Eşim Geçen gün beni aldattığını itiraf etti. O kadar üzüldüm ki anlatamam beynimden kaynar sular döküldü sanki. çok seviyorum bana nasıl böyle bir şey yapar aklım almıyor. Ne af diledi ne başka bir şey. Hiç pişman bile değil. Yüzüme baktığı yok yatağıma gelmez aynı evde iki yabancıyız sanki. Ònceden böyle değildi çok severdi beni. Tırnağım kanasa dert edinirdi kendine. Birden bire böyle nasıl değişti? Aldattığı kişi ise en yakın arkadaşım aile dostum du. Meğersem yılanın biriymiş. Baba evine dönemem kaçarak evlenmiştim benimle konuşmuyorlar bile. Allah aşkına akıl verin ne yapacam bilemiyorum
Cevabın nedir?
Dönemem diye bişey yok. Hata etmişsin ama babanın evine dönmekten başka çaren yok. Kızarlar döverler belki ama anadır babadır yapacak bişey yok. Kaçarak evlenmek memleketin en cahilce ve barbarca işlerinden biri. Keşke bunu yapmasaydın. Seninle kaçmak istemesi ya da kaçması zaten karaktersiz olduğunun belirtisiydi. Anlamalıydın. Bir baba için kız çocuğu öyle değerlidirki ayağına taş deysin istemez. Erkek çocuktan daha farklıdır. Babanı çiğneyip bir adamla kaçman emin ol o babanın ömrünü en az 10 yıl kısaltmıştır. Ne kadar üzüldüğünü anlayamazsın. Ama yapacakta bişeyin yok git babanın dizinin dibine otur. Bugün bu hareketi yapan adam yarın başına daha beterlerinide getiricektir. Üstelik özür bile dilemiyo ki dilese bile bişey değişmez.
Sana birde tavsiyem haremlik selamlık nedir bir zahmet öğren kardeş. Bunu öğren ve başına gelen olayla bağdaştırmaya çalış mevzuyu anlıcaksın.02 Yorumla
Soran+1 yılBen ona karşı tüm sorumluluklarımı yaptım hiç eksiksiz. Eve gelince yemeği hazır olur, güler yüzle sevinçle karşılar, bir sözünden çıkmaz, her isteğini yerine getiririm. Bırak bunları ayaklarını bile yıkardım. Asla sırt dönmezdim. Haremlik başka nasıl olunur?
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Ah ah neden böyle erkenden evlendin aşkın gözü kör derler. Keşke kaçmasaydın diyemem. Eğer bir işin varsa ya da çalışabiliyorsan evden gidebilirsin. Yok değilse eşinden nafakalı boşanma talep edebilirsin evde sana kalır. Belli ki eşin biraz zorla evlenmiş. İnsanların erken evlenmesi pek doğru değil maalesef güzel kardeşim. Allah yardımcın olsun. Ama seni aldatan biri ile günler geçirmek hiç kolay değil. Lütfen bir an önce ayrıl ve gönlünü ferahlat. Normalde evli kalın derdim ama bu durumda yapacak bir şey kalmamış. Cidden çok üzüldüm :(. Umarım bir şekilde hayat sana güler de seni seve biri ile arkana baktığında gülüp geçeceğin kadar önemsiz bir hal alır bu durum. Baba evinede dönebilirsin bir baba kızına tapar. sonuçta kızısın korkma. Hoşçakal. Tekrar Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılHemen bir aile terapistine gitmelisin. Ona hiç önem verme sevdiğini belli etme. Görmezden gel ilgilenme. Eve geldiğini bile görmemiş gibi yap. Doktora başvur şimdi biz ailenin durumunu vs aranızda ne yaşandı da böyle oldu bilmiyoruz. Dr. a herseyi anlatırsın o sana ailenle nasıl iletişim kurmanı ya da eşin olucak o midesizi akillandirmanin yolunu ya da ayrılıp kendi ayaklarının üzerinde nasıl durman gerektiğini çok iyi anlatır
Durumuna gerçekten üzüldüm bende bir benzerini yaşadım. Dostlarıma güvendiğim kişilerin önerilerini aldım hep. Keşke sadece en başından bir hekimle gorusseymisim. Aylar sonra gittim Dr. a destek çok iyi geldi... direk hiç vakit kaybetme tam simdi iyi bir hekim bul ve randevu al25 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel öneriniz için bende deneyeceğim
- +1 yıl
Bu arada aldatildigina dair kanıt bulursan sözle değil yazılı ya da sahid gibi büyük bir miktar tazminat alabilirsin. Kendi ayaklarının üzerinde durabilmen için ilk adım bu olur senin için
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama bunu yapamam, kıyamam o kadar
- +1 yıl
Bende kıyamadım kıyamamıştım 😂😂. Şimdi gülüp geçiyorum yaklaşık 3 yıl oldu. Ama benim ailem sahip çıktı. Gelip onlar aldılar beni hatta. Sen iyi düşün. Mutlaka tazminat al. Ve kendi ayaklarının üzerinde duracaksın bu senin için gerekli
Soran+1 yılTeşekkür ederim sozlerin iyi geldi azda olsa😇
Önce bir otur düşün bu adam pardon adam değil yüzssüz seni “aldatmış” sana kıymış, senin duygularınla oynamış bide çok notmal bişeymiş gibi sana gelip söylemiş.. sen hala kıyamam diyosun olabilirmi böyle bişey? Kıyıcaksın bu gibi insanlara kalbini kırmış bikere senin.. yerinde olsam alırım eşyalarımı yüzüne tükürür çıkar giderim boşanma davasıda açarım. Tazminatımı da alırım. Babamın evine.. annen de babanda sana dahip çıkar merak etme hata yaptım siz haklıydınız dersin. Af dilersin. Onuda Allaha havale et Allah ona napıcağını bilir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ayaklarının. Üstünde dur gadasi
00 Yorumla Kaçarak evlendiğin için dönemeyeceğini biliyor. Rahatlığının sebebi budur. Ailen kaçmış olsan da seni atacak değil. Gidip konuş durumu anlat ve kabul ederseniz dönmek istiyorum diyerek konuşmalı ve evden ayrılmalısın. Emin ol kaybetme korkusunu yaşadığı zaman tutuşmaya başlayacaktır. Seviyor olsan da sana tavsiyem asla geri dönme çünkü aldatan daima aldatır. Birine 2. şans vermek ilk sefer az yaptın ikincide daha çok yap demektir...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanim bak simdi , bu pisligin gozunu korkut terket git , ailenin yanina git, eyer durumun varsa calisiyorsan ev tut kendine idare et hic bosa uzme kendini parcalama bu pisman olcak bunlarin hepsi ayni, sen KADINSIN guclusun herseyin ustesinden gelirsin o kopek gibi giden it gibi geri doner cocuklariniz varmi? bosa gitsin salagi
14 Yorumla
Soran+1 yılÇocugum yok
- +1 yıl
Kendini baştan aşağı yenile, aklını al kocanın, otur konuş bende ne gibi bir eksiklik gördünde başka bir kadına ihtiyaç duydun diye sor. Nasıl bir kadın hayâl ediyorsun de, değişebilirim diye açık kapı bırak. Evliliklerde maalesef monotonluk oluşuyor,
amaaan beni beğenen beğenmşş mantığı maalesef neşter görevi görüyor, sabırlı ol. Boşan diyenlerede aldırma, emin ol evde dayak yiyen tipler intikamsı cümleler kurar, zor gününde hiç birini bulamazsın yanında!!! Değişim tavsiye ediyorum, unutma! kadın kocasının sokakta eşi, mutfakta aşçısı, yatakta fahişesidir, klasik Türk kadını bunu ba-şa-ra-mı-yor...
Soran+1 yılGüzelim ama bakımsız da değilim.
Cevap sahibi+1 yılsen ne sacmaliyorsun turk erkegi asil bir bok basaramiyor turk kadina kocasina bagli olur turk erkegi evlensede evlenmesewe gozu disarda herzaman serefsizsiniz herturlu
Boşanmalısın tabi ki. Baba evine dönersin neden dönmeyesin baban o senin canın kanın seni öyle görmeye dayanabilir mi? İşte hep bu yüzden kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli, bu yüzden ekonomik özgürlüğünü eline alabilmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyorlar kaçarak evlendim eşim yüzünden onları ezdim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşının ailesiyle konuşmayı dene
Bir şeyler yapmazsan durumu kabullenirsen resmi nikahlı eşi olursun arkadaşında metresi
bir gün durumu kabullenirsen yatakta grup tekliflerini bile kabul edebilirsin.
Bir şeyler yap
Ailenin yanına gitmemen daha iyi olur.
Ailen bak biz haklıyız bizim sözümüzden çıkma gibi saçma sözler söyler birde bu hiç çekilmez
Burada senin suçun yok eşinin gelecekteki halini tahmin edebilecek kadar ileri görüşlü olmayabilirsin bu gayet normal bence
Şuanda yapman gereken hem boşanıp hemde bu durumdan en iyi şekilde kalkmak olmalı bu da olsa olur gibi şeyler deme sakın başına ne gelirse gelsin kararlı dur. Haklısın hemde %90 bile değil %100
bu durumu bir şekilde kullan %100 haklılığını kaybetmeden
Bu arada işin ekonomik durumun nasıl?
İşin varsa bu iş sevdiğin bir iş mi?00 Yorumla
+1 yılSakın öfke ile intikam almak için aldatmaya kalkma büyük günah hem aldatan kişi karakterini kaybetmiştir onlardan olma, ama ayrılmanı tavsiye ederim bir kere yapan bir daha yapar ve pişman bile değilmiş vaktini onunla harcama iş bul çalış hayatını kur kimseye muhtaç değilsin biraz güçlü ol
10 Yorumla
+1 yılBüyüklerini dinlememenin Sonuçları Allah Yardımcın Olsun Yapacağın birşey yok şimdi sana bazı gerizekalılar diyecekler ki sende aldat sakın onları dinleme. KAYBEDERSİN
34 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatmam deselerde onun gibi yapamam
- +1 yıl
çünkü seviyorsun. ve körmüşsün
Soran+1 yılMalesef oyleymisim 😔
- +1 yıl
öyle bir kör oluyor ki insan anlatamam göz göre göre oluyor birde çok kötü birşey kaynar su döksen kafandan daha iyi aldatıldıhgını öğrenince..
+1 yılBence önce ayrılma sende onun gibi çevrendeki erkeklere samimi ol telefondan felan mesajla ama kocana gösterme o zamanla belki seni kıskana bilir ama hiç bir şekilde tepki vermiyorsan ayrıl diyebilirim arkadaşım senin kararın Aldatılmak çok kötü bir şey bir arkadaşımdan biliyorum :(
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle hiç bir şeyi çaktırmamalısın. Boşancağını vesayre. Bunlar elbette buluşuyorlar. Takip et fotoğraf falan çekebildiğin kadar çek. bir ara da kocanla konuş. Beni cidden aldattın mı? Falan diye sor. Tabii bunlar da ses kaydı için. Yakalanmazsan avukatın da iyisi denk gelirse dava sende. Çocuğunuz yok sanırım ama yüklü miktar da para alırsın.
00 Yorumlaİşin gücün mesleğin varsa gücüm. Sıkıntın yoksa Kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorsan Eğer hemen boşa Ama bunların hiç biri yoksa kendini maddi anlamda biraz düzene çektikten sonra is v. S. Gibi ondan sonra boşa Seni aldatan bir kez daha aldatacak ki bu pişman bile olmamış
00 Yorumlasenin açından bakılınca;hemen kestirip atman zor, maddi özgürlük yok , adamın umrumda olmasan bile, ailene resti çekmişsin geriye de dönemezsin iyi düşün, en doğrusu çocuk da varsa iş bulup önüne bakıcan. Hiçbir insan öylesine girmiyor hayatımıza; kimileri ceza, kimileri bela, kimileri imtihan, kimileri ise armağan! güçlü olmayı öğrencen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 988 cevap paylaştı. Kendi ailenle değil onun ailesiyle konuş. Hatta boşanmak istediğini eşine söyle belki ondan daha iyisini bulursun şerefsizle daha ne kadar geçinebilirsin ki?
30 YorumlaHaremlik selamlık erkek ve kadınların ziyaretlerinin ayrı odalarda olması. sohbetlerin bayanların bayanlarla bayların baylarla olması.
