ben 1.64 boy 60 kiloyum ama şöyle bir sorunum var üst tarafım güzel belim incecik ama basene gelince çok dolgun napcağımı bilmiyorum orantısız gösteriyor kalçamda normal tek sorunum basenlerimin vücuduma oranla baya geniş olması buda benim özgüvenimi bitiriyor sizce çok mu takıyorum hoşlandığım insana bile yanaşamıyorum sırf bu yüzden beğenmeyeceğini alay etceğini düşünüyorum ama yüzümün hep güzel olduğunu söylerler ciddende öyledir basenimin kusurunu kapatır mı sizce üst taraf incecik kalçamda normal boyutda çıkık falan değil tek sorun bacaklarım sizce abartıyormuyum çocuğa yanaşssam mı=(
Cevabın nedir?
+1 yılkendinde hiç bir zaman sorun etme ve bole görme .
sevgilinin yanına giderken bile hiç bir zaman bu durumu düşünmemelisin
seni bu şekilde insanların kabul etmesini ve beğenmesini dilemelisin .
senin bu özelliklerini kişiliğine değişen olursa zaten sana layık insanlar olmadıkları anlaşılır .
durumunu abartmamalısın hatta abartılacak bir durumunda yok .
içinden geldiği gibi hareket etmelisin ve hayatına engel olarak görmemelisin .
yüzünün güzelliği ayrı bir özellik .
basenlerinin toparlanması için masaj ya da günlük yürüyüş planı yapabilirsin .hatta bisiklete binmek yok yararlı olacaktır .bacak kaslarının çalışmasına yardımcı olur .yada evde yapabileceğin egzersizler var denemelisin .
link010 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürr ederim denicem erkekler süper fizik arıyo gibi geliyo hep ondan özgüven sıfır çok şişman orantısız çirkin hissdyrm bacaklarmı o yüzden bir tek sorunum ora orantısszlk yani her yer ince ora çok abes=(saolun denicem yürüme koşmayı harektleri
- +1 yıl
rica ederim .erkekler her zaman fizik aramazlar .elbet kendini toparlayacaksın .istemek ve iradeli olmak yeterli .bu sıralar bakıl etli ve dolgun hatları olan sarışın bir kız ilgimi çekmeye başladı .beden hatları ve fiziği önemli değil benim için kişilik ve karakter çok önemli .hoşgörü ve bir kıza yakışan hareketler ve tavırlar önemlidir .asla ve asla kendinde bu özelliği sorun etme .kendine güvenin olsun her zaman .
Soran+1 yılçok teşekkürr ediyorum çok rahatladım yaa bende saolun erkeklern çok dikkat ettgni sanydm fiziğe ama o kadrda değilmiş sanrm sevndm
- +1 yıl
rica edrim kendini her zaman güzel ve kusursuz kız olarak hisset ve ole yaşa .karamsarlık ve umutsuzluk hayattan soğumana neden olur .dilediğin gibi yaşa .insanlardan çekinme .aklınla hareket et .
Soran+1 yılteşekkürr ederm çok iyisiniz saolun çok mutlu oldum gerçkten yaa
- +1 yıl
rica ederim .kendine iyi bak allaha emenet ol .
Soran+1 yılsizde kenedenze iyi bakın allaha emanet olun iyi gclr.
- +1 yıl
sağolun .iyi geceler .allah rahatlık versin .
Soran+1 yılsizde saolun sizede allah rahatlık versin.
- +1 yıl
sağolasın .inşallah .
En İyi Cevaplar
+1 yılkusur mu? saçmalama ya. harika bir yapı. benim hayalimdeki kadın profili. ve kimsede olmayacağını düşündüğüm bir şekli var. kıymetini bil. herkes gibi standart olma, gayet süper.
174 Yorumla
Soran+1 yıltek sorunum basenlerim çok kalın ama popom normal yni herkesnki gibi tek bacak dolgun belimde incecik 61 düşün göğüslerimde 90 ve dik güzel yüzümde güzel tek sorun basen işte çok utanıyorum çocuktan varya=(
- +1 yıl
onlar erir ya. bisiklet kullanmalısın.
