Benim aynı fizik tedavi merkezine birlikte gittiğim kadın bir arkadaşım var aynı zamanda kendisini okul döneminden de tanıyorum lise döneminden tanışıyoruz, ikimiz aynı yerde fizik tedavi hizmeti aldığımız için onun samimi olduğu benim de samimi olduğum bir fizyoterapisti vardı, ancak adam böyle biraz nasıl söyleyeyim kulağı küpeli hippi bir şey yani Yok işte efendim zamanında birlikte olduğu kızları anlatıyordu Twitter hesabında ayarladığı kızları falan gösteriyordu Yani bir nevi erkek muhabbeti yapıyorduk, tabii daha sonra benim bu arkadaşımla derse girmeye başladı e bu kız da güzel bir kız ben biraz kıskandım, sonra ben hoca ile fotoğraf çekilmek istedim benimkini kabul etmedi onunla çekildi sonra ben de kıskandım bayağı bir ikisine de lafları yağdırdım. Tabii olaylar uzadı aynı zamanda buradan da soru sormuştum kullanıcı adını kapatmayı unuttuğum için buradan ona mesaj atmışlar, ya netice olarak aramız bozuktu.

Ama kendisi kas hastası olduğu için kas hastalarla ilgili bir ilaç varmış onunla ilgili bir video yayınlanması gerekiyormuş Ben de videoyu yaymak için ikinci bir hesap açtım kendisine ulaştım biraz konuştuk ettik falan Ama aramız eskisi kadar iyi değil çok kızgın olduğunu kırgın olduğunu söyledi, tabii olayı ailesiyle de paylaşmış Yani haklı yanları var Yok demiyorum ama benim de haklı olduğum taraflar vardı tabii benim haklı olduğum taraflar hiçbir zaman görünmüyor, netice olarak şimdi açtığım ikinci Instagram hesabından öyle tek tük konuşuyoruz ama nasıl davranmalıyım Ne yapmalıyım çok bilmiyorum açıkçası çok da üzerine düşmek istemiyorum bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.
tabii güvenip güvenmeme konusunda ve aynı zamanda acaba kendime mi kötülük ediyorum diye de düşünmüyor değilim

bu arada ben kendisine Eyşan gibi gördüğüm için bu fotoğrafları koydum 😊
Tabii bu arada fizyoterapistle ders almadığını söyledi ama baktım Instagram hesabında birbirlerini hala takip ediyorlar sizce ne yapmalıyım?
25 Haziran, 2023 Pazar 13.57
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer