Güzellik & Bakım Vücudunuza gereken değeri veriyor musunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor Vücuduma da değer vermem gerek. Masaj falan filann#VücutBakımı 💆♀️ #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Güncelleme Vücudunuza gereken değeri veriyor musunuz? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Elimden geldiğince deger veririm kimyasaldan uzak tutarım 1 0 Yorumla
TunișƼ0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Vücudunuza gereken değeri verin kızlar. Özelliklede ayaklarınıza 1 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl O sırada günlük 3-4 öğün ağırlık antreman kardiyo yapan ben :D 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% 1 yıl Yuruyus :) ve at binme :)Vücuda en büyük kıyak :) 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet spora gidiyorum işten sonra toparlamamiz lazım 1 0 Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Masörüm kadınların çogu bu duruma farklı gozle bakıyor. Ya korkuyor ya da farklı amacla gelıyor 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Elbette 🌸 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Evet fazlasıyla veriyorum, masaj çok severim 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Vermeyince hastalanıyor zaten vermeye çalışıyoryz 1 0 Yorumla
Sqhiptare Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yok valla, bi masaj iyi olurmus harbiden 1 0 Yorumla
MustafaJK7 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Ben masaj yaparım sana. Çok iyi bir masörüm sana özel teknik uygularım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Elimden geldiğince deger veririm kimyasaldan uzak tutarım
Vücudunuza gereken değeri verin kızlar. Özelliklede ayaklarınıza
O sırada günlük 3-4 öğün ağırlık antreman kardiyo yapan ben :D
Masaj hastasıyım önemli konu:)
Yuruyus :) ve at binme :)
Vücuda en büyük kıyak :)
Evet spora gidiyorum işten sonra toparlamamiz lazım
Masörüm kadınların çogu bu duruma farklı gozle bakıyor. Ya korkuyor ya da farklı amacla gelıyor
Elbette 🌸
Olabildiğince veriyorum
Evet olabildiğince değer veririm 😌
Evet fazlasıyla veriyorum, masaj çok severim
Elimden geldiğince veriyorum
Vermek lazım haklisin
Vermeyince hastalanıyor zaten vermeye çalışıyoryz
Olabildiğince vermeye çalışıyorum
Spor yapıyorum tabiki
Yok valla, bi masaj iyi olurmus harbiden
Tabiki. Vücuda kese falan.
Tabi ki de hende hiç ihmal etmiyorum