Arkadaşım ilk önce evlilik danışmanı veya psikologa git. Kocana açık açık sor kusurun var mı yok mu. veya sen de beğenmediği neler cevaplar sen de düzeltir de aranız iyi olursa ne ala olmazsa da kendini yıpratma. Rabbim sana ne kapılar açacaktır00 Yorumla
+1 yılböyle bir erkekle yaşamaya devam edersen hayatın zından olur kendıne haksızlık etme güçlü ol ve boşan tazmınatla ondan aldığın tazmınatla kı bu senın hakkın kendıne yenı bır hayat kur kendı ayaklarının üstünde durabıleceynı ona kanıtla güçlü dur ve geleceyne bak allah senın yardımcın olsun inanki çök üzüldünm okuyunce
00 Yorumla
+1 yılseni aldatıyorsa..
ne yapacaksa başka yani. ki sen kaçarak ona bu hakkı vermişşin
ona mecburmusun gerçekten bir düşün bakalım
değilsen boşan00 YorumlaOncelikle selam canim bak simdi benim moralimde bozuldu yemin ediyorum allahin uzerine erkekler hep boyle sadece sen degilsin aldatılan kadin ne anliyorlarsa karilarini aldatmaktan yazik gunah insan helaline boyle seyler yapar mi ya allahtan korkulari yok demekki ne gelirse arkadastan gelir zarar senin arkadaşta tam bir o*****puymus
164 Yorumla
Soran+1 yılHayır evli değil boşanmıştı eşinden benden büyük arkadaşım 3 yaş
Soran+1 yılİstanbul da yaşıyorum hasret ismim
Soran+1 yılSoğuması için tek bir neden bile yok ama her türlü hizmetimi eksiksiz yaparım. Gülerek neşeyle karşılarım eve gelince ayaklarını bile yıkarım
Soran+1 yılHayır yok çocuğum. Neden sadece ona verdiğim değerdi hepsi sevdiğim için hizmetimi eksiksiz yapmak istedim benden memnun olsun, razi olsun, daha da sevsin istediğim için yaptım
- +1 yıl
Keske yapmasaydin dedigim gibi esinin gotunu fazlaca kaldirmisin buyuzden de seni senin arkadadinla aldatiyo ben senin yerinde olsaydim arkadasini bir guzel dover dim yermisin yemezmisin hasret senin gibi guzel bayanlara icim gidiyor esin serefsizin onde gideniymis valla sen guzel degilmisin hasret
Soran+1 yılGüzelim.. arkadaşım olacak kız Allah yaratmış ama güzel de değil buna ragmen onula oldu
Soran+1 yılOynak biri böyle hal ve hareketleri erkeklerle arasına mesafe koymaz. Ama inan hiç böyle bir şey aklimdan gecmezdi
Soran+1 yılYanı sorardı ne zaman gelcek eve falan gibisinden ama şüphe uyandırıcı bir tavrı yoktu
Soran+1 yılHayır gelmiyor ben yaptığının hesabını sormadım bile Belliki eşim gelme demiştir geldiği gittiği yok geberrsn zayn umrumda olmaz
Soran+1 yılHayır değil geç geliyor 10 gibi
Soran+1 yılOndadır başka nerde olacak 6 da paydos ediyor saatler sonra eve geliyor
Soran+1 yılMalesef kaçarak evlendik
Soran+1 yıl23 yaşındayım
Soran+1 yılSence?
Soran+1 yılPek almaz evdeyken
Soran+1 yılHayır bilmiyorum
Soran+1 yılBana göre dünyalar yakışıklısı
Soran+1 yılAma bunu hiç bir şekilde sorun etmediğini söylemişti daha önce
Soran+1 yılYok hayır kufur etmesen eşime
+1 yılZor bir durum. Boşanmak en iyi seçenek gibi duruyor. İyi bir avukat bulursan tazminat, nafaka vs.. gibi şeyler de alabilirsin.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen annemle babamın olayı ya.. boşan bence başka bir çare yok kendi annemden örnek vereyim şu an düşman gibi yaşıyorlar aynı evde huzursuzluk var boşanacaklar yakında ve çocuk oluncada çocuk çok etkileniyor piskolojisi bozuk oluyor filan.. ailenle konuşmak için hiç şansın yok mu canım? :( çok üzüldüm anlıyabiliyorum
00 Yorumla
+1 yılÖnce o kadına dünyayı dar ederdim ve boşanmak kocana ödül olur pislik adam
20 YorumlaÖnce kendine sor eşim beni niye aldattı sebebini öğren bilemezsin. Belkide suç sende onu bu yöne iten sen misin bunu bul sonra yargi la. yorumda çoğu kişi aldat sende demiş bekar oldukları belli sen önce bir sor kendine sonra karar ver seven erkek kolay kolay aldatmaz.
00 Yorumla
+1 yılSen yapsan onun tepkisi ne olurdu? Onu düşün ve öyle yap. Ailende seni afeder sokakta mı bırakacaklar yani. Öyle de olsa korkma sıfırdan bir hayat kurabilirsin tek başınada
10 Yorumlakalabilecegin bir arkadasın varsa bir süre onda yaşa ve bir işe girip boşanma davası aç ayaklarının üzerinde durmalısın
10 YorumlaAile sozu dinlemeyip kacarak evlenenlerin hazin sonu iste ama sana bir taktik verim civi civiyi soker sende aldat ortalikta cok yakisilli iyi karakterli arkadaslar var mesela onlardan biride benim
00 Yorumla
+1 yılboşan bir defa yapan ikinciyi de yapar üçüncüyü de. pişmanlık duymaması da ayrı kaygı verici nokta. üzüldüm gerçekten. babanın da gönlünü almaya bak bu arada
00 Yorumla
+1 yılÖzellikle çocuğun yoksa hiç uğraşma gerekeni yap öncelikle ailesiyle konuş durumu açıkla, sonra kendi ailen ile aranı düzeltmeye çalış. Yarın daha geç olabilir
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir durum. Boşanma şansın yok sanırım. Anne baba rızası alınmayan evliliklerin sonucu çoğunlukla bu oluyor. Önce anne ve babandan af dile. Onlar seni affederse sıkıntının çoğu kısmı düzelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden aldattığını sor. Tekrar olursa aldatarak karşılık vereceğini söyle ve blöf yap. Ama inandırıcı ol. Bence bir iş bul ve ekonomik özgürlüğünü kazan.
037 Yorumla
Soran+1 yılYüzüme bile bakmıyorken umursar mi sence aldatacağımı söylesem?
- +1 yıl
Bence umursar. Ya da aldattığını düşündürecek bir şeyler yap.
Soran+1 yılNe gibi hiç rol yapmayı beceremem de
- +1 yıl
Başkasıyla konuş. Mesajlaş. Aldattığından eminsen video kaydı da al bu arada. Ama neden aldatıyor diye bir sor. Erkek hatalıysa kadın da %100 suçsuz değildir.
Soran+1 yılEminim çünkü itiraf etti kendisi ben şüphelenmemiştim durduk yere beni aldattığını söyledi.
Soran+1 yılAldatmanın ne gibi bir nedeni olabilir ki
- +1 yıl
Sormadığına göre umursamadığını düşünmüş.
Soran+1 yılGözyaşlarım bence yeterliydi o itiraf ederken gözümden süzülen her damla onu ne kadar sevdiğimin ne kadar üzüldüğümün bir göstergesiydi.
- +1 yıl
O zaman sen de taarruza geçeceksin.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Herkesin zayıf noktası vardır. Onu biliyorsan gerisi sende.
Soran+1 yılNe gibi zayıf noktalar tam anlamadım
- +1 yıl
Onun sana karşı eksik olduğu noktalar yok mu?
Soran+1 yılNe gibi eksik noktalar?
- +1 yıl
Cinsel olabilir ya da sana muhtaç olacağı durumlar olabilir.
Soran+1 yılO konuda hiç sırtımı dönmedim ona aldatması gerekn tek bir şey bile yok. Bana muhtaç olacak ne olabilir ki
- +1 yıl
Bunu konuşmadan bilemezsin. Sırtını dönmemiş olabilirsin ama belki de o farklı şeyler de bekliyor olabilir.
Soran+1 yılNe gibi daha ne yapabilirim ki onun için ne bekleyebilir
- +1 yıl
Böyle çözüm bulamazsın. Aldatan kadınların neden aldattığını sorgulamayan erkekler gibi sen de durduğun yerde anlamayı bekliyorsun. Böyle olmaz. O kadar farklı nedenler vardır ki işin sonu ayrılığa bile gider bu yüzden.
