Sadece bedeni olan bir mal gibi hissetmek?

neden burdayım bilmiyorum ama içimi dökmem gerek yaşamak için bir sebep arıyorum çünkü tüm güçlü güzel duygularımı 3 senedir çıktığım adama verdim deli gibi sevdim herşeyi yaptım herşey en başında güzeldi ama bu sene üniye geçtik ve motor parası için çalışmaya başladı zaten sinirli yapısı olan küfürbaz olan adam en ufak kavgada kimseden duymadığım küfürleri etmeye başladı sokak park demeden insanların içinde bağırdı küçük düştüm yapma dedim insanları bu kadar önemsemeyi bırakcaksın dedi. Bir senedir tanıdığım dostum olan bir çok kız arkadaşımdan ziyade daha çok güvendiğim bir erkek arkadaşım vardı bir sene sustu bir anda deli gibi kıskanmaya başladı onu hatta onu aldattığımı iddaa etti sen o.. suna kadar hakaret etti geceler boyu saatlerce küfür.. bitirme tehtitleriyle en sonunda dostum dediğim kişiyle arkadaşlığım bitti , hatta aramış onu benden uzak durması için ona da rezil oldum , bir dostu kaybetmenin acısı hala içimde.. hava çok sıcaktı çok kısa olmayan bir şort giymek istedim bana çölde olsam giydirmeyeceğini söyledi nedeni seven adam sevgilisinin bedenini önemsermiş paylaşamazmış başkaları bakarmış anlamıyorum neden beden ruhum bu kadar incinmişken neden bedenim? bu sıcakta uzun kalın bir kot giymek beni rahatsız ediyor hiç mi empati kuramıyor bu benim bedenim değil mi onca annemin aldığı güzel elbiseleri rahatça giyememek.. aşık olduğum adamın bana bunları yapması berbat ondan ayrılmaktan korkmak berbat kendimi artık bir mal gibi görüyorum ruhu önemsiz bedeni olan bir mal , obje sek.. objesi buyum ben yaşamak istemiyorum
Sadece bedeni olan bir mal gibi hissetmek?