Bazen kendimi mal gibi hissediyorum hiç kimseye layık değilmişim gibi.

Bazen kendimi mal gibi hissediyorum hiç kimseye layık değilmişim gibi.

Kendini öyle hissetmenin nedeni çok önemli, mesela bir insan veya yasanmis olan bir olay yüzünden öyle hissedebilirsin.
Ama kendini birine layik hissetmemen kendine olan özgüvenin veya kendine olan sevginden kaynaklaniyor olabilir.
Her insanda oldugu gibi seninde kendine göre güzel, iyi oldugun seyler kesinlikle olmali. Zaten suanda yasayan bir varlik olarak kendini " mal " olarak düsünmen, kendine olan büyük bir saygisizlik. Kimse harika degildir, bu hislerin üzerinden gitmesi için belki sevdigin veya iyi oldugun seyleri yapmayi deneyebilirsin. Kendine deger, önem ver. Ve bakim yapmayada çalisabilirsin belki bu seyler senin kendine dair olan kötü görüslerini degistirebilir..
Vallahi bilemem Hani Ama ben seni yaşadıklarına çok şey yaşadım Hem bir kadın olduğunu erkek oldum ya nasıl denir senin yaşamadığını şeye ne denir mesela Belki şu an kıssındır bakiresindesindir ama ben ikisini hallettim Yani hemen kadın yüzü gördün mü erkek gibi gördüm Belki benden 8-9 kişi birlikte olacak erkek olarak yani yedim seni yiyeceğim en tatlı şey ben yedim yani
Cevap
5Cevap
Ben bir şey yapmam zamana bırakırım
İncindiysem ya da biri aynı şeyi defalarca anlattıysa böyle hissediyorum. Kabuğuma çekiliyorum yine
İnsanlık hali deyince çok rahatlatıyor ki öyle. Bir video sayesinde gelmişti bu farkındalıkta. 😂
Bende sevdiğim adam eşimden ilgi görmedığimde ya da anlaşılmadıgımda öyle hissederim
Ben hep öyle hissediyorum
Hiç öyle hissetmediğim için bilmiyorum.
Hiç öyle hissettiğim olmadı
Herkes öyle boş ver diyorum
Ağlamak istiyorum
Hissetmem oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?