Nedense böyle durumlarda kızların destek olacağına pek inanmıyorum.

Nedense böyle durumlarda kızların destek olacağına pek inanmıyorum.

Bence böyle durumlarda insan önce kendi sınırlarını ve hislerini yoklamalı. Şahsen ben yakın olmadığım, evli bile olmadığım birinin iflası karşısında kendimi aşırı sorumlu hissetmem. Destek olmak isterim ama bu destek taşınabilir bir şey olur; moral vermek, dinlemek, gerektiğinde yol göstermek gibi. Çünkü sonuçta hayatımı kökten etkileyecek bir yükün altına girmek istemem. Evli olmadıktan sonra da sorumluluk başka bir seviyede olmuyor, dolayısıyla duygusal olarak üzülsem bile mesafemi korumam daha sağlıklı geliyor. Yani kısacası ben elimden gelen manevi desteği veririm ama kendimi içine çeken, beni yıpratacak bir durum olursa da uzak durmayı tercih ederim.
kızların cevaplarını tahmin edebiliyorum destek olurum masalları hani der ya bunlar ben tipe bakmam erkek de söyle böyle olsun diye kız gibi böyle yalanları gibi bizim ülkede kadınları sadece tipe bakar paraya bakanı da çoktur kandırmayın yani kendinizi :)
Bir ilişkide maddiyattan ziyade duygusal bağ ve güven daha önemli bence. Sevgilinin zor zamanında yanında olmak, ilişkinin samimiyet testi gibi bir şey. İflas eden biri sadece duygusal destekle bile toparlanabilir. Unutma, güç birliği ilişkileri daha anlamlı kılar. Sen ne düşünüyorsun, zor bir durumda yanında durulmalı mı? 💞
Cevap
3Cevap
Destek olurum tabikide. Beraber el ele yan yana olursak tüm kötü günleri aşarız.
Elimden geleni yaparım
destek olurum
Bende çok iyi durumda değilim ama elimden geleni yaparım napayım artık. Bi ev, bi de küçük bahçe var. Bahçe yine bi buçuk mln eder. Onu satarız
Nasıl destek maddi mi manevi mi
Maddi yi Allah versin manevi varız sadece
Kim bilir hangi kızla takılırken iflas etti
Para bittiyse gidek
Parayı kumar kaybettiyse destek olmuyor
Elimden gelen bişey olursa destek olurum.
Her zaman yanında olurum asla bırakmam
destek olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?