Sırf Soru sormak icin sorulmus her soru kizdirir.. ve saygisizlik barindiran sorular.. sanirim en kizdiklari da benden once opustun mu nereye kadar ileri gittin kac kisiyle ciktin kimseyle yataga girdin mi tarzi sorular olsa gerek..
Niye tepki veriyorsun sonuçta sevgilin hakkında bilmek istediği şeyler vardır sonuçta bir ilişki var bunlar önemli yani ben pek sormam bilmediğim bir şey yok çünkü
@Denizzzzxf ben ciddi olmayana kadar konusmak istemem yaa bırakır giderse esim olamyacak biri ise ne diye bos yerr konuşayım bir erkek olarak bunu düşünmüyorsunuz
Ben bunu düşünmedim bak haklısın ama bir sevgilin varsa bu zamanda illa bir şeyler yaşanıyor ilişki ilerliyor ve hersey konuşuluyor ben buyuzden öyle dedim seni takdir ettim bu zamanda senin gibi kız varmış
Bak bu sebepten gittiyse onun amacı farkliymis sen üzülme gitti diye sevin senin gibisini bulmuş kıymetini bilememis seni sevse ydi bu sebepten gitmezdi ben bulamadım bu zihniyete sahip bir kız hep rahat kızlar çıktı şansıma 😣
@Denizzzzxf ahh oylee ne yapayım cok uzuldum ama yapacak birseyim yok belki gelir diyorum bazen ama gelmeyeceğni biliyorum ve butun erkeklere olan guvenjm bittu gitti ondan sonra kimseyle arkadaslik kuramadim
Sen hala geri döner diye bekliyorsan yanlış yapıyorsun adam seni kullanmak istemiş olmayınca gitmiş her erkekte aynı değil hakkımızı yeme yani bak ben ne diyorum çıkmadı böyle ahlaklı kız olsa evlenirim heralde
Keşke ler çözüm değil sen artık geçmişi bırak şimdiki ani yasa dilerim kıymetini bilen biri karşına çıkar ve mutlu olursun adın nedir bu arada ben serkan
En İyi Cevaplar