Sevgiliye destek olmak?

Erkek arkadaşım şu sıra ailesinden sadece zaruri şartlar içerisinde para alıyor araları biraz limon
Ve ne yazık ki ailesi haksız.. ve son senesi olduğu için biraz sıkıntılara sabretmesi gerekmekte. Ben ona güveniyorum okul sonrasında yapabilecekleri için, ama şu sıra aşırı bunalımda ve stresli. Yıllardır değişim yapmadı diye telefonunu değiştirmek istedi diye konuşmuştuk. Fakat maddi açıdan sıkıntılı biliyorum maximum 1500 çıkarabilir ve almışken iphone alınsın ve yıllarca götürsün istiyoruz. Benim kenarımda param var teklif ettim senden borç alamam dedi. Ben sana borç olarak vermiyorum içimden geldi ve paylaşmak istiyorum dedim sonra kapandı konu ve ben bu kenardaki paramı onunla paylaşmak istiyorum. Sizce hareketim doğru mu? Onu incitir miyim. Çok ama çok seviyorum hiç gözümde değil para pul. Ne düşünüyorsunuz..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar erkek arkadaşımın sıfır parası yok demedim, yalnızca yardımcı olmak istiyorum dedim. Yorum yapan erkek arkadaşlara teşekkür ederim. Ama bayan arkadaşlar lütfen kızsal kompleks ve regl öncesi iğrenç hormonlarınızla buraya cevap yazmak için gelmeyin,
Sevgiliye destek olmak?