neye karıştırıyosun yanındayım işte silmişim gereksiz kıskançlık yapma 3 a canım güzel olmasan yanında ne işim var 4 ben senin arkadasın kardesin dostun sevgilin herşeyin olmalıyken senin bir erkek arkadaşın olamaz. Saygılarımla...
Erkek arkadaşın nedir yA bide maaşı soran dürüst ciddi kız a fazla kızamıyorum başıma hiç gelmedi ama evlenmek taraflı bir ilişki maddiyat a dayanır gerçekliği payı vardır Arkadaşlar ve ileriye dönük çocuktur Vs. Bunlar güven isteyen maddi manevi herşey i içeren durumlar dır. many mantık sadece param için se canın cehenneme fıstık
sinirlenecegim soru iliskinin boyutuna yani soran kiz arkadasimla aramdaki hukuga dayanir. sorunun sorulmasina sinirlenmekten cok sacmaligina atif yapip cevap vermeyecegimi belirtmekle kalirim ikinci bir paralel ya da ayni soru geldiginde iliskiyi fazla uzatmam... ama en cok beni kizdiran soruyu dusunursekkk sordugu soruyu 3ay sonra yine hic sormamiscasina sormasi ve yalan soyleyip soylemedigimi alttan alttan sorgulamasi... bu beni cileden cikartir...
Şu lafa aşırı sinir oluyorum filimlerde arada dikmatimi çekiyor Tatlı tatsı kol kola giriyorlar birden soru başlıyor sen beni ne kadar seviyorsun sen beni sevmiyorsun dimi o şirpıntıyı seviyosun ağlamaya başlar biti artık uzaksır bende 😭😭😭 Ve Ertesi gün Beraber yemek yiyeli mi !!! Ne oldu anlayan bu durum nasıl sizce😆😆😆
Şıklara göre erkek arkadaşlar mevzusu. Çünkü ciddi manada evlilik için sevgili olduğum 2 bayanda da iş yerim, gideceğim yerler bana sorgulanırdı benden 10 yaş büyük abla bile kıslanılırdı. Lafı edilirdi, kısıtlanırdım. Ben böyle gördüm, ben zaten o konuda rahat edemem. Ben de erkek arkadaşlarımla seni tanıştırayım sözüne sinirlenirim.
@Mehmetsapka sen kendini ne saniyosun da bize yamuk diyosun? sen kendi tipine bak hepiniz tek fabrikadan klonlanmis gibisiniz ayni saclar ayni giyim vs.
Neden ben, sence güzelmiyim 🙄 abi mantıksızlığa bakarmısınız. güzel olmasan veya sende bişey görmesem kalbim seni seçmese neden sana geleyim ben? neden ben sorusunu sorabiliyorsan cinsel birsey ilk etapta düşünmediğin ortaya çıkar. neyse herkese bol şans çok zor...
Kız ya da erkek fark etmiyor, birisi bana boyumu ya da dış görünüşümü soruyorsa o kişiyi eleştiririm. Çünkü bunda art niyet sezerim ve fiziksel özelliklerden önce daha önemli şeylerin sorulması gerekir. İnsanlar et ve kemik değildir sadece
yeni tanıştığım bir kız hemen maaşımı soramaz , sorarsa niyetini belli eder. en azından paragöz olduğunu. ancak neden ben ve güzel miyim, erkek arkadaşlarımla seni tanıştırmam da bir mahsur var mı da çok uyuz eder beni açıkçası.
yeni tanistiginda maaşı soran var midir ya , ben evlenirken bile soramam 😏 ben "o kız benim kardeşim gibi" cümlesini duyunca küçük çaplı sinir krizleri geçiriyorum. hayır abi olamaz kardeşin gibi o la maz.
Beni en çok sinirlendiren "Benden sıkıldın mı?" Ya hu sıkılsam söylerim biliyorsun beni. İnatla niye soruyorsun? Bu sorudan sıkılıyorum asıl senden değil, diyesim geliyor sorulunca.
bence erkekleri en cok maaslarinin sorulmasi sinir edio o zaman kadina bakis acilari yuzseksen derece degisiyo para icin yaninda gibi davranip kullanip atma derdine giriolar
A tabii ki. Diğer şıklar zaten zamanla geleceği için dolayısıyla otomatikman maaşı da öğrenecek o yüzden pek gereksiz bir sorudur. Zira ben eskort isteseydim seninle tanışmazdım.
kimse bana anlatmadikca ben merak etmem. 3 gunde evlilik lafı acan, gereksiz ve hızlı samimiyet beni sogutuyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
bence maaş sorusudur. Adamla yeni tanışıp maaşı soranlar gerçekten var mıdır merak ediyorum :D Maaşla ilgilendikleri sürece hiç bir zaman mutluluğu bulamayan insanlar her zaman kullanılmaya mecburdurlar
Yeni tanışıyoruz ama merak ettim, maaşın ne kadar? Neden ben? Sence güzel miyim? Bu iki soru erkekleri sinir edebilir aynı şekilde biz kızlar içinde geçerli
O kız kim? Arabanın modeli ne? Ne iş yapıyorsun? Kıskançlık krizleri. Ota baktın, duvara baktın, boyaya baktın, şuna baktın, buna baktın pöööööf Şimdiki kızlar başa bela.
valla ben de şöyle gönlüme göre bir helal süt emmiş kız bulsam evlenme dairesinde alacağım soluğu... var mı evli olmak gibisi tabi sorumluluklar da artıyor elbet ama Maçası yemeyen evlenmesin. evlilik yolunda atılacak her adımı canı gönülden desteklerim...
En İyi Cevaplar