Soran+1 yılKonuşmuyor ki benimle neden aldattın diye sitem etmiştim ağzını bıçak açmadı
- +1 yıl
Yemek, bulaşık, çamaşır ne durumda? Aynı yastıkta mı yatıyorsun buna rağmen?
Soran+1 yılBen tüm sorumluluklarımı yapıyorum buna rağmen yemeksiz bir gün bile bırakmadım. Yanımda uyumuyor diğer odalarda uyuyor
- +1 yıl
Sen de yemek ve bulaşık olayını iptal edeceksin. Anlatmaya başlar hemen.
Soran+1 yılAç kalır ama o zaman ne yicek?
- +1 yıl
Bunları düşünüyorsan boşuna ağlıyorsun bence.
Soran+1 yılNeden ki eşim o düşünmem gerekiyor
- +1 yıl
O seni düşünmüyor ama
Soran+1 yılEvet malesef değer veren değer görmüyor bu dünyada
- +1 yıl
Sen de böyle davranma diyorum ben de işte. Biri beni aldatsa ona dünyayı zindan ederim.
Soran+1 yılHaklisin ama Kıyamıyorum işte... belki de bu yüzden rahat rahat aldattı hemde arkadaşımla
- +1 yıl
Bir de arkadaşınla aldatıyor. Ve sen de bunu biliyorsun. Sana bir şeyler anlatmaya çalışıyor olabilir bu hareketiyle.
Soran+1 yılNe gibi yani
- +1 yıl
Hani eş paylaşma durumları var ya onun gibi olabilir.
Soran+1 yılEş paylaşma nasıl oluyor 😕
- +1 yıl
Sen onun eşiyle onun karısı da seninle kocanla.
Soran+1 yılOha ya o ne iğrenç bişi. Bikere o kşr'ın eşi ölmüştü eşi yok onun dul
- +1 yıl
Her şey olabilir. Hazırlıklı ol.
Konuşmak istersen dm den yaz. Bunun dışında anladığım kadarı ile ev kadınısın ve kaçmışsın. Kısaca durum biraz senin açından olumsuz. Çözüm bulunur mu dersen mutlaka bulunur.
00 Yorumla
+1 yılKacarak evlendin diye bosanamazsn diye bir kural yok ve eşin bu yaptığındn pişman bile degilkn orada hala kalmn ve o adamı terk etmemen hata Allah yardımcın olsunn
20 Yorumla
+1 yılbunlar senin ailen ne olursa olsun kacarak dahi evlenmis olsan onlar ailen yanina almaliii ya hersey bu aileler yuzunden
02 Yorumla- +1 yıl
insan kizini ne olursa olsub yanina almali
- +1 yıl
bakalim erkek milleti bisey yapabiliyo muuu
Bunu okuyunca bile çok sinirlendim. Ailen nasıl kabul etmez seni ya. Ne olursa olsun aile yani 😠
02 Yorumla
Soran+1 yılOnları dinlemeyip kaçtığım için yüzüme bile bakmıyorlar
Ailenin onayı olmadan evlenirsen böyle olur tabi kaça kaca bu sığıra kactın git ailenden af dile ve boşan.
00 Yorumla
+1 yılİbret olsun şu hâlin kaçacağım diyene
Allah yardımcınız olsun da sanalda işin ne04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi? Sizde sanalda degil misiniz şuan?
- +1 yıl
Evli değilim ama fark burda
Soran+1 yılEvli olan burda naneler mi yiyor sanki?
Akıl danışmak için soru sordum o kadar !- +1 yıl
Bir ithamda , yakıştırmada bulunmadım ki ! Burayı mı buldunuz akıl danışacak
Kocanla çözemediğini, ego tatmini derdinkiler mi çözecek herkes ben değil neyse
+1 yılBen evlenmek isitiyorm insanlar elindeki degeri bilmiyorm Allah akil fikir versin cocuk varsa belki birakmak zor olur cocuk yoksa ailenle kotu aran gidecek yerin yok mu ne biliym sana destek cikavak arkanda olacak
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle bende evlenmek istiyorum insanlar ise elindekinin kıymetini bilmiyor
- +1 yıl
Aynn hayirlisi herseyin ama su hayatta askeri ucret calisirsan evlenmen zor cok zor bilmiyorm gorusum bu
- +1 yıl
Zengin değilsen kız vermiyorlar zaten en iyisi kaçırmak, Ka çı ra cam kaçıracam 😂
- +1 yıl
Olabilir
boşanma davası aç ama aynı zamanda maddi manevi tazminat ve nafaka iste kadın sığınma evi varsa orda bir süre kalabilirsin
00 YorumlaBana kalırsa bu şekilde değişen bir insan diğer kadına gönlünü kaptırmış. Yaşın yazdığı gibi 18-24 arasında ise çok geç değil daha senin için boşan derim yaptığıda çok hayvanca ve emin ol hazmedemez insan bunu. önünde koca bir hayat var.
14 Yorumla
Soran+1 yılIyide o kız benden vazgeçemeyeceği kadar çirkin Allah yaratmış ama anlaman için çirkin tabiri kullandım. Ondan çok çok çok güzelim neden onu seçer?
Soran+1 yılİmkamsiz cunku her türlü hizmetimi eksiksiz yapardım onu çok önemsiyordum çünkü.
Karekersizlik boşan tabi daha ötesimi var aldatmanın
10 Yorumla
+1 yılEşin çalışıyor mu?
Geliri var mı?
Evlendikten sonra alınan mal var mı?
Parası varsa;
Evlendikten sonra alınmış gayrimenkul vb varsa
Acıma
Bas kılına tekmeyi sessizce
Mahkeme zaten seni her türlü geçindirir00 Yorumla
+1 yılHayır boşanma her evlilikte oluyor sana söylemiş pişman birdaha yapmaz
00 YorumlaE çık ayrı eve ekonomik özgürlüğün yok mu illa ya baba ya koca mı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ya boşanacak kendine yeni hayat kuracaksın ya razı geleceksin.
ya da onun sana yaptığını ona yapacaksın00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 322 cevap paylaştı. Hemen pes etme var ise öyle bir şey olaylar açığa çıkınca karar verirsin
00 YorumlaBoşan ne olursa olsun , ailen sahip çıkmazsa kadın sığınma evine git
00 Yorumla
+1 yılimkanın varsa boşan baba evine dönemeyecegine göre meslegin çalışma imkanın varsa hemen ayrıl
10 Yorumla
+1 yılTek başına idere ederim ayakta dururum diyosan yokver... ortakmı kullancan eşini öyle şeymi olur
10 YorumlaAldatmış ve devamı da gelecektir. Durman kabahat ayrılık yolu görünüyor sana, Allah yardımcın olsun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılBugün seni aldatan yarın o sürtüğün aldatır tasalanma kendi kaybeder
00 Yorumla
+1 yılAldatilmayi kendine yedirecek kadar genişsen otur evinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman değilse neden ona muhtaç olasin? eşinizi dostumuzu severken ve seçerken Allah korkusu olanlardan seçin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBaska birisi oldugu ıcın oyle davranıyor. Senin bu durumda ayrılman lazım o da bunu istiyor, tüm haklarını al tazminatını unutma... aynı seyi sen ona yapsaydın ne olurdu bir düşün...
00 Yorumla
+1 yılIlk once is bul esinin aldattigini kanitla tlfnunda mesaj falan var mi bak gerkirse sahit bul aldatigina dair. En son olarak da kanitlarla bosanma davasi ac
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşe gir veya birikmiş bir paran varsa yanında durma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkaçarak evlenen kızın sonu bu boşan ve kendi başına ayaklarının üstünde dur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKabullenip oturacan ya da bosanip escortluk yapacan kacmadan once düşüneceksin bunlari
00 YorumlaAilenin ayağına kapan af dile o eşi boşa.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBosan nafaka işte donuna kadar al aldattığını kanıtla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIşte aileye sırt dönersen adamın biri için böyle boynuz yiyip oturursun
00 Yorumla
+1 yılAnne babanın rızasını almayınca maalesef böyle oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Siktırr et şu şerefsızı sülalesını sıkıym onun bn ya
00 Yorumla
+1 yılKanıt ile boşanma davası aç tazminat alıtsın bir de nafaka
10 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri