Daha 1 kişinin de kalkıp evet adam haklı dediğini duymadım.
Durum gördüğünüz gibi ortada...
Ne söylersiniz?

Ya 10 erkek bir kızı sulaniyo dünya cirkinide olsa faydalanmak için peşinde koşuyor sen önce böyle bir toplumda erkeklerin kadınlara neden bu kadar düşkün olduğunu sorgulucaksin sonra kızların kendini begenmisliginide tartisiriz
Sanki etrafımız sevgili adayları ile dolu her gün kolumuzda başka bir kız ve biz doymuyoruz gidip 1 kıza 10 kişi sulanıyoruz... Şu yaşıma kadar benim sevgililerim olmuş olsa bu konuda yeteri kadar tatmin olmuş olsam dönüp bakmam kimseye. Burada suç kimde? Onu bilmiyorum işte. Sanırım bu tarz şeyleri tabulaştıranlarda.
Bu benim fikrim fakat ben bir kıza bir kız olarak ne kadar sahte ne kadar abartı yürüdüğünü biliyorum. bunu ben farkedebiliyorum ama herkes fark edebilecek diye bir şey söz konusu değil o yüzden onların iltifatlarina yurumelerine inanıp kendini begenebilir bide üstüne bununla mizah diye geciniyorlar ben buna gülüyorum
Elde edemiyoruz > ilgi gösteriyoruz > kibirleniyorlar > elde edemiyoruz > daha çok ilgi gösteriyoruz > daha çok kibirleniyorlar
Bu döngü nereye kadar. İlk kim başlatmış? Nasıl kırılır? Bir çıkış yolu yok mu?
Tanıdığın birine de ilgi göstersen fark etmiyor ki. Kimse tınlamıyor. Onun için sıraya dizilmiş yüzlerce erkek varken sana mı bakacak? Bakması için çabalıyorsun ama olmuyor. Belirli bir ilgi göstermedikten sonra da dikkatini çekemediğin için tanışamıyorsun bile. Nedir bu adaletsizlik? Kadınların çok büyük avantajı var burada.
Kızı 3 kere bir yerlere davet ettim kaç kere sohbet için yanına gittim. Davetlerimi reddetti. Numarasını bile vermedi. Daha nasıl belli edebilirim? Hem onu bunu bırak. bir kız buraya sevgili arıyorum yazsa en az 10 tane talip çıkar 10 dakikada. Buradan olurmu güven sorunu şu bu adam çıkmaz hiç deme. Belli bir yerden sonra o kadar düşüyorsun ki buradan bile olur farketmez diyorsun. Ama bak benim bu şansım bile yok.
Tamamda ben aksi bir şey söylemedimki o sebepten veya bu sebepten sonuçta reddediliyoruz. Neticeye bakmak lazım. Ne kadar şanslı olduğunuzu bilin istiyorum. Keşke kadın olarak dünyaya gelseydim...
Neyimiz şanslı söyler misin?
@heygeorgegrg güzel kardeşim olay TİP.
Tipin iyi olsa, senin her yerinde kız olur. Herhangi bir şey yapmana gerek yok, onlar sana gelecek, onlar seninle buluşmak isteyecek, onlar sana mesaj atacak.
Kadınlar tipi 10 üzerinden 10 luk adama Allah diye tapar.
Senin gibi tipi ortalama bir adam için 1 numara olmaktansa ;
yakışıklı bir adamın haremindeki 101. kadın olmayı tercih ederler.
Bu vasat kadın için de böyle, güzel kadın için de böyle. Hepsi sadece en tepede gördükleri adamı ister. Kendi vasat olsa bile, haddi olmadan yakışıklı adamı ister. Dengi olan adama burun kıvırır.
Bu yüzden senin gibi adamlar yalnız kalır. Kalmaya da mahkum.
Sen tipin kadar varsın. Ya da yoksun...
bir kere doğuştan şanslısıniz erkek bebeğe verilen kıymet hadi ya bunlar eskide kaldı ama diye bir şey yok evet eskiden çoktu ama inan hala var bunları da geçelim mesela bizim namusumuz giydigimiz pantolon darlığı ve ya etek kisaligiyla eleştiriliyor. şu kaşar a bak nasıl etek giymiş bundan anne nasıl olcak diyip anne olmadan anneligimiz eleştiriliyor. mesela senin bekaret gibi bir problemin yokken bir kadın bakire olmadığı için oldurebilir ve ya yine bir kadın sigara ve ya alkol kullaniyorsa ona kattığı zarardan çok ahlaksal bakılır olaya
@sumeyyeah cevabı yanlış yerde arama ki konu dağılmasın.
Arkadaşın sorduğu bir soru var. Cevabını verdim, tiple ilgili yazdığım şeyi okuyabilirsin
@IvanRakitic hahaha çok komik. Tipsiz olduğumu nereden biliyorsun? Ben tipsizsem dünyada doğru düzgün yakışıklı adam yok demektir. Tip de var para da var özgüven de var karakter de var o da var bu da var ama olmuyo. Demekki bunlarla da olmuyormuş.
@heygeorgegrg sen yakışıklı olduğuna inandırmışsın kendini. At şuraya resmini sitede sor.
Kaç kadın yakışıklı diyecek cevapları görelim. O zaman bunları konuşuruz.
Tekrar tekrar söylüyorum. Olay sadEce TİP
@IvanRakitic ben senin yazdığın şeyi okudum çok güzel yazmışsın uzun falan ama zahmet etmişsin çünkü çok güzel kızlar gördüm yanlarında çirkin ve parasız erkekler vardı. önemli olan kadının aradığı gibi olmandir ya da kadının ihtiyaç duyduğu gibi bu her kadına görede değişir
Merak etme yeteri kadar insana sordum tipsizsin diyen çıkmadı dalga geçenler dışında. Kimseye de inandırmak zorunda değilim. Sen öyle bil. Bana ne?
@sumeyyaah Ama bu herkes için geçerli. Öyle bir ailede yetişirsen erkeğe de baskı var. Modern bir ailede yetişirsen istediğini yaparsın kimse dönüpte laf söyleyemez.
Yanında tipsiz adamları görmen, benim dediklerimi çürütmeye yine yetmez.
Velev ki öyle ; 1000 kadından 900 ü aynıysa geriye kalan 100 kişinin bir önemi yoktur ve sonucu değiştirmez.
Sen kadınları dürüst, sadakatli, iyilik perisi falan mı zannediyorsun?
Sevgilisi olsa bile o kadın yakışıklı adamı ARZULUYOR.. Doğru yer ve doğru zaman denk geldiğinde o adam o kadını isterse her türlü alır. Çünkü kadınlar her zaman en iyisinin peşinde ve asla tatmin olmaz. Sevgilisinin olması hiçbir anlam ifade etmiyor.
Yakışıklı erkek daima kazanır.
Öyle olursa da babalarınıza...
Annenin hiç suçu yok yani öyle mi?
Siz bütün günahlarınızın, hatalarınızın yükünü erkeklere yüklemeye iyi alışmışsınız.
Güzel kullanıyorsunuz erkekleri.. Hem etinden, hem sütünden, hem yününden...
Yükle erkeklerin sırtına yükleyebildiğin kadar :D
İşte türkiyedeki durumun özeti budur :D
Eskilerden vardır öyle kadınlar. Ama bugünkü kadar çok olmaları imkansız.
Artık twitter, instagram vs yüzlerce sosyal medya var...
Artık erkeklere ulaşmak çok kolay.
Eskiden kadınların ilişkisi çevreleriyle sınırlıydı. Artık öyle değil.
Şimdiki "ilk adımı ben atmam" diyen kızlar ; yakışıklı erkek gördüklerinde dm' den ğzının suyunu akıta akıta erkeklere yürüyor. Selam, nasılsın, merhaba diye olaya girerek.
Kavun karpuz seçer gibi erkek seçiyorlar. Tipine göre sana değer biçiyorlar. Olay bu : )
artık düzen böyle...
Zaten yanacağını bildiği için bol keseden sallamış. Ayrıca Barbara Parvin diye biri de olmadığı için asdfg
yoo ben hep diyorum bizim kızlardaki ego başka yerde yok diye. Ama suç da bizim abaza sap erkeklerde. Şımartıp şımartıp bu hale getiriyorlar. En çirkin kızın bile peşinde sırf kız diye kaç tane talibi var
arkadaş ya kör ya da daha aynanın icad edildiğinden haberi yok nediyim...
Cevap
4Cevap
O zaman gidip bunlarla evleniceksiniz Türk kızlarına laf etmeyin..
Sen mi belirliyosun benim kimle evleneceğimi.. Pardon da sen kimsin?
Esas sen kimsinde bize laf ediyosun? Kimsin? Banene lan kimle evlenirsen evlen ama bize benim ırkımin kadınlarına laf edemezsin orda dur ✋
Gecen biride bir soru paylasmis fizigini elestiriyodu bu kadinin😂😂guzel kafa
Yetişirilme tarzı sorunlu birey gibi değil koyun gibi yetiştiriliyor
Bizim toplumumuzda genellikle tebrik edilme görmedim hep bir kıskançlık
o sıra ne içiyordu acebaa
Sizlerde burak özçivitle kıyaslanınca gık demeyin
Birisi yazabilir mi acill
Ne kafası bu kanka? LSD meth falan mı?
ego tavan ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar