Merhabalar Herkese 🌸

Sevdiğiniz bir insanın her koşulda yanında olup kendisini destekler misiniz yoksa belli başlı konularda karşı çıkar mısınız?
Merhabalar Herkese 🌸

Sevdiğiniz bir insanın her koşulda yanında olup kendisini destekler misiniz yoksa belli başlı konularda karşı çıkar mısınız?
Şimdi şöyle konunun ne olduğuna bağlı tamamen. Evet her zaman, her koşulda yanında olur kararlarına saygı duyarım lakin kalkıp da sonucunda üzüleceği bir şeyi yapacak olursa desteklemem. Yanında olmak farklı desteklemek farklı. Onun olumsuz etkileneceği bir şey söz konusu ise yanında olur doğruyu gösteririm ona. Pisi pisine ona zarar gelmesine göz yumup destek çıkmam
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Ben birini sevince torpil geçmekten, destek olmaktan kendimi alamam, mantık dışı şeyler yapmadığı sürece güzel taraf tutarım cidden.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
hatalıysa ve ya ona zarar vercekse hayır
Genelde yanında olurum.. Çok bariz bir hatası olsa da onu uyarırım ama yalnız bırakmam yine de..
Teşekkür ederim..
Cevap
12Cevap
Her konuda destek olmam. Mutsuz olacağını ve haksızlığa ses etmediğini görürsem konuşurum.
Sevdiğim kadını her konuda desteklerim
Yoook o kadar da değil. Mantıklı hareket olmadığı sürece desteklemem.
Tabi ki.. Elimden geldiği kadar destek olurum her konuda..
Desteklerim sorun değil benim için her konuda yanında olmaya çalışırım
Ona zarar getireceğini düşündüğüm şeylerde desteklemem uyarırım
her konuda olmaz ama büyük çoğunlukla desteklerim
hayır, seviyorum diye yaptığı her şey doğru olacak diye bir şey yok, körü körüne kimseyi her konuda desteklemem
hata yaptığının farkında değilse ve mutluysa yine de uyarırım. "2 yanlış 1 doğru etmez" demişler.
Hayır, mantık çerçevesinde desteklerim. Sevdiğim kişinin çıkarına olan da budur
Evet elimden geldiğince destek olurum
Haklıysa desteklerim sadece.
Hata yapmışsa hatasını söylerim. Destek de olurum
evet
evet
Desteklerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?