Soran+1 yılinş.erir yaa bisikletde sürerim saolun.
- +1 yıl
kalça büyütme egzersizleri ile kalçaları genişletirsen iyice kapanır basenler. hemde çok seksi olursun.
Soran+1 yılkalçam geniş ama dolgun ya da yuvarlak değil normal yani işte biraz baseni zayfltym işte squatla kalçalarıda halldrm illa dolgun olması gerekmyo kalkık olsada yeter dikleştyrmş squatda
- +1 yıl
aynen. kalça kalksın basen iner zaten
Soran+1 yılumarım kalkmasada sorun olmaz ama dimi kalça çok
- +1 yıl
açıkçası kalça güzelse gerisi göze batmaz. kalçanı şekillendirirken basen de gider zaten. dolgun olması gerekirken olmamış ve basene kaymış olay. kalça ile düzeltebilirsin durumu.
Soran+1 yılişte kalçam normal her kızın gibi her yerde görülen türden işte böylede olsa bepğenilmezmi yaa göğüslerim 90 ve dik belim 61 kalçam 92 ama geniş çok dolgun değil
- +1 yıl
açıkçası ben beğenirim tercihte ederim. fakat herkes aynı değil sonuçta. herkesin beğenmesi için bunu önerdim. Yoksa benim elimde olsa ben onu şekillendirirdim. O nedenle squat ve bisiklet ile çalışmalara başlayabilirsin.
Soran+1 yılyani diyrmki illa herkes istermi bunu şekillendrmyi falan:D
- +1 yıl
sen şekillendiremezsen partnerin şekillendirir. :D herkes istemez. benden farklı düşünenler isteyebilir. zevke bağlı
Soran+1 yılhaa anladım :Dteşekkürr ederm o kadr yorum yaptnz dinledğnz için:D
- +1 yıl
rica ederim. konu kalça olunca ne bileyim zevkle yazıyorum. sapık mıyım neyim anlamadım.
Soran+1 yılerkekler niye meraklysa bu kadr kalçaya göğüse hç anlamyrm valla :Dkendize iyi bakın iyi gclr:D
- +1 yıl
teşekkürler iyi geceler sizde kendinize iyi bakın, kalçanıza da. :P
Soran+1 yılyaa kalça normal ama üzülyrm beğenen olmazmı yaa:D
- +1 yıl
ben çok beğeniyorum. hadi mutlu ol artık. benim gibi beğenecek 1 milyon kişi vardır eminim. :) sende güzel bak kalçana. suyunu yemini ver :D
Soran+1 yılkesin diysn dimi alay ya da mutlu olmam için değil yani?ahaha çok güldüm süperdi bu cevap sizi en iyi cevap seçcem çok güldüm çnkü:Dteşekkürr ederm iyi gclr sesli gülyrm:D:D:D
- +1 yıl
Soran+1 yılahaha süper link en iyi cevap sizdiniz ciddn teşekkürr eder iyi gclr dilerm:D
- +1 yıl
iyi geceler tatlı rüyalar bende teşekkür ederim. yüzüstü uyu. zarar gelmesin.
Soran+1 yılahahaha yaa çok önemli beğenmez kmse dimi yaa mutlu oluyum diye dysn kalça normal olsa beğenen olur diye
- +1 yıl
gerçekten çok iyi. ele avuca geliyor işte. kadının zaten altı geniş üstü dar olmalıdır. sende birebir öylesin işte. mutlu ol zaten hakediyorsun şu durumda.
Soran+1 yılsaol o zamn teşekkürrlr mutlym:Dkendine çok cici bak iyi gclr bodrum:D
- +1 yıl
teşekkür ederim :) mutlu olman beni de sevindirdi. Bu durumda mutlu olmana mutlu oldum. Kalça konusundan sonra da romantik bir kapanış anca bu kadar olur. :D
sende kendine iyi bak sanırım İstanbul :)
Soran+1 yılyok izmit saol:Diyi gclr :D
- +1 yıl
iyi geceler Hodri Meydan 41 ci :D
Soran+1 yıl:D:D:D:Dbyess
- +1 yıl
hadi azat ettim :D
Soran+1 yıl:D:D:D:Dthanxs
- +1 yıl
:D x 25 you'r welcome
Soran+1 yılyaa sen kesn istanbullusun enerji tavan hiç durmuyo:D
- +1 yıl
yok istanbulu hiç sevmem :D bodrumu bilipdurumun?
Soran+1 yılnee:Dnerde yaşıyosun peki:D
- +1 yıl
tabii ki bodrum :D başka şehir mi var bu ülkede. Ha bir de İzmir var. gerisine bidon dök. yok dökme vazgeçtim sende yanarsın sonra. kalçanı kurtaramam bu mesafeden
Soran+1 yılhay yarabbim senn aklın başka bişyi çalışmazmı yaa:D
- +1 yıl
aa üstüme iyilik sağlık tabii ki hayat bundan ibaret değil. Bir de göğüsler var. ama orada sıkıntı yokmuş. benim branşımda ve departmanımda yer almıyor
Soran+1 yılo ne demek yani göğüsleri erkekler kalçalar gibi beğenir nasıl sen beğenmymsn:D
- +1 yıl
afedersin deliği yok o yüzden ikinci plana düşüyor. ama tabi cinsel esnada eller boş kalmasın diye oradan tutunulabiliyor. tutacak gibi yani. hani dolmuşlarda olur ya ayakt giderken yukardan sallanır. öhm şey. tabii ki çekicidir çok önemlidir.
Soran+1 yılerkeklerin yüzde ellisi için ilk planda göğüsler geliyor ama yüzde ellisi içinde kalça :D
- +1 yıl
yanlışın var :) % 50 direkt kalça diyor diğer % 50 göğüs + kalça diyor. yani o oran kalça %100 göğüs %50 :D
Soran+1 yılneden ilk başta kalça delik var diyemi ahaha:D
- +1 yıl
yok ya onun faydaları saymakla bitmez :D büyük iki yarımküredir. kasıkları doldurur deliği dardır ve fethedilmesi zordur fethettiğinde işlemesi 1 saate yakın zaman alır finali de mükemmeldir. göğüs ise ellenir emilir falan ön sevişme içindir. işlevi kalçaya göre düşüktür.
Soran+1 yılhay yarabbim açıklama çok bilimsel cidden çok işlevi varmış yaa hakkaten haa:D
- +1 yıl
tabii ki kıymetini bil. birde burada 19 luk ergenler nasıl küçültürüm diyorlar ya :D ibretlik. ilerde nasıl bir mirasa sahip olacaklarının farkında değiller.
Soran+1 yılbenmki normal yaa basenm var kalça herkes gibi yani:D
- +1 yıl
olsun büyür o ilerde. yaş 30 a geldiğinde bak bakalım nasıl olmuş :D
Soran+1 yıldoğru dysn zamanla büyüyomuş evlennce felan şimdiki kızlarn yani geneli normal yaa sıradan ama evlennce baya büyüyo:D
- +1 yıl
ters ilişkide bunu sağlıyor. kuyruk sokumundaki şeritte açılma oluyor ve kalça dolgun ve seksi hale geliyor. :D
Soran+1 yılayy iğrenç nyse salla şu konuları yaa boka sardı valla
- +1 yıl
hepsi bilimsel valla :D
Soran+1 yılama iğrençler:D
- +1 yıl
tabi saygı duyarım düşüncene :D
Soran+1 yılaynen yaa burdan çok konştk kanka soru sormak için üye oldm varya sırf:D
- +1 yıl
ne güzel işte. bende cevaplamak için üye olmuştum :D
Soran+1 yılne güzel:DD
- +1 yıl
bende birşey sorayım. gizli olmayınca ne oluyor :D şimdi farkettim gizli kullanıcıymışsın
Soran+1 yılbilmem çekinmeden yorum yapablysn o oluyo sanrm bak eklym seni snra sileriz burdan knsmtknsa az konşlm uyuyyum bn snra yaaD
- +1 yıl
aynen ya bende 01:13 ten beri uyuyacağım 03:27 olmuş. :D 2:14 saat fazla kalmışım. 2 saat neyse de 14 dakika çok koydu ya :)
Soran+1 yılekleme diyosn yani uyucam dysn o zamn gt uyu hadi ne duruyosn iyi gclr:D:D
- +1 yıl
ekleme kelimesini nerenden uydurdun diyecektim tam ve oradan uydurulanın da büyük bir uydurma olmasının muhtemel olabileceğini anladım. yok valla bir sigara daha içicem sonra uyuyacağım.
Soran+1 yılpkei o zamn başka sorularda görüşmek üzere bodrum bende kaçıyım iyi gclrrr:D:D
- +1 yıl
eklememeye bahane bulup kaçtı ayaküstü :D iyi bakalım başka sorularda görüşürüz 41 li iyi geceler :)
Soran+1 yıleklym diyen bendm zaten senden tepki görmeynce öyle ddm yaa ahaha iyi gclr:D
- +1 yıl
üzgünüm çene yaparken atlamışım :D eklersen sevinirim diye bir cümleyi ilk kez kullanayım o zaman :D yarım saattir iyi geceler diyoruz bence deme artık :D yatacağımız zaman yatarız
Soran+1 yılekledm kanka
- +1 yıl
tamam kanka kabulledim :)
Soran+1 yıloki:D
- +1 yıl
uyuyalım mı gari :D
Soran+1 yıluyu kanka hadi sen ben az daha soru cevaplaym uyucam eski sevglm geldi aklıma darlandım olurmu:Dsana iyi gclrrrrr
- +1 yıl
iyi bakalım. dağılır umarım kafan :) dağılmazsa yarın laflarık geçer :D
Soran+1 yıltamam kanka geçer geçer alıştm ben:Dbu siteyi dondrmadgm sürece laflarz tabkde hadi iyigc lr saanaa:D
- +1 yıl
tamamdır. iyi geceler o zaman dondurmadığın sürece :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun etmee. erkekler kalçası güzel ve dolgun olanları sever. benimde senin gibi bel ince falan ve sevgilim bayılıyor :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbebeim benim kalçam normal sıradan herkesnki gibi bitek basenim çok fazla dolgun üst tarafım full normal 90 61 92 ama kalçam dolgun değil öyle çok normal yani basenlerim fena dolgun yaa benim tek derdm o
Cevap sahibi+1 yıltamam besen işte benimde . üst bacak popo ile birleştiği yer . erimiyor ki lanet şey.
Soran+1 yılaynen lanet şey bıktım canım bıktım yaa
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
18Cevap
+1 yılZayıflayabilirsin zaten kilon biraz fazla en azında 10 kg fazlan var görünüyor düzenli beslenip düzenli yürü eriyecektir basenlerin-bacakların kalınlıgı; bazı kaslar genetik olarak normalden fazla gelişiyor bu yuzden kaslarını yorucu antremanlar yapma sadece yürü yag fazlanı azaltabilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılyürücem evet saolun=(
- +1 yıl
Şeker yağ un bunları azalt hatta kullanmazsan daha iyi. meyva sebze bol su iç 2 ayda gider rica ederim
Soran+1 yılinş.yapcam hepsni saolun yaa
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. bence çok fazla abartmış içinde bunu.. yanaş rahat ol..
010 Yorumla
Soran+1 yılçok abarttım cidden ama napıym işte=(
Soran+1 yılama kalçam normal basenim fazla belim incecik göğüslerimde 90 yüzümde güzel tek basen beni bitiriyor erkekler alay ediyoya bacağı kalın kızlarla o yüzden =(
Soran+1 yılevet topuklu gydğmde herkes bakıyor ama ben alay ettklri için baktklrni sanyrm kafam yerden kalkmıyo sokakta takıntlym anlıcagnz saolun erkekler fiziğe çokda takılmyrmş onu öğrendm sevndm teşekkürrlr yorumlar için:D
Soran+1 yılyaa valla çok rahatladm birazckda olsa özgüven geldi bana saolun teşekkürr ederim kendinize cici bakın iyi gclr:D
Soran+1 yılsizede iyi gclr:D
kafanı karalayarak bir foto koysan daha net bir açıklama yaparız aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef=(
+1 yılgit spora. yüzün güzelse zayıfladığında nasıl bir afete dönüşeceğini düşün. o zaman sen o çocuğa değil o sana gelir. yüz verme lütfen.
013 Yorumla
Soran+1 yılcidden güzel göğüslerim belim süper incecik 61 belim düşün kalçam normal ama herkesnki gibi ama basenim tüm üstteki inceliğimi bitiriyor şişmanmışım gibi durduruyo tüm yağ oraya toplanmış kaslı gibi bide her gün yürürüş yapsam zayıflarmı bu basen=(
- +1 yıl
koşacaksın yürüyüşle geçmez. koşacaksın. BAK BÜYÜK YAZIYORUM KOŞACAKSIN.
Soran+1 yılkoşcam her sbh 7de bir saatt
- +1 yıl
1 saat mi? sen 1 saat koşacaksın ve kilo vereceğini sanıyorsun öylemi. 1.30 saat yap onu. o da yolda ölme diye söylüyorum yoksa normali 3 saat.
Soran+1 yıltamam 1.5 saat her sbh koşcam=(
- +1 yıl
ha koştuktan sonra hemen yemeğe saldırma. sadece hafif bir kahvaltı yap. 1 saat koş sonra bayılırsın beddua edersin.
Soran+1 yılöyle yapcm haff bir kahvaltı snra bir satt snra koşarm
- +1 yıl
aferin sana. şimdi uyu 7 de yoksa kalkamazsın.
Soran+1 yılkalkarm çok gaza geldim zayfltcm saolun yorumlar için
- +1 yıl
burada tek ben varım.
Soran+1 yılevet saol :D
- +1 yıl
sen de sağol iyi geceler. sana güveniyorum.
Soran+1 yılbende bana güveniyorum iyi gclr:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanas bence sorun deıl ya ne kadar buyk olsada sahsen bana sorun olmazdı guzelsen eer konusmadan guzel nazık bı ınsana benzıo erkek kabul eder bence
05 Yorumla
Soran+1 yıltek sorunum basenlerim çok kalın ama popom normal yni herkesnki gibi tek bacak dolgun belimde incecik 61 düşün göğüslerimde 90 ve dik güzel yüzümde güzel tek sorun basen işte çok utanıyorum çocuktan varya=(
Cevap sahibi+1 yılutanma bence gıt yapıstır unutma yakalsırsan kaybetcek bısey yok en azından kazanma ıht var hıc yanaşmassan dırek baştan kaybetmıs oluosun dene nolcak olmassa olmaz ydenemekten ne gelır
Soran+1 yıldoğru diyosun çocukda benden hoşlanymş ben yanaşamıyorum kendmi onun yannda ezik gibi hissdyrm sırf basenden kaçıyrm çocuktn o yüzden konşmak istedi özgüvensilktn konşmak istemedm geçştrdm düşün=(
Cevap sahibi+1 yılsankı duzeltemıcen bişey boy değil guzellık değil amk duzeltırsın basenlerı ne var bunda bu kadar zor 1 haftanı almaz ıyı calısmayla ıyı koşuyla
Soran+1 yılçalışcam zayfltcm kesn kararlym
+1 yıl:D liman mubarek yanaş yanaş :D lan seni seven böyle sevsinn :D
01 Yorumla
Soran+1 yılinş.=(
alay ederse orta parmak çıkart ve yürü. en azından cool olarak yırtarsın panpas
03 Yorumla
Soran+1 yılinş.etmez özgüven sıfır yaa hep bu şekilcilik yüzünden yedim bitirdim kendmi özgüvenmi düşürdü erkekler=(
Soran+1 yılgelmezde düşünsene bir sürü incecik kız var adam demez mi benm kız arkdşmn bacakları kalın şunlra bak diye =(
güzelim erkeklerin arayıpta bulamadığısın neyi kafana takıyorsun yaa daha ne istiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılama kalçam normal basenim fazla belim incecik göğüslerimde 90 yüzümde güzel tek basen beni bitiriyor erkekler alay ediyoya bacağı kalın kızlarla o yüzden =(
Soran+1 yılsaol teşekkürrlr mutlu oldum yaa psikolojm yerlerde valla
Soran+1 yılabim yaşındasınız içiniz ablalarımıza geçsin lütfen:Diyi gclr
+1 yıl:p bende gençken saçlarım vardı simdi seyrek. kendinle barısık ol al gitsin :p
09 Yorumla
Soran+1 yıloluyomda işte özgüven sıfır oluyo
- +1 yıl
yk yk ablacım bisi olmaz (: ölcü bu terazi bu. bak keyfine sen.
Soran+1 yılsaolun çok dikkat edylr insanlar şimdi bunlara malesef o yüzden takyrm aşık olmasm umrumda değilde işte saolun
- +1 yıl
boşver be ablacım insanları (: insanlık olsa dikkat etmezlerdi zaten. ;)
Soran+1 yılhaklısın=(
- +1 yıl
sende (:
Soran+1 yılsaol yorumlarn için:D
- +1 yıl
sorun değil, keyfine bak. (:
Soran+1 yılsizde iyi gclr:D
+1 yıltam ölçüleri alalim.. basen geniş derken ne kadar geniş
013 Yorumla
Soran+1 yıl90 61 92 ölçülerim basenlermde hadisenn zayıflamdn önceki kalın bacaklarnn aynısı basen işte=(
- +1 yıl
himm daha ne istion iyimişsin ama görmekte lazim işte
Soran+1 yılama kalça normal basen kalın inş.eritirm basenide saolun
- +1 yıl
esmer misin
Soran+1 yılhayır beyaz tenli kumral dolgun dudaklı balrengi gözlü biriym=(
- +1 yıl
hiiim o kadar güzellik içinde basenlere taktin :) saçlar nasil peki
Soran+1 yılkalçamda kıvırcık dalgalı ama arada düzde yapyrm beybiface denilen tiplerdenm yani ama basen önemli malesef:D
- +1 yıl
himmm bilmiorum bu kadar taktiğina göre var demek ki bişe basen basen diye tutturmussun memeler güzel saçlar dudaklar ten felan ama kilonun %50 si basen sanirim :)
Soran+1 yılaynen kilonun yüzde ellisi basen işte:D
- +1 yıl
walla o zaman durum vahim ama nasi 90 61 92 olabilio enteresan merak ettim kiz resmini felan bir yollasanda bu konuya bir açiklik versek :)
Soran+1 yılmalesef bu durumda foto yollanmaz :Dzayflym bi:D
- +1 yıl
tamam zayiflayinca yollamayi unutma :)
Soran+1 yılolur:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılArmut gibi misin ? Bu arada öyle olması daha bir güzel neden çekiniyorsun. Bi'şey demezler.
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır işte kalaçm normal basenlerm fazla belim incecik kum saati diyolar göğüsler dolgundiköyle
Cevap sahibi+1 yılNeden üzülüyorsun ki basenlerin büyükse bence çirkin durmuyor böyle insanlar.
Soran+1 yılsaolun teşekkürrlr yorumlar için herkes öyle dedi mutlu oldum cidden
Cevap sahibi+1 yılBende sevindim önemli değil.
Soran+1 yıliyi gclr:D
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler sana da iyi geceler.
Ben olsam bisiklet sürerdim.
03 Yorumla
Soran+1 yılyürücem koşcam sbhlrı olmazmı oda
Soran+1 yılyokuş tamam sbh sürekli yokuş çıkarm saolun
+1 yılbasen cekici görünür meraklanma fazla abartıyon
015 Yorumla
Soran+1 yılkalça normal ama tek basen kalın hadiseyi düşün üst nasıl ince kalçada normal basen bitek maşallah
- +1 yıl
olsun yemekte salca kadında basen kalca
Soran+1 yılmalesef öyle işte=(
- +1 yıl
ama kötü değil ayrıca cok sexy
Soran+1 yılöylede işte alay edende çok oluyor bak hadiseye basenleri yüzünden duymadığı laf kalmadı kadın ne yaptı etti basenleri zayflttı kalça yok onadada aynı işte fiziki yapımz onla bidon bacak işte bende=(
- +1 yıl
meyve veren agaç taşlanır , inanma o alaylara erkeler baseni sexy bulur , ne yapıcan sen elalemin dedigini gel sen bana inan bu yaşta adam yalan konuşurmu , hem o basenlerin yaradıgı bir iş var bilmessin sen
Soran+1 yılne ki o iş=(aynen zayıf isterler dolgun kızları beğenrler bu erkekler hangi kafada anlamam
- +1 yıl
yeni nesil baya kafadan gidik ne anlarlar kadından , o işide burda asla yazmam biraz ley neyse boşver
niye sen hiç gülmüyon bakıyım hee
Soran+1 yıltamam saolun anladm ayıp bşyler boşverin o zamn kalsın saolun yorumlarnz için iyi gclr:D
- +1 yıl
işte anladıgın yeter sana , iyi geceler, daha sapık muamelesi olmadan bir ugurlama yapsan daha iyiydi, ne yani yazdıkta fenemı ettik hayret bişey ya , yazada kabahat , gülme sakın sen agla bence daha iyi
Soran+1 yılyaa ben kötü bir uğurlama yapmadm ki yahu neden ağlayım ama:Dgüzel demiştinz basene şimdi kötü diyosnz ağla diye:D
- +1 yıl
sanki yaz desen yazıcaktım , öyle bir cümle kurdunki sanki ben sana bunu anlatmak için yazmışsım gibi neyse boşver birdaha zaten asla bunun gibi sorulara cevap yazmıcam , yani içeriginde cinsellik olan manadaki şeyler yazmıcam , keşke bir işe yarıyor yazmasaydım
Soran+1 yılyaa ben normal yazdımda netde olunca işte sanki bozuk yazmışım gibi olmuş yapmayın yaa cidden düşüncelernze çok saygı duydum saolun gerçktn =(
- +1 yıl
tamam
Soran+1 yıliyi gclr sizede...
vahhhhh ben ölemmmmmm :D
012 Yorumla
Soran+1 yılbendeeee
Soran+1 yılbenden hoşlanymş bende ama kaçyrm basenlerm yüzüden özgüvenszm benmde yüzüm güzel fiziğimde çekici genel olark ama basenlerm maşallah işte çocuğa az kalrm diye takntı yaptm aldatr falan diye kendmi çekyrm işte olmaz ddm o yüzden=(
Soran+1 yılişte düşünmek için kaçtım sırf basen yüzünden çocukda gidermi blmyrm :D
Soran+1 yıldoğru diyosun ama millet kalça olsun göğüs olsun basen olmasn diyor yaa baksana ama boşver yüz güzelse yeter dimi genede
Soran+1 yılyaa çok doğru keşke herkes böyle düşünse teşekkürrlr sizede yorumlar için:D
Soran+1 yılaynen yaa teşekkürrlr size gerçktn saolun inş.öyle biri çıkar o zamn karşıma=(iyi gclr size..
1:60 olupta 90 kg olanlar düşünsün
03 Yorumla
Soran+1 yılayy allah korusun ama buda orantszlk işte düşün kızın üstü incecik bel hiç yok ince bacağa gelyosn şok:D
Soran+1 yılbende valla yazık yani
+1 yılbisiklet sur (bence) turkıye turu yap işe yarar
03 Yorumla
Soran+1 yılinş.koşcam her sbh
- +1 yıl
bisiklet sür bisiklet dene bak
Soran+1 yılsürcem sürekli valla saolun.
yanaş ya fizik önemi nereye kadar
04 Yorumla
Soran+1 yıldalga geçer mi erkekler böyle bişiyle
Soran+1 yılbitek basendende dimi bide yüz güzelse kurtarmazmı
+1 yılhemen yanaş çocuğa hatta şimdi yanaş bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılsen az önce yorum yaptn ki bana:D
- +1 yıl
eksik yapmişim
Soran+1 yılehehe:Dteşekkürrlr o zamn gitcm söz iyi gclr:D:D.D:D
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!