Eşimin nişanlıyken beni aldattığını düşünüyorum, ondan boşanmalı mıyım?

Eşim ne yazıkki ayak üstünde kırk tane yalan uyduran birisi çıktı yani biz farklı şehirlerdeydik yanıma sürpriz yapıp bir anda 6 saatlik yolu bitirip geliyordu o süre zarfındada sohbet edip konuşuyorduk zerre şüphe etmiyordum ona göre yalanı masumca bir şey amacı sürpriz olduğu için. fakat benim için çok yalan konuşan birisi olduğunu hissediyorum herneyse biz nişanlıyken İstanbul'a gitmişti ben aramadan bile o beni aradı felan ama her zamanki gibi değil farklıydı ve zaten benim rizami almadan arkadaşlarinin yanına gitmişti kavga çıkmıştı normalde telefonunu her aradığımda açan adam o gün bir anda aradım konuştum sonra rizami almadan gittiği için şüphe ediyodum tekrar aradım ilk defa 1 saate yakin açmadı ulaşamadım geceleride uykum var dedi uyucagi zaman telefonunu bilerek aradığımda meşgul idi bir egitime de gitmisti eğitim sayfasını kurcalarken foto paylaşmışlar boynunun çok aşırı kizardigini gördüm sivilce vardı o yüzden öyle oldu dedi ve 2 aydır evliyim aklıma o tarihlerin harita ziyaretlerini kurcalamak geldi sürekli bir otele gidip gelmiş ama başka bilgiye ulaşmam mümkün değil aldatıp aldatmadigindan emin olmak istiyorum ne yapmam lazım

Eşimin nişanlıyken beni aldattığını düşünüyorum, ondan boşanmalı mıyım?