Sevdiğiniz kişinin ayrılma isteğine cevabınız ne olur? Sizi istemediği için hemen durumu kabullenip ayrılır mısınız? Yoksa ayrılmamak için ikna etmeye mi çalışırsınız?
Sevgiliniz "ayrılalım" dese karşı çıkar mısınız? Yoksa hemen kabullenir misiniz?
Ayrılma sebebini merak ederdim. Neden ayrılıyoruz? Bana geçerli bir sebep söyle hıyaroğlu hıyar, durduk yere başımıza neden iş çıkarıyorsun. Şimdi sen defolup gideceksin başka birileri peşimden koşacak, asılacaklar, yalvaracaklar vs bir sürü şey olacak. Sonra sen başka biri ile görüşeceksin, onlada olmayacak bir anda anılarımız aklına gelecek. Beni ne kadar çok özlediğini fark edeceksin. Sonra bana dönmek isteyeceksin ama ben anandan emdiğin sütü burnundan getireceğim ve gidip başka birini sırf sana inat olsun diye kabul edeceğim. Bunca şeye değer mi? Başımıza iş çıkartma, kır dizini otur dibimde derdim :)
Itiraz eden piskopat sevgilim wardi ayriligi kabul etmeyip tehditler yagdirdi sonundada bicak cekti, ben kacmadigim icin ustune yurudugum icin onun yuzunden Şu an bicak izi kaldi. Kahr olasica.
Valla bitanesiyle önce ben olmuyosa diye lafa girdim yok saçmalama diye devam etti. Sonrada kendi işlerime konsantre olmak istiyorum çok iyisin diye söyleyemiyorum dedi. Dedim selametle giden gitsin ki gelene yer açılsın. Ben bu yaştan sonra aklı beş karış havada olana akıl verecek değilim ya. Sonra çok pişman oldu da benimde hem işime geldi hemde zaten son sözü söylemiştim hadi haş naş
Buna 'Karsi cikarim' diyen kisinin, kendisinden ayrilmak isteyen birine tam olarak nasil bir karsi cikma icinde olma plani oldugunu hakkaten merak ediyorum.
Önce nedenini sorarım ve öğrenirim eğer dış etkenler ve aramızda olan sorunlardan dolayı ise bunları düzeltmeye çalışırım ve seviyorsam ayrılmak istemem ama başka nedenlerden dolayı ise benim tavrım ve kararımda ona göre değişir.
herkes bir çırpıda ayrılırım demiş de.. ben sırf bu çok hüzünlü sahneyle karşılaşmamak için, denizde fazla açılmamayı, açılsam da limana ani dönüşler yapmayı öğrendim, desem, yeterli olur sanırım
Makul bir açıklama isterim öncelikle , ilişki karşılıklı olur , bir taraf istemezse olmaz, kabullenmek zorunda kalırım ( içimde kabullenemem aniden ayrılık kararı alırsa karşı taraf) 😐
Son bir kahve içelim derim maksat yüzyüze olunca da bu kadar rahat söyleyip açıklama yapacak mı ona göre ayrılık sürecimi kolaylaştırırım yol verip kısa zamanda silerim
Sebebini öğrenmek isterim bir de gözlerini görmek isterim. Birinde mantıklı bir açıklama birinde mantıksız bir kaçırma varsa ilişki bitmiştir, sürdürmeye çalışmak kendinden ödün vermektir. Vermem.
şartlara göre değişir. öncesinde olan olaylara göre sadece blöf de olabilir sonuçta kadınlar arada çılgınlık yapıp karşısındaki korkutmak için büyük riskler alabiliyor
sebebini sorarım kusurumuz varsa bilelim aklında başka biri varsa eyvallah yeter ki dürüstçe bunu dile getirsin kivirmasin kimseyi zorla tutacak değilim dürüst olsun canımı yesin
En İyi Cevaplar