İlk yazdığım soru biçiminde olmadığı için kaldırıldı yeniledim?
Görüşleriniz nedir?
Görüşleriniz nedir?
Kızlara güvenim çok azaldı maalesef. Gel de gönül rahatlığıyla evlen şimdi, hadi bakalım!!! Napçaz şimdi aaha, yatçaz şimdi aaha... (Nazan Öncel'in Erkekler de Ağlar şarkısından)
anlattın mı eşine vurdun mu yüzüne onun sana yaptığını
Günlerdir kendimle mücadele ediyorum çok yakın arkadaşımdayım direkt pazartesi davayı açıyorum kendisinede telefon açtım şu an yüzüne dahi bakamam onun ağlamaya başladı inkar da edemedi gerçekler çok net öyle yani hayat çok zor
geleceğine bak abim boşver Allah yardımcın olsun çeksin cezasını
madem aldattığını biliyordun neden evlendin
Sonra öğrendim evlendikten sonra
sevgiliyliken mi aldatmış sizi
Evet maalesef
kim soyledi
Tesadüf eseri öğrendim çocuktan al haberi durumu oldu olay karışık ve uzun baya bir isim duydum sonra sağdan soldan bazı söylentiler geldi kulağıma durumu araştırdım bahsi geçen kişiye ulaştım o kişi benimle alakası kalmadı evlenmiş dedi ben bana her şeyi anlat dedim ilişkiniz ne zamandır vardı vs bir şey anlatmadı pek evini buldum çevrem biraz geniştir neyse kapısına kadar gittim çünkü şüpheyle yaşayamazdım neyse adam madem kapıma kadar geldin gerçekler acıdır dedi ve çok konuşmaya gerek yok al mesajlar fotolar dedi benimle evlilik planları yaparken başka adamlada ilişkisi var mesajlar öpücüklü fotolar buluşalım aşkımlar seni seviyorumlar vs
geçmiş olsun berbat bir durum olsa gerek ama sen yine de esinle konuş
Geçer mi bilemem ama telefon açtım yüzüne dahi bakmak istemiyorum çünkü ağladı inkar da edemedi pazartesi boşanma davası açıcam bununla yaşayamam evlilik çocuk oyuncağı değil
elbette hakkınız da hayırlısı
İnsan yıkılıyor ama güçlü de olmam lazım teşekkürler 100 insana sorsak 99'u bununla evlilik yürümez der sanırım
Cevap
2Cevap
Sanki. bizim. dememzle. fikrin degiscek
evlenmeden önceki olay sizi baglamasin
Benimle evlilik planları yaparken başka birisiyle de beraber yatmış başkasıyla nasıl bağlamasın?
Son durum nedir? Ne yaptın? Çözüldü mü mesele?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar